December 311211

Hej på er och dags att vakna för min del! Har nog varit vakeni två timmar men jag har bara latat mig och jag har tusen saker som måste göras idag!!!!!!!!
Skulle behöva städa en sista gång för det här året ifall det blir så att en massa vänner kommer hit till mitt men det är ännu oklart om det blir så eller, gaaah jag orkar inte planera så mycket mera jag tar kvällen som den kommer.

Tror det också skall bli ett av mina nyårslöften ta dagen som den kommer, planera inte in allt för mycket program. Så har jag jätte sjuk rygg så jag fick skippa gymmet både igår och idag på grund av det :(

Nä nu måste jag stiga upp, det är inte acceptabelt att vara så här lat sista dagen på året.

Ha en bra dag och gott nytt år! ♥

Vad gjorde jag året 2011???

 

Januari

Minns vilken panik jag hade över att få färdig alla inlämningsuppgifter jag hade i min gamla skola och det var då jag även kom fram till att jag  hade valt fel studier.

Hade en lång bloggpaus mellan Januari till april men  så mycket hände i mitt liv då, både bra saker som jag aldrig kommer glömma men också  mindre bra saker som jag kunde ha klarat mig utan.

Fick veta en sak som jag har längtat efter att få höra hela mitt 19 åriga liv ( hade inte fyllt 20 då ännu) minns jag nästan hade tårar i ögon och jag är glad att jag inte var ensam när jag fick veta det.

 

Det här året har jag träffat massor med nya vänner men många har även försvunnit men helt försvinner dom aldrig för dom lämnar kvar så fina minnen som man har upplevt med dom ♥

 

I slutet av maj sprang jag runt på en massa inträdesprov och arbetsintervjuer och samma dag som jag var på arbetsintervju fick jag mitt nuvarande jobb och jag tycker om det!



Jag åkte till Vanda och fick champange på rummet och chocklad <3


                 
                

                

                

               

Firade midsommar i Jobb och senare blev det Kalajoki  en av dom bästa midsommarkvällar jag varit med om.

           

Jag jobbade varenda helg sent men inte äns det kunde stoppa mig från att umgås med mina vänner sent på natten och med få timmars sömn blev det jobb igen på morgonen och jag tyckte det var roligt att jobba.

I agusti månad firade vi att jag fyllde 20, först firade jag med en utekväll med en vän och sen på den riktiga dagen hade jag släktkalas.

         

            

Jag började i en ny skola i agusti och det är där var jag studerar nu till frisör och jag trivs super bra och skulle absolut inte byta om jag fick.

Denna sommar tränade jag mycket mer än förut och det har fortfarande suttit i och jag är lika motiverad, funderar på före och efter bilder någon gång men få se.

Blev mycket att umgås med vänner på kafféer och liknande den här sommaren.

               

Blev att fira Venetziansk i Kokkola som hade sina bra och dåliga sidor.


           

           

           

I september fick jag och M åka till Parikkala och Lappeenranta och hälsa på våra vänner där och jag fick träffa min underbara utbytes familj där.

                                                


Roligt också att få lite VIP service när vi skulle ut där. Ofta det händer en liksom och jag har fortfarande ingen aning om varför vi fick det. Inte lider jag av det inte var ganska häftig känsla att få gå före alla andra i kön :D

På höstlov åkte jag till Seinäjoki och hade en kul helg helt enkelt med en vän.

                       

Sen efter många om och men blev det att åka till Ylivieska med tjejerna och roligt hade vi.

Var till Kokkola å äta bara för att vi hade tråkigt.

                          

                      

I november fick jag en ny frisyr, gjorde ju min sidecut som jag har nu och jag gillar den jätte mycket.


                      

December han jag inte äns uppleva känns det som, julen gick så fort över och det mesta for i jobbets tecken. Fick lite tid att umgås med släkt och vänner och så kommer jag aldrig glömma en väns ansiktsuttryck när vi överraskade henne med en pressent :D

                     


                      

 


Fredag 301211

Jag är imponerad av mig själv när det gäller shopping resan igår! Jag lyckades köpa två saker och maten som jag åt kostade ca.5 euro mera än allt det jag shoppade! Märks det hur mycket jag faktiskt vill åka och resa i sommar???
 Spanien i två veckor skulle inte sitta fel nu och tänk er i början av sommaren, hur brun skulle man inte vara då? :D

Det är annars fredag idag och jag har redan jobbat tre timmar, nu är jag ledig ända till 18.00. Då skall jag jobba igen till 23.30 ♥ Tycker om mitt arbete, faktiskt.  Så ett träningspass skall jag hinna med idag! :D

Ha en bra fredag och njut av dom sista dagarna av året 2011! ♥


Dagens outfit

Skall snart åka iväg till Kokkola och shoppa på mellandagsrean och bara för jag säger "jag skall inte  shoppa så mycket" kommer jag hitta en massa saker som jag vill ha.
Vaknade även idag kl.7.00. alltså innan alarmet ringde! 

