Elämä on ihanaa tai sit ei

Grrrr trodde jag skulle vara ledig hela denna vecka men nope, jobb torsdag 3h på dagen och lördag morgon från 8-16.00. Skall vara glad att jag inte jobbar kväll och jag får vara ledig på söndag.

Annat jag har att klaga på??? Nå klaga å klaga om ens byxor börjar bli för stora så man tappar dom så är det ju ett possetivt ressultat från tränandet men orka köpa nya byxor nu när man har enmassa andra utgifter :P

Jag skall se film nu å sen blir det nog sovdags skall upp tidigt imorgon.


Dagens låt

              

Dagens outfit

              

              

              

                      Köpte denna tröja från Mick`s i kokkola

Söndag kväll

Så har jag jobbat klart och nu tar jag det lungt och bara längtar att jag får fara å träna imorgon! :D Är snål på godis men nej nej har jag klarat mig en vecka utan så skall jag klara mig tre till och sen 4 till osv. skall försöka ända fram till jul, hah hah wish me luck, kan behöva det nu! Börjar få ont i halsen också vilket skulle vara helt vanligt att man kan få men när jag får tecken på sjuk hals väntar jag på det värsta, suck angina.

Nå jag skall inte ta och bereda mig för det värsta men jag blir förvånad om jag slipper undan i år.

Nu lite blogg läsande å lite lugn och ro sen å sova.


Visdomsord

                  

Söndag 301011

Har haft brist på blogginsperation idag och den mesta tiden har gått till att göra små finjusteringar på mina inlämningsuppgifter tills imorgon.

Hade ju Halloween kväll igår men det blev ingen lyckad kväll. Trevligt sällskap javisst och nog helt roligt men inte som jag hade hoppats på.

Idag har vi ju ändrat klockan också så man fick sova längre så det behövdes om jag skulle ha fått sova men nä. Tankar och funderingar är allt jag har i huvudet just nu.

Svar som man vill ha men som ingen kan ge en eller svar som man hade klarat sig utan.

Nu en kaffe chockolate å så blir det jobb om en timme. Skulle inte orka men tre timmar går snabbt å sen har jag ledigt en hel vecka från jobbet.


Vilken mardröm

Blev ingen morgon powerwalk vaknade inatt av migränanfall!!!! Har aldrig haft migrän som har varit så här smärtsamt, var helt slut när jag vaknade idag å så såg jag blek ut igår när jag vaknade mitt i natten. Nåja nu är det bättre och jag känner mig piggare.

Har sett på Miami ink och blev igen tatuerings sugen men vi får se hur det blir med det nu i vinter.

Nu skall jag busa med Prinsessan och Prins innan jag åker hem.


Sovdags

Nu ger jag mig det är dags att gå och sova snart skall upp imorgon på en morgon Powerwalk innan jag fixar mig för att åka hem.

God natt allihopa ♥

Fredag kväll

Ser på tv nu och skall snart bada bastu och ha fredagsmys med mina kissekatter. Är ju hemma hos mina föräldrar och imorgon åker jag hem till Jeppis för att städa och fixa inför haloween kvällen hemma hos mig ;) Vet inte ännu vad jag skall klä ut mig till, heh heh bra Iito bra dethär.

Annars känns mitt liv på topp just nu har fått fixat mina skoluppgifter och jag är jätte nöjd med mina träningsresultat denna vecka. Fortsätter jag i samma stil och lite effektivare så kommer jag nå mitt mål! :D

Folk som ser mig nu kanske inte märker så mycket skillnad men jag gör det och det är huvudsaken!!!!


             

                      (Tog denna bild för en vecka sen)

Nej jag har inte klippt mitt hår kort, hih hih fick höra att jag skulle passa i det men har ju haft det redan och trivdes inte å jag har sparat så långt hår nu att jag skulle bara ångra mig sen.

Vil ha svar nu!!!!!!!!!!

