Lördag 310312

Jag vet att uppdateringen har varit lite dålig nu men jag har en massa saker att göra! T.ex. snart skall jag iväg och fixa några modeller till Activexpo mässan här i Jeppis. Jag skall fixa deras frisyrer och säkert finns det tid över att gå runt på mässan också.
Senare ikväll får jag fint främmande av min fina M och vi skall se vad denna kväll har att bjuda på. Så fullt upp med andra ord!

Ha en bra lördag! ♥

Torsdag 290312

Hei på er! Har idag haft en ledig dag och inte gjort något vettigt förutom gym och kvällslenkki. Har inget annat att berätta så vi hörs imorgon! :)

Onsdag 280312

God morgon på er! :)

Gårdagen blev minsan en händelserik dag om jag ser på motionsaktiviteter. Först blev det ca.45min på gymmet tränade rygg, arm ben muskler, efter det blev det Bodycombt ♥ Som om inte det skulle ha varit tillräckligt för en kväll tänker ni nu men  jag kan glatt meddela att jag for sen på en långpromenad med Simone.

Som avslutning på kvällen åt jag nachochips och såg ett avsnitt av Salkkarit och Sons of Anarchy. Jag tyckte att jag var värd lite gott nu när jag inte har drukit en enda Chocolate Cafe på två dagar, duktiga jag!

Idag är det onsdag och jag skall iväg till skolan och få mitt hår färgat :D Har bestämt mig för att behålla slingorna nu när jag hållit på ett bra tag för att få dom å synnas!

Slutar annars 13.30 idag vilket innebär gymmet för min del! :D Måste även köpa hårfärg för jag skall klippa och färga en person idag.

Ha en bra onsdag!♥

               

             Dom här e så goda! :D

Tisdag 270312

Godmorgon, gäsp säger jag bara är jätte trött och har sovit dåligt inatt! Om jag skulle vilja skulle jag få sova ännu för jag behöver inte sminka mig, för vi skall sminka varandra i skolan och jag har inga måsten denna morgon.

Dagens planer:

Skola 8.45-17.00.

Bodycombat 18.45

Kvällslenkki

Sovdags tidigt! (Skulle behöva diska före)

Ha en bra tisdag! ♥

En fin kväll

Sitter som bäst och ser på tv och myser och är fortfarande på bra humör. Har simmat och varit på kvällslenkki och ätit gott, vad mer kan man önska sig en måndagkväll???

Annars det var väldigt fint väder ikväll när jag gick hem från simhallen :)

                 

                 

På bra humör

Går om kring i lägenheten och sjunger med radion för full hals (hoppas det inte stör någon :P) har haft en rolig skoldag som vanligt och idag slog det mig hur fort veckorna går!!!??? Det är ju snart sommar för fäänken!

Nåjaa är på bra humör och inget absolut INGET eller ingen kan dra ner mitt glada humör just nu, ni skulle bara våga ;P Nä skämt å sido nu blir det att packa det jag skall ha med mig, skall iväg till simhallen med Hanna, har sett fram emot det sen i fredas! :D

Vårbilder

             

              

Måndag 260312

Godmorgon på er, ny dag och ny vecka med en massa måsten, suck. Nåjaa helgen blir ju desto roligare ;) Längtar så :D

Dagens planer:

Skola 8.45-16.00

Simma men vet inte om jag skall fara på lenkki före.

Titta på en massa program på tv :)

Fullt upp som vanligt med andra ord :D




Ha en bra måndag! ♥

Söndag kväll

Sitter som bäst och ser film med Malin och pratar. Vi har varit ut å gå i det fina vår vädret så motion har vi fått. Imorgon blir det skola och sen å simma.