   Här har ni dagens outfit

                

             Topp - Gina Tricot
             Kofta - Gina Tricot
             Leggings - GinaTricot

Onsdag kväll

Kan bara säga det lönar sig inte för mig att planera något! Allting slutar med att jag får stressa :P Vad hände med det där "alltid komma i tid"??? Altid lyckas en person planera in att hälsa på mig när jag har som mest stökigast och bråttom iväg till olika saker! :P

Nåja hann träffa mina vänner och jag var inte nå mycket försenad ca. 10min. Sen gick jag runt lite på mellandagsrean men även där blir det ändrade planer för jag åker imorgon till Kokkola med några vänner. Innan det skall jag hinna på gym.

Och vardagen börjar sakta men säkert bli sig likt, fullt med program och tider att hålla reda på. Precis som jag vill ha det! ♥

Onsdag 281211

Alltså nu e jag lite besviken på mig själv! Hur svårt kan det vara att sova på natten och sen inte orka upp till gymmet på morgonen??? Kunde inte sova en blund inatt??? Drömde en massa konstiga drömmar och var åtminstone vaken tre timmar.

Nåja får gör det bästa av situationen, har hunnit vara på en lång powerwalk så ikväll blir det att fara å simma och sen träna lite hemma istället.

Nu skall jag fixa mig lite och sen blir det väl att gå ut på stan å sen kaffe med två kaverina ♥

Ha en bra onsdag! ♥


Något värt att prova???

Gäsp, börjar bli lite trött just nu så det blir snart att gå och sova. Imorgon har jag massa saker att göra t.ex. Gym, en lång powerwalk, kaffe med två fiiiiiiina vänner ♥ sen skall väl jag hinna gå på melladasrea också.

Annars vore inte detta en ganska rolig sak att testa inför nyår??? Radera alla nummer du har (inte jobbets eller arbets kamrater eller andra viktiga nummer) till dina vänner och personers nummer.

Då vet du att de personer som verkligen bryr sig om dig och faktiskt vill närvara i ditt liv kommer att ringa och dom som inte ringer är personer du kan strunta i helt för dom verkar ju ändå strunta i dig! Tänk ganska bra ideé!
För onödigt att ha en massa nummer i telefonen till personer som aldrig hör av sig till en eller som man själv aldrig ringer åt.


Saknar lite...

Saknar lite den där tiden men bara lite!

             

               

            

Uuuuupsi

Denna bild kom inte med i Julklapps inlägget och jag förstår om ni blev förvirrade! 

             

Tisdag 271211

Har hunnit vara på gym idag och nu blir det film och sen en powerwalk ifall vädret tillåter, fy tusan vad det blåser! Men snälla det är december och ingen snö!? Nåja skall inte klaga nog hinner vi ha snö nog ännu innan det blir vår :P

Ha en bra dag! ♥

Julklappar

En badrock och jag antar att ni ser från vilket märke

           

           

                                En klippkam/färgkam

           

         En kökssax och en sjal

Mera fick jag inte för jag ville inte ha något annat än pengar och självklart fick jag det! ;)

Nyårslöften

Hah hah, känns egentligen rätt så onödigt men iår har jag bestämt mig att en del saker skall ändras i mitt liv är inte riktigt nöjd just nu med en del saker.

1. Jag kommer alltid vara den som ser till att alla har det bra och trivs. Jag är sån, försöker alltid se något bra i alla och ger andra flera chanser än vad dom förtjänar och försvarar dem. Men jag tänker se till att ingen tar dom chanserna för givet!

2. Fortsätta mina planer när det kommer till tränandet, jag tänker inte ge upp!

3. Resa mycket är något jag skall försöka göra.

4. Minska ätandet av sötsaker!

5. Bli en mer självständig och självsäkrare person.

6. Och som jag har varje år försöka resa till Stockholm, har ju aldrig varit där :P

Måndag 261211

Vilken kväll igår, hah hah.Det slutade inte alls som vi hade planerat! Blev inget dansande på grund av överfull narikka så slapp vi inte in :( Men inte lider vi för det inte vi hade roligt hemma istället ;)

Ser verkligen ut som om jag åker till Spanien i sommar, skulle vara så himla roligt :D

Idag har jag hunnit på en lång powerwalk och nu blir det film eller liknande.

