Fredag 300911

Sitter och funderar med tjejerna vad vi skall göra idag. Tågresan igår var helt hemsk vi blev försenade med två timmar.

Panik???

Nu äntligen slapp vi å fara från Seinäjoki efter att ha fått vänta en bra stund :( Vi är en timme försenade låter ju bra när vi bara hade 5min på oss att byta tåg i Riihimäki ja har gett upp hoppet om att hinna med det tåget, suck  :( Vi skyller det på vår ena sittplats nr. 13!!! :(

 Annars e vi glade och nöjda, heh heh jag har just fått läst klart min läxa till måndag skall nog renskriva en sammanfattning på 5 sidor men ja senare var det ja ;)

Torsdag 290911

Snart iväg, väntar på att min chaffis skall komma och hämta mig så han kan föra mig till tågstationen. Snart åker vi och vi åker direkt till Parikkala eller direkt och direkt vi måste byta tåg :(

                    

                         Såhär ser jag ut i all hast framför kameran denna morgon! :P

            

Inte lätt att vara kvinna när man skall resa

Altså jag springer av och an här i lägenheten och packar men jag kan först packa klart imorgon för jag behöver ju en del imorgon också innan det packas ner.
Alltså är detta normalt att man skall ha så här mycket med när man packar??? I sådana fall säger jag, det är inte lätt att vara kvinna....

            

....för jag antar att en kille inte skulle behöva skriva ner en hel listsa på allt vad han behöver för att komma håg allt. Känns fortfarande som om jag har glömt något!!!!!! :/


Kaos

Altså jag har tusen saker jag skall ha uträttade idag och vad gör jag??? Jo datorn förstås, suck jag e otrolig. Nåja nu skall jag städa och diska först!

Sen fixa min läxa.

Ut på power walk (om jag hinner)

Packa!!!

Se vad jag skall ha för kläder imorgon

Sova.

Allt är ett enda kaos här nu!!!!!!!!!!! :S

Annoying feeling when it happens

            

Onsdag 280911

Godmorgon och sorry för dålig uppdatering igår men efter att jag var på powerwalk så somnade jag på soffan :P Så det blev inget packande igår, hmmm stress senare ikväll då.

Nu snart min sista skoldag för denna vecka, har ju bara tre skoldagar varje vecka så det känns altid som om det skulle vara Måndg eller onsdag.

Imorgon åker vi, hih hih jag har resfeber!!!! Och ja jag tar datorn med mig så en del uppdateringar kommer det nog.

Ha en bra onsdag! ♥

Hemma

Oj vilken dag!!! Vi var ju som sagt en timme längre i skolan idag för vi tog emot kunder idag!!! Själv hade jag ingen kund :( men jag blev ju själv klippt :P Lite mera ännu skall vi klippa det ännu men hitills är jag riktigt nöj! :D (Kommer bildsenare).

Resten av dagens program ser ut som följande:

Powerwalk

Packa så jag ser om jag måste skaffa något ännu

Städa lite

Ringa M om tågbiljetter

Se ett avsnitt av salkkarit och finska topmodell.


Dagens läxa

Det här hade jag till läxa idag och den gjorde jag i fredags, Själv är jag nöjd.

      

      

       

      

Dagens låt

           

Tisdag 270911

Godmorgon! Jag har sovit allt för bra inatt :D Utvilad är man när man vaknar 1min före alarmet ringer ja men kan vara att jag är så spännd på hur den här dagen skall bli :P

Först skolan 8.45-17.00 om jag minns rätt, sen hem och packa finns, nämligen en stor risk att jag inte hinner imorgon om vi får allt för mycket läxor, suck. Så måste jag tvätta kläder också och ringa M om tågbiljetterna och checka info om vi åker direkt till Parikkala eller Lappeenranta.

Ha en bra tisdag ♥

Nästan 2 1/2 år sen

Jag minns första gången du kom till oss, då var du 1 år gamal, jag minns mammas första kommentar om dig när hon såg dig "Vad har vi gett oss in på". Men aldrig att vi skulle ha ångrat den dag du kom till oss aldrig, du är en av dom finaste hundar jag någonsin träffat. ♥
Tyvärr finns du inte mera för iår är det ca 2 och 1/2 år sen vi bestämde oss att det var dags att låta dig gå vidare, bort till en bättre plats där du slapp plågas från dina smärtor. Minns att jag for på en långpromenad den kvällen och när jag kom hem fanns du inte mera :'(

               

              

                 Saknar dig min fina Elmer ♥

Euuuh gymmet var det ja...

Vilken dag är jätte trött men det har hänt rätt så mycket idag också. Skola från 8.45-16.00. I skolan hade vi stil och form lära som jag tror kommer bli mitt favorit ämne. Sen så fick vi mäta våra ansikten och jämföra dom enligt det "rätta"skönhets idealet. Hmmm mitt ansikte är en cm. för kort i jämförelse med vad det skall vara, hah hah.
Så fick vi föna och göra lite hollywood lockar och det var kul och enkelt nä rman väl kan.

