Söndag och 4 timmars sömmn

Hej blev lite sent igår eller ganska sent, heh heh!For ut kl.12 ungefär på kvällen och kom hem kl.7, typ!Sov fyra timmar och var tvungen att stiga upp och städa.Jätte kul var det igår heh heh har alldrig talat så mycket finska under en kväll kan jag lova!En av dom roligaste kvällar jag varit med om, kan jag koststera :) Synd att helgen var så kort, typ.Nu är det en vecka med intensivt pluggande som väntar men efter det wihoooo lite frihet.Jag kan berätta lite vad gårdagskvällen innehöll både i samtal och bara annars: Trötta fötter, toapapper, mat, raketer, BMW, finska, bra musik, även om en person klaga på den ;) skoskav :( alldrig haft så sjuka fötter som då, ja och sånt som hör till när man är ute.....:P Det blir många minnen av den här kvällen eller hur? You know who you are :P


Musik jag lyssnar på nu:

Takida - As You Die
Dead by april - Losing you
UVERworld - Shamrock
Cheek - Jos Mä Oisin Sä
Pitbull - I know You Want me
Lil Wayne & Kat De Luna - Unstoppable
mm.


Venetziansk eller hur man nu stavar e

Jag har stora planer inför ikväll med tanke på att det var så roligt förra året.För er som inte vet vat venetziansk är så kan jag berätta att det betyder villa avslutning.Det är när  västra inte hela och en liten del av södra Finland säger hej då till sina villor  (villor betyder sommarstugor här i Finland mökki på finska ) genom att skjuta raketer vid sina villor eller andra ofentliga platser.Det är ett bevis på att hösten är här.

Jag skall infinna mig i stan med Eva och ja kanske några till men knappast.Det skall bli jätte kul eller hoppas det.

Jag fick annars körkortet igår haha så nu kör jag bil!Körde med Polon igår till och från stan och efter att jag fått körkortet så körde jag från stan med Forden.Me like it!Nu skall jag ut på en jogging tur, måste ju komma i form till vinterns hårda tider. Så hauskan illan jatkoa! Trevlig fortsättning på kvällen, främst i Finland you know!

Fredag kväll

Wihiii Eva kommer hit ikväll för vi orkar inte åka ut ikväll med tanke på nästa helg!Vi skall käka glass och se en film och typ prata om allt möjligt det var så längesen sist, typ några veckor innan jag åkte till kos med klassen :)

Älskar FREDAGAR!!!!!!Gör inte ni?BTW.Jag älskar finska för stunden, fråga inte varför men så är det!Salatut elämät börjar nästa måndag yes! För alla er som inte vet vad det är, så är det en finsk serie som jag följt med i fem år snart och den serien är super!Svenska översättning skulle den heta dolda liv, typ.Ha  en trevlig fredag!

Vill inte

Ja idag är det som om mina böner har blivit besvarade!I skolan blev jag jävligt sugen på sushi och jag skulle antagligen vara tvungen att laga mat själv men näe då pappa hade köpt hem sushi åt mig!Yummie, älskar sushi och asiatisk mat överhuvudtaget.Jag borde plugga nu men orkar inte hatar det VILL INTE men MÅSTE!

                                    
                                                                  Dagens Outfit:  Tröija från Newyorker i Polen
                                                                                              Skärp, Vero Moda
                                                                                              Strumpbyxor, minns inte!
                                                                                              Armband, fick i present

                                                                                                 
                                                                                     Jag borde boka tid, hos frisören!

Plugga till sig sömn

Idag har jag pluggat finska, inför student skrivningarna och jag tycker det går bra men det ser man ju på resultatet senare så, heh heh.Iallafall så pluggade jag så mycket att jag somnade i typ 2 timmar och jag är fortfarande trött!Skolan tar redan all min kraft, heh heh.Nåja bara man klarar av dom första skrivningarna så borde det gå!Man måste tro på sig själv!Nu skall jag läsa ilta-sanomat och sen gå och lägga mig,har sovmorgon imorron så ja stiger upp kl.7.men ändå, behöver få sova.Bloggen kommer att få lida lite, på grund av mitt pluggande men eftteråt lovar jag bli mer aktiv!:)

Godnatt!

Skolan börjar!!!!!!Panik!!!!