Ha en bra söndag kväll! ♥

Godmorgon

Fick sova nå lite inatt men idag är det jobb som gäller och efter jobbet blir det en lenkki å sen sova några timmar, gäsp.
Blir nog knappast så mycket intressanta inlägg på bloggen idag men man vet ju aldrig, kan ju ändra mig ;P

Ha en bra söndag! ♥

Nattblogg

Ja jag vet jag borde sova nu men får inte tag i någon sömn! Kom just hem från Kokkola blev bara bestämt sådär att vi åker.
Efter jobbet idag färgade jag en kaveri å hon sa att vi var bjudna på mat till Bennäs så dit for bilen efter att vi hade färgat klart. Sen efter att ha ätit god mat och pratat en lång stund bestämde vi oss för att åka till Kokkola och se vad kvällen hade att bjuda på. Dans, en massa skratt och en massa annat.

Kvällen var riktigt roligt men den kunde inte sluta sämre för mig än vad den gjorde, suck! :(

Nu säger jag gonatt

Lördag 240312

Blir att ge sig iväg till jobbet ännu en gång men det kommer nog att gå fort även om jag jobbar från 9.30-17.00. Men kan ju inte säga att bloggen kommer vara tråkig idag för tror aldrig jag skrivit så här många blogginlägg tidigare redan från morgonen. Men vi hörs senare när jag slutar för då skall jag färga lite slingor mm.

Ha en bra lördag! ♥

Min nya jacka

Fin färg, rosa, inte riktigt vad jag brukar klä mig i men denna var riktigt fin! :) Kommer bli en stor favorit i sommar och vår, jag är ju annars en som gillar läderjacka jätte mycket!

             

             

              

             


Nya skor

Här har ni det tredje och sista paret som jag köpte i måndags, min stil men dom ser snyggare ut på foten!


             

            

Svårt beslut

Vi har färgdag nästa vecka då vi får färga oss själva men jag vet bara att jag skall färga utväxten men mitt svåra beslut är om jag skall bhålla mina lila slingor som för tillfälle är orange färgade! Eller skall jag färga hela håret svart igen. Måste ju blondera upp slingorna igen och det sliter på håret! Men det går ju alltid att färga dit slingor ingen om man vill göra det senare.

             Vad tycker ni???

            Slingor

             

                           Eller helt svart

             

Jag vill ha sol och sommar

Vaknade idag på rätt så bra humör bortsett från spänningshuvudvärk och ont i nacken. Tog för givet att solen skulle titta fram och att det skulle bli en härlig vårmorgon men när jag öppnade persienerna vad får jag då se???? Jo snö på hela innergården och att det väller ner mera snö från en gråmulen och solskens fri himmel!

Dit for denna dag då, suck. Nä, lever på hoppet om att solen ännu skall titta fram idag och göra mig lika glad som igår!

             

God natt vid 9 tiden???

Ja jag har nog varit aktiv idag! Först gymmet sen Bodycombat och efter det en liten kvällslenkki. Gav 110% på Bodycombat och oj vad det var roligt! :D Men heh heh, det blir nog att gå och sova nu och klockan är 21.00 men jag e så himla trött och jag skall jobba imorgon från 9.30-17.00.

Kvällen är ännu oklar men det skulle vara skönt med en hemma kväll eller liknande men ingen vits jag planerar något! ;)

God natt :)

"You might just be surprised, or not"

Sitter och småler och tänker att en del personer slutar aldrig att förvåna eller överraska en både på gott och ont :P

Kommit fram till att jag måste minska mitt latte, Cafe Chocolate och andra kaffe drycker, suck. Det blir nu hårdare tag med maten och träningen denna vår. Idag t.ex. åt jag min sista glass innan sommarlovet börjar, önskar jag hade valt en bättre sort!
Nä men man kan ju tycka att jag lever ett rätt så hälsosamt liv men när jag faktiskt börjar fundera på vad allt jag äter och har ätit så vet jag att det kan bli bättre!

Så inte helt bye, bye men lite mindre måste det bli!

