Onsdag kväll

Hälften av denna kväll har jag haft så ont i magen att jag har fått sova med en värmekudde på magen! Det skall tydligen hela tiden var nå krämpor på gång eller liknande och alla skall tydligen drabba mig!

Kan även berätta att min fina orange färgade slingor inte e orange färgade mera, utan mörk lila så dom syns knappt! :( Nå jag skall se efter några tvättar vad som händer, det är ju kul att testa men lite snyggt var det ändå när det var orange :P
Vi klippte upp mitt hår lite grann igen så att det blir ännu enklare att få volym i håret.

Nu är man ledig hela resten av veckan från skolan och jobb imorgon från 12.00-15.00. och sen jobbar jag först på söndag morgon. På måndag åker jag till Helsingfors och kommer hem på torsdag kanske först på fredag vi får se. Julklappar skall inhandlas både till mina nära och kära men förstås till mig själv också! ;D

Blir en kortare lista i år när det gäller att köpa julklappar åt andra, dels för att man har kommit överens med alla och somliga vet jag inte om jag skall köpa något åt. Några julkort tänker jag inte heller göra.

Sen hoppas jag på att ordna min årliga glöggkväll så att vi alla skulle vara samlade igen men få se hur det blir.

Sen skall jag på något liknande tjej kväll och visa hur man gör olika frisyrer.

Ni ser har hela tiden något på gång och detta är inte äns hälften fram till jul.


Ont i ögat

Som rubriken lyder så kan jag ju berätta vad som hände mig igår som resulterade i att jag hade ont i ögat igår kväll och ännu lite idag.
När jag gick hem från simhallen så stack det till en obehaglig känsla i ögat, fy va det gjorde ont å ögat började rinna. Så höll det på ända till jag kom hem då jag började undersöka mitt öga. Jag hittade inget och antog att det var  klorvattnet som gjorde att mit öga började bli irriterat och rosa. Efter en stund av smärta började jag undersöka det på nytt för smärtan hade förflyttats sig till andra sidan av ögat.

Va hittade jag då som jag tog bort???? Jo ett hårstrå lika långt som detta streck ______________!!!!! Auuuutch säger jag bara!!!!!

Men nu börjar det bli bättre! 


Onsdag 301111

God morgon på er! Har själv inte fått sova en blund inatt, suck. Har tusen saker att hålla i minnet nu och jag skall göra hälften klart innan den här veckan är slut och oj va jag längtar till nästa vecka!!!! Tänk en vecka utan skola (förutom en självstudie dag) och den skall spännderas i Helsingfors.

Men nu tar vi den här veckan först och idag är det färger som gäller, få se om allt pluggande har lämmnat i minnet vilket jag tvivlar på, suck.

Så här ser jag ut denna onsdag


        

Tisdag kväll

Hu hu vilken dag!!! Har mått dåligt från morgonen till eftermiddagen och så har jag haft massor att fundera på.
 Nöjd e jag ändå över vad jag har åstadkommit men allt kan förbättras!!! Har efter skolan varit å simmat sen pluggade jag lite å sen så for jag å mat handla + min favorit fuktcreme från Lumene, har att tacka min kusin för att hon tipsade mig om den! ♥

Nu skall jag se en film och jag måste skratta, fanns hur många filmer att välja på och jag väljer Roskis prinssi som är en ny finsk film!


Dit for den dagen!

Fy tusan ja idag blir det inte gymmet utan det blir Zumba istället! :D Sitter som bäst och pluggar och helt ärligt så kommer det en del fula ord också!!!
Jag vill det skall vara tisdag nästa vecka för då hoppar jag på tåget till Helsingfors och åker och hälsar på mina vänner där! :D

Den här dagen blev allt annat än vad jag hade planerat å jag är stressad som vanligt, har tusen saker jag skall hinnamed idag å nu dök en till upp!!! Shit jag önskar det fanns extra timmar på ett dygn nu å några julklappar har jag ännu inte hunnit köpa, gaaah och en massa annat skoj som jag har upp över örorna nu!


Ha en bra måndags kväll det kommer inte jag att ha, suck!

Måndag 281111 Dagens outfit

Fy tusan jag hatar måndagr specielt på morgonen! Men just idag tar allt emot å jag vet inte varför har för mycket att tänka på och sova fick jag inte heller, suck. Ser ut som om jag inte får någon ledig stund idag har ett rätt så full späckat program!

