Resfeber

Kom nyligen hem från stan slutade kl.12.00. och tog lunch vid en vietnamesisk resturang,det var jätte gott, sen åkte jag hem med Flyen(Mopeden).Nu skall jag snart se några avsnitt av Bleach innan jag går ut på en joggingrunda.Fick några meddelanden från Berlin vilket var kul.Träffade annars Linn inne i stan idag och det var kul, eftersom vi inte sett varandra sen skolavslutningen, vi kom i allafall överens om att träffas nångång den här veckan, innan hon åker till Svergie.
Alla åker iväg nu å jag stannar kvar här tills i slutet av juli då kanske om jag har tur åker jag till Helsingfors.




Värmeslag

Att vi människor alldrig blir nöjda vad beror det på?Nu har vi gått och gnält på att vädret har varit uruselt men nu när vi äntligen tycks få en varm och skön sommar så är det för varmt!Min kära familj och jag var körande till stan med motorcyckeln och mopeden eller Flyen som jag kallar, den heh heh.Det var stek hett usch men vi köpte jordgubbar,yummie. Jag har blivit galen i en ny Anime serie nämligen "BLEACH"!!!!!Den är shit bra så nu har jag svårt att bestämma mig för vilken som är bättre av Naruto och Bleach.Igentligen så är serierna rätt lika men Bleach har mer våld, än vad det förekommer i Naruto. Manga och animie håller på att bli allt mer vanligare, hos ungdomar men varför?Jag har länge funderat på detta men inte kommit fram till något vettigt!Är det dom olika färgena på håret kanske, det ser ju naturligt ut fastän någon har lila eller rosa hår, men i verkligheten ser det färgat ut.Är det kanske dom utbrott och starka känslor som personerna framför, hmmm, jag får nog fundera vidare på det här. Jag fick min Hello Kitty klocka igår, den är super fin! Nej nu måste jag sluta bye bye!

Strålande solsken

Idag har jag solat hela dagen och lyssnat på UVERworld,12012 och Asian Kung-Fu Generation.Brände mig lite, heh heh.Jag är jätte trött men jag är tvungen att plugga nu!Bäst att ta vara på dom lediga dagarna nu för på måndag börjar jag jobba!Nåja man gör det för pengarnas skull och med tanke på alla utgifter och inköp jag måste betala så.Snart är det dags att plugga finska och engelska inför studenten! Jag har nästan bestämt mig för att efter studenten, under sommaren så skall jag på en resa men vart vet jag inte?? Japan skulle ju vara drömmen men lite dyrt och Usa skulle vara helt ok men ja jag vet inte.Skall se om jag skulle få ett jobb nu på helgerna tills skolan börjar. Vet ni annars om att i Japan har man utvecklat en robot som kan uttrycka känslor!Ganska imponerande måste jag säga.Nej nu måste jag gå. Hej då och Förlåt

Solar

Vilket vackert väder vi har idag, nämligen över 20 grader varmt!Heh heh, sitter inne och kollar på Ginga Nagareboshi Gin, just nu.Snart åker jag in till stan, med Eva.Måste skaffa lösnaglar, skall nämligen göra naglar som är inspererade av japanska trender :D Så hej då och Förlåt.Solade lite idag och blev lite brun!

Solen kommer...

Hej allihopa idag har inget specielt hänt, förutom att jag såg en ekorre, heh heh.Pluggade lite till körkortet och var ute på ett jogging pass och snart skall jag träna lite mag,ben och arm övningar.Lyssnar nu på 12012 deras låt Over, är shit bra!Hjälp jag höll på att få panik idag, när jag såg hur mycket jag skall hinna med i sommar!Först plugga på kökort typ hela resten av sommaren,arbeta, plugga finska och engelska,besöka ett x antal konserter,åka till Vanda,fylla 18, skriva körkorts prov och köra upp, få besök av högst 9 "vänner" under typ 3 veckor, hinna till Vasa 2 gåner,besöka Jakobsdagarna i Jeppis och resa till Kos med underbara klass kompisar.Puuh jag vill också hinna träna och sola när jag kan. Nej nu måste jag gå skall upp tidigt imorgon!Hej då och Gomene!