Ja efter skolan var det ju tänkt att jag skulle på gym men jag heh heh så blev det ju inte. Nä men helt lat skall jag inte vara jag skall ut på en LÅNG poerwalk nu snart efter att jag har skrivit detta.
Istället för gymmet så fick jag fara å köpa hårfärg med E.

Nu kanske jag borde ringa åt T för han ringde redan i lördags åt mig men jag gav lite tillbaka med att han också fick vänta i två dagar :P Jag är så snäll! :P

Måndag 260911

God morgon, skall snart cyckla iväg till skolan och ha en rolig skoldag igen. Senare skall skall jag uträtta en del ärenden på stan inför resan till Lappeenranta/Parikkala på torsdag. Längtar sååååå ♥

Ha en bra måndag allihopa! ♥

Dagens låt

                    

Dagens outfit

           

                           Tröja - Lindex
                           Topp - Mick's
                           Jeans leggings - Gina Tricot

Trött

Gårdagskvällen var helt okie lite tråkig men kan juinte vara roligt jämt. Denna dag har gått i vilans tecken med tanke på att jag hade varit uppe klockan tre varv runt!!!
Har även städat och strukit kläder ochvarit ute på enpowerwalk. Annars har jag ochså umgåts med E resten av dagen.

Imorgon blir det skolan och efter det blir det gymmet å träna åtminstone en gång innan vi åker på resa. Nu säger jag gonatt är så trött så jag somnar framför datorn snart!


Skolan

Tänkte visa lite bilder från när jag gjorde en egen designad svinrygg i skolan, jag är inte helt nöjd med den men det är bara att öva.

         

         

         

         

         

         
          

  

Jag lever nog

Puuuuh stressig dag idag!!! Jobbet var stressigt hade ingen paus och hann knappt på wc. Sen å mathandla å sen hem å byta kläder å sen hem till min kusins på kalas. Nu skall jag fixa mig å E kom just hit å det bästa av allt jag är ledig!

Lördag 240911

Godmorgon säger jag bara! Skulle ju upp tidigt men ja 6.30 kanske är tidigt på en lördag men jag skall jobba kl.8.00. men jag siktar på att vara i jobbet 7.30 så då fattar ni att det inte blev så tidigt men jag har ju sovit över 8 timmar nu i alla fall.

Dagens schema:

Jobb 8.00-16.00

Hem å fixa mig lite

Mathandla

40 års kalas

Hem å fixa mig bättre

Vänta på E

Ut på stan, typ.

Skall försöka slänga in ett blogginlägg om jag hinner!

Fredagskväll

Min fredags kväll har gått till att se ett avsnitt av Salkkarit och kaffemys med nya nummret av svenska Elle tidningen. 
Köpte en svensk tidning för en gångs skull men ja vet fortfarande inte vad jag har för stil och tydligen så e det viktigt att jag skall hitta min egen stil under dom tre åren som jag studerar till frisör. Hmmm ja det e bara att testa och mixa.

Nu tro det eller ej skall jag gå och sova, är jätte trött och jag vill hinna med en massa saker innan jobbet imorgon så nu önskar jag alla läsare en trevlig fredagskväll! ♥


             

           


Trött

Nu har jag gjort klar min läxa å jag är nöjd å glad nu kan jag njuta å bara ta det lungt, trodde jag måste städa igen! Svar nej jag har inte städneuros men det är bara det att ordet storstäda för mig när man faktiskt städar allt på en gång. Att städa då igen betyder att man tar lite i gången altså bara ett litet område som köksbordet, torka dam i bokhyllan eller helt enkelt bara damsugar ett rum.

Men nu till problemet jag är trött och skall ut på promenad i regnet, i regnet!!! Hmmm någon som försöker skippa  stgädandet, heh heh.


something

          

Avon del 3

Köpte lite återfuktande produkter till mitt ansikte den ena orange färgade är dag och andra natt. Den i mitten använder jag både natt och dag.

         


Fredag 230911

Godmorgon, oj va härligt att få sova så härlänge som jag har gjort idag. Skall snart ta itu med läxorna och senså är jag ledig hela resten av veckan eller ledig å ledig skall jobba imorgon från 8.00-16.00.

Det är annars fredag idag, wihoooo. Senare ikväll tror jag nog jag skall göra något roligt men får se, det blir sällan som man planerar.