8.45-16.00 skola

Ringa några viktiga samtal

16.30- gym

efter gymmet blir det att plugga

Powerwalk

Springa ett ärende


Här har ni dagens outfit, har min nya tröija som jag köpte från H&M i Kokkola igår

             

Söndag 271111

Jag lever nog efter gårdagens och dagens vistelse i Kokkola! :D Hade jätte roligt igår kväll, träffade på folk som man kände och inte kände och så fick vi ju dansa såklart, lite små kul blev det på slutet, hah hah, kan inte sluta skratta! :'D

Kom hem idag efter att ha snabbt varit en sväng till hem byn och fira farmor som fyllde 80 år. Nu skall jag storstäda bara jag skulle få insperation :P

Kan hända att jag skall in i veckan till Kokkola också, spännande ;)

Ha en bra söndag kväll! ♥

Musik från igår

          

         

            

Lördag 261111 Lilla jul

Jag e på bra humör idag! :D Har mycket att göra som vanligt och vad gör det när det är lördag och lilla jul??? Dagens schema ser ut som följande:

Fixa mig klar och börja packa

11.00. Kaffe med Linn som jag inte har sett på länge

14.00. Åker jag till Kokkola med Malin för att umgås med Maria ♥

Skall kanske fixa en grej som jag velat länge :P

Sen blir det väl att fira lilla jul på kvällen :D


Ha en bra lilla jul allihopa! ♥


Min fina julgran

Ser ut som om jag får ställa mig i ordning inför body combaten ikväll och nu får jag ta ut min ilska hela denna dagen har varit hemsk!!! Ända posetiva saken jag har fått höra är "du har en sån där filmstjärne look, du är nämligen svår att se vanlig ut på bild"  Skall man ta det som en komplimang??? Tror jag gör det. Fixade ju pass foton idag så nu har jag fixat mitt studiekort! 


              

              

Nya frisyren och slingor

Här kommer lite fler bilder på mun frisyr och slingorna, tyvärr var det svårt att få bilderna att visa dom två slingorna tydligare. 


            

            

            

Stress stress stress

Gaaaah, jag får inte tiden att räcka och för en gång skull unnade jag mig en sovmorgon men vad gör ja om inte stiger upp en timme innan alarmet börjar tjuta!!!!

Just nu känns allt omöjligt, suck. Nu ger jag mig in i djungeln av alla saker jag måste göra, ha en bra fredag kväll! :D

Jul mys

Oj då va många läsare jag har fastän jag inte är så aktiv! :D Nåja jag har faktiskt en bra ursäkt jag har jul pyntat och tillverkat en egen juldekoration så här blev det! (finns en del små trådar som syns ännu som jag skall klippa bort sen). Vad tycker ni???

             

            

             

             

Nu dricker jag glögg och beundrar min fina julgran som ni skall få se bilder på sen.

Inget blir som man vill!

Blir inget gym idag! Först så släckte jag av alarmet så jag vaknade halv 10!!!! Då struntade jag i gymmet och böjade städa sen blev det jobb tre timmar. Efter jobbet tänkte jag fara på gym men struntade i det för det får bli en lat vecka skall imorgon på gym och sen på kvällen blir det bodycombat.

Nu skall jag se en fil och fortsätta städa! Måste vara Kung fun i måndags som tog all min energi :P

En rolig dag

Oj vilken dag har hänt så mycket!!! Först hjälpte man till att rulla permanent och så fick jag en slinga i håret som vi blekte dit :P Sen åkte hela klassen ut och äta när vi var klara, god mat fick vi :D

Sen började jag städa här hemma och så kom mamma och pappa med mig och handla mat och hårfärg ;)

Jag blonderade pappas hår och sen klippte jag det och så gjorde jag en till slinga i mitt hår :P Är jätte nöjd och tänker ha den här färgen en tiid sen blir dom ännu ljusare för att till sist bli lila!!! ;)

Nu skall jag se film och så skall jag å sova för jag skall upp tidigt och fara på gym imorgon före jobbet! :D

Ha en bra kväll! ♥

Dagens outfit

                

             Halsduk - Seppälä
             Tröija - H&M
             Jeans leggings - GinaTricot

Onsdag 231111

God morgon jag lät mig själv sova längre än vanligt idag och idag har jag min sista skoldag för den här veckan. Vågade inte se det senaste avsnitten av salkkarit igår så jag såg det idag eller jag håller på som bäst men det är svårt! :'(

Idag kommer mamma och pappa hit vilket e bra å jag skall börja julstäda också!

