Bloggens utseende

Har suttit i lite mindre än en timme och funderat på hur min blogg ser ut och osv. Tror nog det är dags för en förändring nu!
Gymmet har jag redan hunnit besöka och ikväll blir det att testa på Core :)
 
Ha en bra tisdag allihopa :)
 

My 21 birthday cake

 Då var dagens gymträning avklarad snart blir mat och så skall jag städa undan det lilla som lämnat kvar från i lördags, städade bort det mesta igår.
 
Ja i lördags ja det var ju den 28.7 då och jag hade födelsedagsfest för mina närmaste vänner :) Tyvärr kunde inte alla komma men roligt hade jag ändå och den där kvällen kommer jag minnas länge! :D
 
Såhär såg tårtan ut
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
    
 
    

Dagens låt

 
 
  

Fredag 270712

Gårdagen blev en helt träningsfri dag eller nej det blev den ju inte var ju ut tidigt på morgonen på en promenad med en kaveri. Annat jag gjorde igår städade, handlade inför imorgon och sen filmkväll med tre kaverina :D
 
Idag blev det att taen morgon lenkki och sen fortsätta städa och fixa mina naglar :D Nu skall jag iväg och handla lite till inför imorgon kväll ;)
 
Ha en bra fredag! ♥

Onsdag 250712

Denna dag började med ett längre besök på gymmet än vanligt och idag fick magen jobba hårt och även ryggen, kändes så bra efteråt! :D
Sen annat som hänt idag, ja Simone var hit en stund  på kaffe och efter det for jag på ett Pilates pass. Det är över ett år sen jag tränat Pilates och jag minns att det var det första jag började med när jag började gå på gym :D
 
Nu äter jag torkade hjortron, tranbär, körsbär, blåbär och gojibär :D

Gårdagens fotograferin

Bjuder på en fin bild från igår
 
  

Aj

Har ni någonsin fått ett hårstrå i foten??? Om ni inte har det skall ni vara glada för det gör jätte ont!!!! Drog bort dom här två fören stund sen :(
 
   

Tisdag 240712

Denna morgon började jag vid gymmet och tränade ben och bak muskler även magen fick jobba lite smått, började gym passet  med uppvärmning, 15min på crosstrainer och avslutade med att stretcha.
 
Nu har jag ätit mitt andra mål idag som bestodav fisksoppa, mums :)
 
Resten av dagen ser ut som följande:
 
Dricka en kaffe, klippa mamma hitta på något med Simone och sen ikväll blir det en kvällslenkki.
 
Ha en bra dag kära läsare! ♥

Filmtips

Har länge velat se denna film men, har glömt bort den, inte hunnit eller inte orkat men i söndas så tog jag migi kragen och såg den. Var det värt det......?????
 
      
                                (Bild lånad från Google)
 
.......Svar ja den var så bra, rekomenderar den varmt!!!!

träningschema

Tänkte berätta lite om hur en vanlig träningsdag dag ser ut för mig och lite vad jag har för mat schema. Nu ser  inte alla  dagar ut såhär men dom dagar jag tränar gör det.
 
En vanlig träningsdag stiger jag upp ungefär mellen 8 och 10 beroende på hur trött jag är eller om jag måste iväg någonstans senare på dan som gör att jag måste gå tidigare till gymmet för att träna.
 
Man skall ju börja dagen med frukost men jag äter inte frukost för att jag börja må så dåligt då, istället dricker jag en kaffe och ett stort glas vatten med pressad citron i. (ibland kan jag äta några mandlar för mandlar innehåller mycket protein och beroende på om jag känner att jag måste få i mig något smått.
 
På gymmet så börjar jag med uppvärmning t.ex. ca 10-15min på crosstrainer sen  tränar jag inte alla muskelgrupper på samma gång jag är på gymmet utan jag delar upp dem under veckan t.ex. såhär...
 
.....Måndag arm och bröst muskler lite mag muskler. Tisdag, ben och bakmuskler. Onsdag Rygg och mag muskler osv. Torsdagar och fredagarkör jag en lugn träningsdag. Sen stretchar jag (viktigt!) och ibland cycklar jag på motionscyckel 15.min.
 