Ha en bra Måndag! ♥

Kvällens outfit

 Skall snart åka till en kompis och sen efteråt blir det utgång med en del folk. Bjuder på kvällens outfit åt er nu :)

              
 
 (svar ja jag skall ha skor på mig, vet bara inte vilka ännu! :P)

Klänningen kommer från Wautsi och tightsen Lindex om jag minns rätt 


                  

Alltid lika charmerande

Så var den julen över, snart blir det mat och sen blir det väl att så småningom åka hem igen. Blir rastlös över att vara här, det skall hända något jämt you know :D

Visst är hon söt som vanligt, tur att någon försöker få mig på bra humör! :P

                 

Tråkigt

Kan bara säga att jag tycker inte alls om julafton mera!!!! Nåja rikare blev jag ju, heh heh. Spanien i sommar kanske???? Vi får se skulle inte vara dumt att ge sig iväg bort från Jeppis i några veckor eller månader ;) 

Här finns inget som håller mig kvar förutom skolan och studierna men under sommaren har jag ju bara jobbet, eller har jag missat något eller någon? :/

Nåja tråkig julafton men men börjar väl bli gammal eller liknande, hah hah. Nä imorgon åker jag hem till mitt och firar med några vänner och roligt skall vi ha! :D

God natt ♥


Lördag 241211 God Jul! <3

Hello på er! :D Då var julen här då efter allt stressande och springande. Tänker inte delta i att klä granen iår, orkar inte och har ngen insperation.

Men God jul på er och här får ni en egobild som blev tagen för ett år sen.


              
                  


Fredag 231211

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp med en massa ärenden idag! :P Tycker inte allsom julen nu, bara en massa stress hela tiden och jag fick skippa body combat idag så nu blir det inget på 2 veckor :(

Nå extra gymträningar då istället ♥ lovar bättre uppdatering imorgon, nu orkar jag inte! :(


Torsdag kväll

Är hemma hos mina föräldrar och har påbörjat julfirandet. Kan bara säga att jag hatar att springa i affärer runt jultiden!!!! Folk bara trängs och skuffas och något förlåt sger dom inte :( Nåjaa alla julklappar är inpackade och nu blir det väl snart film time eller liknande.

Tro de eller ej men även om jag är ledig imorgon så skall jag upp tidigt på morgonlenkki! :P

Ha en bra torsdagkväll! ♥

Visdomsord

             

Torsdag 221211

Godmorgon på er! Jag har frivilligt vaknat kl.5.30 idag och gissa vad jag har gjort??? Jo skrivit färdigt och lämnat in ett skolarbete! Nu är det jullov på riktigt!

Ni kan aldrig gissa vad jag hamnade å göra igår, jag gnäller inte fick ju motion, motion älskare som jag är :P Nä men jag gick iväg till Prisma för att panta flaskor å så skulle jag handla lite saker hem på beställnin. Hade förstås glömt en sak så jag fick springa tillbaka igen så två gånger har jag sprungit runt från ena sidan stan till andra, duktigt Iitu duktigt! :P

Väntar nu att klockan skall bli 8.00 så jag får bege mig till gymmet och träna :D Sen hem å städa det sista å packa klart, för idag åker jag bort men innan jag åker skall jag jobba från 12.00-15.00. Min enda arbetsdag denna vecka. :D

Ha en bra torsdag! ♥

Onsdag 211211

Vet inte hur jag skall beskriva känslan för er att inte behöva stiga upp före kl.8.00. på morgonen, minns inte när det hände senast! Men iallafall så fääänkens härligt!
Har nog hunnit vara på gym idag och något mera bra jag är ledig hela den här dagen men jul städning står på schemat!

Igår var en jätte rolig dag och ett stort tack till alla mina klasskompisar! Vi är en bra grupp med många härliga personligheter! :D Nu är det jullov åtminstone från skolan men inte så mycket jobb kvar heller :P

Ha en bra onsdag! ♥


              
                Jul för ett år sen

Tisdag 201211

Godmorgon på er! :D Idag har jag mera program på schemat än vanligt men bara roliga saker och när den här dagen är över så får jag JULLOV!!!! :D

1. Skola-17.00

2. byta om fixa mig tillsammans med mina klasskompisar och lite annat smått och gott ;)

3. 19.00. Ut och äta

4. Vem vet hur lång denna kväll blir :P

Ha en bra tisdag!