Altså jag får nå fel med min mage, suck. Har ringt den här morgonen till flera olika ställen å ingen vet något eller fattar något å så känner man sig dum. I flera år har jag haft detta och nu vill jag ha svar men får väl vara beredd på att det lär ta ett tag men jag om någon är van att vänta när det kommer till att få ressultat.


Vilar upp mig

Oj vilken dag, först for jag på gym från kl.8.15-10.30. Sen hem å fixa mig, städa lite och packa. Sen blev det jobb tre timmar och efter det for jag hem till mina föräldrars å gjorde min föningsläxa. Efter en lång pratstund med kaffe så var jag tvungen att åka in en sväng mot Jeppis igen på ett ärende å sen hem till mina föräldrars igen. Och nu vilar jag upp mig eller imorgon måste jag plugga.

För att göra inlägget lite mera intressantare lägger jag in ännu en bild från när jag fick vara modell.

              


Torsdag 271011

Det händer mycket nu i mitt liv så de e knappt att jag hinner med allt, suck. I skolan igår fick vi lära oss frans och bryn färgning och mina fransar blev nog fina, tyvärr hann vi inte färga mina bryn igårmen på tisdag skall dom bli mörka :D

Igår klippte jag min kompis M och hon blev nog nöjd :D Känns helt klart att jag har hittat något jag trivs med, min framtid ser ganska bra ut, har många planer och ideer + resor inplanerade.

Nu städa, packa och fixa mig å så blir det jobb i tre timmar hoppas bara att min mage inte blir värrem, skall till en läkare ikväll för nu vill jag veta, jag vill ha svar på vad som felar min mage även om jag har minamisstankar men om det inte är det jag tror det är så står jag på ruta noll igen, suck.

Ha en bra torsdag! ♥

Fotoshoots

I brist på annat så slänger jag in två bilder när jag ställde upp som modell i våras.


                             






                 

Onsdag 261011

God morgon säger jag bara, fu hag for ju åsova halv 10 igår men ändå är jag trött nu! Tror jag har börjat sova för mycket på sista tiden men jag fattar inte hur jag kan vara så trött?????

Nåja det slog mig att jag inte har nå mat att ta med mig idag till skolan så det fixar jag nu :P

Ha en bra onsdag!♥

Behöver sova

Med denna bild önskar jag god natt, kommer inga visdomsord med den för jag är för trött helt enkelt å imorgon blir det inget heller för jag hinner inte.

Nu skall jag sova, god natt ♥

              

Bilden är tagen vid Parikkala nu senast vi var där, fotograf jag själv

Trött

Vilken skoldag, har fått lära mig mera om färger och så hade jag min så kallade första riktiga kund idag när det gäller min utbildning som frisör så nu har jag klippt fem mer än när jag började :P

Sitter och funderar om jag borde gå och träna än ikväll :/ Känns som om jag skulle behöva det och sen sova tidigt men jag tror jag är för lat, tror det blir en lång Powerwalk istället å lite tränning här hemma.

Tisdag 251011

God morgon allihopa idag ser min dag ut som följande:

Skola 8.45-17.00.

Sen gymmet

Städa

Göra skol arbeten

Powerwalk


Två skoldagar kvar denna vecka och två arbetsdagar, wohooo. Ha en bra tisdag allihopa! ♥

Like a tree

                   

Somethimes I feel like a tree. When spring is here I smile and I dare to belive for something better.

When summer comes everything feels so right and Happy is a word to describe yor self with.

When Fall comes I slowly become pale and slowly will my beautiful tan be gone, I feel sad because summer is over and it is getting darker outside.

When winter comes I am just standing, waiting in the dark for something better.

And when spring comes it starts all over again.


Sovdags

Har varit en tuff å rätt så jobbig dag å nu säger kroppen ifrån. Har ringt runt lite till mina vänner angående den kommande helgen och imorgon skall jag planera på allvar. Ser så fram emot det, hih hih. ;) Sen så måste jag fortsätta med skolarbetena imorgon efter gymmet.

Nu blir det sovdags för mig det behöver jag!!!!


