Måndag 23.09 -13

Denna helg har jag varit i Purmo och vilat upp mig och gjort skolarbeten och natten mellan lördagen och söndagen sov jag 13 timmar!
Ja jag vet men är man så aktiv som jag är och har en massa på gång med arbete, skola, praktik, skolarbeten och träning så är det viktigt med vila också!
Idag har jag befunnit mig i Vaasa med klassen och det var en dag full med program. Blev en visning ikväll och jag var inte så imponerad måste jag säga! Kändes som man hade sett det redan!
 
Känns i alla fall bra att jag har planerna klara när det kommer till vad jag skall göra efter Jul :D Kommer bli mycket planering men det kommer bli så värt det! Men först kommer biten att göra klart skolan!
 
 

Onsdag 180913

Säger bara härligt med en ledig dag! Har fått mycket gjort idag och nu väntar två dagar praktik. Idag har jag även hunnit ta en kaffe med Maria och det var lika roligt som vanligt.
Sen har det ju blivit gymträning från morgon och två pass ikväll, Bodycombat ♥ och Cardio Core.
 
Om ni annars vill läsa en enligt mig bra blogg så skall ni läsa den här: http://oliviasandenn.myshowroom.se/
 
Nu blir det film och mat.

Min helg

Det händer allt för mycket nu och jag tycker det är roligt men lite stressigt. Kom just hem från Kokkola där jag var på en färgkurs visning.
Mycket givande måste jag säga!
Igår var jag 10 timmar vid tobaksmagasinet och agerade som assistent åt en skolare. Jag fönade, lockade mm. halvklart så modellen fick gå ut på scenen och så blev dom färdig gjorda på scenen.
 
 
Denna helg har jag varit i Purmo och i Haparanda och gick omkring på Ikea och vid shoppingcentret Rajalla.
 
 
 
 
 
Himlen var så vacker på hemvägen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny saftkanna

Jag är helt kär i Arabias nya Mumin serie! Jag var bara tvungen att köpa saftkannan igår, jag vill även ha burkarna, kaffe muggen och en skål av denna serie! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En mysig helg

Efter att jag i lördags hade jobbat klart åkte jag till Purmo för att vila upp mig och äta gott. Jag plockade bär och myste med Prinsen och Prinsessan.
 
 
Havtornskräm och blåbärssoppa
 
 
Hej på dig Prins :)
 
Vet inte vad jag skall säga om denna bild!
Njuter av utsikten från köksfönstret mitt på dagen, med en kaffekopp
 
 
För trött för att hållas vaken på bild men en Prinsessa blir alltid bra på bild!
 
Känns bra att veta att jag skall hem på fredagkväll igen!  Nu till helgen har jag min första lediga helg sen semestern, och före det minns jag inte när jag skulle ha varit ledig en helg eller åtminstone ha haft en ledig dag, på en helg :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

September

Nu är det höst och det är så mysigt! :D
Jag är på bra humör idag och jag har ingen aning varför? :) Kanske för att vi igår inledde september månad som är min favorit månad! :)
Dagarna bara flyger iväg, vi hade ju just 1 augusti :)
En annan sak som kan vara orsaken var att jag tränade innan skolan idag så jag fick en ledig kväll till att slöa i soffan ♥
 
Lägenheten är städat och jag har kommit en bra bit framåt med slutarbetet i marknadsföring, jobbigaste delarna är ju kvar ännu men uppgiften skall inlämnas i november så det finns tid.
 
Imorgon blir det marknadsföring hela dagen i skolan och jag har sovmorgon men jag skall upp tidigt och börja dagen på bästa sätt om vädret tillåter. ;)
Sen på onsdag är jag ledig eller ja jag har två saker inbokat och på kvällen skall det tränas :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0