Fall

             

Torsdag 220911

Idag har jag varit populär måste jag säga!!!! Meddelanden har kommit och inbjudningar till olika fester mm. Fick veta att det nu är 100% säkerhet att jag och Maria åker till Lappenranta/Parikkala.
Fick även veta att vi är bjudna dit på en inflyttningsfest hos en av våra gamla klasskompisar från när vi var utbyteselever.
Roligt måste jag säga och ännu roligare att få träffa vår gamla klass. Vill åka nu!!!! Om exakt envecka åker vi.WIIIIIHOOOOO :D


Ibland

Ibland är det roligt att hjälpa matte med läsa läxor när hon kommer hem och hon tycker det är så roligt att få hjälp! :P

           

           

            Ibland är det roligt att besöka matte å fara på upptäcktsfärd i hennes bokhylla...

           

           

 ...Ända tills man tappar något i golvet och hon blir arg och skäller på en!

Men man kan itnte låta bli att tycka om och sakna mina små sötnosar ♥

Jobba,städa städa och???

Igår kväll hände då inte så mycket såg en film men den blev ingenn favorit hos mig. Innan det var jag ut på en powerwalk i det mysiga höst vädret.

Idag har jag jobbat från 8.00-11.00 sen hem, tänkte vara på lenkki men började städa och det skall jag fortsätta med till halv 3 då M slutar skolan å så skall vi planera nästa veckas resa till andra sidan av landet.

Nu fortsätta städa så jag hinner fixa mig också! ;P


Filmtips

Här kommer två filmer som jag gillar jätte mycket och som jag verkligen rekomenderar!!

              

                      (bild lånad från Google)

                                   9 av 10 regn moln

              

                             (bild lånad från Google)

                            8 1/2 regnmoln av 10

Onsdag kväll

Jag har en konstig känsla just nu som inte går att beskriva för jag vet inte riktigt vad det är!? Hmmm jakan bero på att det har hänt så mycket idag så det har väl blivit lite väl mycket information att ta in. Så tror jag att något kommer att hända snart, något stort men om det är possetivt eller negativt är frågan???

Försökte annars ringa T just  men han svarar inte :( Typiskt när jag måste få tag i honnom och när jag för en gångs skull ringer åt honnom.

Skulle vilja göra något ikväll men ja vet inte vad det skulle vara, suck. Blir i allafall jobb imorgon men det är bara tre timmar så de e inga problem. Sen efter det skall jag träffa en vän och ta en kaffe. Blir lite väl mycket kaffe på stan för min del med en massa vänner, men det är det jag trivs med att umgås med vänner.

Onsdag 210911

Godmorgon, själv har jag varit vaken sen kl. 6.30 å städat lite mm. sett ett avsnitt av Salkkarit bl.a. Skola idag från 9-16.00. sen skall jag träffa mamma å sen ikväll skall jag väl träffa en vän.

Vill det skall vara nästa veckas torsdag så jag får åka på resa :)

Höstmys, plugg och kaffedag

Har gjort mycket idag och det har varit en helt bra dag! Först rullade jag permanenter, sen gymmet, sen film å lite höst mys med balkong dörren uppe å en kaffe chocolate och em mysig sticka tröija. Gymmet och sen fixa mig och sen kaffe med D och vi hade så mycket att prata om, har saknat henne!!!'

Träffade en massa kända filurer inne i stan å sen for jag hem och här är jag nu å har just fått renskrivit en sak till skolan imorgon. Nu blir det film å sen sova skall upp tidigt å hinna meden massa innan skolan.



          

           

Favorit musik från tonåren :P

          

           

Tisdag

Jag antar att dom flesta är i skolan eller i jobb idag, själv är jag ledig eller ledig och ledig jag har självstudier i form av permanentrullning och lite läsning :P Har varit vaken sen 9.00. och rullat permanenter mm. Drack just min sista Chocolate kaffe så det måste inhandlas idag liksom flytande honung. Jag tycker jag har varit så duktig på sistone så nu skall jag belöna mig själv med att fara på gym!!!

Senare skall jag på kaffe med D, har inte sett henne på ett år nu tror jag!!!! Eller det är vad jag kommer ihåg! :P

En lång skoldag

Jag är så trött så jag vet int va å ändå fick jag sova 8 timmar inatt! I skolan idag var det roligtförst gjorde jag en svinrygg på en av skolans dockor och sen kom mamma dit för att vara min modell. Jag fönadehennes hår och gjorde en fin frisyr och hon var nöjd.

Musik

      

Frisk luft

Altså jag vet inte vad min mage felar den krampar igen och det närmaste orsaken jag kan komma fram till är kötbullarna som mamma lagade igår. åt en massa igår å magen krampade hela går kvällen! I dag när jag vaknade  mådde jag bra åt två köttbullar till frukost (brukar inte äta frukost men ibland) å nu har magen krampat nå förfärligt, suck. Nu tänker jag gå till botten med detta skall nog boka tid till någon läkare snart!

Gick ut på balkongen och to frisk luft å nu dricker jag en Kaffe chocolate och lyssnar på radion innan jag skall ge mig iväg till skolan.