Tjohooo party

Konnichiwa!Det blev tyvär ingen resa till Kauhava igår, nä istället åkte jag till Evas för att se på film och prova en greij hon fått från Estland;P men först tog vi en sväng in till stan, för att föra alla saker vi behöver, till ikväll.Skall bli roligt att småfesta lite med mat, film och dricka. Idag var jag i kyrkan :/ men vad då, man fick ju äta tårta senare åtminstone.Jag minns själv när man blev konfirmerad heh heh. Nej jag borde packa färdigt för snart kommer, Eva och plockar upp mig å då bär det av in till stan.Jag skulle behöva bädda sängen också men orkar inte.Bättra på sminket vore inte så dumt hmmm?????...Nu är det inte långt kvar tills min 18 års födelsedag är här!!!!Vet redan vad jag vill ha i present.En Hello Kitty klocka, en EGEN hårfön, plattång och pengar som man alltid behöver! Nu måste jag gå så Sayonara och.

Bra musik och favorit land

Konnichiwa allihopa! :D Idag är det Juhannus(Midsommar.Själv ser det ut som om jag drar till Kauhava, för att se på flyplan.Jag har varit dit två gånger förut men lika roligt varje år. Gomennasai om jag inte har bloggat på länge, men det händer så mycket just nu.Idag åker jag till Kauhava och imorgon måste jag gå i kyrkan, på en konfirmation, sen bär det av in till stan å partaja, med Eva och ja kommer hem först på söndag, eftersom jag stannar över natten, mellan Fredag och lördag i stan. Idag och igår har jag lyssnat på japansk musik, heh heh som t.ex. UVERworld, Asian Kung-Fu Generation, The Gizette och 12012.Dom är super bra!Heh heh, ja jag gillar Japan och dess kultur jätte mycket, specielt manga och animie.Bästa animie serierna Naruto/ Naruto shippuuden, Lovely Complex (som även finns som en film med riktiga skådespelare som är en av mina favorit filmer), Ginga Densetsu Weed, Ginga Nagareboshi Gin, Wolf`s Rain, Full Metal Alchemist, Aishiteruze Baby och Vampire knight. Japan är ett coolt land, med häftigt mode och söta assesoarer och hårspännen.Maten är jätte god specielt sushi och jag är galen i Hello Kitty, ni skulle bara veta!;P Sayonara(Hej då)det var allt för den här gången och Gomene! PS. Fundera på ditt favoritland och varför det blev ditt fvrl.

Nice fredag/lördag

Jahapp igår var jag och Eva in till stan och kollade läget typ.Vi åkte och köpte glass, Ben&Jerrys så klart.Sen åkte vi hem till Evas lägenhet och åt upp glassen.Efter att ha ätit glass, åkte vi hem till mig för att packa.På vägen hem till Evas köpte vi pizza som vi åt, när vi kom fram.Vi såg en halv skräckfilm, usch eller snarare Eva tittade å jag blundade.
Idag var vi till kauhava och mathandlade och såg på flygplan typ.Heh heh det är det ända intressanta med Kauhava om ni frågar mig.Nu är det bara att vänta på kvällens roligheter :P Vet ännu inte vad vi ska hitta på men det löser sig nog.
Föressten jag hittade mina favorit crossanter idag, heh heh gissa om jag blev glad?Jag trodde man bara kunde köpa dom i Polen men nej, dom Finns I Finland, yes.Det bästa är att jag han ta en jogging runda idag även om jag inte är hemma.Men förlåt för jag måste gå :( Mutta, mutta myöhemmin heh heh.

