Skola= Roligt?

Vilken dag trodde den skulle bli lungn men nej då inte alls, först skolan från 10.30 - 14.30 efter det mat handla och så ringer telefonen att jag måste köra till hembyn och lämna hem bilen :( Sen tillbaks till stan med pappa och mat handla igen.
Idag måste jag säga att det var roligt att vara i skolan eller i universitetet som det heter. Vi hade inte så värst lång skoldag men maten var god och jag har träffat massor av nya vänner :D Så det är ju bra!

Nu sova och drömma sött typ, God natt! :)

Söndag

Igår hade jag en jätte kul kväll med M och I och några till när jag var på besök i Kokkola. Vi firade ju Venetziansk eller villa avslutning som det också kallas.Fyverkerierna var så häftiga och fina att man höll på och tappa andan.
Kändes lite sådär emellanåt som att en person skulle ha kunnat vara där men ja...

Idag är det ju Söndag och jag skall snart bege mig av mot stan till min lägenhet och städa lite och sånt.Måste börja packa nu så man får allt med sig dit som man behöver imorgon.

Jo det var någon som ringde mig igår på okänt nummer!? Har ingen aning om vem det var, eftersom jag inte fick kontakt med personen när jag svarade så jag avslutade samtalet :P Så ifall det var något viktigt ringer nog personen upp :P

Fredag

Idag börjar jag skolan 8.30 finsk tid och slutar tror jag 12 vilket är bra men tydligen skall vi på rundvandring i stan, hah hah :P Det är ju såklart bra för dom som inte kommer härifrån trakterna men lite småkul är det ändå för oss som är härifrån.
Det är bra att vi har en kort skoldag idag för ingen har väl missat att det är fredag?Inte jag och det skulle vara konstigt om jag skulle glömma bort det!Fredagar är den bästa dagen på veckan enligt mig för då börjar helgen och man vet att imorgon kommer lördag.

                                

                                            
Denna fredag skall jag göra:

1.Vara i skolan

2.Gå på rundvandring i stan :P

3.Springa ärenden på stan och kanske städa lägenheten lite?

4.Ta en promenad i det kalla höst vädret, brrr

5.Ingen aning vad jag gör senare kanske en film men knappast :)

Ha en bra Fredagmorgon

Första skoldagen

Hjälp mitt huvud är full med information och jag är förvirrad, normalt antar!? Jag har blivit ett x antal papper rikare också, läste igenom dom för en stund sen och nu  föstår jag lite bättre, heh heh :P
Det var ju min första skoldag idag och ja vad kan jag säga? Träffade mycket trevligt folk som jag är glada över att få ha som klasskompisar :D

Tror inte riktigt ännu att detta är skolan för mig men jag är beredd att ge den en chans med tanke på att jag inte vet vad jag skulle göra annars och jag trivs i min lägenhet :P
Saknar fortfarande en del personer och undrar om jag kommer att få se dem igen? :(

Att sakna någon är något av det värsta jag vet :(

Ett stort kliv ut i vuxen världen

Idag anser jag att det är dagen då jag flyttar ut på allvar!Jag lämnar min hemby och flyttar ut till stor.. euhmmm vår lilla grannstad, hah det var ju det här jag ville!? "NOT" jag ville till storstan men se nepp än en gång vill ödet något annat men Everything happens 4 a reason, enligt mig men varför kan det alldrig hända något bra?

Imorgon börjar skolan också :/

Positiva saker: Nya vänner kanske, ny miljö, får något att göra, får flytta hemifrån, thats it.

Negativa saker: Vill istället arbeta, Kommer sakna mina vänner, känner typ ingen där riktigt, vill inte börja plugga, får inte flytta till min favoritstad (STOR BESVIKELSE!) Känner mig ensam! ;_;

Hemma

Jepp heh heh. Är hemma igen efter en 8 dagars lång resa som var rolig men usch vad sliten jag känner mig :/ Och fy för det kalla vädret här i finland, märks tydligt att hösten är påväg och sommaren är över :(
Detta skulle bli den bästa sommaren ever men nä, det blev det inte!

Saknar allt för många personer just nu ♥ ;_;


Lördag

Oj oj imorgon åker vi :D Är på jätte bra humör men orkar inte packa klart :( Super tråkigt!!! Tror ändå det blir en bra lördag, heh heh. Ha det bra jag vet att jag kommer ha det dom närmaste dagarna! :P


Fredagen den 13!?

Kom på det för en timme sen att det är fredag wihooo, älskar fredagar! :D Blir nog en hemma kväll för mig ändå skall till stan imorgon och sova där över natten tills vi åker nu på söndag.Blir fredags mys för mig med katterna, heh heh och hoppas på att man slipper råka ut för någon olycka, det är ju trots allt fredagen den 13!

Nu film sen blir det en jogging tur, kommer inte ha tid med sånt när jag är i Cypern! ;P


Packa = tråkigt

Hjälp jag åker till Cypern nu på söndag, eller flyget åker först på måndag tidigt på morgonen men jag och E åker ner  till vanda nu på söndag och sover där över natten.
Oj vad kul, tänk det känns som om det var igår vi planerade vår resa!? Men det finns nog inget som är så tråkigt när man skall på resa som att packa!

Fy det är så jobbigt och inte vet man vad man skall ha med sig! Men jag kan bara säga att jag är i behov av att få komma bort!

                      
                                           Kos för ett år sen, tiden går fort!


Kommer sakna många människor också för jag vet att många har flyttat till sina studie städer när jag kommer hem! Ha det bra ♥ Kommer att  sakna er! ;_;


Godmorgon!

Ja jag vet jag har inte bloggat på länge! :( Men jag ser ingen vits i det mera!

Kan ju berätta sommarens händelser:

Juni

1.Firat skolavslutningen/Studenten

2.Haft en mardrömsdag, en vecka efter studenten! :(

Juli

3.Arbetat hela Juli månad

4.Ikea i haparanda

5. Sa hei då, åt en kompis som har åkt som Au pair

6. Firat Jeppis-dagarna

7.Varit till Seinäjoki

8.Varit till Vasa

19.Flyttat in i min lägenhet

Agusti

10.Fyllt 19 :P...

(Detta har jag också hunnit med: Solat :P, Varit till Beachen, Träffat nya människor, firat midsommar :P, Varit på bio, tränat och mycket mer. Skaffat två kattungar, heh heh :P)

Detta allt ska jag ha gjort i Agusti, innan sommaren är slut:

11.Fira mig själv och några kompisar

12.Åka på en resa med min bästa vän ♥

13. Slutföra bilskolan. typ

14. Ihandla lite skolmaterial

15.Börja i en ny skola, spännande!?

Sommarlovet 2010 är över!!!! :'(
RSS 2.0