Ha en bra Måndag! ♥

                

Måndag 190911

Godmorgon jag har varit vaken sen kl.6.00. men jag for redad före kl.22.00 å sova igår var nämligen så trött, gäsp och min mage krampade igen tack vare ett knäckebröd. Magen krampar ännu men inte lika mycket men jag känner ju av den suck. 
Denna vecka har jag bara två skoldagar är nämligen ledig imorgon så idag skall jag gör klart alla läxor till onsdag så jag får fara på gym imorgon!

Gääääsp fast jag har sovit 8 timmar inatt är jag fortfarande trött!? Skulle bara vilja krypa tillbaks ner isängen å fortsätta sova men näää school it is.

Å iväg igen

Har ju varit hemma hos mina föräldrar inatt men nu åker jag hem igen till stan. Först skall vi få in katterna å sen åker vi. Först via min kusins me nå pressenter för hon har fyllt år.

Avon del 2

Fick hem ett läppstift från AVON och jag bara älskar färgen!!! Passar både till vardag och fest! :D


                  

                 

Musik idag

            

                 

Lördags info

Hello vet att det blivit lite lite uppdateringar igår men jag har haft så mycket program! Fört jobbade jag ju igår 8 timmar från 7.30- 16.00 sen hem å fixa mig å så for jag iväg till Lahnakoski på förlovnings och inflyttnings fest, träffade mycket intressanta personer där. Och oj va fint detvar där, så snygg inredning.


Sen åkte vi hem eller jag åkte hem till mina föräldrars och här är jag nu. Skall vara här ungefär hela dagen eller ja jag skulle behöva mathandla, kylskåpet gapar tomt hemma i stan.så.

Idag har jag sovit länge eftersom mamma tyckte jag behövde sova ut för jag har hela tiden fullt program och vilar aldrig. Ja det har med en sak som jag kall berätta om senare. Men ja jag har mycket nu och jag trivs med det för orka sitta hemma och göra inget.

Snart blir det mat och det blir älgkött,mums :D

Sötsaker lika med mat???

Hmmm vad skall jag säga??? Var ut och äta i Kokkola med mina föräldrar idag och nog vet man ju att man äter mat före efterätten men att efterätten har blivit mat det visste jag inte :P Åt nämligen Pizza med mrschmallows (stavning?) idag å det var den sötaste Pizzan jag någonsin har ätit! Åt mat vid Golden Rax.


               

       

AVON del 1

Denna duschgel fick jag hem som en av alla saker jag beställde från AVON och för att ni vill läsa onödig information om mig så är det här min favorit bland alla duschgeler! ♥


               


Hemma

Puuuh vilken dag!!! Var till Kokkola å shoppade lite blev ett par arbets/skol skor och en kort stickad tröja. Otroligt va mycket kända människor man träffade på i Kokkola idag!!!??? Mutsi (mamma) frågade om jag känner hela Finland nu också för tydligen kan du inte gå utanför dörren här i stan eller någon annanstans så kommer det någon du känner sa hon :P

Euuuhmm ja jag vet jag känner mycket folk men inte så mycket!!!!

Nåja utgång ikväll men jag skulle inte orka!!! Skall jobba imorgon också å sen hem fixa mig, packa å så bär det av till Lahnakoski på förlovnings/ inflyttningsfest. Jag skulle vilja sova nu!!!! :(


Två av mig

Jag har äntligen fått städat nå lite å gjort en av dom värsta sakerna ja vet men oj så skönt sen när man skall sova, nämligen byta sänkläder, lakan och sånt.

Ibland önskar jag att det skulle finnas två av mig, typ en tvilling men ändå inte utan någon som kan göra tråkigheter åt en medans man själv skulle göra allt det roliga. Samtidit vet jag att det måstre finnas negativa saker i ens liv för att man skall uppleva dom bra. Hur skulle livet se ut nom man inte stötte på en massa problem??? Ganska tråkigtegentligen :P

             


 


Irriterad

God morgon säger jag nu även fast jag har vaknat från och till från kl.6.30. idag men steg upp för ca 1 timme sen och skall jag vara ärlig har jag panik!!!!

Skulle ju hinna göra så mycket idag men vakn ade med spräng huvudvärk igen, suck.
Inget gym idag heller och inget gym alls på hela den här veckan :'(
Nå desto flera powerwalks då om jag äns hinner med det.

Är så irriterad över att inget blir som jag planerar för alltid skall jag drabbas av huvudvärk eller migrän och min hals har aldrig varit så uppsväld men den är inte sjuk???? Har haft så i flkera vecor nu och nu tycker jag det räcker!

Denna bild fick mig i allafall på bra humör och den e tagen för nästan ett år sen av mina katter Prinsessan (vänster) och Prins  (höger).

