Torsdagens och fredagens träning

Igår började jag dagen med att gå till gymmet och då tränade jag ryggen ganska mycket och lite mage. Det blev en liten promenad med en kaveri efter jobbet.
 På kvällen blev det Bodypump och det var jätte roligt och det brände riktigt ordentligt i benen. Efter det blev det en lenkki på 5km och en powerwalk på 5km. När jag kom hem stretcha jag i 15min.
 
Dagens träning bestod av en 10km powerwalk och hemma träning för magen och så skall jag stretcha efter jobbet ikväll.
 
Imorgon är det vilodag! :D

Proteinbollar

Har idag för andra gången i mitt liv gjort proteinbollar
 
Jätte goda!!!!! :D
 
 

Fredag 310812

Då var det äntligen fredag igen :D
Det känns för tillfället att jag inte  får något gjort även om jag har hunnit göra massor men mer än hälften av allt jag borde göra är ogjort :(
Har både igår och idag övat på att rulla permanet. Visst går det mycket bättre än om man jämför hur det var när vi började med det på ettan.
Så ikväll blir det jobb men innan det skall jag ha hunnit med en massa saker! Nåja ska inte klaga så mycket böhöver ju inte laga mat idag för jag fick min mat till dörren idag, tack! :) Tur att det finns dom som kommer på sånna roliga saker, det gjorde min dag när jag fick äta min favorit sallad :D
 
Ha en bra fredag kära läsare! ♥

Tisdagens och onsdagens träning

Igår så blev det bara ett Core pass och en powerwalk på 45min och sen stretcha. Idag blev det en halvtimmes morgonlenkki och efter det blev det gymmet då fick benen och magen jobba, det blev lite bakmuskler också. På kvällen blev det Bodycombat ♥ och när jag kom hem stretcha jag en liten stund.

Tisdag 280812

Godmorgon på er! ♥
 
Hösten är verkligen här nu så nu är det dags för en del förändringar, eller vad tycker ni!???? Idag efter skolan skall jag göra en lista på allt som skall ändras, göras, fixas och uppnås i mitt liv under resten av detta år  :D Sen är det bara att ta sig till gymmet och sen skall jag ordna lite pappers ärenden ;)
 
Jag tror denna höst kommer bli jätte roligt, trots allt det är bara så roligt som man gör det! :D Har en massa planer nu och min träningsmotivation har nog aldrig varit på så topp som den är nu :D Jag har kommit så här långt nu enligt mig själv så jag ser ingen andledning till att ge upp!
 
Har ingen aning om var all energi och motivation kommer ifrån just nu men jag gillar det :D Lag upp en ny utmaning åt mig själv idag när jag vaknade men jag tänker inte berätta vad det är :) Kan bara säga att det inte har med tränandet att göra men det går lite hand i hand med träningen eftersom det har med kosten och hälsan att göra ;)

Hälso gott

En favorit är kvarg med blåbär och solrosfrön, mums och utan socker, tack! :D
 

Dagens träning

Blev att gå i det fina regnvädret när jag gick till gymmet.och där blev det att bara träna armarna och idag gick det bra :D 20 armhävningar från tå gånger 3 gissa omjag är nöjd och glad!? ;D Innan jag stretcha så sprang jag kvällslenkki på springmattan vid gymmet. Orka ut i detta väder när jag redan har cycklat från skolan och blev helt dränkt av en bil som körde i en vattenpöl :( Allt vatten kom ju förstås på mig, suck :(

Visst blev det fyrverkerier igår

 
 
 
Sen tog kamerans batterier slut och vi orkade inte med myggorna.
 
 

Dagens träning

Märkte att jag hade försovit mig lite denna morgon :D Men ja när jag väl hade vaknat blev det att springa "Morgon lenkki" om man kan säga så när klockan var kvart före 9??? När jag kom hem blev det att träna lite olika övningar för magen ben och bak.
Stretcha skall jag göra efter jobbet senare ikväll.  Jobbar bara tre timmar ikväll så en kort arbetsdag blir det.