           

       En klar favorit inne på Coffee House ♥


Fredag 230312

Har hunnit med mycket idag men skall hinna med en massa saker ännu! Har hunnit vara på gym och oj vad jag har saknat det! :D Ikväll blir det Bodycombat och jag har saknat det så himla mycket också! :D

Nu läxor några timmar framåt! :(

Torsdag kväll

Har haft en riktigt bra dag idag efter jobbet. Hittade en sommarjacka som jag skall visa er senare ;) pratade länge med M och så gick vi runt på stan å sen hem till mitt, planerade lite saker inför nästa helg och för några veckor framåt, ser så fram emot det! :D

Nu blir det film och sen sova, imorgon bitti gym :D

God natt :D

Dagens låt

Denna låt har jag haft i huvudet hela dagen men ärligt talat den gör en lite på bra humör :P


            

             

Torsdag 220312

Godmorgon kära läsare! Gårdagskvällen blev rätt så lugn om man bortser från att jag for på en lenkki runda till min skola och hämtade hem min cyckel och sen bara gick runt några kvarter för att lugna ner pulsen lite.

Denna dag har mycket att erbjuda, nämligen följande:

Jobb 8.00-9.00.

Hem en sväng och städa och diska mm.

Skall på ett möte kl. 10.30. (är jätte nervös :S) Vet inte hur länge det tar.

12.00-15.00. Jobbet

15.00. så skall jag hitta på nå roligt med min fina M ♥

Skall försöka hinna blogga också! :P

Ha en bra torsdag!♥


Dags för film

Nu är jag hem kommen från skolan och mathandlandet. Jag är helt slut efter denna dag och jag har bara en enda ledig dag denna vecka och det är fredag. Då blir det gymmet så det så och Bodycombat!
Skulle behöva minst tre lediga dagar efter denna intensiva vecka!
Nu blir det film och sen salkkarit och kvällslenkki, skall bli intressant att se hur kroppen reagerar! :D

            Denna film skall jag se:

              

Nya skor

Här har ni andra paret av tre som jag köpte i måndags

             

             

Dagens outfit

                

                                            Topp - GinaTricot
                                       Leggings - mins inte
                                       Bas topp - Mick`s
                                             Skor - Shoe shop

Onsdag 210312

Godmorgon säger jag bara, har sovit ca.8timmar inatt, minns inte när jag skulle ha gjort det senast men utvilad känner jag mig inte :( Somnade lite över 9 igår!? Brukar aldrig gå och sova den tiden men igår var jag så trött så jag höll på att somna i soffan.

Vad har denna dag att bjuda på då? Ja skola 8.45-16.00. sen blir det att mathandla och ikväll skall jag göra klart en del skoluppgifter, önska mig lycka till med det, kan behövas! ;P

Ha en bra onsdag kära läsare! ♥

Börjar bli smått irriterad

Hei hei, viliken dag jag har haft, fullt upp hela dagen. Förat hade vi Make up i skolan sen hade vi kunder och jag hade min första permanent kund och det gick riktigt bra. Efter det blev det filmkväll för min del och en massa olika serier.

Det är ju tisdag idag och i vanliga fall skulle jag träna Bodycombat idag men istället får jag vara hemma och hostar som jag vet inte vad.
Denna hosta börjar bli smått irriterande, kan inte anstränga mig med något för jag blir utmattad, har ingen feber men halsen börjar klia om jag inte hostar och när jag hostar så tar det så sjukt i lungorna och i magmusklerna och i huvudet! Har haft den i en vecka nu och i lördast tappade jag rösten i arbetet :S

Jag vill fara på gym och träna, minns inte när jag var där senast :'( Tyck synd om mig, snälla!

Nya skor

Här kommer bild på hur en sko modell såg ut som jag köpte igår. :D

             


Tisdag 200312

Godmorgon på er kära läsare! Idag vaknade jag av mitt hostande och kunde inte somna om så lika bra att stiga upp. För tillfället lyssnar jag på musik och bläddrar i en hårmode tidning och försöker hitta lite insperation.

