Fredag?????

Oj vilken dag börjar 10.30 och slutar 16.30 säger ju mycket med andra ord en tung dag.Men det gör inte så mycket är ledig imorgon heh heh alltså är det som fredag för mig idag och därför skulle det vara roligt att fara på bio ikväll med M men på vad hmmm??? Svårt val eller???

2 finska filmer som verkar bra men hmmm får se...

Onsdag

Usch vilken tråkig dag!Började kl.10.30 och hade literaturseminarie ända fram till kl.12.00. Sen så slutade vi och jag tänkte att idag gör jag mat själv orkar inte äta skolans mat idag + jag sparar 2.60 heh heh och jag får äta vad jag vill.Det blev kyckling wook med grädde och kryddor pasta till det toppad med taco sås och sallad.

Nu sitter ja i soffan och funderar på att skriva klart en inlämningsuppgift på 3 sidor har ju bara en halv sida kvar så.Skulle vilja ta en fika med någon också men med vem + att det är onsdag och jag vill ut ikväll men få se nu hur det blir.

FREDAG

Min favorit dag är här! :D Är på bra humör har nämligen sovit 10 timmar och jag börjar skolan först kl.10.30 :D Vet inte vad jag skall göra idag men jag hoppas att min telefon ringer senare ikväll och någon kommer med förslag på något roligt.
Nu skall jag börja fixa mig inför skolan, har bara två föreläsningar idag, vilket passar mig utmärkt.Egentligen är bara den ena en föreläsning och den andra typ lek å skoj om ni frågar mig :P

Ha en bra fredag ♥

Torsdag

Idag är jag smått morgon trött och skall snart gå till skolan börjar nämligen 8.30.Idag är det ju torsdag vilket betyder att imorgon är det fredag min favorit dag!
Har inga planer inför imorgon men jag vill inte ha en tråkig hemma kväll å jag skall försöka se till att det inte blir det heller!


Ha en bra torsdag!♥

Måndag morgon

Eller ja morgon och morgon, heh heh.Har varit vaken sen kl.9.00 men har hunnit läsa lite skol böcker (Några kapitel i en bok!), har lagat mat, eller mat och mat råg-gröt kokad på mjölk och sen citron kvarg på det hela, mums.
Skolan börjar först kl.4.00 men jag har en del saker som skall fixas innan det, tur att disken är fixad :PMen jag är mega glad att jag har haft "sovmorgon" idag för efter denna roliga men stressiga helg, är det bra med lite extra ledigt och imorgon skall jag till frissan å fixa håret å det är på tiden kan jag säga!

Ha en bra måndag! :D

Söndag kväll

Sitter ensam i min lägenhet å har tråkigt!Skall snart gå och lägga mig även om skolan inte börjar förän kl.16.00 och slutar 17.30!? Vet lite roliga tider men men det är ingen vanlig skoldag med föreläsningar utan det skall handla om något helt annat.
Jag kan bara säga att jag älskar min lägenhet just nu!Den är så fiin å jag har äntligen fått mina bokhyllor hit + lite annat smått och gott :)
Det ända tråkiga är att jag känner mig ensam, ingen har ringt eller hört om hur jag mår.Vill att telefonen skall ringa jag vill jag vill men där ligger den stilla och tyst på köksbordert :( Tänk man känner så mycket folk men ingen av dom känner man så mycket att dom vill ringa en. Önskar jag fick höra dom tre orden " Va gör du?"(Dialekt). 


                                                                      ♥ I MISS YOU! ♥

Helgen

Har varit en bra helg egentligen men lite konstigt känns det, kan inte beskriva känslan men ja...

Lördagen det var helgens höjdpunkt shopping och fest typ :D Roligt att träffa många vänner. Ähh detta inlägg är bara flum å inlägget före detta gäller ännu! :/

Saknar

Det ända jag kan säga är "I MISS YOU!" ;_;  :'(
(Spelar ingen större roll att jag skriver det här egentligen denna person läser ändå inte denna blogg!)

Denna låt betyder mycket för mig nu! Jay Sean - Turn the Lights offFredag

Hah hah jag har alldrig ätit så här mycke någonsin under mitt tonårsliv! Seriöst alltså jag har typ ätit tre ggr idag å mer tänker jag inte äta! Usch gillar inte denna känsla alls!
Nåja det är fredag å jag ska ändå snart på en joggingrunda så ingen ångest nu inte även om det är svårt :PVadskall jag göra ikväll då? Hmmm har lust att träffa lite folk men men orkar inte ta mig härifrå stan.

Fördelar med att bo här i stan:

1. nära till allt som skolan, biblioteket (Ofta jag är där), affärerna, gymmet och simhallen enkelt att gå å hyra en film.

2.Känner mycket folk här

3.Nära till uteställena

4.Lätt att ta en fika med vänner

5.Mycket gatobelysning (vägbelysning)

Nackdelar:

1.Just att det är nära till allt när man blir sugen på nått gott vilket leder till mycket gott!

2.Alla ens bästa vänner bor någon annanstans :'(

3.Kan bli väldigt ensamt

4.Saknar mina katter Prins och Prinsessan

5.Man vågar inte riktigt gå själv ut på en promenad

RSS 2.0