God natt♥

Min fina prins

Och nu trodde säkert hälften av alla att detta skulle handla om en kille, nä skämt å sido. Min fina kisse Prins tyckte det var roligt att agera modell uppe på badrumsskåpet i fredags innan jag for till Ylivieska. 


               

                     Charmar alla med sin fina blick, hah hah :P

En timmes sömn var det

Kom just hem från en kvälls poerwalk och oj va skönt med frisk luft! Skall nu se lite Suomen huippumalli haussa och Salkkarit och dricka en varm kopp caffe chocolatenur min favorit muumimuki.

Skulle ju annars bara sova en timme idag men den timmen blev nästan tretimmar!!!!??? Nåja det var jag värd fick ju gjort en läxa klart. sen har jag ringt å planerat lite med några vänner angående helgen :P Kommer bli så skojs :D


Hemma

Fick sluta tidigare idag vilket resulterade i att jag suprise suprise drog till gymmet å träna, fick ju inviga mina nya träningshandskar. Träningen gick bra men nu är jag trött och skall ta å sova lite å sen fixa klart lite läxor.

Måndag 241011

God morgon får man väl säga, skall till skolan idag efter ett långt men så välförtjänat höstlov.
Denna vecka är full med program, allt från jobb, skola, gym, inlämningsarbeten, gäster, powerwalks och mycket mera.

Jag är redan slut typ eller igår var jag riktigt trött och slut när jag kom hem, suck. Borde kanske åka hem den här veckan också å vila upp mig som vissa personer sa åt mig att jag borde koppla av i några dagar å faktiskt sova ut lite också. Ingen dum idee men har man så mycket som jag har på gång e det inte lätt. Nåja längtar till sista veckan av den här månaden alltså nästa vecka har ledig vecka från jobbet då och alla skol arbeten skall vara klara och pressenterade innan dess eller inte alla men 2 av 3, typ.

Ha en bra måndag ♥

Shopping från Ylivieska del 2

Hittade äntligen efter att ha länge sökt salt och peppearkar så hittade jag något som föll mig i smaken :P


              


Lights from a ca...

            

"The lights from a candle are like friends, they helps you back on the road and they lights upp your everyday when you need to be encouraged." ♥

Söndag kväll

Nu blir det att snart fara å sova är jätte trött och har även jobbat ikväll tre timmar. Imorgon blir det skolan igen och sen jobb på torsdag men då  är dilemmat om jag skall åka hem till landet och vila upp mig eller inte.

God natt ♥

Visdomsord

                

Shopping i Ylivieska del1

Kom fram till att jag har lämnat bort mina shoppingfynd från både Kokkola, Seinäjoki och Ylivieska så vi börjar med  det  jag fyndade i Ylivieska.  
             

            

                                  Nya träningshandskar från Nike ♥

            

            

            

Tre st. magneter och den ena är fast på mitt nattduksbord och passar så bra
            

                                      En servetthållare

Söndag 231011

Har varit vaken en bra stund nu och har hunnit göra lite skolarbeten också men det är väl det den här dagen går till typ. Skolarbeten och arbete tre timmar ikväll.


Lördag 221011

Har mina tjejer här och vi skall ut ikväll :D Längesaen det var vi fyra och vi skall ha en av dom bästa kvällarna i vårt liv, hah hah nåja det kan bara bli bättre än hela resten av den här dagen :P

Nu skall vi lyssna på musik och bara prata och sen ja ut såklart ;) 

Mina fina brudar, bästa vänner ever ♥

             

             

 Var ju tvungen å ta en egobild då jag inte fick vara med på förra bilden, buhuuu ;P

Ylivieska

Jag har varit borta hela dagen och shoppat med Eva, Maria och Malin, roligt hade vi. Sen körde vi gato rally i Ylivieska å sen hem där vi stannade i Kokkola en stund och sen bar det av hem till Jeppis. Blev lite att köra runt i Jeppis och sen for jag hem till mitt.