Lite bilder från igår

                             Malin och jag
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens outfit

Såhär såg jag ut igår när vi firade Veneziansk (Villa avslutning).
 
 
 

Lördag 250812

Ja vad skall jag göra denna lördag då? Jo jobba såklart och sen ikväll får jag en kaveri på besök och vi har inga planer på vad vi skall göra ikväll utan vi ser :D
Sov annars riktigt dåligt inatt och jag mådde inte heller så bra och så frös jag jätte mycket, konstigt. Idag mår jag jätte bra och är på bra humör och just nu ser jag lite serier och dricker tee och bara njuter av en lugn början på denna dag.
Ha en bra lördag kära läsare! ♥
 
 

Nytt i tee skåpet

Svart kaffe är bara gott på morgonen så idag fick en ny tee sort följa med mig hem så jag har något gott till kvällarna när sötsuget kommer smygande.
 

Dagens träning

Började dagen med att åka till stadens simhall och simmade 14 varv (har ingen aning hur långt det är) och ikväll blev det Bodycombat ♥ Nu ännu stretcha och så har jag tränat klart för idag och imorgon är det vilodag.

Nu hänger jag inte med?????

Alltså ja igår så hörde jag ständigt ett såndär ljud som telefonerna ger ifrån sig när batterierna börjar ta slut. Jag tänkte bara att ja men jag laddar den efter att jag har varit med M på kaffe.
Under hela den tiden vi var på kaffe så gav telefonen inte ett ljud ifrån sig, märkligt.
Nåjaa när jag kom hem lag jag telefonen på laddning men efter 5min visade telefonen att den var fulladdad men den klagade ändå på att strömmen var slut, eller det var vad jag trodde så jag stirrade på telefonen tills nästa ljudsignal skulle komma men när det kom var det inte från den telefonen??????
 
Nä utan istället från min telefon som gick sönder för ca.2veckor sen!!!! Jag kunde ju inte få på den då om ni minns och jag hadde ju laddat den kvällen innan?
Nåja den hade börjat funka igen och skrek att strömmen var slut!?
 
Gissa om jag bytte snabbt tillbaka till den telefonen och lag den på laddning vem vet hur länge den har legat där i lådan och funkat hur bra som helst medan jag har använt en telefon som jag tänkt bli ovän med flera gånger???
 
Jag hänger inte med!? :/

Onsdagensoch torsdagens träning

Jag börjademed ett gym besök på onsdagen och då tränade jag magen och ryggen. På kvällen blev det Bodycombat ♥ efter det blev det en 45min. Powerwalk och som avslutning stretcha jag en liten stund.
 
Idag började jag dagenmed en morgonlenkki / Powerwalk och sen for jag på gymmet där jag tränade mest kondition på Crosstrainern men lite nya magövningar tränade jag också. Nu ikväll blev det Bodypump som har börjat höra lite till en av mina favoriter men bara lite ;) Som avslutning skall jag nu stretcha i 20min.
 
Imorgon skall jag köra en lite anorlunda träningsdag.
 
 

Dagens träning

Idag blev det att träna ben- och bakmuskler och sen blev det att gå på ett Core pass och jag har en känsla av att magmusklerna kan vara lite sjuka i morgon men det är bara bra då vet jag att dom har jobbat! :)
Har helt spagetti armar och ben nu men stretchade i 30min efter träningen och nu tänker jag bara slöa framför TV:n :D 

En lite enkel frisyr

Man skulle kunna tro att denna frisyr är svår att göra men den är faktiskt väldigt enkel. Jag är nöjd med tanke på att det var första gången jag provade göra det här.
 
 
 
 

Dagens träning

Blev att träna armarna mest idag på gymmet men lite fick bröstmusklerna jobba och jag ökade lite på vikterna idag :D
Jag skulle även försöka se om jag äntligen skulle klara av 20 armhävningar X 3 från tårna och ja dom två första gångerna gick det bra men tredje gången klarade jag bara 16 st. så fyra stycken som jag inte klarade av men med tanke på hur nära jag vara att klara det så tar det nog inte länge innan jag klarade det.
 