En arg Iito

Kom just hem från Zumba och det var hur nice som helst.
Kan bara säga att när jag får tag i den personen som har tagit mina träningshandskar ( om nu någon har tagit dom) så blir det inte roligt ifall personen nekar! Svårt att neka för det finns knappast någon som har likadanna här i stan!
Nu är jag ju inte 100% säker på om någon har tagit dem men jag har letat överallt och jag hittar dom inte och jag använde dom senast i fredags, det enda jag kan komma på är att jag har råkat glömma dom och så har någon tagit dom och inte lämnat dom till receptionen, elakt tänkande i sånnafall! Jag är ledsen men jag erkänner att det är mitt fel också när jag inte checkade så jag hade dom med hem.

Alltså på sant hur mycket shit skall behöva hända mig just nu, det här är tredje negativa saken på mindre än två veckor och säkert den tionde på två månader!
Någon jul feelis har jag inte heller, det enda possetiva var att T ringde igår, kändes bra att få prata med honnom! :)

Nu är annars alla julklappar inhandlade :D Så ett bekymmer mindre!

Dagens outfit

               

                                              Tröija - H&M
                                              Topp  - Gina Tricot
                                              Jeans - Wautsi

Måndag 191211

Godmorgon på er! :) Har ett schema fullt med program igen, dagen ser ut som följande:

8.45-16.00. skola

16.00-18.00. handla lite julklappar har ju bara handlat två hitills :/

19.45. Zumba

Och därimellan när jag hinner skall jagfortsätta med städandet.

Ha en bra måndag! ♥

Filmtips

Måste bara tipa er om en film som är så bra enligt mig.
Jag tycker om filmer som har med historien att göra och filmen Hindenburg handlar om världens största luftskepp Hindenburg och dess resa från Frankfurt till New York år 1937. 
En rörande historia om kärlek, krig och katastrofer. Filmen är 3timmar och 1minut lång men dom tre timmarna är inte bortkastade!

                       
                        Bild lånad från Google

Jule ljus och jule gran....

Jule ljus och jule gran, njaa snarare Jule stress och irritation just nu!!#!?(/?)/"^

Har hållit på i tre dagar nu med att försöka lämna in ett arbete men det bråkar bara med mig :( Nu ger jag upp har 1000 saker att göra om inte mera, telefonen ringer hela tiden när jag har minst tid att svara, nästa vecka blir hela tiden ändrad med en massa saker som jag skulle ha kunnat klara mig utan! :(

Mina nya strumpbyxor är redan sönder tre hål på bara några timmar!!!??? Rev upp fingret igår så det började blöda men det är bara en småsak!

Tur att det var lugnt på jobbet i alla fall! :P Nä nu får jag börja ta itu med allt om jag skall hinna!

Ha en bra söndag kväll! ♥

Lördag 171211

Hei hei! :D Saknat mig, klart ni har annars skulle ni inte återkomma hit så ofta ;) Vet att det har varit lite dött här men ja jag har jobbat idag från 8.00-16.00. och efter det försökte jag lämna in ett skolarbete men det gick inte :(
Kvällens planer då??? Ja ut ser det ut som och M hänger på, ska bli så roligt! 

Tänk om en vecka är det jul!!!!??? Var är snön??? Äh sak samma har så många saker att vara glad över nu så jag struntar i allt små strul som har hänt den senaste tiden. Två dagar kvar har man i skolan också, wiiihooo. 

                 

Bara för att denna kvällens bild beskriver så bra hur jag känner mig! :D

En julfestsfrisyr

Här har ni bilder på hur håret blev som jag gjorde på min vän J.

                  

En av dom första håruppsättningarna jag gjort på riktigt hår så jag är nöjd! :D

                  


Spanien

Nu har man jobbat och tränat klart för idag eller ja tränat färdigt har jag väl inte det kan hända det blir Bodycombat ikväll för jag har saknat det! skulle behöva städa lite här om J kommer hit också. Sen skall jag skriva det sista på ett arbete och lämna in det.

funderar också och  på vad jag har för planer nästa sommar med jobb och sånt för jag funderar på att åka bort tre veckor till Spanien. Tänker inte berätta vad jag skulle göra där men det är en sak jag velat göra länge och det skulle se bra ut i papprena med tanke på kommande arbetsansökanden osv.

Jag skulle nämligen studera där tre veckor och kanske innan jag åker dit börja läsa spanska. Det är bra med planer och ideér.