Nu blir det ett avsnitt av Salkkarit och sen å sova skall jobba imorgon från 8.00-16.00.

Helt slut

Är hemma hos mina föräldrar nu och se en film och planerar lite inför imorgon. Ser ut att bli Ylivieska med brudarna.

Är annars helt slut och önskar att det vore fredag nu idag, heh heh. Roligt e det i allafall att se mina kissemissar :D

Sov gott allihopa ♥

Gårdagskvällen

Godmorgon eller okej har nog varit vaken ett bra tag men har inte hunnit vara på någon morgonlenkki, suck. Blir kvällslenkki då istället. Skall snart ta avsked av Seinäjoki och bege mig hem. Eller ja hem och hem Jeppis eller till föräldrarnas hmm får se tror no det blir Jeppis ikväll.

Gårdagskvällen spännderades med filmkväll och varmchocklad med grädde, fyyy har nog en del att ta itu med på gymmet nästa vecka suck. 


               

Hungrig

Ja det blir att se en film ikväll men nu iväg in till centrum efter mat. Men vad det blir för mat det är frågan, hmmm??? Amarillo, Hesburger, Rosso eller nå annat.

Planering på gång

              

Att det skall vara så svårt att bestämma sig för vad man skall hitta på och samtidigt vara rastlös! Skulle egentligen vilja fara på gym men nä Eva vill inte, suck.
Bjuder på en bild av mig igår före jag färgade utväxten i brist på annat.

Dagens låt

         

         

Visdomsord

              

Beslutsamhets svårigheter

Har hunnit vara ut på en lång lenkki själv idag  och nu är det upp till mig att välja vad vi skall göra ikväll. Utgång, bio eller ut och äta???

Bio lockar inte alls, var ju ut å äta i söndags och utgångja det lockar mest men är detnågon som faktiskt orkar ut på onsdagkväll???
Får fundera vidare på dethär...

Liten miss

Denna bild skulle ha kommit medi det förra inlägget :P Uuuuups liten miss där men ja har man bråttom så.

             

Annat som har hänt idag är att jag har påbörjat mitt projekt, shoppat, fått mitt hår färgat svart ofc. Ätit Arnolds donuts ♥ Handlat inför imorgon kväll ;) Stannar i Seinäjoki till torsdag och på fredag åker jag, Eva, Malin och Maria på en en dags road trip vart vi nu far :P

Nu skall jag skriva två sidor om hösten/vintern 2011s frisyrer för både kvinnor och men.

Arbetar

Ja okie bloglovin kanske inte har med mitt arbete att göra men jag håller på med tusen olika saker på en och samma gång, både med datorn och mitt lilla projekt, bloggen och arrangerandet av en liten Halloween fest.

Har även hunnit på en power walk denna morgon helt själv här i Seinäjoki.

Seinäjoki

Blev att fara till Seinäjoki nu då :P Ja höstlov och allt sitter och ser på film nu efter att ha varit på en powerwalk runt hela Seinäjokicentrum och lite till ungefär. Imorgon skall jag sätta igång med ett projekt som jag länge har velat göra ;D Ledtråd, klippning, stil, form, smink och fotografering


Stressigt liv

Dålig uppdatering, I know suck. Har hänt så mycke så jag vet inte vad jag skall börja :/ Igår jobbade jag ju 8 timmar sen sov jag en och sen på kvällen kom Eva, Malin och Maria hit och vi pratade och planerade nästa veckas fredags road trip eller vad vi skall kalla det :P Sen ännu senare på kvällen blev det utgång för mig och Eva.

Idag steg jag upp 8.00 och befann mig på jobbet 8.30. efter jobbet for jag hem glad över att ha en 7 timmars arbetsdag över. Hinner in inanför dörren så säger Eva sätt på dig något festligt inte för fin, inte för party men inte för vanligt för vi skall till Kokkola å äta!