Direkt efter gymmet försöker jag att dricka någon slags proteindryck under tiden jag går hem och äter en proteinbar.
 
När jag kommer hem äter jag ordentlig mat t.ex. kyckling sallad eller fisksoppa, kycklingsoppa mm.och dricker ordentligt med mjölk. ;)
 
Sen under dagen äter jag gröt med frukter eller så äter jag bara något  som finns tillgängligt i kylen helt enkelt.
 
Sen försöker jag vara på 2 Bodycombat pass i veckan ett move pass och ett Circuit pass i veckan. Varannan dag på lenkki oftast mer än 10km men jag har alltid tyckt om att springa långt men det går lika bra med kortare sträckaor eller poverwalk.
 
När jag kommer hem äter jag en stor tallrik kvarg med bär eller frukter och ibland mandel i och en proteindryck.
 
Fem mål mat försöker jag få i mig under en dag.
 
 
Som mest på en träningsdag gör jag allt detta, gymmet, kanske en lugn promenad med en vän, Bodycombat, Circuit och en 10km lenkki. men det är bara en dag i veckan i sånna fall.
 
Sen har jag en dag då jag inte tränar något överhuvudtaget och det är lördag, skulle inte hinna träna då, viktigt att lyssna på din kropp och låta den få vila och återhämta sig! Sen får tränandet inte bli ett tvång du måste kunna ibland avstå från ett träningspass för att t.ex. umgås med vänner. Du själv styr tränandet, tränandet styr inte dig! 
 
 
Jag har en äta vad jag vill dag och det är oftast söndag, kan ändras och bli en annan dag om det har varit något specielt tillfälle som inte har varit på söndag.
 
Kom ihåg att detta är vad som funkar för mig och man kan bara man vill men det är  måtta med allt och jag har alltid kämpat med vikten under min tonårstid och idag så kan jag stolt säga att jag är nöjd med min kropp och jag trivs i min kropp och jag vet det är svårt men du måste vara tillräckligt motiverad för att nå ditt mål.
 
Lycka till!
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagskvällens outfit

Gårdagskvällens outfit
 
               
 
 
  

Kvällens låt

   

Lördag 210712

Godmorgon på er! :)
Gårdagskvällen var jag i jobbet från 16.00- 23.30. Sen snabbt hem och fixa mig och sen ut med Pauliina :) Mycket folk i farten och det blev en ganska tidig kväll för mig för jag skall snart iväg till jobbet :)
Jobbar även imorgon på morgonen men det är bara roligt :)
 
Längtar så till nästa helgs lördag! :D
 
Ha en bra lördag kära läsare och vem vet kanske jag ser någon ut av  er på stan ikväll här i Jeppis :D

Shopping del 2

Jag fick denna parfym som en födelsedagspresent :)
 
    

kvällens låt

     

Torsdag 190712

Gårdagskvällen gick i dansandet tecken tillsammans med Pauliina och vi hade jätte roligt, som vanligt när vi är ute ;) På dagen gick jag runt i stan med S och såg på när några vänner dansade. Märks tydligt att Jeppis dagarna är den här stadens höjdpunkt på hela året :D
 
Idag har jag varit på gymmet med Sini från morgonen och efter det har jag städat i...... Ja pröva att gissa???? Jo i nio timmar!!!!!!??? Och det var stordtädning som gällde så hela lägenheten från topp till tak och tvättning av fönster! Jag e helt slut :/
Men detta behövs inför den 28.7 ;)
 

Shopping del 1

Allt detta har jag inhandlat inför den 28.7 ;)
 
   
 
           

Hemma är bäst

Denna dag har jag hunnit vara på gymmet och ut å gå en liten promenad i det fina vädret.
Idag blir det också att städa, fara på kaffe med en kaveri och jag skall verkligen springa 10km idag. Sprang en 14km förra veckan å jag var så dö efteråt så jag har inte sprungit efter det. :P
 
Så skönt att vara hemma i Jeppis igen, äter ju typ upp mig när jag är hos föräldrarna i Purmo och magen har inte mått så bra pga. det. Nu blir det vanliga träningsrutiner och matschema som gäller, tack och lov för det! Men egentligen så har jag inte gjort så många undantag, har inte ätit godis och chips så helt onyttig har jag inte varit :P
 
Hade en helt kul bilresa till Virrat igår och sen blev det Keskinen, shoppingen kommer senare.
 