Hjälp imorron är slöandet och festandet slut!Va skall jag ha på mig?Jag har inte skaffat några böcker!Har inte skaffat skol material!Vad skall jag ha för skolväska?????PANIK!!!!!!!Sovmorgon iallafall, tror jag heh heh....
Jag tycker inte om skolan, nu vill bara åka till Helsinki och arbeta, ta ett mellan år och fundera.Orkar inte, gulp!
Får se alla igen visst men ändå skolan är verkligen pest just nu!Svininfluensan skall ju börja härja nu!Jag hostar och hostar, hela tiden så idag köpte jag hostmedicin, fy vad äcklig den var, inte alls den där lakrits smaken, utan nån äcklig frukt, typ. Näe nu drar jag önska mig lycka till imorron det kan behövas!


Min skolkalender Demi förstååååååååås!

Summer 2009 del 1



Godaste glassen 2009!

Klart snyggaste bilden jag tog i sommar!

Kos, inte bästa bilden men man ser bergen!

Sötaste väskan!

Man blev 18år.


17 agusti 09

Idag var jag till stan och köpte en skolkalender för skolan börjar imorgon:( Jag tror alldrig jag har varit så nere och sur för att skolan skall börja som jag är nu!Jag misstänker att det är studenten som ligger där bak och ständigt påminner en!
I alla fall så nu skall jag visar er några av dagens favorit prylar.

Skor från Babycham     Mina parfymer

Min hoodie med Hello Kitty på

I know lite mycket rosa men nej, rosa är inte min favorit färg!

Dumma minneskort

Ja jag skulle lägga in bilderna men det hakar upp sig hela tiden!Blir j..l..t arg och irriterad + att det skall regna också!Skall lägga upp bilderna jag lovar men det lär ta en stund!Imoorgon måste jag in till stan och handla.Skolan börjar på tisdag usch!

Hemma

Konichiwa! :) I`m back in town eller in the village kanske låter bättre.Kos var härligt jätte kul.Maten var jätte god men den blev en aning tung ätande mot slutet.Jag simmade inte i havet :'( På grund av hälso skäl :( har hostat jätte mycket och tror jag hade feber en kväll,(nej jag kan garantera det är inte svininfluensan!) simmade i poolen i alla fall.
På vår havstur såg vi delfiner och jag blev förstås sjösjuk, som alltid när jag skall vistas,på båtar!
Kvällarna var det håll i gång men inte alla.Dansat,alkohol och mingel eller ja pratat med olika typer.
Bilderna kommer senare ikväll nu är jag trött tror jag skall se några avsnit av Bleach.

Sayonara

Nu åker jag bort i en vecka :( Tyvär får man säga, åker nämligen till Kos med min underbara klass, även om en del tyvär inte är med snyft :'(
I alla fall jag är i stort behov av att få komma bort och koppla av, allt har varit så stressigt på sistone.Så ha det så bra för när jag kommer hem, kommer jag att visa dom bästa bilderna från sommaren 2009!Hoppas ni får sol också! Sayonara.

Packa

Jag håller på och packar samtidigt som jag lyssnar på 12012 och UVERworld om är bäst!Men ja vad skall man ha med sig på resan????Jag hatar att packa!Imorgon måste man upp tidigt!Jag är trött man får inte sova heller på mornana alla bara ringer och frågar var man är.Det blev ju ingen strand idag som jag och Eva funderat på, för jag var för trött och hade huvudvärk.Får inte se henne nu på en vecka :'( buääää.
Men, men jag får ju steka mig i solen i alla fall!

Här är lite av det jag köpte igår, typ.

Jag köpte också ett par lila strumpbyxor.

Upps fel bild

Första bilden blev lite fel men ja ialla fall så är det huvudpersonerna på bilden

Bra filmer del 1

Nu har jag fått för mig att berätta om riktigt bra filmer från Japan.


Den första filmen är Nana, är super bra. Den handlar om två flickor med samma namn som lär känna varandra, på ett tåg till Tokyo.Nana till vänster eller Hachiko som hon kallas drömmer om att finna kärleken och gifta sig men framför allt att lära sig, leva självständigt.Nana till höger är en punk sångerska och tillsammans med några gamla band vänner, börjar dom spela på nytt, så fort dom har hittat en ny band medlem.Kärlek finns också med.



Nana 2 är uppföljaren till Nana och handlar i stora drag om att finna lycka,kärlek och framgång.