Sagt och gjort hittade jag något inne i min lilla mini walk in closet och vi for till Kokkola, träffade lite folk där också men det blev mat vid Rosso och det tycker jag jag var värd, rostbiffs sallad och sen efterrätt(stavning?).

Nu film och sen imorgon jobb från 8.00-11.00. träffa Maria efter det och fixa lite ersättningsbrev för våran tågresa till Parikkala för några vekor sen som blev ca. 2timmar försenad.

Efter det blir det att bege mig tll Purmo på snabb visit och sen blir det Seinäjoki Måndag-Torsdag.

Uppdaterar nog under min vistelse där.

          

          


             


           



Trött men på bra humör

Så var 8 timmars arbetsdag över, slutade för en timme sen och nu är jag trött, skall sova en timme nu och sen städa klart här i lägenheten. Längtar tills ikväll ;)

Rolig dag

Är nu äntligen hemma efter en shopping runda i Kokkola. Shoppade inte så mycket eller ja det beror å på om man ser på mängden varor eller för priset man shoppade för :P Hittade dröm jackan inne på H&M men den var för stor, buhuuu, så den blev det inte :'(

Annars har jag haft en jätte rolig dag och nu skall jag bara ta det lungt och se lite avsnitt av Salkkarit och sen å sova, jobbet kallar imorgon kl.8.00.

En liten fråga, varför måste affärerna börja sälja julpunt och ljuststakar (Stavning?) redan nu, vi är i october inte December!!!!! Julen kommer tidigare för varje år men i october hallo; skulle förstå om det var i november!

Dagens outfit

             

                                        Klänning - Wautsi
                                             Kofta - Lindex
                                      Midjebälte - Coode
                                            Tights - Lindex

Fredag 141011

Hello på er, själv vaknade jag för ca. en halvtimme sen, igår for ja tidigt å sova så jag verkligen skulle få sova ut! Idag är det min enda lediga dag denna vecka då jag inte har några måsten förutom att städa och fara till Kokkola och shoppa! :D

Det är ju som ni säkert vet min favorit dag idag, nämligen Fredag för alla ni som har missat det :P Just denna fredag känns jätte bra och jag känner mig utvilad och glad. Eller som många av mina vänner säker undrar när är du inte glad???

Nå ja ha en bra fredag kära läsare! ♥

Bra feelis

Nu har jag jobbat och hann ävem med gymmet på morgonen. Nu tror jag att jag skulle kunna fara å simma :P Det lockar lite det men samtidigt är det så vacker väder för en powerwalk eller lenkki hmmm, svårt val :P

Är annars på bra humör och det känns som om allt e på topp idag, mera sånna dagar tack! Å det bästa är att man har höstlov från skolan och ett långt sådant :D

Visdoms ord

          

Egen konst

     

     

     

 (Har förstås målat av för hand färdig gjorda motiv utan schabloner eller liknande)

Detaljer

              

              

          

          

          

          

           

          

Inga vanliga hönsägg

Sånna här ägg fick vi äta i Parikkala och dom var riktigt goda! Det är ju inga hönsägg och dom är mycket mycket mindre också jag vet inte vad dom heter på svenska. Kommer inte ihåg på finska heller men det var på vi, vir nånting :P

                  


Torsdag 131011

Morning! Skall snart bege mig tillo gymmet och träna, är så taggad så. Sen efter gymmet blir det att ta det lungt en stund och sen jobb i tre timmar och resten av dagen ledig. Imorgon har jag min enda lediga dag denna vecka och få se vad jag hittar på. Tror det blir gymmet på morgonen sen far jag på shopping till Kokkola och om jag hinner blir det Bodycombat på kvällen saknar det såååååå!!!!