Ha en bra onsdag!

Packar väskan igen

Ser ut som om jag åker till Virrat imorgon och kanske Keskinen också, vi får se ;) Men sover borta denna natt :)
 
    
 
              Tänk att allt fick plats i denna väska ;)

Ny kamera

  

Måndag 160712

Så nu börjar vardagen igen och så också tränandet så idag var det gymmet från mogonen och sen hem och se alla meddelanden och samtal som hade kommit till telefonen helt i sin ordning med andra ord.
 
Senare idag skall jag träffa Pauliina ute på stan :D För alla er som har missat det så är det Jeppisdagar i vår lilla stad Jakobstad denna vecka :D
 
Ha en bra måndag! ♥

Lördagen

Gårdagen gick i kärlekens tecken när jag fick se min kusin få sin bästa vän i livet, ett mycket vackert bröllop. Erkänner att jag som aldrig brukar börjar gråta under sånna här tillfällen, fällde några tårar i kyrkan :')  Så vackert :D
 
Så här såg jag ut:
 
   
 
              Såhär såg tårtan ut som min mamma hade gjort...... :)
 
   
 
   
 
       ......med lite hjälp av Simone ;)
 
    

Torsdag 120712

Hellou på er!
Kanmeddela att detta är andra dagen i rad som jag har migrän, usch så nå gymmet blev det inte idag men ifall min hälsa och vädret tillåter så ska  jag springa en lenkki ikväll hemma hos mina föräldrar.
Snart blirdet jobb i tre timmar.
 
Ha en bra torsdag kära läsare! :)

En liten andnings paus

Började denna underbart regniga morgon med Migrän!!! Måste säga att det kom som en överaskning och jag blev helt slut. Sov några timmar och när jag vaknade var det borta, puuuh skönt!
Kan ju annars berätta att mit hår är blått igen men tyvärr får ni inga bilder för kameran är död och en ny är inte fixad ännu.
Men nu måste jag snart börja packamin väska, har ju Bodycombat idag ♥ Ha det så bra! :)

Give me some time to rest

Här är det tyst som ja jag vet inte vad.
 
Denna vecka kommer nog bli den stressigaste veckan denna sommar! Gårdagens program var som följande:
Gymmet, handla, hem till föräldrarnas i Purmo, fick mitt hår färgat där av mamma och mig själv.
 
Idag har jag varit hemma hos föräldrarna i några timmar och sen hem till Jeppis och köpa hårfärg, färga mitt hår ännu en gång, bio med M och hennes lillebror och kusiner, vi såg Ace age 4 i 3D. Det resulterade i att jag började få irriterade ögon som började rinna :(
Sist blev det gymmet med både gym pass och ett Move pass.
 
Nu måste jag börja städa eftersom jag får gäster imorgon.
 
Undrar när jag skall hinna vila denna vecka som innehåller, träning, gäster, städning, tårtbakande (tror inte jag slipper undan!) arbete och ett bröllop som jag ska på. Borde även hinna hälsa på mommo och fammo.
 
Ha det så bra om jag nu inte hinner uppdatera mera denna vecka!

För stora kläder

Alltså det kan inte vara normalt att ha så här varmt, puuuh. ja inte blir det nån lenkki idag, skulle ju vara dum om jag skulle springa i den här värmen!!!!
Ett annat dilemma idag är att hälften av alla mina kläder har blivit för stora!!!!! Ett bra tecken jo men nu blir jag ju shopping sugen och det har jag inte tid med just nu eftersom jag jobbar varje helg, skulle kanske behöva ta en mini resa in i veckan själv och bara ha en dag för mig själv i Tampere eller Hesa.
 