Ha en bra onsdag! ♥

Tisdags kväll

Har ikväll skippat simningen och for ut på en powerwalk me Malin istället och det var roligt, skönt att bara få fara ut å gå med någon och inte själv som omväxling.

Nu har jag ont i magen som krampar, suck det ända som nu hjälper är att jag går och lägger mig för tankarna bara snurar och inte på mina egna problem utan andras! När skall jag lära mig att börja bry mig mer om mig själv än om alla andra???

Nu å sova, god natt allihopa ♥

Ny frisyr

Idag gjorde jag något som jag har velat prova på länge nämligen klippa en sidecut och jag gillar den jätte mycket! :D

            

     
            

            Dåliga bilder, lovar att det kommer bättre senare! :D

20 and 14

Thats the numbers I will remember today!


             

Vardags lyx

Tycker jag var värd igår att få äta min favorit mat nämligen suschi, mums :D


              


Musik
Tisdag 221111

Godmorgon på er! Jag är på dåligt morgon humör idag, suck. Jag önskar att det var torsdag eftermiddag och jag skulle vara ledig hela resten av veckan.

Skola idag från 8.45-17.00. Sen så skall jag på en powerwalk ochefter det simma, det har jag bestämt! Efter det blir det nog att se en film och bara ta det lugnt.

Gissa annars vad jag köpte igår, heh heh. Gissa dom kan vara i olika färger men jag har köpt svarta och man hänger upp dem i något som brukar vara grönt men min är vit :P Bild kommer senare :P

Inte ett bra avsnitt!

Har ikväll varit på Kung fu och det var riktigt roligt. S
Såg nu det nyaste avsnitten av Salkkarit och jag började gråta, fy tusan jag klarar inte av att höra om små barn med hjärt problem och specielt inte om dom skall bli opererade finns nämligen en bra anledning till det!

Nä nu måste jag få sova och smälta det här det var ju bara på "Film" men verkligheten om detta ämne e inte roligt! :'(

God natt ♥

Hemma

Har ännu en klarat av en skoldag och vi har börjat en ny period å snart e det december!!!??? Har en massa skoluppgifrer men dom är bara roliga :P

Nä om jag skulle gå och handla lite mat och sen ikväll blir det Kung fu, jag vet inte ännu om jag skall fortsätta med det eller inte få se.

Kan annars hända att jag får en ny frisyr imorgon, spännande få se om jag vågar :P


Dagens outfit

Blir en svart vit bild idag.


              


Måndag 211111

Godmorgon, det blev ingen tidig väckning eller jo men jag hade spänningshuvudvärk precis vad jag hade förutspått att jag skulle få, så jag fick fortsätta mitt sovande och skönt var ju det.

Sitter som bäst och planerar mitt schema för hela december månad och både igår och idag när jag tänkte att nä jag hinner nog inte till Helsingfors och Vanda och då börjar två låtar spela upp som handar om Helsingfors och den ena låten förföljer mig hela tiden ur radion eller så skall någon spela upp den (den sista).

Problemet är att jag jobbar så mycket på helgerna och jag skulle behöva åka in i veckan och byta ett jobb skift, hmmm för jag är ledig två dagar den veckan men då e säkert vännerna i skolan, suck.               

        

         

God natt

Gäääsp nu skall jag gå och sova, måste upp tidigt imorgon för skall hinna med morgonlenkki! Har spända axlar också och en bra början till spänningshuvudvärk + jag smällde i bak huvudet i stenvägg idag, att jag skall lyckas med allt, nå det var inte så paha.


God natt sov gott ♥       


Visdomsord

           

Söndag 201111

Jag är helt slut nu efter jobbet! Nåja idag skall jag inte göra något vettigt förutom en powerwalk och planera min kalender med en massa nytt program, kommer ha fullt upp hela december månad och idag blev det bestämt att jag slipper hem till julafton och slipper fira jul två gånger! :D

Söndag 201111

Jag är helt slut nu efter jobbet! Nåja idag skall jag inte göra något vettigt förutom en powerwalk och planera min kalender med en massa nytt program, kommer ha fullt upp hela december månad och idag blev det bestämt att jag slipper hem till julafton och slipper fira jul två gånger! :D

Saker jag skall försöka göra innan jul och nyår

1. Åka till Kokkola å umgås med vänner

2.Åka till Vanda och Helsingfors

3.Inte äta chocklad

4.Kanske börja med en ny tränings form får se efter måndagens träningspass ;)

5.Försöka stressa mindre och faktiskt klara av att ha en dag då jag inte gör något ( kommer bli svårt!)