               

                                   Hah hah hah, dom e fö söta :'D


God natt

Nä nu tusan snart får jag fara å kolla upp om jag har gluten!!! Har inte ätit vanligt bröd på vem vet när å idag när ja var å fika med mamma så åt jag en smörgåss bara en! Nu är straffet en krampande magen, snyft. Senaste det gjorde så här sjukt var när jag och Maria var i tåget påväg hem från en resa å usch gillar inte.

Nu å sova å hoppas på att det försvinner, god natt ♥

Fullt upp

Nu har jag äntligen gjort allt jag skulle göra idag euuuhm nästan, heh heh.  Jag har inte städat jag har inte strukit mina kläder men det skall strykas kläder imorgon och rullas permanent spolar :P
Senare imorgon blir det Kokkola med mutsi (Morsan) och pappa.

Sen imorgon kanske ut med Malin å en till men få se hur det blir.
Tidig väckning på lördag skall jobba från 8.00- 16.00. Sen bär det av mot Lahnakoski (tror det är där, måste kolla upp närmare!) på förlovningskalas, köpte pressent idag.

Gaaaah när skall jag hinna på gym det händer alltid något i mitt liv just nu!!!!! Tidig väckning imorgon kanske????? å ingen vilodag på söndag heller suck :(
Skall hem tilll föräldrarnas också från lö kväll-sö kväll sen hit till stan igen! Måste dit nu annars blir det först i october jag åker dit för nästa vecka skola och jobb sen v.39 skola må-ons sen så åker vi till Lappeenranta men vet ännu inte om vi åker på onsdakväll eller torsdag morgon sen hem på söndag. Vete f*n när jag skall hinna med läxorna då å det går inte riktigt att ha läxorna ogjorda när man skall klippa eller rulla permanent, kan ju knappast ta de me i tåget heller även om det tar ca 10 timmar.

Måste ju visa er va jag fick från AVON också men få se när jag hinner!!!??

Fika

Har varit med mamma och fika å gissa vad det var jag som betalade för hela kalaset!!! Ibland måste man få visa sin uppskattning åt sina föräldrar å idag tänkte jag att mamma var värd det! :D Hon blev jätte glad men hon tog vatten iställe för kaffe fast jag försökte övertala henne att ta en kaffe men nä.

            

Prova nångång att bjuda era föräldrar på fika eller mat nångång och med egna förtjänade pengar, känlan e obeskrivlig! :D


          

Dagens höjdpunkt

Idag kommer mamma till stan och hon har med sig mitt AVON paket gissa vem som känner sig som ett litet barn på julafton, hih hih :D

Nu snart iväg till jobbet men jag är i god tid så hinner läsa lite bloggar och dricka lite kaffe :D Imorgon kommer E hem om ja minns rätt å de e på tiden!!!!! Har inte pratat med henne på en vecka å det e ovanligt :P


Musik

      

Musik

                    

150911

Hej hej blev en liten sovmorgon för mig idag eftersom jag inte kommer hinna ha så många sovmornar :( Idag har jag jobb först på schemat över alla måsten sen klippa klart min läxa å sen städa, stryka kläder, läsa lite i min läxbok renskriva en sak på dator och sen powerwalk och sen ta lite hand om mig själv.


Jag tycker om att skämma bort mig själv och jag tycker om badkar och tydligen gör min lilla kissemiss Prinsessan det också, sådan matte sådan katt. Saknar mina katter men skall hem på lördag efter jobb.


           


Trött

Har varit på powerwalk och sett en film där har ni allt va jag har gjort ikväll! Fick annars igår en fin namnsdags present (har namnsdag idag) en svart regnjacka med vita prickar på, heh heh :P

Nä nu e jag så trött så jag går och läger mig skall upp tidigt imorgon och göra klart olika läxor sen blir det jobb från 12.00-15.00. Sov gott ♥

Ingen pannlugg

Är hemma nu och njuter av lungnet och skall snart å handla till stan men måste få dricka min Chocolate caffe först i lugn och ro. Idag har dagen gått långsamt framåt och jag har klippt mig i handen idag å det e andra gången å tre gånger i fingret å samma finger dessutom! :P

Det bölev ingen pannlugg idag :( Lite bitter e jag men int hjälps det :P Har en hög med läxor som jag skall göra både idag och imnorgon vill ha undan allt till helgen skall nämligen jobba lördag från 8-4 å det ser jag nog fram emot. Gymmet har blivit lidande suck skulle egentligen ha kunnat fara idag men jag är så slut så det tror ingen människa :(

Så tycker jag att E skulle kunna komma hem nu!!! Kommer vara så avis om hon har blivit brun. Så närmare det sig vecka 39 då jag och Maria åker iväg till Lappeenranta å de skall bli så kul!!!! :D

Musik

              

Onsdag 14.09.11.