Sen så gillar jag ju utmaningar när det kommer till att träna så idag utmanade jag mig själv när det kom till att springa kvällslenkki. En person som jag alltid vänder mig till när det kommer till träning så tyckte att jag borde springa på något annat än asfalt eftersom mitt knä brukar ibland krångla :/
 
Var inte så förtjust i det eftersom jag för lite mer än ett år sen provade springa på spånbanan vid Gamla hamn och jag orkade inte äns ett helt varv då :(
Idag tänkte jag jag skall klara tre varv då får jag känna mig duktig, heh heh jag sprang 4varv och tänkte springa ett femte men jag lät bli var ändå nöjd med dagens tgräning ;D (har ingen aning om hur lång spånbanan är så ifall någon vet får ni gärna berätta! )

Måndag 200812

Godmorgon :D
 
Idag blir det skolan som gäller och det skall bli riktigt roligt och det är andra skolveckan redan som börjar idag :D Tiden går fort när man har roligt inte sant ;)
 
Senare ikväll blir det gymmet och en kvällslenkki och så skall jag städa klart det sista här hemma och sen sova några timmar och sen se lite olika serier och sen sova igen.
 
Ha en bra måndag kära läsare! ♥
 

Dagens träning

Blev en lätt träningsdag idag med en kvällslenkki på 10km och sen lite olika hemma övningar för bak- och benmusklerna. Sen blev det att stretcha och mest stretchade jag nacken så att den inte skall börja bråka igen, skulle inte orka med det nå flera gånger!

Kvälls gott

Ja vad skall jag säga??? Stod länge i affären och fundera men till sist blev det torkade tranbär :P Kunde ha valt en chocklad och nötblandning med alla mina favoriter men valde torkade tranbär???? Visst hör dom också till mina favoriter men ja om jag ändå inte ville ha något annat så varför tvinga mig att äta det bara för att jag har äta vad jag vill dag???
Vill inte äta så många tranbär heller för dom e jätte söta :P
 
 
 

Vad vill jag ha???

Alltså jag har ju äta vad jag vill dag idag men jag är inte sugen på något!!!!???? Har varit såhär i några dagar nu att jag inte vill ha något som är sött :S 
Jag som är svag för chocklad och macadamier nötter vill varken ha det eller något annat sött eller salt. Men jag måste ju äta något gott idag men vad??? Vad vill jag ha egentligen som är gott???? Hmmmm, jag återkommer mer med detta senare ;)

En ny bild

 
Denna bild blev tagen denna sommar

Lördag kväll

En lugn hemma kväll???? Tror inte det, istället blev det Netti tillsammans med Pauliina där vi träffade lite folk och pratade om allt möjligt :D
Blev att åka hem tidigt för vi började båda bli så trötta mest jag tror ja :P Nåjaa jobb imorgon och sen lite träning och sen blir det soffan och TV:n resten av söndags kvällen.

Grönt tee

 
Hade glömt hur gott det här är!!!
 

Lördag 180812

Ja igår blev det inte så mycket uppdatering av bloggen men jag hade egentligen inget att berätta och gjorde inte så mycket vettigt förutom att jag klippte två personer.
 
Idag då vad händer förutom att jag vaknar före alarmet på telefonen skall ringa!!!????
 
Ja jobb från 10.00-17.00. efter det fixa lite saker och sen skall jag göra lite små förändringar i min lägenhet.
Ikväll vet jag inte alls vad jag skall göra :/ Men om inget dyker upp så blir det en mysig hemmakväll med film te (jag har slutat med kaffe dryckerna :( ) kanske en tidning eller varför inte en bok??? Jag läsa en bok ja minns inte när det skulle ha hänt senast :P
 
Usch vad detta låter tråkigt nä nu får nog någon ringa åt mig och säga "Hej hur ser planerna ut för ikväll?" ;)
 
Ha en bra lördag kära läsare!