6.Hitta alla julklappar innan jullovet.

Önska mig lycka till ;)


Min lördag kväll

Idag har varit en rätt så lång dag eftersom jag steg upp tidigt för att städa och sen kom J hit och jag fixade hennes hår. Sen har jag bara tagit det lugnt och sett filmen Unknown och den var riktigt bra!

Snart får jag förbereda mig på en 7 och 1/2 timmes jobbkväll, rolig lördag men jag e glad att jag får ta det lugnt ikväll efter jobbet eftersom jag skall jobba imorgon morgon också.

Tänk snart e det mindre än en vecka tills min lediga helg!!! :D

He en bra lördagkväll!♥

Lockigt hår 2

Här kommer en bild på min vän J efter att jag hade fixat hennes hår med stora lockar.

         

Lockigt hår idag :D

               


Musik

Jag saknar ord!!!! Dead By April har länge varit en av mina favoriter och det är dom fortfarande
 så bra! :D

           

         

Lördag 191111

Godmorgon på er jobbigt att behöva stiga upp såhär tidigt men får trösta mig själv med att jag skall upp tidigare imorgon, suck.

Idag kommer jag ha fullt program igen så tråkigt lär jag nog inte få, efter jobbet ikväll blir det nog att fara å sova så man orkar upp imorgon och imorgon kväll så blir det antagligen att läsa läxor.

Present

Hade ju helt glömt bort att vi fick ju presenter för att vi deltog i färgkursen och det bästa är att presenten består av två av mina favorit styling produkter från Schwarzkopf! :D

Osis Body Me och Osis Glamour Queen

             

                            Gissa vem som är HAPPY???!!! :D

En god gärning

Oj oj vilken dag, det har hänt mycket och jag är på bra humör! :)
Först var jag å jobba och det var kul sen så for jag och en jobbkompis ut å gå på lång promenad och när vi börjar närma oss centrum ser vi en hund som springer lös och efter en stunds jagande fick vi fast den och ringde ägaren som var så glad över att få sin hund tillbaka.
Dagens goda gärning det där och andra gången det händer att jag får jaga en bortsprungen hund sen jag flyttade hemifrån.

Sen var jag å fika med mamma å mathandla sen så skulle jag träffa S på en fika och oj va roligt det var att träffa honom igen! Vi hade livliga disskussioner om arv, arvskatter och olika arvsrätter mm. Alltid lika roligt och vår humor har inte ändrat å tur e det för så mycket annat har ändrats.

Måste nog försöka ta mig ner till Helsingfors och hälsa på allihopa :)

Nu skall jag städa klart för det hinner jag inte imorgon för min vän J kommer hit imorgon tidigt och jag skall fixa hennes hår när hon skall på nå kalas. Imorgon kväll blir det jobb.

Visdomsord

               

Fredag 181111

Godmorgon säger jag även om det nu inte är en så god morgon, fick knappt sova någonting inatt. Roligt att fara till jobbet nu när man är såhär trött.

Dagens schema:

8-11.00 jobb

11.00. Ut på en powerwalk med en kaveri

Skall på kaffe med en kompis kl.14.00.

Ikväll har jag inga planer så får se om det blir en tråkig kväll.


Ha en bra fredag! ♥

Sugen på chocklad

Jag e stolt över mig själv! :D I lite mer än två veckor har jag lyckats vara utan någon slags form (kan man säga så???) av godis!!! Skall försöka klara mig utan det fram till Julafton kl.7.00. Detta bestämmer jag alltid innan december månad börjar och bara ett år har jag lyckats med det! :P

Så nu e det dags igen men bara för att jag skrev detta så blev jag sugen på chocklad, suck.

Annat som har hänt idag har typ bara tagit det lugnt efter jobbet och det blir väl att gå å sova tidigt för skall jobba imorgon från 8.00-11.00. Skall kanske på en Powewalk för jag känner  att jag skulle behöva lite frisk luft.

Visdmsord

             

Torsdag 171111

Det blev filmkväll igår med en kompis och sen senare såg jag själv en film som var helt okie.

Idag har jag hunnit vara å handla och så har jag varit på gym och hade gansksa så stor variation på tränandet. Nu skall jag koppla av lite för jag skall jobba från 12.00-15.00.