                

Är ganska sugen på en ny frisyr men samtidigt trivs jag rätt så bra i min nuvarande frisyr. Den här frisyren är jätte snygg, visade den åt pappa förra helgen och han gav mig en road blick och sa " Men så där ser du ju ut på morgonen när du just vaknat och kommer för att äta frukost"

Hmmm ja om håret ändå skulle se ut så där bra varje morgon så skulle jag inte behöva fixa det!

              

Vilken dag jag har haft

Önskar sååååååå att denna vecka vore över, denna måndag började på sämsta vis å nej tro mig det är inte migrän, finns något värre!
Nåjaa roligt var det ju att börja med Make up i skolan idag och vi fick gå hem tidigare, härligt! :D

Det som gjorde denna dag lite bättre var ju att jag hittade tre par skor för 58€ högklackat alla tre :P Någon som är förvånad ;)
Tänk har varit i Kokkola och Tampere men inte hittat några skor som fallit mig i smaken men så bara för att jag har tråkigt går jag en sväng på stan och hittar tre par skor på en gång :)

Skall visa er så fort jag hinner :)

Måndag 190312

Godmorgon på er! Önskar så att denna vecka vore över, gillar inte alls denna vecka förutom torsdag då jag får träffa min fina M ♥
Idag skall jag även försöka skippa datorn så mycket det bara går eftersom jag har en massa annat att göra!

Ha en bra måndag♥

Kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig

Har funderat ganska mycket på det här med att skaffa hund och jag sa åt mina föräldrar att det skulle vara roligt att ha något att sköta om. Fick som skämtsam kommentar att försök ta hand om dina växter först du håller ju dom inte vid liv .
Mitt svar var då ja men dom skall ju bara ha vatten och dom säger inte till om dom är hungriga och dom behöver inte föda eller motion.

 Klart man sköter en hund bättre än en blomma eller en växt, hunden blir ju som ens lilla bebis typ.

Ja vad händer sen då, min kära mor köpte mig en köttätande växt och sa här har du något att mata och ta hand om ;) Öööö ni kan ju tänka er hur förvånad jag såg ut!

På bruksanvisningen  står det att vid vinter tid skall du mata den och den äter tydligen flugor och andra små insekter :S Var tusan skall jag få tag i flugor när jag aldrig har sett en enda insekt i min lägenhet, den får ju börja hänga med mig hem till Purmo då varje gång jag åker dit för att få fånga mat i skogen typ :P

Vad gäller motionen så motionerar jag den när jag matar den för då skall den tydligen röra på sig och stänga munnen eller ??? :S

Kanske den borde få ett namn också!? Några förslag???? Inte lätt att vara eller vilja vara euuumh "hundägare"när det inte äns är en hund man tar hand om utan en köttätande växt :P


            

            

            Skulle ni våga klappa den???? ;)

             



             
           

      

Söndag kväll

Jag undrar verkligen hur jag mår imorgon! Hostar och hostar och vet inte om jag skall sitta eller ligga på golvet för det gör så ont när jag hostar, nån feber har jag inte så det blir nog skolan imorgon.
 har inte tid med detta nu, har jätte mycket i skolan nu och har en massa jobb och jag vill börja träna igen! Saknar att gå på gymmet och att vara på Bodycombat :'(

Jag vill ha sommarlov och semester nu men snaaaart är sommaren här och jag skall ta vara på den varje dag!

Och nu börjar ögonen rinna också, vad är nästa sak???

En färgklick

När jag var till Keskinen så köpte jag en ny väska.

             

             

              

             

Dagens låt

Vet e lite sen men denna är ju jätte bra

            

Söndag 180312

God morgon på er, själv har jag knappt sovit något inatt pga. mitt hostande, fyyyy. Blev en rätt så tidig kväll för mig eftersom jag kanske inte var det bästa sällskapet att ha med sig igår och jag ville inte bli i värre form än vad jag är.