Fredag 161211

Hello kan ju berätta att min chocklad strejkande inte är i kraft mera eller jag klarade inte av det iår :( Men men så länge jag inte äter varje dag utan en gång i veckan så går det bra.

Skall snart iväg till jobbet och direkt efter det till gymmet och sen håller jag tummarna för att J har tid att ställa upp som långhårsmodell annars e jag illa ute med inlämningsuppgifter! :/ Har en kvar att lämna in! :)

Ha en bra fredag! ♥

Visdomsord

              

Torsdag 151211

Tro det eller ej men jag hade troligtvist migrän inatt igen! Vaknade av sån huvudvärk så jag vet inte äns hur jag skal lbeskriva det. Men iväg till gymmet kom jag och efter en halvtimme släppte huvudvärken, tack och lov.

Sen blev det jobb och nu har jag bara gjort inget för om ca 15min kommer min rullkamnings modell hit.  Jag har snart bara en uppgift kvar att göra sen skall allt renskrivas och lämnas in och nästa veckas tisdag tar jag jullov! :D Eller ja från skolan jobbar ännu på torsdag å så blir det väl att åka hem till föräldrarnas över helgen å sen tillbaka in till stan på måndag, beror på när resten av folket åker hem.


Favorit filmer

Ni kanske inte vet alla mina favorit filmer men kan ju berätta att jag har många och några är alla Fast and the furious filmerna och Transformers filmerna.
Ni kanske trodde att jag är en sån som håller mig till romantiska komedier eller liknande men nej jag gillar action filmer, visst är komedier bra också men inte mitt första val.
 Transformers är även något jag har växt upp med så därför har filmerna blivit några av mina favoriter.

Såg nyaste filmen igår och den var lika bra som dom andra om inte bättre.



           

                 Bild lånad från Google
            


Onsdagkväll

Det var jätte roligt att fixa håret på tjejerna ikväll och jag tror nog att dom blev nöjda också. Tog tyvärr inga bilder men nästa gång skall jag försöka. Roligt att få stå och pressentera allt på finska och en liten del på svenska.

Nu är jag trött och skall sen en film och sen å sova för imorgon skall jag stiga upp tidigt, gymmet kl.8.00. Längtar så! :) Sen jobb, julklappshandlas och sen göra en rullkamning.

Ha en bra onsdagkväll! ♥

"My wishlist for christmas"

               

Onsdag 141211

Det där med att jag skall till gymmet idag får jag nog glömma! Kom fram till att jag skall iväg idag och visa hur man gör lite olika frisyrer med några klasskompisar! :P

Nåja gym torsdag, fredag + bodycombat, lördag då istället.

Ha en bra onsdag! ♥

Visdomsord

                

Tisdags trött

Tro de eller ej jag har varit å sett på Jeppis Luciatåg och fint var det även om jag inte tycker om Lucia högtiden mera.

Tror inte det blir nå gym eller simmande idag utan kanske en powerwalk och tidigt och sova för jag är döttstrött! Vi hade kunder i skolan idag och jag hade min första färgkund :D Nervöst ja men resultatet blev bra och kunden blev nöjd! :D

Och det där med ingen migrän idag, åt pepparn med det, hade ett litet ett på nytt på morgonen men jag tvingade mig till skolan och jag bet ihop, och seb försvann det! Märks att jag har tränat för lite nu igen!

Nu förstår kanske en del varför jag tränar så ofta som jag gör, det finns två orsaker. Det är roligt och jag vill komma i bra form och det gör att mina migränanfall minskar så pass mycket att jag nästan aldrig har dom. Nu har jag legat lite på latsidan med tränandet och vips så kommer dom tillbaka.

Men imorgon skall jag köra ett hårt gympass efter skolan♥

Visdomsord

Tack till min katt Prinsessan som för ett år sen gjorde julen riktigt
                                                  rolig :P


             

Tisdag 131211

Idag är det Lucia en av mina favorit dagar som hade med julen att göra när jag var yngre. Nu är det ingen höjdare mera. Dagens schema ser nästan exakt ut som igår om vi bortser från migränanfall och vänner som kommer på besök och städning.

Var jätte roligt att få besök av mina M&M igår, hih hih :D Jag måste erkänna en sak jag har bara handlat två julklappar hittills!!!!!! Paniken kommer smått smygande :/ Tur är det bara fyra pers jag behöver köpa åt men ja nog e det svårt ändå! :(


Ha en bra tisdag och Lucia! ♥

Lite jul bilder

              

               

              

Kvällens låt

          

        

Min nya jacka

Har inte glömt bort det, här får ni en bild på min nya jacka som jag köpte i Kokkola

             

Den är mörkbrun, nästan svart men på bilden ser den ut att vara mera
                          mot grönt men det är den inte!