Ha en bra torsdag! ♥

Rastlös

Finns inget att göra eller svar jo städa men det får bli senare hade tänkt fara på gym ikväll men jag tror jag far på powerwalk istället så det skall jag göra nu! :D

Kaverit hei <3

              

              Nyt on teidän vuoronne tulla tänne päin! :P

Onsdag 121011

Godmorgon. Idag blir det att fara till Vaasa på friluftsdag. Jag känner mig allt för trött för att springa i skogen men blir väl piggare senare :P

Sen så önskar jag att det var helg + att helgen kunde vara över :( Jobbar både lördag morgon och söndag morgon. Det är bara fredag som är min lediga dag denna vecka å då blir det gym. Det blir det imorgon också :P

Trött

Vilken dag, hoho tror aldrig jag har haft så fullt program förut :P Skojar tycks aldrig vara ledig nu :P Nåja det var roligt att vara på en lång powerwalk med A.

Nu är jag trött och skall se ett avsnitt av Salkkarit sen blir det sovdags för det blir tidig väckning skall ut på äventyr imorgon :P


Visdoms ord

                 

                 

                 
Bilderna är tagnafrån en av mina favorit ställen ♥

             

Tisdag 111011

Godmorgon på er! Jag har varit vaken sedan kl.6.30!!! Duktiga jag skall städa lite innan skolan och så skall jag hinna till affären och köpa mat innan jag far till skolan.

Planer sådär för idag då??? Jo...

1.Skola från 8.45-17.00.

2. Mamma kommer till stan så vi skall väl handla eller liknanade

3.Skall ut å gå med A.

4.Ta det lungt och se ett avsnitt av Salkkarit.

I brist på annat

Nu ger jag mig, dags att gå och sova, har varit en dålig dag idag förutom i skolan???? Där har det varit roligt för jag fick veta vilken årstid jag är när det gäller val av kläder som passar mig färgmessigt. Jag är tydligen vinter så jag får använda svart, rött, ljusrosa, mörklila nyans typ och havsgrönt typ :P Riktigt roligt måste jag säga sen så fick också tvätta och föna håret på varandra.

Annars har allt annat varit shit eller det har kännt så. I brist på annat eller bilder eller mina visdomsord så får ni en bild påmig när vi kastade pil i Parikkala förra veckan, intressant jag vet.

               

Nej :(

Jag skulle ju göra så mycket men istället har jag varit svimfärdig hela dagen fast jag har ätit ordentligt och druckit mycket vatten!!! Har fått ändra alla min planer och fast jag var en svängin i centrum så fick jag gå fort hem för illamåendet kom snabbt.

En sak måste jag ta itu med och det är morgondagens läxa!!!! Sen tror jag jag skall ta det lungt och vila.

Dags igen

Tänkte jag skulle slippa det men nä nu känns allt upp åt pepparn igen. Skulle kännas bra att bara få stanna allt och bara ta det lungt i några timmar eller sova ut. Dagens schema ser ut som följande:

1. Skola från 8.45-16.00.

2.Hem och göra klart min påbörjade läxa

3.Gymmet

4.Städa

5.Cyckla till Grannkomunen å hälsa på min kusin om hon har tid för främmanden :P

Måndag 101011

Tänkte visar er en försenad födelsedagspresent som jag fick av E.

             

           En snygg ram med spegel i

            

 Väggord som beskriver mig ganska bra eftersom jag smilar mycket :P

Trevlig överraskning

När jag slutade jobbet idag tänkte jag bara oj nej nu måste jag städa och diska när jag kommer hem (igen). Jag märktge inget när jag hämtade E och så for vi å skaffade mat sen kördevi runt lite i stan å så va E tvungen att åka hem. När jag kommer in upptäcker jag att hon har städat, diskat och plockat undan saker på sina rätta platser!!!
Gissa vem som blev glad, inte alla som har så snälla vänner som städar åt en sådär bara :D Tack E, detta gjorde min söndagskväll roligare!

Söndag 091011

Vilken dag!!! Har arbetat från 9-16.00 och nu tar jag det bara lungt för en gångs skull. Kan bara säga jag är uttråkad till max! Önskar att jag skulle ha höstlov nu!!!!

Varrför är söndagar så tråkiga??? Näom jag skulle ta och packa skolväskan nu i brist på annat.