Senare ikväll har jag ingen aning om vad jag skall göra men det lär ju dyka upp nåt. Blogga skall jag väl försöka men får se ;)

Ha en bra Torsdag! ♥


Pannlugg

Här är en bild på min nya pannlugg :)

         

Visdomsord

             

Shampo och Balsam

Fick för nån vecka sen hem mitt favorit Shampo och balsam i dom här flaskorna så nu behöver jag inte oroa mig för att det skall ta slut på ett bra tag! :)

               

              Shopping

Var just och hämtade ett paket för jag hade beställt från Gutz ett paket som innehåller 4st leggins i två färger. 2st mörk gråa och 2st svarta och dom ser ut att passa perfekt. Man kan aldrig ha för många par tights eller leggings, skall jag säga som har över 20 st.              

              

Visar inte dom rättvisa färgerna för i verkligheten e dom inte mot det blåa hållet!

         

Kanske inte faller alla i smaken

Har just ätit en av mina favorit rätter nämligen kantarellsoppa, mums. Så gott så gott! :D


             

Onsdag 161122

Tack å lov att vi är lediga från skolan idag för jag har sovit 15 timmr inatt vaknade för 5min sen. Bra att få ladda batterierna när jag skall jobba hela resten av veckan.

Gårdagen var rolig vi hade kundbetjäning och före det färgade vi mitt hår. Efter skolan så for jag och Malin ut å gå på en lång powerwalk och efter det blev det film. Jag klippte även min pannlugg själv! :)

Nu är jag fortfarande trött så idag skall jag ha en ledig dag från allt tränande om jag nu inte far på en kvälls promenad.

Ha en  bra onsdag! ♥

Så det kunde kännas för flera år sen och ibland även nu

            

Tisdag 151111

En lika stressig dag som vanligt idag då och dagens schema ser ut som följande:

Skola 8.45-17.00.

Simma

Sova???

Skulle inte sitta fel med 15 timmars sömn nu igen men ja få se...

Ha en bra tisdag! ♥


Movie night

Vilken dag så rolig och lärorik men tungt och huvedt känns som en myrstack för jag har bara siffror, namn, produkter, procenter gram, nyanser, pigment, penslar, hårets uppbyggnad, färgcirkeln mm. i huvudet just nu!

Ni kan ju tänka er vem som verkligen trivdes vi gymmet idag när man fick koppla av hjärnan från studierna och fokusera sig på träningen en stund.

Nu film kväll, skall endera se Priest eller Bunraku.


Visdomsord

               

Måndag 141111

Hello alltså jag vet inte hur mycket jag har pluggat inför idag och ändå känns det som om jag inte kan något, suck. Önskar jag kunde säga att jag vill ha helg igen men heh heh, jag skall jobba alla dagar från Torsdag-Söndag! Kommer vara helt slut på söndag kväll! :(

Å då har jag ännu skolan denna vecka också! :P Spola fram till nästa vecka tack! :P

Ha en bra Måndag ♥

Saknar

Vill till Vanda, saknar stället så otroligt mycket samt att det är nära till Helsingfors där jag har en del personer att hälsa på :) Så skulle jag även få köpa julklappar åt mina närmaste där + skulle inte behöva oroa mig för var jag skulle sova och sparar lite på det.

Måste se om det blir av eller om jag får drömma vidare om att åka :(

Vill det skall vara v.47 nu kommer bli en sån super rolig helg! :D


Visdomsord

               

Söndag 131111

Hello på er! Igår kväll hade jag super roligt, längesen jag har haft så här roligt och jag börjar sakna mina tjejer dit i södern! Nu får dom snart börja komma hem allihopa :P

Flera sånna här utekvällar tack! :D


                           

                                   Bild på lilla jag från igårkväll :D

Idag är det Farsdag och jag kan inte vara hemma å fira men istället kommer mina föräldrar hit. Jag skall nämligen jobba idag från 16.00-19.00 ikväll.
 Så skall jag även plugga färger idag och ikväll då jag skall på föreläsning om färgkurs imorgon i skolan, skall bli spännande!