Dagens tränin

Började med gymmet på morgonen och jag trände ryggen lite mera idag, lite mage blev det också.
Ikväll blev det Bodycombat och hade tänkt springa en 10km men ja motivationen fanns där men kroppen orkade inte så det fick bli en powerwalk, måste lyssna på kroppen!
Efteråt blev det att stretcha ordentligt!
 
Imorgon blir det vilodag.

Dagens träning

Började dagen med ett gympass och magen och ryggen fick jobba.
 
Sen lyfte jag en massa tunga burkar så armarna fick då jobba.
 
Sen lite hemma övningar för jag orkade inte göra dom tidigare på gymmet.
 
Sen på kvällen blev det Bodypump och fy tusan vad det brände i benen och armarna, det gillar vi! ;)
 
Sen stretcha jag i 30min.
 
(lite mycket "Sen" i detta inlägg). Nu är det verkligen färdig tränat för idag.

Shopping del 3

Detta köpte jag också i Kokkola
 
 
 
 
Både tröjan och lädershortsen kommer från H&M
 
 
 
 
 

Varför???

Hade ju tänkt skaffa en massa saker i september månad, åka bort en helg också mm.
 
Vad händer, jo min telefon skall ju sådär lagom passligt ge upp och se till så att jag inte behöver ha någon kontakt med någon eller äns komma mig upp på morgonen.
  Men tur kom jag mig upp på morgonen :D
 
Den dog igår men jag lyckades snabbt få tag på en ny tillfällig en eftersom min reserv telefon funkade inte heller!?
 
 
Så det får bli denna tills jag köper en ny, wohooo eller hur var det???
 
 
Frågan är bara vad skall jag skaffa förtelefon???? :(

Dagens träning

Tro det eller ej men det blev en liten lenkki I Vaasa för jag och en klasskompis kom på att vi skulle springa tillbaka till skolan.
Sen ikväll sprang jag 5km och gick en powerwalk på 5km.
Så e rätt så lugn träningsdag med en del promenader också.

Oj denna underbara morgon

Föreställ er mig sova riktigt gott och det är länge innan alarmet på telefonen skall ljuda högt i min lägenhet och få mig muttra några inte så vackra ord.
 
Vad händer jo brandalarmet går igång och jag flyger upp och tänker nu brinner det, men nä det gjorde det inte och brandalarmet skulle ju låta värre men visst var det min brandvarnare som tjutade men bara med ett piiip med några minuters mellanrum!
Batterierna börjar väl vara slut så ja fick sådär lagom pigg klättra upp och ta ner den och börja ta bort batteriet som visade sig sitta jätte hårt fast!
Efter en tids kämpande hade jag fått ut batteriet och hade funderingar på att gå och sova igen, då börjar nästa larm tjuta, nämligen telefonen och det är dags att "vakna".
 
Så inget annat att göra än att fixa till kaffe och fixa mig och med att fixa sig idag menar jag att fixa en slarvig hästsvans dra på mig Collage byxor och den största collage tröjan jag äger och lite smink. Hmmm det lär väl funka när jag skall på höstdag till Vaasa med klassen???
 
 
Ha en bra dag och hoppas ni hade en lugnare morgon än jag! ♥
 

Dagens träning

Måste erkänna att idag har det varit lite väl mycket tränande!
 
Började dagen med morgonlenkki.
 
Cycklade till skolan. (räknas lite som motion det också)
 
Blev ett gympass för ben- och bakmuskler och sen en timme Core.
 
Skulle ju bara stretcha ännu när jag kom hem men det slog mig att cyckeln lämnade kvar i skolan idag så fick ta en powerwalk till skolan och cyckla hem och då blev det att stretcha annars har jag sjuk nacke imorgon!
 