 

Lördag 070712

Jepps då var det lördag igen då, en dag med jobb och en lenkki efter jobbet ser jag fram emot :D Sen ikväll skall jag och Pauliina ut och dansa och ha roligt. :D
Snart får jag nog börja skaffa den där kameran för enligt mig själv är min blogg mycket ointressant för tillfället men men  ibland får man vara beredd på att allt inte går som man vill i livet :)
 
Ha en bra dag kära läsare! ♥

Dagens låt


Nu händer det mycket

Hellou!
Märks det att jag har mycket att göra när det inte kommer någon uppdatering här på bloggen??? Ja igår blev det ändrade planer efter jobbet, gick och sola istället för gymmet, måste ju passa på när solen är framme! Sen blev det Tortilla kväll med några vänner här hos mig :)
 
Idag steg jag upp kl.7.00. for på en 10 km lenkki och efter det till gymmet. Kom hem fixa mig och mathandla sen sola lite blev rastlös och for ut å gå en liten promenad för inte kan man ju sitta inne en sån fin dag som idag.
Snart blir det dags att åka till jobbet, jobbar hela denna helg, wohooo.
 
Och nej inga bilder idag för har fortfarande inte fått någon kamera :(
 
Ha en bra fredag allihopa och njut av det vackra vädret nu! ♥

Torsdag 050712

Blev lite ändrade planer igår kväll, det blev inga träningspass men istället firade jag tillsammans med några vänner 4th of July och åt jätte god paj och cheesecake, nyttigt??? Ja och nej beroende på vad det innhåller men gott var det!
Vaknade för en stund sen och kl,12.00-15.00. jobb, wihooo jag får börja jobba igen :D
Efter jobbet blir det gymmet :)
 
Ha en bra torsdag kära läsare! ♥

Onsdag 040712

Gårdagskvällen började med ett Move pass, sen blev det att springa mera än 10km, vet inte hur långt jag sprang men ja långt och Simone cycklade brevid.
Sen hem och bara ta det lugnt och äta kvarg med havtornsbär och en tesked honung för att få bort lite av det sura. (Honung måste annars vara något av det äckligaste jag vet när det kommer till söta saker, i allafall den honung jag har just nu.)
 
Denna dag har börjat med ett kortare pass på gymmet där rygg och magmusklerna fick jobba. Om ca. en timme blir det att gå ut å gå med en kaveri och sen skall jag försöka mig på att sola.
 
Ikväll blir det Bodycombat ♥ och Circuit :D
 
Ha en bra Onsdag kära läsare! ♥

Tisdag 030712

Hellou på er!
Igår kväll kom min fina M och hälsade på och gick sedan ut genom dörren med en kortare frisyr när hon for hem
efter att jag klippt henne. Vi var även en sväng på stan och åt lite gott.
Senare på kvällen sprang jag ju en lång lenkki med en kaveri som cycklade brevid och till sist blev det ju film
 
Nu har jag ätit en god kyckling, gurka och grynost sallad.  Så gott efter ett hårt träningspass.
 
Så vad har denna dag att bjuda på då ja, som vanligt så väntar jag bara att telefonen skall ringa vilket det gör när som helst så då är det onödigt att planera in något. Ikväll blir det iallafall ett Move pass.
 
Ha en bra tisdag kära läsare! ♥
 

Tack för att jag fick höra dom här orden

 

Dagens låt


Måndag 020712

Började dagen med ett pass på gymmet där benen och bakmusklena fick jobba och kommer inte vara förvånad om jag känner av det imorgon. Nu en kopp grönt teé´.
Resten av dagen då???? Ja slappar här hemma till 16.30 och ser om jag får fint besök, har lite på känn att det blir  så ;D
Sen ikväll blir det en lång lenkki och filmkväll.
 
Ha en bra måndag kära läsare!♥

010712 Söndag

Hade en riktigt rolig kväll med Pauliina igår, Kiitti! :D
 
Och idag är det söndag igen och idag skall jag bara vara hemma och inte göra något om jag inte måste :D
 
Ha en bra Söndag kära läsare! ♥

RSS 2.0