Märks det att jag är på bra humör, hih hih :)

Lördag 121111

Hej på er alltså mitt tränande denna vecka har nog fått lida rätt så mycket nu, suck. Orsak jag behöver en paus för att ladda mina batterier. Jag var även till sjukhuset igår men nej det är inte mig det är fel på var och hälsade på farmor.
Kan bara säga att jag kommer aldrig att gilla sjukhusmiljöer aldrig, brrrr något av det värsta jag vet! :(

Dagens planer??? Ut å gå, stor städa och umgås med några vänner ikväll :)

Fredag 111111

Hello här händer det mycket i mitt liv nu!!! Skulle ha tusen saker att göra och jag måste välja att skippa en del av dom! Önskar att tiden skulle kunna stå stilla en stund nu för jag hänger inte med!!!!!!!!!!

Dagens schema är oklart eftersom jag inte kan bestämma mig! Skippar gymmet idag och far imorgon istället. Har hunnit vara ut å gå med en kaveri redan och jag sov länge idag men jag var ju vaken kl.2-3.30 också för jag kunde inte sova, great.

Ha en bra fredag! ♥

Sweet dreams

Idag har jag haft en super bra dag! Fick höra en del roliga saker som värmer mitt hjärta och att mitt arbete har lönat sig! :D
Har blivit förvånad över hur svårt det är att hitta nå kläder som passar, suck allt man provar är för stort och mindre finns inte.
Har fixat en stilförändring på en kompis och det blev lyckat.

Nu skall jag å sova god natt och sweet dreams♥

Visdomsord

              

Torsdag 101111

Jahapp hela den här dagen blev inte som jag hade planerat :P Sov för länge så nåt gym blev det inte istället började jag stor städa, kanske lika så bra det.

Senare från 12-15.00 blir det jobb och efter det skall jag göra lite skolarbeten och sen skall jag fixa en stilförändring på en kaveri.

Ha en bra torsdag! ♥

Onsdag kväll

Det händer mycket nu och det gillar jag har en del små projekt på gång nu igen och jag längtar till helgen men också till v.47 ;D

Imorgon blir en stressig dag!!!!

Morgon lenkki

Gym

Jobb

Skolarbete

???? Sen på kvällen vet jag inte, det ser jag då.


Onsdag 091111

Kunde knappt sova inatt igen, suck. Det är en helt vanlig skoldag idag och sen skall jag träffa en kompis och börja på med mitt skolarbete som skall in på fredag.

Ha en bra onsdag! ♥

Visdomsord

             

Trötter

Hela min kropp känns helt slagen efter mitt motionspass vid simhallen men det e de så värt! Hela den här dagen har varit super och imorgon har jag min sista skoldag för denhär veckan!!!?? Vart tar alla dagar vägen??? Snart är det helg igen!

Annat jag har gjort idag då??? Var på stan och köpte en inflyttningspressent åt D för jag skall till hennes nångång på lördag skall bli så kul att få se hennes lägenhet! :D

Nu skall jag bara vila upp mig med att se en film och sen sova, tidig väckning imorgon igen! :P


Tisdag 081111 Dömt att misslyckas

Dagen börjar inte så bra, tänkte nämligen göra ett nytt försök med att äta frukost och sagt och gjort och jag "suprise" mår dåligt, suck. Frukost och jag är ingen bra kombination det är bara dömt att misslyckas.

Förlåt för dålig uppdatering men jag hade en massa saker att göra igår och lika många idag, suck. En sak som jag gjorde som jag är stolt över är att jag bjöd mamma på lunch på stan! Ibland e det viktigt att visa sina föräldrar hur mycket man uppskattar dem!

Dagens schema

Skola 8.45-17.00.

Powerwalk

Simma

Bara ta det lugnt om inget annat kommer i vägen.

             

               Jag idag, glad och pigg fast jag vaknade kl.5.00.


Måndag 071111

Godmorgon på er! Gårdagens powernapp skulle vara 3timmar men den blev hela 15 timmar!!!???? Tur att jag inte hade skola idag utan självstudier. Nåja inte klagar jag sämre början på en vecka har jag haft och nu för att göra denna vecka ännu bättre skall jag fara till gymmet! :D

Ha en bra måndag!♥

lördagkväll

Vill inte skriva något, vil linte säga något vill inte höra något, vill inte tänka något, vill inte äns sjunga något! Känns just nu som allt är fel och någon matlust har jag inte, suck.
Min lördag kväll so far hoppas på nå bättre men det tvivlar jag på, längesen jag känt mig riktigt glad på en lördag.

Nu blir det en kaffe chockolate så kanske jag blir på bättre humör.