Fy för migrän

Har nu städat klart här så nu duger det nog åt mina vänner eller tror dom blir lite förvånade över att här är så städat som det är!:P

Fick åka hem tidigare från skolan idag för jag fick migrän, usch inte kul alls när vi hade så roliga saker på gång i skolan :( Nåja lika bra jag åkte hem för jag mådde riktigt dåligt och detta var lite illamående om jag jämför med vad jag brukar ha, då sover jag typ bort en halv dag, spyr och är helt slut dagen efter! :(

Nu är det bara att vänta på att kaverina skall komma :D

Måndag 121211

Godmorgon på er! Har varit vaken sen kl.6.00. Idag har jag fullt upp som vanligt och skall jag vara ärlig så har jag inte en ända ledig dag denna vecka! Hela veckan går i stort sett till skola och jobb men skall även hinna träna och umgås med vänner.

Dagens schema ser ut såhär

Skola

Städa

Får två vänner på besök och jag skall fixa håret på dom

Sen ser jag hur länge dom är här ifall jag hinner på en kvälls powerwalk

Ha en bra måndag! ♥

Visdomsord

                

Bloggtips

Att det finns bra bloggare i Svergie vet alla! Finlandssvenska bloggar vet vi ju också om men hur många vet om riktigt bra och stora finskspråkiga bloggare???

Här kommer några länkar på finskspråkiga bloggar jag följer, ja ne ovat tosi hyviä! :D
Hoppas ni gillar dom också! :D

                                                 365 days with Ida

                                                      Pupulandia
                                          
                                                No fashion victims

                                                   More to love



                                   

Flera läsare

Så har man jobbat klart för idag, tre timmar och jag e helt slut :P Nåja imorgon e det back to school som gäller. Ser så fram emot att träffa mina klasskompisar! :D

Hei till alla nya läsare också, va roligt att fler har börjat läsa min blogg! :D Hoppas ni återkommer och gillar det jag skriver, är det något ni undrar över så är det bara att fråga och det gör ni genom att kommentera några av mina inlägg :)

Ha en bra Söndag kväll!   ♥

Shopping från Kokkola

Har idag fixat med min blogg design och nu är jag nöjd! Blev inspererad av en av mina favoritblommor nämligen den franska lavendeln. Sen har jag varit och shoppat och jag hittade en julfestsklänning från Wautsi! Äntligen nu slapp jag det bekymret! :D

Här kommer annars bilder på vad jag shoppade från Kokkola

              


           

             Hårspännen till att göra frisyrer med

           

Två par tights men dom till höger köpte jag inte i Kokkola utan i Jeppis

Söndag 111211

Godmorgon, det är söndag och jag är vaken! Har inget jobb ida fören 16.00-19.00. Vaknade sådär 15min över 1 första gången inatt när en person som jag aldrig trodde skulle ringa den tiden ringde och dessutom befann sig vid Netti!!!??? Hon frågade var jag var och hon blev lika förvånad som jag över att jag var hemma och sov!

Lika bra jag inte for ut för jag har haft sjuk rygg hela natten och sen tack vare att jag halkade i Kokkola så har jag  sjuk höft eller har ett stort blåmärke så så fort nånting rör vid det tar det sjuk. :(

Älskar mitt liv nu "Not" :(


God natt

Gäääääääääsp, säga va ni säga vill men nu skall jag och sova, hör och häpna det är lördag och jag tänkte gå och sova nu!!!! Klock helvetet e ju 5. före 11 på kvällen å jag brukar vara ute till 4 på söndags mornarna!

Kan annars säga att den här lördagen inte hör till min top 5 lista när det gäller favorit lördagar! Men, men bra att ta det lugnt också. Inte länge mera fören det är Julafton! Min enda lediga helg denna månad och fy tusan vad jag skall njuta! :D

Tidig väckning imorgon, yes det e söndag men jag har massor att göra! :D

God natt ♥

Visdomsord

              

"What am I worth now?"

              

Har idag funderat på en sak som rör högstadiet ganska mycket och undrar om fler har tänkt likadant. Jag kommer ihåg att det fanns dom människor som man inte var kompisar med men som man ville vara vän med men bara tanke på att gå och prata med dom var ju helt fel och så pinsamt eller liknande, ni föstår vad jag menar.

Ja otroligt idag e det ju inte alls så utan det är enligt mig mycket enklare att skaffa vänner men visst finns det somliga som man iblan önskar att man kände betydligt bättre än man gör.