Tur att det blir lite lugnare imorgon för jag hinner inte med Bodycombat imorgon, skall till Vaasa.

Dagens låt

Där ser man även bra musik kommer från Finland! :D
 
 

140812

Då var det dags för skolstarten då :D Känns bra att ha börjat dagen med en morgonlenkki och nu vet jag att jag kommer att ha fullt upp igen precis som förra året,det gillar jag! :D
 
Så först idag har vi skola
 
Sen springa en del ärenden
 
Gymmet och till sist ett Core pass :)

Härligt med kvällslenkki

Så då har jag sprungit 10km och stretchat klart och duschat. Nu är det väl bara att leta fram vad jag skall ha med mig imorgon till skolan.
 
 
 
Det går bra nu! :D
 

Tre saker om mig

Tänkte ta upp tre saker som ni kanske inte vet om mig när det kommer till mat :P (jätte intressant)
 
1. Alltid när jag är ute och äter med familjen eller med vänner så väljer jag sallad till mat, inga ursäkter om det nu inte är ett sånt ställe där du inte får beställa sallad (sällan det händer). Favorit är ju förstås kycklingsallad, mums.
 
 
 
Detta åt jag senast vi var ute och äta och jag lär ju mig aldrig, tyckte jag förtjänade att få äta bröd eftersom jag annars inte gör det och vem kan motstå ett bröd som är hjärtformad? )Resulterade i att jag hade onti magen resten av kvällen).
 
2. (Detta kanske en del redan vet) Jag äter inte saltgurka och oliver eller griskött (inte kinka heller).
 
3. Inte alltid men offtast  när jag äter gräddtårta så tar jag bort grädden och lägger det åt sidan, tycker inte om grädde men marsipan det gillar jag även om jag sällan äter tårta.

Shoppin del 2

Det blev en ny vattenflaska ;) Viktigt att dricka mycket!!!
 

Gårdagen och dagens träning

Gårdagen började jag med att efter jobbet träna ett eget program här hemma sen blev det att springa 10min och avsluata med en timmes Powerwalk. Sen stretcha i 10min.
 
Idag började jag med att gå till gymmet och idag blev det arm- och bröstmusklerna som fick jobba. Sen hem och äta och vila några timmar och för en stund sen gjorde jag ett litet eget program med övningar som man inte böhöver gå till gymmet för att göra.
 
Har ännu en 10km länk ikväll och att stretch kvar att göra idag.
 
Nu en protein shake och lite mat på det här och så tar vi och försöker få lite ordning i lägenheten så allt är i ordning inför imorgon när jag kommer hem från skolan.
 
 
 
 
 

Så gott!

Sallad med ägg, röktlax, gurka och pinjenfrön
 

Shopping del 1

Köpte två tavlor igår
 

Hah hah någon som är trött :P

Hah hah kan inte annat än skratta åt mig själv :P
 
Märks att jag har stressat för mycket på senaste tiden och sovit allt för lite :P Jag kom ihåg att vi skulle börja skolan 14.8 och har trott hela dagen (och veckan för övrigt) det är 13.08 idag och när jag har skrivit dagens datum på en del papper idag så har jag skrivit rätt nämligen 12.08. men har ändå trott att imorgon är den 14 och att skolan börjar :P Hah hah hah. Tack å lov att en klasskompis rättade till det :D
 
Så gott folk jag är ledig imorgon ännu men på Tisdag den 14.8. då börjar jag skolan :P

Söndag 120812

Godmorgon kära läsare! :D
 
Dom flesta sover väl ännu och en del mår kanske inte så bra idag. Själv mår jag jätte bra och skall snart iväg till jobbet sista arbetsdagen för denna vecka. Imorgon börjar skolan och jag tycker det skall bli roligt och jag hoppas detta år går lika fort som förra året. :D
 
Annars jag känner bara att jag vill ut och resa men vart???? Har inte tid att åka utomlands och i sånna fall måste jag vänta till september pga. av jobb och skola.
 