God morgon, själv har jag varit vaken sen kl.6.00. idag å sökt information till en läxa till idag, altså allt som allt så sökte jag 4 timmar igår och en timme idag men jag har hittat nada om den här uppgiften hittade en sak men vet inte om det är rätt men ingen kan komma å säga att jag inte har försökt hitta denna läxa!!!!

Idag skall jag få min lugg klippt, wihoooo hoppas jag blir nöjd om inte ger jag upp å låter den växa igen. Idag när jag kommer hem skall jag försöka göra alla läxor vi får till nästa vecka + jag tror jag faktiskt skall ta hem och rulla permanenter frivilligt.

Sen tror jag att ikväll bliren tidig kväll så jag skulle orka mig upp till gymmet imorgon bitti innan jobbet.

Ha en bra onsdag allihopa! :D

Du måste kämpa!!!!

                 

Bra film

Filmen  var super bra! Tro det eller ej men när det kommer till filmer skall det mycket till för att jag skall börja gråta å nej jag grät inte men det var nära att jag skulle ha gjort det! Rekomenderar verkligen filmen Colombiana!!! 9/10 får den av mig!

Tisdag kväll

Snart iväg till jobbet men skall inte jobba ikväll som tur e! Det blir bio ikväll med Malin å vi skall se Colombiana, skall bli intressant att se den filmen.

Idag så har jag haft mycket att göra och i skolan klippte vi pannluggar och ökande längder. Imorgo skall vi klippa mera men inte bara på dockor, min pannlugg t.ex. skall bli fixad!!!!! Jag är helt innoisaan, excited va heter det på svenska???? Ivrig kanske :P Nu iväg :)

Trött

Godmorgon, idag har morgonen börjat bra så jag hoppas resten av dagen gör det också. Först skola från 8.45-16.00. sen träffa mamma på stan, sen ikväll blir det bio och sen hem å se Salkkarit tillsist å sova.

Jag är jätte trött och skulle bara vilja krypa under täcket å fortsätta sova men det är bara två skoldagar kvar sen jobb på torsdag från 12.15.00 och innan det skall jag på gym och på fredag har jag lovat mig själv att sova ut. Lördag jobb och söndag än så länge ledig, men antar att jag får massor med läxor igen så kanske jag inte får någon sovmorgon denna vecka heller.


                  

 Såhär trött är jag som Prinsessan! Saknar mina små kissemissar ♥

Måndag 120911

Detta datum lägger jag på minne för det har varit en rent ut sagt shit dag! Först försover jag mig, när jag kommer ut regnar det, halsen kliar (misstänker jag snart får angina igen, suck) i skolan var det roligt men det var precis som allt var emot mig när vi skulle föna och göra svinrygg (hår uppsättnig), har rullat permanenter och gjort andra läxor ikväll och nu får jag äntligen pusta ut!!!

Något positivt idag då, har fått mitt hår tvättat och stylat av en klass kamrat, tack! Två klasskompisar gjorde en svinrygg åt mig som var jätte fin, tack! Jag skall på bio imorgon, hih hih, skall bli kul.

Nu blir det ett avsnitt av Salkkarit å sen å sova, gääääsp.

Söndag

Jag har varit vaken sen klockan 10.00. och skall snart börja göra min sista skol läxa klart. Ikväll skall jag till jobbet från 18.00-21.00. Så jag har mycket att göra så träningen får lida idag igen, suck och imorgon hinner jag intg heller men på tisdag skall jag på gym!!!!

Tycker inte om söndagar och specielt inte dénna söndag!

Lördag kväll

Egentligen e det söndag men inte e jag så nogrann! Det var stressigt på jbbet men också kul. Eller kul å kul vete fan om jag kan rröa handen imorgon fö jag slog i den med sådan kraft i en metall stolpe så jag trodde ja skulle börja gråta! Nu värker den lite men vi ska se hur den mår imirgon, vill inte åka in till HVC å visa upp den.

Ni kanske inte visste detta men jag tycker inte om sjukhus miljöer, fick nog av det som barn.

"Memories reminds me of how much I miss the past"

             

             

              

Lördag

Vilken dag, vaknade 9, klippte klart min läxa, sen började jag städa och sen fo jag på stan å handla lite sen när jag kom hem slog det mig men neju jag har ju inte ätit något!!!! Så jag fixade till lite mat, en enkel sallad men oj så god. Nu tar jag det baralungt till halv fyra för då skall jag fixa mig å så bär det av till jobbet.
Tror annars att detta är ända lördagen som jag inte far ut på hela sommaren!!! Nja en helg for ja inte eller det beror på hur vi ser det, var ju på resa så.

Känns lite konstigt men oj så skönt att för en gångs skull få vara hemma å ta det lungt efter jobbet + är ledig imorgon också! :D Eller ledig och ledig, skall träna från morgonen och sen göra en till läxa klart.


