Storstädning

Har varit hemma hos föräldrarna  i Purmo igårkväll och idag, det blev det hemfärd till Jeppis idag en 17.30 tiden. Varför var jag hemma en så kort stund då?
Jo efter att ha tränat och varit i skolan några knappa timmar igår så väntade lite kvalitets tid med farmor och jag fixade hennes hår.
Träffade även min faster och så fick jag mysa med Prinsen och Prinsessan ♥ Hade filmkväll  med föräldrarna och åt vattenmelon och ananas, så gott.
 
Idag då så har jag sovit till 13.00. ungefär, trött tjej! Sov 13 timmar!  Nåjaa efter att jag vaknat blev det att sola lite.
 
Sen tog jag tag i det jag skulle ha gjort, nämligen rensa mitt liv i pappersform! Så tre år av mitt liv i gymnasiet slängdes idag, skönt!
Gick även igenom mitt rum och hittade massor av saker att sälja på loppis. Har flera lådor av mina saker att gå igenom ännu!
Sen kom jag hem till Jeppis och for på Burn & Firm pass och sen en 4km lenkki i sommarsolen. Sen rensade jag lite kläder här hemma och även om en hel Ikea kasse blev full med kläder är min Walk in closet propp fullt ännu! Suck.
 
Imorgon börjar praktiken och jag ser fram emot det, skall bli så roligt! :D
 
Nu te och film och sen och sova!
 
 
Nytt i te hyllan
 

Kesäloma!!! <3

Som rubriken säger har jag sommarlov!!!! ♥ Sista skoldagen och lektionen i marknadsföring, alla uppgifter är inlämnade!
 Mycket skall jag göra denna sommar och jag har en känsla av att den här sommaren sorligt nog kommer flyga förbi i sådan fart att snart så är hösten här :(
 
Men det tar vi då när det kommer, nu skall jag njuta och bli lika brun som sommaren 2010 när jag var till Cypern, hah hah. Drömma kan jag ju alltid och försöka!
 
Så vad är planerna denna sommar? Eller ja detta vill jag göra i sommar!
 
Praktik, måste börja jobba in treans praktik redan i sommar så jag blir klar till Jul!!!!
 
Jobba, måste ju få in lite inkomster också! ;)
 
Semester i 29 dagar!!!! Det kallar jag lyx för en studerande som samtidigt jobbar!
Semester från praktiken ungefär samtidigt som jag har semester från jobbet!
 
Åka till Parikkala och Lappeenranta med M, vill hälsa på alla vänner där och min (utbytes-) familj nummer 2 ♥
Åka med M till Tammerfors en dag :)
Skall försöka mig på en resa till Helsingfors och då skall jag träffa dig Simone! ♥
 
Midsommar helgen jobb och kanske Kalajoki med kaverina.
 
Fira min födelsedag med fina vänner :)
 
mm. Får se vad sommaren har att bjuda på helt enkelt! ;)
 
 

Blommor

Härliga söndag eller ja inte den bästa söndag jag varit med om, har jobbat hela dagen och gjort skolarbeten hela kvällen så snart kan även jag ta sommarlov!
Köpte annars nya blommor till balkongen igår så nu ser det lite hemtrevligare ut men ännu är balkonginredningen långt ifrån färdig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det är inte mycket kvar nu

Vilken härlig söndag :D
Idag har jag jobbat och så blev det backlöpning i det fina vädret, wohooo så härligt ;D
Sen har jag kämpat med skolarbeten så nu  återstår bara ett skolarbete att skriva och hitta praktikplats inför sommaren och så har jag snart sommarlov! Det är inte mycket kavr nu av skolan detta läsår, ungefär två veckor! :D
Jag har så mycket jag vill hinna göra denna sommar :D
 
Lovar att snart börjar jag blogga mera här men först skall alla skolarbeten mm. göras klart :)

Ny telefon

Tänkte fara och springa idag efter Burn & Firm passet men min nya Samsung Galaxy pocket tog över mitt intresse! Hah hah trodde aldrig att jag skulle strunta i en kvällslenkki och ersätta den med en telefon, inte bra!
 
Men men får bli morgonlenkki imorgon istället och jag har ju ändå rört på mig idag så dåligt amvete har jag inte! :)
 
 
Ja en rosa telefon igen, hmmm förhoppningsvist den sista! :P

Sommaren är på väg

Nu är det så fint väder ute att jag blir arg på mig själv för att jag är sjuk! Men men har inte haft feber sen tidigt i morse så förhoppningsvist är jag frisk imorgon och kan gå till skolan! det är ju endå bara 5timmar skola imorgon. Men men måste se hur jag mår :/
 
Denna bild får mig åtminstone att tänka på att sommaren är på väg!
 