En helg måste jag hinna till Vaasa (har ju en massa vänner som flyttar dit nu) :D
 
En helg måste jag hinna till Jyväskylä :D
 
Lappeenranta måste även besökas :D
 
Tampere :D
 
Helsingfors och älskade Vantaa
 
Sen ja hur ska det bli med den där Stockholmsresan????? Återstår att se :P
 
Hinner ju inte allt detta i September men en ledig helg varje månad fram till jul???? Ja tack! :D
 
Ja men det var dagens fundering, ha en bra söndag kära läsare! ♥
 
 

Det blev lite shopping

Visar er vad jag shoppade imorgon, hinner namligen inte mera idag för snart blir det jobb och efter det skall vi ut å fira en vän som fyllde år i onsdags :D
 

Blev lite mat

Blev att åka till Pedrina´s i Kokkola och äta
 
 
(Ser ut som om jag skulle vara jätte brun i ansiktet och jätte blek över resten av kroppen men det blev något konstigt med kameran och ljusskenet)
 

Lördag 110812

Godmorgon på er! :)
 
Denna lördg morgon är jag ledig från jobbet men jag skall jobba ikväll istället, minns inte när jag skulle ha jobbat en lördag kväll!? :/
 
Nåja dagen skall ju inte bara gå till att inte göra nånting utan jag åker till Kokkola för lite shopping men jag tvivlar på att jag hittar något. Nya kläder behövs verkligen  men det behövs ju jämnt, eller hur??? ;)
 
Nåja men ni skall ha en bra lördag! ♥ 

Du är så vacker som du känner dig.....

 
 

Dagens träning

Steg upp tidigt och började dagen med morgonlenkki och det blev 10km :D
 
Blev inget gym idag tränade hemma enligt ett eget träningsprogram (Slängde ihop en massa olika övningar som jag lärt mig på olika pass eller av andra träningsintresserade personer).
 
Sen blev det att lyfta en massa tunga burkar så då fick jag ju två flugor i en smäll, jobb och träning wohooo :)
 
Sen avslutade jag med att stretcha en liten stund (mest nacken).
 
Nu blir det inget mera träning idag och imorgon har jag vilodag så ingen träning för mig om inte shopping räknas som träning ;)

Ny fuktkräm

Tänkte ge denna ett försök och se hur det påverkar mitt ansikte
 
   

Tordag kväll

Då var dagens tränande klart så allt som allt blev det idag:
 
En halvtimmes morgonlenkki, gymmet där magmusklerna fick jobba, Bodypump pass och till sist stretchade jag i en halvtimme :D Känns riktigt bra nu efteråt! :D
 
Nu blir det att bara ta det lugn och se en film och låta kroppen vila sig det är jag väl ändå värd ikväll??? ;)
 
   

Nageldesign

Så här blev det denna gång, körsbärsblommor som är en av mina favorit blommor.
 
  
 
  

Torsdag 090812

Godmorgon! :)
 
Jag antar att dom flesta sover just nu, själv kom jag hem för 5min sen efter att ha varit på en halvtimmes morgonlenkki. Måste bara säga att det märks tydligt att hösten är på väg, brrrr skulle ha behövat fingervantar för jag frös så om händerna!
 
Nu är det kaffe och duschen som gäller sen skall jag äta något innan jobbet som börjar kl.8.00.
 
Ha en bra dag kära läsare! ♥

Färdig tränat

Ja då har jag färdig tränat för idag och det var jätte roligt på Bodycombat och kvällslenkkin på 10km satt riktigt bra nu maaaaaat :D
 
Börjar med detta, kvarg blandat med grynost (Keso?) äppel och mandel, mums. (Smakar godare än vaddet ser ut, lovar! )
 
   

Dagens låt

Bara för att den här spelades hela tiden ur högtalarna när vi var i Vasa.
 
    

Ny tavla

    

Onsdag 080812

Hej på er!
 