Idag blir det jobbet och sen öva skolarbeten mm.

Ha en bra söndag kära läsare! ♥

Olyckor hela dagen

Först går duschkranen sönder och sen river jag upp min arm och ja en del av skinnet åkte med, blev inte så djupt men nog svider det för det nog, aj har inte vågat ta bort plåstret för att se hur det egentligen ser ut men det får bli ett senare project, nu skall jag ut å få friskluft efter att ha jobbat hela för och eftermiddagen. :)

Aj

               

               

Ändrade planer

Blev inte att fara hem till Jeppis ikväll, orkade inte och kom fram till att det är bättre om jag åker tidigt imorgon istället :( Hade velat åka ikväll men jag var för trött och tråkig :(

God natt alla kära läsare och hoppas ingen hade sett fram emot att jag skulle åka hem! ♥

Fredag 160312

Jag vägrar vara sjuk först vid 38 graders feber då stannar jag hemma! Är så trött på att vara hemma så idag åkte jag till Keskinen med mina föräldrar för att shoppa.

 Varför passar inga kläder ( allt man provar är för stort eller slut!) på en och inga skor hittar man heller!?

Snart ett avsnitt Salkkarit å sen iväg till Jeppis! :D

Ingen bra dag

Hej på er, alltså jag mår dåligt jag hostar så jag nästan spyr och eftersom mina blogginlägg alltid blir så tråkiga och negativa när jag är sjuk så har jag valt att inte skriva så mycket.

Men sjuk eller inte jag skall arbeta idag, svar jo orkar inte vara hemma blir så uttråkad av att inte göra något och läxor går inte att göra när inget funkar!

Ha en bra torsdag! ♥

Så typiskt

Tro det eller ej men jag vaknade just, fick åka hem tidigare från skolan idag för jag började må så dåligt! Suck, så mycket blev det med att önska sig en bra dag och faktiskt hoppas på att dagen skulle för en gångs skull bli som jag vill! :(
Föstår inte vad det här är nu när jag nästan hela tiden blir sjuk eller får migrän. Det brukar ju vara jag som aldrig blir sjuk medans andra alltid blir sjuka!
Migrän attackerna hade jag trott och hoppats på att dom hade försvunnit helt ett tag men så började dom igen, tur att jag inte fick det också idag det skulle bara ha varit så typiskt!

Nåjaa blir väl att dricka en massa saft och varma drycker och se nån film och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Det värsta är ändå att jag missar Bodycombaten ikväll :'( övrig träning också för den delen!

Tisdag 130312

God morgon! Önskar så att detta skulle bli en bra dag, tycker jag förtjänar det! Dagen ser ut som följande:

Skola 8.45-17.00.

Gå på stan eller liknande

18.45 Bodycombat ♥

Göra klart en del läxor!

Ha en bra tisdag kära läsare!♥

God natt

Dags för lilla Iitu att gå och sova, gääääääsp har en lång dag framför mig imorgon och jag önskar att det vore tisdagkväll redan ;)

Som det står i rubriken, det önskar jag alla läsare just nu! ♥

Shopping från Tammerfors

Kanske ni vill veta lite vad jag shoppade i Tammerfors också, måste göra er lite besvikna för jag shoppade inte mycket och tro det eller ej hade sett fram emot att shoppa mycket! :(


             

                         En kort topp från GinaTricot

             

                       Lite hjälp till att få lockar

             

                           Topp klänning

Måndag 120312

Hoppas någon av mina läsare har haft en bra dag!? Själv har min dag varit helt okie men jag känner ganska trött och omotiverad men får ju se det från den ljusa sidan att jag tog faktiskt cyckeln för första gången denna vår till skolan ;)
Alltid något och solen har varit framme hela dagen och ikväll blir det kvällslenkki! :D

Home sweet home

Godmorgon på er! Fy vad det känns konstigt att vakna den här tiden på en söndag. Nåja kom hem en 8 tiden igår men till sängs kom jag mig en halv tre tiden.