 
 

Måndag 130513

Ja det blev en hemma dag idag, suck! Hade feber igår kväll och frös och hade varmt omvartannat och idag på morgonen hade jag lite feber ännu så tänkte lika bra att vara hemma och vila och bara ta det lugnt, suck! :(
 
Värsta jag vet är när jag måste vara hemma och inte får göra något :( Så ingen träning idag heller :( Få se om jag äns får fara till skolan imorgon, vill inte vara hemma :(
 
Nu något varmt att dricka å så slöa i soffan :(

Pink summer dream

Oj vad jag längtar till sommaren så jag får använda denna färgklick!
 
 
 
 
 
 
Den kommer från Lindex
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag 120513

Hej på er!
 
Här har det inte blivit mycket uppdatering på en tid!
 
För tillfället har jag allt för mycket som skall hinnas göras innom nästa vecka!
Bloggen är inte det som kommer först nu och tränandet är något som ni alla vet jag vill satsa massor på nu! Idag och igår så uteblir träningen och kanske även imorgon eftersom jag har flunsa på gång! :( Usch inte roligt om jag skulle bli sjuk, har inte tid med det nu!
 
Har mycket i skolan just nu också men lovar att när sommarlovet börjar så blir denna blogg lite mera intressantare! ;)
 
Annars så har jag klarat två veckor och tre dagar av min utmaning så nu är det bara tio veckor kvar :D Det här går bättre än vad jag förväntat mig :)
 
Jag längtar till sommarlov men ja får se nu hur mycket ledigt jag kommer ha!? Men nu är det söndag och även om jag hostar och pratar som en kråka så skall jag och jobba!
 
Sen blir det väl att mathandla efter det!
 
Ha en bra morsdag alla  mammor och trevlig söndag till resten!
 
 
                                            
 
 
 
 

Onsdag kväll

Har haft en riktigt bra dag idag! :D Hade Maria på besök och alltid lika roligt när hon kommer på besök :) Annars har jag sprungit runt överallt och kännt att jag för tillfället har för mycket saker som måste göras innan maj månad är slut! :/
 
Denna kväll blir hemma kväll för mig själv! Varför är jag ensam hemma då när det är ledig dag imorgon???
Hah, ledig dag när det är en röd dag, vad är det för något? Jag skall vara i jobbet imorgon och det gör jag mer än gärna för det kommer in pengar på kontot och jag vet inte varför jag skulle vilja ut ikväll? Ingen av mina vänner är i Jeppis ikväll heller.
Nåja på fredag skall jag ju träffa två kaverina olika klockslag och på lördag får jag träffa fina Simone igen! :D
 
Nåja inte länge innan jag har sommarlov från skolan, tre veckor!!!

Tisdagens och onsdagens träning

Tisdag: Gymträning
 
Onsdag: Gymträning och Burn&Frm, nöjd är jag! :D

Dagens outfit

 
 
 
 
 
          Byxor - Kappahl
          Tröija - Lindex
          Topp - Vero Moda
 
 
 
 
 

Inte som planerat

Heh heh, denna dag blev ju rätt så konstig! Kan ju börja med att idag fick bli vilodag från träningen den här veckan :P Ja det blev så att efter skolan åkte jag hem till mitt drack kaffe med 2/3 av familjen sen blev det Purmo och där åt jag mat med hela min familj å så mitt i allt var jag på väg  till Vaasa!!!???
 
Det var ju inte riktit därför vi åkte till Vaasa men det enda vettiga jag gjorde där var att köpa, proteinpulver, vitaminer och protein bars mm. Nöjd tjej! :D fanns inte allt jag ville ha men jag hinner köpa det imorgon :)
 
Nu borde jag göra en läxa så jag har klart den till imorgon men tror jag gör den imorgon innan skolan! Skall printa ut något också å så blir det gymmet efter skolan istället. Härligt att vi börjar först 11.00. imorgon!
 
Läser lite bloggar nu å så lite tv och sen å sova! :)

Söndag 050513

Vilken dag jag har haft idag! :) Började dagen med en halvtimmes sovmorgon och sen på eftermiddagen kom min kusin hit på besökt och så klippte jag honnom.
Blev jobbet sen tre timmar på kvällen och ni kanske tycker tre timmar inte är något att hurra för men om man inte har bil och bor nära jobbet går det riktigt bra!
 
När jag väl kommer hem var det bara att börja med ett skolarbete och det var jobbigt fick börja räkna matte och procent räkning och det har jag inte räknat sen gymnasiet. Nå tror jag fick fixat det skall bara ha en person att se igenom det å så är det klart till tisdag!
 