Började dagen med att försova mig lite :P Har varken jobb eller annat viktigt men hade tänkt köra en lång morgonlenkki innan gymmet men ja det blev att åka direkt till gymmet och där började jag att värma upp på springmattan i 15min sen körde jag på med tränandet av mag- och ryggmuskler. Sen i slutet blev det 15min stretch.
 
Nu snart så ska jag väl hitta på något med en kaveri om hon kommer ihåg att ringa. Sen ikväll ska jag på Bodycombat ♥ Sen är det ännu oklart om jag skall springa en lång kvällslenkki, saknar det faktiskt :/
 
Ha en bra onsdag! :)

Bättre än godis

Mums, kvarg med hallon ♥
 
   

Måndagen och tisdagens träning

Jag började måndagen med en halvtimmes morgonlenkki och jag åt faktiskt frukost efter det sen när vi kom hem från Vasa blev det att direkt att åka till gymmet och träna arm-, och bröstmuskler.
 
Idag började jag med gymmet och körde ben-, och bak muskler och lite mag muskler och jag kom för en stund sen hem efteratt jag och Sini var på ett Core pass. Magen fick verkligen jobba :D Härligt nu tänker jag inte träna mera idag :)
 
 

Nya ringar

Dom här två ringarna köpte jag igår
 
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                    Båda två är från H&M
 
 
 
 

Måndag 060812

Hej på er hoppas ni har haft en bra dag! :D
 
Själv har jag haft en super dag i staden Vasa, har sprungit en del ärenden där, ätit god mat och shoppat lite såklart.
Skönt med lite lediga dagar och idag var det min sista lediga måndag för nästa vecka börjar skolan igen. Jag kan knappt vänta för jag tror det kommer att bli lika roligt som förra året om inte roligare.
Nu blir det film och senare ikväll blir det några avsnitt av Sex and the city.
 
Ha en bra kväll kära läsare! ♥

Dagens outfit

     
 
     
 
                                                                       Klänning - H&M
                                                             Väska     - Avon
                                                             Skor       - (Minns inte) 
 
 
 
 

Bröllopstårta

Vet att det har blivit lite väl mycket tårtor här i bloggen men jag kan berätta att igår åt jag ingen tårta. Men ja så här såg bröllopstårtan ut och även denna gång var det min mamma som hade gjort den.
 
  
 
  
 
  
 
 

Söndag 050812

Igår på kvällen  hade jag fullt upp och stressigt men det var roligt också :D Min kusin gifte sig igår så jag var ju där i köket och fixade med mat, kaffe, tårta mm.
Efter det att vi var klara åkte jag hem och sen mötte jag upp några vänner och vi gick ut för att dansa lite.
 
Hur ser denna dag ut då???? Jo jag skall jobba från 11.00-16.30. sen hem och packa och sen iväg till föräldrarnas. Senare ikväll skall jag bara mysa med Prins och Prinsessan. Blir absolut ingen träning idag för jag har vilodag och igår körde jag faktiskt med ett eget tränings program här hemma som jag hade gjort.
 
Ha en bra dag! :)

Gårdagens outfit

Så här såg jag ut igår på kvällen när jag fick servera på min kusins bröllop
 
   

Min nya klänning

Sist jag var till Keskinen så köpte jag en ny klänning av märket SisterS point
 
     
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    

Ändringar i träningen

Har aldrigi mitt liv sprungit en morgonlenkki (eller lenkki överhuvudtaget) så fort som idag, fy kom in för ca.10min. sen och det började spöregna när jag var halvägs och när jag hade ca 1km. kvar då brakade helvetet lös!  :'( Ja det började åska och det åskar ännu! :'(
Det är inget litet åskväder för det smäller och blixtrar och jag flyger upp varje gång det låter till eller blixtrar! Behöver jag äns säga att jag är jätte rädd för åskan, tror nog ni har fattat det ändå :/ Usch!
 