Undrar om någon känner likadant vad gäller att lära känna mig??? Rolig fundering såhär en lördagskväll men kom igen för hur många har inte tänkt denna tanke??? :P

Och det mest intressanta är när man inser att en person är helt anorlunda än vad man har förestält sig eller fått höra.


Dålig aptit

Nu vet jag inte vad som felas mig men jag har ingen aptit!!!!!!!! Jag är inte hungrig å jag glömde bort att dricka en actimel yogurt som jag alltid dricker varje morgon för äter ju inte frukost (klarar inte av det) och jag drack en berocca och en kaffe chockolate.
Jag har varit vaken sen 6.15. Vilket har resulterat i att jag har varit utan mat i ca.9h och 45min!!!! Åt lite sallad när jag kom hem men det lockade inte.

Nu skulle jag behöva laga mat men inget lockaratt äta just nu. Konstigt när jag tänker på hur mycket jag åt i Kokkola dom här senaste två dagarna!!!??? Jag fattar inte men glögg och mandel går hur bra som helst???

Annars det här med min mage har jag dragit slutsatsen till att det har med fet mat att göra. I torsdags åt jag pizza med en massa annn fert mat å min mage mådde inte bra. Igår åt jag lika mycket som i torsdags men en sallad med kyckling och min mage mådde hur bra som helst!

Så ingen mer fet mat för min del!


                  

Musik

       

           

                   

Lördag 101211

Om jag fick vara ledig idag skulle jag vara super glad men jag skall jobba, får ju vara ledig ikväll åtminstone :D Vad annat skall jag göra idag då???

Städa, diska och sen är planerna oklara, kanske filmkväll med glögg. Skall även visa vad jag shoppade från Kokkola, t.ex. min nya fina jacka.

Ha en bra lördag! ♥


Hemma

Dålig uppdatering, yes I know men har inte varit hemma. Har spännderat två dagar i Kokkola med M. Tack, det här behövde jag och god mat har vi ätit, även om jag börjar misstänka vad det är som min mage inte tål.

Bäst var det igår kväll när vi hade en lång men intressant pratstund medans resten spelade nå NHL spel. :P Idag blev det shopping, hittade t.ex. en ny vinter jacka! Sen for vi till Jeppis å shoppa å sist ABC.

Kvällens planer är oklara än så länge och imorgon bitti blir det jobb. Ha en bra fredag kväll! ♥





I Miss You ♥

Snart skall jag leka jultomte

Vilken morgon, det gick bra vid gymmet, förvånanssvärt bra. Sen så var det jätte härligt att promenera när snön föll ner, så vackert. Nu börjar julkänslan komma fram nå smått.

Jag skall snart åka och leka jultomte, hih hih. Vill så se personens miin när hon får den här korgen som jag och M köpte igår ;) Men fråga inte vitsen med ananasen! Jag gav upp vilket jag brukar göra när det kommer till sånt här. Jag erkänner dock att det ser fint ut men hör ananas ihop med julen??? :S Förvirrad är jag lite smått :P

                 


                 

Torsdag 081211

Godmorgon på er! Idag har jag mycket att göra!

8.00-9.30. gymmet

10.00.ut å gå med en kaveri

Sen hem å packa

Ringa ett viktigt samtal ;)

Överraska en kaveri

Sen skall jag iväg....

Dagens outfit

               
Här ser ni något som inte är så vanligt när det gäller mig! Jag har Jeans på mig, vilket sällan händer, är mer en tights och leggings människa.

              

                              Inne jacka - Seppälä
                                      Topp - H&m
                                     Jeans - Wautsi

Onsdag 071211

Vaknade för en halvtimme sen och nu skall här stor städas och klädskåpet rensas. Senare idag skall jag kanske träffa en kaveri och planera lite ;)

Senare ikväll blir det gymmet och en powerwalk, nu skall jag försöka glömma alla tråkigheter som har hänt på sistone. :)

Ha en bra onsdag! ♥

Dåliga nyheter

Har idag tränat lite här hemma, varit på en lång powerwalk och sen datorn. Nu blir det snart film och ett försök att koppla bort allt tråkigt som händer!

Den ena dåliga nyheten efter den andra avlöser den andra, suck! Hur mycket skall jag behöva klara av??? Det enda possetiva är att det snögar där ute. Vill att morgondagen kommer fort som bara den för den här dagen e inte min dag! :(

Annars hoppas resten av vårt blåvita land Finland har haft en bra Itsenäisyyspäivä (självständighetsdag)
! ♥

Visdomsord

              

Shit humör

Allt är åt det sämre just nu, trodde jag skulle få slippa detta men nej!
Först blir man väckt av telefonen denna dag och det gick inte att somna om. Åker inte till Helsingfors utan jag tror jag skall åka till Tampere istället.