Kan bara säga att jag kom inte hem med några skor men få se om jag åker på lite shopping nästa fredag istället. Nu en Kaffe chocolate och sen skall jag väl springa ut och mathandla, skåpet är nämligen tomt :P

Ha en härlig söndag ♥

Lördag 100312

Befinner mig som bäst på hotellet och snart skall vi ge oss iväg ut på stan för att se vad staden Tammerfors har att erbjuda när det kommer till shopping. Själv är jag ute efter nya skor så det är högst upp på min shopping lista.

Igår kväll var vi och äta till Amarillo och sen blev det att ge sig ut.



Här är jag påväg tillbaka till hotellet efter att vi hade varit och äta och det blåste mycket så mitt hår ser inte så värst snyggt ut.


Vi senare på kvällen


Framme

Sitter som bäst i hotellrummet och nu skall vi fixa oss och sen bege oss ut och söka efter något matställe :D Sen blir det att gå tillbaka hit och fixa oss igen, heh heh ;)

Snart åker vi

Vill åka nu men måste vänta några timmar ännu men sen åker vi :D Säger då det detta är precis vad jag behöver just nu, att få komma bort från vardagen lite.

Vi åker inte med tåg utan vi far med bil så får vi bestämma själva när vi vill åka hem imorgon :D

               

Packar

Håller som bäst på att packar det jag skall ha med mig eller ja jag har tagit fram det jag måste ha med mig och heh heh, börjar bli tveksam om allt kommer att få plats i den väskan jag menar ta med mig :P Jag e hopplös när det kommer till att packa smart, suck.


              

Morgonstund

Oj vad det är härligt på morgonen efter att ha klarat av den tyngsta biten, nämligen att faktiskt orka stiga upp ur sängen och vakna upp ordentligt! :P

Just nu städar jag flitigt och sen blir det gymmet :D

Ha en härlig morgon♥

Tampere i sikte

Alltså nu har jag för mycket att göra så nu säger jag godnatt helt enkelt så jag hinner med allt jag skall göra imorgon!

Min vecka ser ut som följande:

Torsdag: Städa min lägenhet, gymmet, jobbet, klippa min kusin, kvällslenkki skriva klart ett skolarbete och lämna in det packa.

Fredag gymmet, fixa mig och packa det sista, åka bil med Simone ner till Tampere och shoppa checka in på hotell, äta god mat se vad fredagskvällen har för roligt att erbjuda i storstan ;)

Lördag: Tidig väkning! Shopping hela dagen men vill hinna hem helst före 18.30  så vi får se när vi åker hem.

Söndag e ännu oklar.

God natt :)

Tisdag 060312

Godmorgon på er! Idag vaknade jag met ett leende på läpparna för idag får jag fara på ett på Bodycombat pass på kvällen ♥ :D Vad annat skall jag göra då förutom skola och Bodycombat?
Jo jag skall på en en liten lenkki men bara en liten ;)

Ha en bra Tisdag! ♥

En bra dag jo

Jag skall aldrig säga att jag tror denna dag kommer bli en bra dag!!!! Denna dag har bara varit en sämre dag när det gäller allt! Eller jag en sak var väl helt okie på morgonen! :D Men usch jag brukar inte vara negativ men idag är min insperation till allt borta!?

Vill det skall vara fredag nu! ;)

Vårkänslor

Det här var allt som dök upp i mitt huvud igår när jag var ute på en power walk, vårkänslor

                 

Skola idag

Godmorgon, sovit gott??? Det har jag för ovanlighetens skull och det känns riktigt bra att stiga upp så här tidigt på morgonen, tror nämligen det kommer bli en bra dag idag! :D Allt vore perfect om det inte vore för mitt öga, suck.