Ja angående ändringar i träningen så tar jag denna veckas vilodag imorgon på söndag för att jag åker efter jobbet iväg till mina föräldrars, skall nämligen till Vaasa på en del ärenden på måndag så lika bra att åka hem till föräldrarnas istället för att köra extra. Så hinner inte träna något då och kanske inte det första jag tänker på när jag är där.
 
Snart blir det mat iform av sallad med räckor och fisk.
 
 
 

Födelsedagspresenter

Ja jag hade ju födelsedagsfest den 28.07. även om min riktiga födelsedag var den 01.08. Hade en massa härliga vänner på besök och jag minns inte när jag skulle ha haft så roligt senast :D
Fick en del pressenter också:
 
    
 
      Duschgel, fransk manikyr, nagelfil och sminkväska (I leopard ♥)
 
    
 
          En liten antekningsbok och penna med Hello Kitty ♥
 
    
 
    
 
Ett jätte snyggt armband ♥ (som passar till min nya klänning ;) Vet kan inte få nog av klänningar;) ), två söta hår spännen och super fina örhängen :)
 
   
 
   
 
    En mycket fin ring i en härlig färg :D Blir ju riktigt glad av att se på den :)
 
   
 
                   En till duschtvål :D
 
   
 
                 Ett Nomination armband med bokstaven I ♥
 
    
 
       Ett jätte snygtt halsband :D ♥
 
    
 
  
 
Sen fick jag även chocklad, presentkort och lite annat smått och gott som jag tror jag lämnar utanför bloggen ;) Kiitos vielä kerran! ♥ Tack ännu en gång! ♥
 
    
 
    
 
    

Fredag 030812

Oj vad roligt vi hade det på Bodypump igår, brände skönt i musklerna och känslan efteråt  var bara för härlig :D När jag kom hem så stretchade jag i 25min för det är ju som sagt viktigt att stretcha!!!!
 
Jahapp då hade vi fredag igen då :D Skall jobba ikväll från 16.00-23.30. Skönt att veta att jag är ledig imorgon, eller ja ledig och ledig skall hjälpa till på ett bröllop :) Senare på kvällen e det rätt så oklart vad jag skall göra. Men idag efter jobbet blir det nog en film och sen å sova.
 
Har ju även hunnit träna idag, började dagen med en halvtimmes morgonlenkki och sen direkt till gymmet och satsade lite på ben, mage, rygg och bakmuskler. Blev inte så många övningar eftersom jag satsade mera på att stretcha inför helgen. Har ju ledigt från gymmet på helgerna ;) Och så springer eller går en lenkki på söndagarna. På lördagar tränar jag inget!!!!!
 
Nåja nu skall jag återgå till min kaffekopp och sen fixa mig, skall på en del ärenden idag innan jobbet. :)
 
Ha en bra fredag! :)

Torsdag 020812

Hej på er!
 
Vet att det har varit rätt så tyst här på bloggen men det har hänt rätt så mycket så jag har inte haft tid. Har blivit mycket tränande denna vecka.
I tisdags (gymträning från morgon) t.ex. trodde jag var i bra form, öööö nä inte under Core passet på kvällen ( som kommer bli en ny favorit hos mig ;D ) då märkte jag att jag har en lång bit kvar!!!!!  Mina magmuskler fick verkligen jobba!!!! :D Härlig känsla!!! :D 
 
Igår var det ju min födelsedag ;) Så då började jag dagen med en morgonlenkki och sen gymmet och på kvällen blev det Bodycombat ♥ och på kvällen blev det att njuta av denna typiskt fiska sommar på en ute terass med underbara vänner :D Tack! :) En mycket rolig födelsedag :D
 
Idag då??? Ja började dagen med en morgonlenkki och sen jobbet tre timmar sen iväg på lite ärenden och ikväll blir det Bodypump med Sini  :)
 
Ikväll blir det högst antagligen filmkväll för mig själv i min ensamhet :P
 
(Psssst, har ju ny bloggdesign men headern är bara tillfällig!)
 

RSS 2.0