Fredag kväll

Jag är trött och känner att jag inte mår så jättr bra ikväll så skall ta en tidig kväll och gå å lägga mig. Skall upp tidigt på morgon promenad och gym sen göra läxor sen blir det jobb från 16.00 - 23.30. Men nu go natt har en massa saker som jah hela tiden funderar på oci idag åt jag min sista natur godis påse! Nu är det slut med sån å istället blir det frukter! Vet jag har sagt det 1000 gånger förr men nu e det dags att ta itu med kroppen och försöka trimma den som jag vill ha den!

God natt <3

Fredag 9.9

Vaknade 7.45 och så fo jag till gymmet kl. 8.00. blev ett intensivt träningspass och det var det värt! Nu känns det igen som om jag har kommit igång. Nästa pass blir antagligen imorgon. Dagens to do list är följande:

Göra klart en läxa

Fixa mig

Klippa pappa

Mathandla mm.

(Powerwlk eller lenkki.) Om jag hinner

Sen vill jag göra något roligt men vad? Hmmmm  få se :)


Igår kväll

Altså dehär går inte när skall jag hinna på gym???? Vaknade kl.7.45 idag för att öva på permanent rullning å jag har fixat mitt huvudet tills nu!? Nå blev bättre än första gången men att ha hela huvudet till läxa och vi skall försöka fixa det på en och en halv timme!!!!!!!!
 Ni kan ju tänka er och att inte heller få använda svordomar!!!!!!!!
 Ja så har jag ännu till läxa att klippa ökade längder men det skall jag också klippa på pappa på lördag! Så skall

Jag jobbar både lördag och söndag kväll men på söndag jobbar jag bara några timmar så det e int så paha. Sen skall jag träffa min fina Maria idag! Saknar henne hela tiden för vi träffas så sällan.
 Skall även träffa E idag och Mamma, vem mer??? Tror det var alla, suck tror aldrig jag har haft såhär myckert program men jag skall åtminstone klämma in två gympass denna vecka! Måste börja bli bättre på att planera.

Ja jyst det skall ju träffa pappa idag också han skall kanske komma och fixa min walk in closet taklampa som exploderade igår!!!

Ja jag skulle ju städa igår och när jag öppnade dörren in till klädrummet så ser jag att en lakans rulle hade fallit på golvet. Skulle sätta på lampan och poooof så exploderade halva lampglaset???? Misstänker att en lakans rulle har stött till lampan å så har lampan gungat rätt in i hyllkanten å fått nå spricka eller spänning i sig.

Så min onsdags kväll som skulle gå åt att städa LITE blev till storständning och en liten powerwalk hann jag också med.


               

                  Liten del av lampan exploderade men fy så mycket glas splitter ändå!!!

Musik

Denna låt var en av mina favoriter när jag var liten men jag hörde den på finska men tyvärr så hittade jag den bara på engelska men den är lika bra ändå, så fint budskap :) Dom sjunger den i en av mina favorit filmer från när jag var liten nämligen triologin Balto i andra filmen.



               

Nog får man skratta!!!

Hah hah hah oj oj oj, ibland undrar man nog om folk faktiskt har så där tråkigt liv att dom måst hitta på en massa strunt om andra. Altså både idag och igår fick jag höra en massa saker om mig själv som andra sagt som är så långt bort från sanningen som man kan komma, hah hah hah. Det roliga är att det är folk som jag aldrig har paratat med eller äns hört om.

En rolig sak som hände i början av sommaren var när någon som jag inte alls kände helt plötsligt frågade om jag hörde till en viss religion och jag trodde inte det var menat åt mig eftersom jag inte hör till den religionen så jag gick vidare senare så hördes det från en balkon hela mitt för och efternamn!?
 När jag skulle gå och titta närmare vem det var som hade frågat så sprang personerna in skrattandes!!!!????? Om man ställer en fråga vill man inte ha ett svar på den då????

Hmmmm ja men alltså på sant varför tro på andra innan man lärt känna personen själv först och om en person beteer sig på ett sätt som är enligt dig idiotiskt (eller vilket ord du nu vill använda) varför tro då alla att personens kompisar e likadanna??? Omoget tycker jag för ja vi väljer alla vem vi är vänner med men vi kanske inte står för samma saker eller beteer oss som våra vänner.
Mina vänner kanske gör saker ibland som jag kanske inte tycker om eller som jag själv inte skulle göra, men inte vänder jag dom ryggen till med detsamma när alla andra gör det även om jag kanske tycker att det som min vän gjorde var fel. Klart jag säger åt mina kompisar vad jag tycker om det och min persoliga åsikt men kom ihåg alla gör fel även en själv det är en del av vårt liv.