Lördag kväll

Ikväll blir det utgång med E, lyssnar som bäst på musik och funderar på vad man skall ha på sig, alltid samma problem, suck :P

Fick äntligen tag i T idag, hah hah sådär efter tre veckor ungefär. Vi har alltid lyckats missa varandra när den ena ringt pågrund av att vi båda lever sådanna busy life. Inte gör det saken bättre av att vi bor ungefär 4 timmar ifrån varandra.

Nu fortsätter vi in i klädjungeln :P

Lördag 081011

Fick för en gångs skull sova ut idag! :D Imorgon får jag ju inte sova nå länge alls, suck :( Nåja vad har jag gjort idag då??? Inget vettigt, varit på powerwalk och fyllt i några viktiga papper.

Nu skall jag ringa E och se när hon kommer hit och kanske jag borde fixa nå mat också, hmmm :/


Idee´r

Gick runt på stan idag och fick lite insperation till att göra en ord skylt till hallen, här har ni resultatet


            

            

                       Vad tycker ni????

Minnen från barndomen

Kommer ihåg när jag var liten att jag tyckte den här låten var så fin och än idag gör jag det! :)




                   

Ändrade planer

Fy va det blåser,har aldrig sett så mycket löv som flyger omkring här utaför!!! Plastpåsar flyger också omkring ute på gatorna??? Hösten är verkligen här nu.

Det blev lite ändringar idag, det blev ingen simmning, suck jag som hade sett så fram emot det! :( Nåja nu behöver jag ju inte stressa innan jobbet utan bara ta det lungt. Mötet gick bra och jag kan inte vara annat än glad.

Nu blir det snart mat :D Spenat plättar, mums.


Dagens outfit

                
                                    
                                    Jacka - Mick's
                                     Topp  - Only
                                     Tröja - H&M
                                Leggings - Gina Tricot

( Jag ser jätte kort ut på den här bilden bara för att kameran var placerad så högt upp :P )

Fredag 071011

Hej hej! Jag har suprise varit vaken sen 7 idag och har hunnit på en lång powerwalk redan! Dagensschema är fullsproppat med olika saker!

1. Powerwalk (Check)

2. fixa mig

3. Hemligt möte

4. simma med Malin

5. Jobb från 16.00-23.30

Tur att jag är ledig imorgon! :D


DFP

Många kanske inte visste att när jag skapade den här bloggen så var det menat att jag skulle skriva om sånt jag funderat på. Det fanns tidigar en massa inlägg med rubriken "DFP" (=Dagens fundera på). Jag har egentligen slutat med den kategorin men jag tänkte skriva en liten sån idag.

Hur tusan skall man kunna vara glad för något när man vet att chansen är stor att man kan mista det??? Alla säger att efter regn kommer solsken ja visst men efter solsken kommer regnet tillbaka! Jag väntar fortfarande på solsken och jag tycker denna höst har börjat bra och jag har haft mycket att göra men samtidigt tycks allt förändras till det sämre i långsam takt.

Många säger att jag har fullt upp hela tiden,  vänner och släkt klagar på att man inte ses eller hör av sig och att jag har en massa saker på gång hela tiden och att det verkar som om jag aldrig tar det lungt och vilar.

Jag erkänner jag har mycket på gång nu och jag gillar det för jag avskyr att sitta hemma och inte ha något att göra! Jag har mycket roligt att se fram emot och jag längtar tills jag får ta itu med mina ideer! :D

Nu prioriterar jag skolan, tränandet, vännerna och arbetet! Vännerna kommer alltid före mig själv så har det altid varit för jag beter mig så som jag vill att mina vänner skall betee sig mot mig.
Jag har lärt mig under hela förra året att se vilka som är ens riktiga vänner!

Min familj då så klart jag bryr mig om dom men jag bor inte på samma ställe som dom och det är sällan jag är hemma och dom hälsar ofta på mig på helgarna.

Jag har framtids planer som så många andra men vägen dit är lång och det är bara att kämpa! 