051111

Godmorgon och en trevlig alla helgonsdag till er, gääääsp. Bra det här har inte fått sova en  blund inatt och trött är jag men sova får jag inte för jag skall jobba.

Jag önskar bara att det var jul lov nu men det är ju ungefär 5 veckor tills det.

Ha en bra lördag och ni kan ju hoppas att min lördag blir bra också, behöver verkligen en dag som förgyller mitt liv just nu!

Nya vantar

Så då skall jag också fastna på en av höstens och vinterns modetrender nämligen päls å denna gång pälsvantar.
Så mysigt snygga dom.
              
 
              

              

                 Det bästa är dom är varma också! :P

               

             

Fredag 041111

Hello idag är jag på bra humör som vanligt då när det är Fredag. Dagens schema en lång powerwalk, städa, mathandla, ta det lungt, bodycombat och sen sova för suprise jag skall jobba på lördag från 8-16.00 själv och det är alla helgonsdag vilket betyder en stressig dag men på kvällen blir det desto roligare och jag är ledig på söndag. :D

Köpte annars nya vantar igår och dom skall jag visa er senare idag.

Ha en bra fredag♥

Torsdag 031111

Puuuh, vilken dag so far!!! Har hunnit vara på ett ärende 7.15.  och 8.10 for jag till gymmet och efter gymmet har jag diskat och städat kl.12.00 - 15.00 blir det jobb och sen hem å städa klart och fixa mig och så kommer Maria hit, jiiippppiiii :D Mycket vi har att prata om nu för det händer så mycket nu.

Någon annan som märkt att vintern är påväg??? Brrrrrrr, fy va kallt det är!!!! :/

Ha en bra torsdag!♥

Torsdag 031111

Puuuh, vilken dag so far!!! Har hunnit vara på ett ärende 7.15.  och 8.10 for jag till gymmet och efter gymmet har jag diskat och städat kl.12.00 - 15.00 blir det jobb och sen hem å städa klart och fixa mig och så kommer Maria hit, jiiippppiiii :D Mycket vi har att prata om nu för det händer så mycket nu.

Någon annan som märkt att vintern är påväg??? Brrrrrrr, fy va kallt det är!!!! :/

Ha en bra torsdag!♥

Onsdags gott

Kan ju knappast säga att vi bakade men vi slängde ihop eller jag slängde ihop ett recept på Vadelma karpalo romimtryffeli och resultatet blev bra. Blev 10st. och vi åt alla samtidigt som vi såg film så detta skall jag nog göra flera gånger. Formarna vi använde var för stora men man får ju ta det man hittar i affären.


                 

Riktigt goda blev små tryfflar, kommer säkert göra dom flera gånger

           

Visdomsord

            

OnsDag kväll

Sitter och väntar på att Malin skall komma för vi skall baka ikväll :D Det blir högst antagligen Fransk kladdkaka med kolaglasyr, mums.

Blev inget gym idag för jag tänkte träna imorgon och på fredag istället + jag var ju å simma igår kväll också.

I skolan var det kul och vi fick våra naglar fixade och det blev snyggt. Sen måste jag bara skryta på vår klass alltså härligare klasskompisar kunde jag inte få!!!! Alla e vi olika men oj va roligt vi har det i skolan och även fast vi är en vuxenstuderande grupp med olika åldrar så funkar kemin mellan oss alla riktigt bra! :D

Nu städa lite och se vidare på olika recept ifall jag hittar något annat smarrigt :P

Visdomsord

                

Onsdag 021111

Gääääsp, godmorgon usch va det tog emot att stiga upp, skulle vilja fortsätta sova men nej har en massa saker att göra nu pånmorgonen.

Igår tog det längre än vad jag hade beräknat när jag var och kontrolerade min mage. Skall och ta blodprov imorgon före jag far på gym och sen jobbet.

Igår kväll var jag å simmade och sen blev det en kvällslenkki så jag fick röra på mig ordentligt.

Nu skall jag fixa mig lite ha en bra onsdag ♥

Måndag 011111

Rolig rubrik dethär :P Å vad gör jag uppe nu då???? Jo har pluggat lite och städar eller försöker så fundcerar jag på att fara på morgonlenkki nu när jag har fått sova 8 timmar i natt!!!! Inte ofta det händer men igår var jag så trött så det blev att gå och sova tidigt.

Dagens schema då:

Skola 8.45-17.00.

Sen gymmet eller å simma har inte bestämt mig

Städa klart

Sova tidigt

RSS 2.0