Nu vill jag ha en ny telefon så jag skulle få en del saker uppklarade! Grrrrr blir faktiskt arg! :( Lite snö har också kommit, suck.

Sen finns det en massa andra saker som gör en på dåligt humör! :'(

Måndag 051211

Hei hei! Har varit vaken sen kl.8.00. Idag har jag haft självstudiedag och ikväll skall jag jobba. Får se om det blir någon resa till Helsingfors nu på grund av stressiga liv.

Har hunnit med skolarbeten, en lång powerwalk och diska. Har inte mått så bra på senaste tiden plus jag har haft så mycket att göra så därför har bloggen fått lida.

16.00 och framåt går i jobbets tecken och sen vet jag inte om jag åker hem till föräldrarnas, allt har med när jag åker till Helsingfors. Vill inte ädra träningsschemat igen ifall resan skjuts upp några dagar.

Ha en bra måndag! ♥

Tycker inte om söndagar

Det blev utgång igår med A men när hon åkte hem så joinade jag min kusin och några andra vänner och i slutet var jag med M. Sen träffade jag en massa andra vänner och bekanta som man pratade med och dansade med.
Fick en stor överraskning också när jag träffade en bardomskaveri som man inte har sett på länge, det var roligt! :D
Blev rätt sent, kan säga att jag sovit mindre än två timmar inatt eftersom jag steg upp 8.25 och for till jobbet som började 9.00-16.00. Trött??? Nej snarare rastlös :P

Gårdagskvällen var till största del helt okie men en del gjorde mig arg och ledsen, men jag orkar inte bry mig nu har annat att tänka på!

Det är nu jag inte tycker om söndagar och specielt inte när jag har resfeber, hoppas tjejerna har planerat en massa skoj tills jag kommer dit :D

Ha en bra söndagkväll! ♥


Lördag 031211

Idag har jag hunnit med att göra skolaarbeten, fara på kaffe med S och L och varit till nya ABC här i Jeppis. Ikväll är planerna oklara ännu men hoppas på det bästa :P

Ha en bra lördag kväll! ♥


En dag full med träning

Oj va skönt att för en gångs skull få sitta ner å ta det lungt! Skall hela resten av kvällen lyssna på musik och läsa det nyaste nummret av finska Cosmopolitan.

Idag har jag hunnit vara på gymmet på morgonen och så blev det Bodycombat nu på kvällen, så kul om ni frågar mig!
Där i mellan har jag hunnit vara på kaffe med en av mina 3 vänern som börjar på S, shoppat lite (visar sen i en dagens outfit) och så har jag fixat mammas hår när hon och pappa skulle på julfest ikväll.

Imorgon skall jag ta sovmorgon och när jag vaknar så skall jag ta itu med skol arbeten och tvätta kläder. Sen kanske det blir utgång på kvällen med två vänner ifall dom är på hugget ;P

Ha en bra fredagkväll! ♥


Jul musik

                   
                

         

                     

Torsdag 011211 Tävling???

Godmorgon till en del av er! :D

 Själv har jag varit vaken sen kl.07.15. Har hunnit vara på gymmet redan och tränat och så har jag ätit efter det nu skall jag bara ta det lungt för jag skall jobba kl.12.00-15.00. Sen efter det blir det att ta itu med mitt största inlämningsarbete som skall in på tisdag men jag vill lämna in det på söndag redan för åker ju som sagt bort på Måndag :D

Ni har väl säker sett att det finns en kategori där det står visdoms ord??? I alla fall en del kanske inte riktigt är visdomsord men jag visste inte vad jag skulle kalla det för. Alla bilder och texter som finns där har jag fotat och skrivit själv.

Så nu skulle jag vilja veta vilken ni tycker är bäst och jag har funderat på att ordna en liten tävling men jag skulle ju vilja veta om någon är intresserad först, vad det blir för pris vet jag ännu inte och ifall det blir någon tävling blir det först i januari.
Anledningen till att jag ordnar den i Januari är på grund av den tidsbrist jag har nu med alla inlämningsuppgifter, resor mm. Så berätta vad ni  tycker, låter det som en bra ideé eller skall jag skippa det helt???

Ha en bra Torsdag! :D

Visdomsord

             

RSS 2.0