Torsdag 061011

Hej på er, har varit vaken sen kl.9.00. och har hunnit vara på en Powerwalk. Känns bra att få börja dagen på det sättet. Nu skall jag fortsätta att städa och sen skall jag göra det riktigt hemtrevligt här. :)

Ha en bra torsdag! ♥

Words

               

Dagens låt

                 

Svårt val!

Altså jag vet inte om jag skall ta bort mitt Facebook konto :/ Tycks ju vara så att alla tar bort det och på olika bloggar så funderar folk på att ta bort Facebook! Suck men då är problemet det att där har man vänner lista på människor man inte vill bryta kontakten med men samtidigt finns det sånna man knappt hälsar på!

Alltså dom som har had om facebook fattar nog inte vad dom ställer till med. Visst små förändringar är bra men allt dethär som blir sämre är ju hur dumt som helst!!!!!

Vad tänker ni kära läsare göra???

Onsdag 051011

Godmorgon på er! Själv har jag varit vaken sen kl.6 och gjort lite självstudier. Skall snart bege mig till gymmet för att träna! Var ju och tränade igår och oj vad det gick bra, fyllde även på gymkortet så nu är det bara att köra på igen.


Svar när man behöver dem

                  
                                (fattas ett e)

Tisdag 041011

Godmorgon, har varit vaken sen 5.30 idag morgon människa jag är på vardagarna men inte helgerna. Idag ser dagens schema ut som följande:

1.Skola från 8.45-17.00. Är en timme längre idag

2. Gymmet!!!!! Köpa nytt gymkort

3.Laga mat

4.Städa

5.Powerwalk

Ha en bra tisdag! ♥

Musik

             

          
      

Altså jag fattar inte

Hah hah hur lyckas jag??? Tror ni det blev något gymidag???? Nej för jag hamna å göra klar en skouppgift och sända in den idag skulle kunna hinna på zumba ikväll men nä skall mathandla istället.
Rolig dag i skolan har jag haft, vi fick lära oss ansiktsformer i stil och form lära och sen fick vi föna två frissyrer.

Imorgon blir det banne mig gymmet och om någon stör mig eller något så blir jag arg!!!!!! Power walk it is ikväll då igen, great! Får trösta mig med att jag cycklade till och från skolan också.

Nothing last for ever

        

Rakas isosisko

Här har ni en bild på mig och min syster (inte min riktigta syster, vi är inte släkt) som jag träffar så sällan senast var ju nu i helgen men innan dess har vi inte setts på över ett år!!!!!


               

                        Lite konstig bild på mig :D

Måndag 031011

Godmorgon! Sorry för dåliguppdatering men halva gårdagen spännderades i tåget 6timmar ocg när jag kom hem blev det att fortsätta med en del läxor och idag har en läxa blivit inlämnad och ikväll siktar jag på att få färdig den andra. Och idag skall jag till gymmet, längtar sååå tror även jag skall fylla på gymkortet.

Så en värdering av resan då: Den var toppen god mat, trevligt sällskap, Lappeenranta är lika bra på dagen som på kvällen, vi hann inte med någon shopping :(

Allt var super förutom tågresorna, brrrr. På hemvägen blev jag åksjuk och fick bara gjort en sida av 5 till hemuppgiften, suck sovi stortsett hela den resan.

Lappeenranta

Hej hej! har haft en av dom bästa helgerna ever. Är i Lappeenranta nu och resan fortsätter nu hemåt och i tåget skall jag plugga, skall skriva ett arbete som skall vara 5 sidor långt.

Var ut igår, först inflyttningsfest och sen blev det utgång och måstte säga att känslan av att få gå om i kön som VIP ungefär men inte riktigt var hur nice som (fråga inte varför vi fick men tydligen var det ordnat så) helst alla andra som köade blev sura. :D

resan fortsätter

Tiden bara flyger iväg här i Parikkala och nu är den tiden snart slut :( Idag åker vi till Lappenranta och ikväll får vi råka massor av gamla vänner. :)


RSS 2.0