Hinokio handlar om en robot som börjar i skolan och får en ny vän.Roboten styrs av en pojke som vägrar gå ut efter att hans mor dog, hans far låter honnom då använda roboten för att hans son skall, kunna få skol undervisning.



The Prince of Tennis handlar om en pojke som är en av dom bästa  spelarna, vad gäller tennis, men han vill bli bättre.Han börjar på en ny skola där han blir medlem i tennislaget även om han bara går på 1klass.Filmen har ganska så överdrivna slag när det kommer till trixfilmning men det gör inte så mycket.

Värmebölja

Konichiwa, steg upp kl.halv 6 denna morgon gäsp.Har varit i stan och handlat lite eller eheummm rätt så mycket faktiskt, men jag lägger upp det imorgon orkar inte nu.Jag måste upp tidigt imorgon, skall ut med Eva men vart vet jag inte ännu :)Skulle ha velat vara ute ikväll och firat Linn som fyller år men jag har huvudvärk igen! :( Nåja Grattis ändå Linn jag vet du får det kul ändå och vi åker ju  till Kos på Fredag!!!!!:D
Nej nu måste jag gå.Sayonara ja heippa.

Städa

Idag har jag inte gjort så mycket, med tanke på att jag steg upp kl.1 :PJag är jätte trött och har nyligen sett filmen Nana 2(fortsättning på Nana).Den var linte lika bra som ettan men slutade dåligt jätte dåligt faktiskt!
Idag har jag städat och håller fortfarande på, vill att det skall vara snyggt ,när man kommer hem från resan.Jag måste beställa lite gardiner och ett sängöverkast.

Idag har jag funderat lite på det här att man beter sig efter det man vill och inte efter det man känner.
T.ex. i en del filmer så blir en tjej ihop med en kille som hon vill vara ihop med för att det är typ hennes dröm kille medans hon har en kompis  kille och som egentligen är den passar ihop med men hon inser det inte innan det är försent.Jag hatar sånna fimer.Vem har sagt att den som är dröm killen, inte skulle vara den som är den man är ämnad att vara med???Jag har ännu inte sett en sådan film där det typ ät tvärtom.Att en tjej typ är tillsammans men nörd och sen visar det sig att det är den tuffa killen som är den rätta.Eller ok det beror t.ex. kan tjeijen vara tillsammans med en rik typ och få en värsting i slutet.Jag tycker inte det stämmer in på det verkliga livet men jag kan ju ha fel.Jag börjar bli lite trött på sånna tonårs filmer som har samma innehåll!
Hur ofta händer det att den utstötta tjejen/killen eller den mobbade blir tilsammans med den populäraste i skolan, i verkligheten??Helt sjukt!Filmerna tycks ju bli populära ändå bara för att inte tala om att skådespelarna måste se snygga ut så någon vill titta.Nej nu måste jag gå, sayonara.

Shopping/Tårta

Här är allt jag köpte igår


Kjol:Vero Moda


Väckarklocka med Hello Kitty på och mina favorit blommor


Min 18 års tårta, Yummie!Men den är slut :(

Filmkväll

Jo jag steg upp kl.7.00 idag och pluggade och 10.30 drog jag till stan för att skriva körkorts teori och ja jag klarade det, så en sak till ur världen.Efter det bjöd mamma på mat och så shoppade vi lite.Jag köpte en liten ljus rosa Hello Kitty väckarklocka och en svart mini kjol med dragkedjor på sidorna (kommer bild senare).Provade ett par rosa byxor igen men dom passade förståss inte :(Kommer alldrig hitta ett par sådana! :'(. Ja så har jag läst ut en bok som jag fick av M till födelsedags present Tack den beskrev lite om mitt liv men bara lite.Lördagen var super, drog ut med Eva och M på kvällen för att fira min myndighets dag ;P.Möte några vänner där också.
Ikväll har jag suttit och sett den Japanska filmen Nana som är baserad av en Manga serie med samma namn.Grymt bra måste jag säga!Tjejernai filmen har sådana personligheter som jag vill ha.Killarna i filmen är hur snygga som helst!;)Men nej nu skall jag fara(gå).Sayonara.

Fyller år

Ja då är man 18 på en rengnig dag wohooo.Fick grattis meddelanden redan kl.8.00!Var tvungen att stiga upp då.


Skål för mig!Gästerna kommer i eftermiddag :)

RSS 2.0