Ha en bra måndag kära läsare som blir allt flera! ♥

(Fyra dagar kvar tills jag åker, vart??? ;) )


Resfeber

Om fyra och en halv dag åker jag bort ett tag, skall bli så roligt :D Är bara borta över helgen men jag kallar det välförtjänt semester ändå, resfeber det är vad jag har :D

040312

Godmorgon! Vilken härlig morgon och jag skall även denna morgon. Gårdagen och kvällen var helt super! :D Roligt att få umgås med vännerna och träffa en del personer man inte sett på länge blev jätte glad. :D

Och Årvas rvyn var jätte bra! :D Simone du var no duktig! ;)

Lördag 030312

Godmorgon på er! :) Kan tyvärr meddela att min uppdatering idag kommer vara usel eftersom jag kommer att vara borta hela dagen!

Nu jobb 9.30-17.00

Har en halvtimme på att hinna hem efter jobbet och fixa mig sen kommer L och hämtar mig och vi far och se på revy :)

Sen skall vi hem igen å sen blir det nog nåt roligt sen på kvällen :)

Fredag kväll

Min fredag kväll går ju i jobbets tecken, lite synd eftersom jag skulleha velat ta en kvälls promenad i det vackra vädret och fara på Body Combat, men men, en annan gång :)

Lär nog inte bli några flera inlägg ikväll eftersom jag slutar jobbet sent och har morgonskifte imorgon!

Ha en bra fredagskväll! ♥


Saknar <3

                    

Ny primer

Denna är det många som skriver om nu så jag tänkte jag skulle testa den och se vad jag tycker om den.

               

               

Dagens outfit

Eftersom solen är framme och fåglarna kvittrar skall jag gå ut en sväng på stan och njuta av att våren snart är här. Fick så starka vårkänslor så det fick bli en klänning idag :D

              

                                     Klänning - H&M
                                         Kofta - Lindex
                             Strumpbyxor - Seppälä

Min fina klänning

Denna klänning från Nelly fick jag hem igår , älskar den ♥


              

                (bild från Nelly.com)
      


020312 Fredag

Godmorgon vaknade för ca.10min sen. Jag skall ut å gå med en kompis nu på morgonen, sen vet jag ännu inte om jag skall åka till gymmet och träna. Skall även påbörja och avsluta ett skolarbete. Och nu mitt i allt blev det snöstorm :/ Mycket intressant väder vi har nu :P

Ikväll blir det jobb, längesen jag jobbat kvällsskift, sen så jobbar jag även lördag morgon och söndag morgon sen skola måndag-onsdag jobb torsdag.

Fredag kväll åker jag på semester ända till söndag. Skall ut å åka tåg :D

Vilken dag

Ser som bäst på Salkkarit och dricker en Kaffé´chocolate och bara latar mig helt enkelt. Har haft en stressig dag men samtidigt rolig. Klippte mormor idag också hon blev nöjd och det blev mamma också.
Sen blev det att handla lite saft och annat gott :)
Var också och hälsade på Simone för vårt paket från Nelly hade kommit och klänningen som jag hade beställt passade perfect om ni frågar mig :D

I mitt liv händer spännande saker just nu :)

Skall på revy på lödag och så blir det att umgås med några vänner efter det :)

Väntar på att få biljetter till sommarens konsert :)

Skall beställa tågbiljetter snart ;)

Och mycket annat skoij :D

Hur söt får man bli???

Snart blir det att ge sig av till jobbet och vara där i tre timmar sen hem snabbt och byta kläder och iväg igen. Alltid något på gång :P

Annars hur söt får man bli egentligen???

              

010312 Torsdag

God morgon, blev inget gym denna dag eller kanske senare idag, var jätte trött och lät mig sova länge igen :P Blev rätt så mycket motion igår.

Nu blir det mat och film :D

Ha en bra Torsdag! ♥


RSS 2.0