Myggor är en plåga

Trevlig morgon man hade idag alltså :( Var tvungen att stiga upp kl.7.30.! Jag skulle ha fått sova hur länge jag ville men nej vad tror ni det är för ett irriterade ljud som låter i mitt öra? Nej inte tinitus, utan myggor och det är det värsta jag vet att vakna upp till!Dom beter sig som nålar som fått liv och vingar.Nåja jag hade inget annat val än att stiga upp och äta en god frukost, beståendes av lite mer nyttigare kornflakes och jordgubbs yogurt och två st. crossanter.Efter det var det bara att plugga och surfa lite på nätet.Kl.9.00 tog jag på mig tränings kläder, för att gå ut på en promenad kombinerad med ett jogging pass.När jag kom in satte jag mig och läste tidningen, hittade inget intressant.
Well well imorron måste jag åka in till stan och köpa hårfärg med en kaveri(kompis).Får hoppas att det blir fint väder för jag börjar bli trött på det här gråa regniga vädret som alldrig tycks vilja ta slut, suck det får mig att längta ännu mer till Kos.Men jag har tyvär inget som jag funderat så värst mycke på idag så hej då.


Det är inte sant

Jag hatar tidningsförsäljare! Denna underbara morgon, då jag skulle ha fått sova hur länge jag hade velat så ringer förstås telefonen.Jag tänkte att om det är nånting viktigt kan dom ju lika gärna ringa till min mobil men det slutade inte att ringa å när jag bestämde mig att svara så slutade det.Då tänkte jag men jaha, då får jag fortsätta sova men jag kunde inte somna om så jag steg upp och åt en stadig frukost och pluggade lite för att senare ta en lång promenad.
När  mina föräldrar hade kommit hem, frågade jag om det var dom som hade ringt och varför dom inte hade ringt till min mobil?Då sa dom att dom inte hade ringt.Pappa kollade att numret var okänt men han drog slutsatsen till att det var en tidningsförsäljare.Så nu är jag smått irriterad över att ha gått miste om min skönhetssömn.
Nu sitter jag och äter smultron yogurt för att få lite extra sommar känsla.Något posetivt med denna dag är att solen har varit framme hela dagen och det har varit 19 grader varmt så kanske vi får en varm sommar ändå.
Dead by Aprils låt Trapped är så himmla bra!Har lyssnat på den hela kvällen :P
Idag slog det mig att det snart är Juhannus (midsommar).Hmmm undra vad jag skall hitta på då åker väl kanske till Kauhava eller stan eller hmmm till någon villa(sommarstuga).
Nepp nu måste jag gå hej då :)

Trött

Solig dag vi fick idag men det är svinkallt ute! Jag kom just hem från en promenad men det blev bara en kort en, för farmor kom på besök.Men nu är jag så jätte trött att jag knappt kan skriva.Fasen också jag som borde hinna med massor av saker ännu men jag får inget gjort.Typskt mig om jag inte vaknar senast kl.9 så får jag alldrig gjort något och idag vaknade jag kl.11.
Jag borde gå och cyckla nu men jag orkar inte och jag vet att jag måste ta itu med min kondition, för den är jätte dålig just nu.Gäääsp...........Nej nu får jag för tusan ta å skärpa mig alltså.Nu måste jag tyvär gå men jag har ett krig att utkämpa mot min lathet.


Solen vart tog du vägen?

Idag var jag in till stan med mamma för att göra några ärenden. Jag hade hoppats på en solig eftermiddag men nepp det blev det inte. Jag hittade en strandklänning som jag bara var tvungen att köpa.Den var vit med fjärillar på, inte direkt min stil i vanliga fall men ja den var jätte snygg. Den skall jag defenitivt ha med mig till Kos.
Jag såg föresten trailern till den nya twillight filmen New moon och jag längtar så tills den kommer på bio.Måste läsa böckerna i sommar, dom kan ju inte vara sämre än första filmen.En annan film jag vill se är den finska filmen Kielletty hedelmä alltså "Förbjuden frukt" jag skulle ha velat se den på bio men mina kompisar ville inte se den. Den handlar om två flickor som är kristna och bestämmer sig för att leva livet inne i storstan Helsingfors.
Men nej klockan är jätte mycket nu måste ja gå, jag skall ut på en långpromenad/joggingpass så jag kommer i form inför sommaren, hur nu det ska gå när mina föräldrar sitter och äter chocklad :PHej då och förlåt hoppas ni har fått vackert väder annar är det ju ingen vits med sommarlov......Heh heh skoja bara sommaren är bäst men förbaskat kort!

RSS 2.0