Imorgon blir en stressig dag, får skippa piloxing passet som jag hade tänkt gå på men gymträningen ger jag inte upp! :P Blir även skola först och så kommer föräldrarna på besök och en person till högst antagligen :D Skall hinna hälsa på mormor och vem vet vem annan man skall hinna hälsa på om jag hinner! :/
 
Tidsbrist leder till stress och för mycket stress leder till för lite sömn och i värsta fall migrän så nej jag hinner vad jag hinner och så är det bra! :D
 
Vilodag från träningen har jag också haft idag!
 
En bra söndag helt enkelt!

Lördag kväll

Min lördag kväll blir hemma kväll med ett varmt bubbelbad och så den här filmen.....
 
 
Och en kopp te :D
 
 

Lördag 040513

Hej på er!
 
Var en ganska så pogram fylld dag igår, var och tittade på telefoner igår men kom hem med en våg istället???? Det var ju jag som inte skulle köpa någon våg, suck! Nåja är lite tvungen att ha en nu men bryr mig inte direkt i vikten när det kommer till resultat med träningen men få börja vänja mig vid det!
 
Igår kväll var jag och jobbade så kom hem rätt sent.
 
 
Då var det lördag igen och jag är inte direkt på ett toppen humör men inte är jag på dåligt humör heller!  Idag händer det inte så specielt mycket, skall försöka vara lite mera aktivare här på bloggen efter jobbet och så skall jag ut å sprina också (om vädret tillåter)! :D 
 
Blir även att städa lite här också eftersom jag får främmande imorgon. Jobbar inte morgon imorgon vilket är väldigt ovant för mig på söndagar, är ju alltid i jobb på morgonen när det är söndag!
 
Nåjaa nu skall jag fixa lite å så blir det jobbet, Ha en bra lördag!
 
                                          
 
 
                                          
 
 
 
 

Dagens vill ha

 
Båda klänningarna kommer från Nelly

Torsdagens och fredagens träning

Igår blev det att fara å simma med mamma till simhallen och jag simmade 750 meter!!! Not bad för att vara jag för jag är så långsam när det kommer till att simma! :/
 
På kvällen blev det Core pass och jag lovar er det brände ordentligt i mina magmuskler!!!! Aj, träningsvärk idag :D Sen efter det blev det Bodypump pass och det gick riktigt bra måste jag säga, nöjd med den dagens prestationer!!!
Ovanligt pigg var jag på kvällen sen! Kunde inte sova heller!? :P
 
Idag blev det gymträning och jag var helt slut efteråt! Men det går framåt! :D Sen har jag sprungit runt på lite ärenden i stan men har egentligen inte kunnat fixa nånting alls pga. en liten  irriterande sak så det får vara till måndag istället :(
 
Men fick en snäll kommentar på stan idag, nämligen en person tyckte jag var snyggt klädd och att hon hade sett något liknande i en tidning!!!???
ÖÖöö tack men ja svarta jeans och min fake läder jacka från tyskland och leopard halsduk är ju något jag typ har jämt på mig när jag går ut känns det som.
För att inte tala om att jag hade på mig mina rosa springskor (bekvämmare att ha på sig när man skall springa runt halva stan än om väljer högklackat!) Tyckte själv det var en ganska knasig syn! Knappast något man ser i en tidning, eller????

Dagens vill ha

Jag är så sugen på lite nytt till lägenheten som t.ex. detta:
 
 
 
 
 
 
 
Allt kommer från IKEA
 
 
 
 

2 maj

Har sovit riktigt bra inatt och härligt att få sova länge också. Nackdelen är väl att när man vaknar av att någon ringer och väcker en och när man avslutat samtalet har mat ett x antal missade samtal och meddelande!? :/
 
Nåja är ju vaken nu och har ätit morgon gröt och så borde jag börja packa en väska för jag lovade tydligen att jag skall å simma med mamma idag och sen ikväll blir det Core och Bodypump, aktiv dag med andra ord.
 
Sen så är jag jätte sugen på en Cappuccino, måste se om jag får någon med mig eller om jag måste gå själv på Café :P Kan även hända att jag inte hinner idag men då får det vara till imorgon :P
 
Ha en bra torsdag! ♥
 
                                
 
 

1 maj

 
 
 
En månad kvar till sommarlov nu då! :D Oj va skönt då kan jag fokusera mera på jobb och träning! Tredje årets praktik skall jag också ta itu med. Härligt att solen är framme idag :D
 
 
 
Det är ändå lite för kallt ännu  att sitta ute på balkongen
 
 

Dagens vill ha

Jag vet att jag äger en massa klänningar och att det inte vore så svårt att bara välja en ur garderoben men drömma om lite nytt får man ju. Tur att jag intebehöver leta efter någon skolavslutningsklänning men jag skall på examensfester mm. Så nån slags klänning måste jag ju hitta!
 
 
 
Dom här tre kommer från Nelly
 
 
 
 
 

RSS 2.0