Om man inte har hört eller sett något själv så kan du knappast berätta sanningen till 100% själv! Men oj va det kan vara roligt att höra skvaller men det kan också såra någon, specielt om det inte är sant!
Tur att jag inte är känslig utan bara skrattar åt det, för tänk vad värdefull man är när någon faktiskt vill lägga en tanke på en eller äns nämna ens namn, och att man vet att man har sin egen fanclub ;)

Inget gym idag

är så trött så ja vet int vad! Skippar gymmet idag igen skall städa istället men det blir lite hemma träning istället ikväll + powerwalk. Skall på gym imorgon efter skolan och på torsdag och fredag morgon istället. sen funderar ja på att hälsa på mormor en dag.




Tisdag

Godmorgon på er! Själv sitter jag nu och dricker en chocolate coffe och förbreder mig för en intensiv dag i skolan :D Trivs riktigt bra men i två dagar nu har jag kämpat med att rulla permanenter och jag kan bara säga det provar verkligen ens nerver!!!!

Igårkväll var jag också och tästadenå Kung fu grej men tror inte jag fortsätter var lite för tråkigt och dyrt också!!! Nä tacka vet jag styrke träning och idag efter skolan tror jag bestämt det blir en sväng till gymmet, skall banne mig träna 3 gånger denna vecka innan helgen då jag arbetar både lördag och söndag kväll, vill inte ha ett till migrän anfall, brrrrr otäckt.

Ha en bra tisdag! :D

Söndag

Hej hej oj va jag hade kul igår, hah hah. Var ju ut med Malin och så träffade jag  personer som egentligen borde känna mig om man tänker att vi känt varandra sen vi var små men när man får kommentarer som "Fan va du har ändratrs" å dom inte känner igen en hmmm har jag faktiskt ändrats så mycket sen högstadiet????
Jag har svart hår nu istället för blont och är kanske smalare och inte fjortis men ja inte har jag väl ändå ändrats så mycket???? :S

Ja jaj idag har jag iallafall jobbat från 9-16.00 och det gick riktigt bra. Nu blir det film å mat, mums :D

Färdig städat

Nu har jag äntligen fått färdigt städat här, hah hah. Somnade också ca 2 1/2 timme på soffan, duktigt skulle ju bara vila mig LITE!!!!
Nåja om 15 min ungefär får jag främmande å då skall jag göra klart min skol läxa till måndag.

Här kommer lite bilder på hur det ser ut här:

       

       

       

Huvudvärk

Skulle ju på gym idag men nej det blev en powerwalk istället. Har hunnit på gym en gång denna vecka! :( Har däremot varit på powerwalk varje kväll förutom igår när jag och Malin gick runt lite i stan på kvällen, någon smällde raketer också???

Idag får jag främmande och vi skall ha så kul ikväll! :) Senare skall ni få se lite hur det ser ut här jag lovar!!!!!

Fredag

Jag har inte riktigt hunnit återhämta mig från gårdagens migränanfall och jag känner mig som en robot som någon annan styr, ändå har jag hunnit tvätta kläder och hänga upp dem på tork, det var steg ett på min dagens to do list.
Nu fortsätter städandet och här skall vara tipp topp när mamm kommer hit! Fundera också på att bjuda henne och mormor på bakelser, hmmm ingen dum ideé´.

Stress, stress, stress, vardags mat för mig nu och ändå känns det som jag inte får något gjort!!!!????

Om ni har tur så kanske ni får se bilder på min lägenhet senare ikväll när jag har färdig städat ;)

1 månad har gått

Jag känner bara hur jag har stressat hela veckan och idag sa kroppen ifrån, jag fick migrän anfall å de var bara att gå och sova tillbaks fastän jag hade planerat att städa före jobbet men se nähäpp det gick inte, suck. Fick städa efter jobbet istället och badrummet är städat och disken är diskad.

Imorgon är jag ledig hela dagen trodde jag, skall först på gym har fått skjuta upp en massa träningspass å jag saknar att träna och jag har bara tränat en dag denna vecka!!! En av anledningarna till mitt migrän anfall. Sen skall jag städa klart och göra en av två läxor klart till nästa vecka. Sen skall jag och Malin förbereda inför helgens roligheter vet en som kommer bli glad ;) Sen kommer mamma och pappa hit å jag skall göra klart min andra läxa :P Skall även se om jag hinner åka å hälsa på mormor.

Idag är det en månad sen jag fyllde 20 å hitills tycker jag inte om det! Skulle bra kunna vara tonåring ännu för idag när jag var ut på powerwalk så slog det mig att ingen skillnad hur pinsam man var som fjortis så måste jag erkänna att livet faktiskt var ganska enkelt då! Man klagade på hur tungt det var att gå i högstadiet och allt men om man skulle ha förstått att vara tyst och bara tavara på den tiden för nu måste jag erkänna livet var  bra mycket enklare då.
Men det finns roliga saker med att vara 20 också, heh heh. Man får ta sina egna beslut och gå sin egen väg. Men nu kommer hösten och jag känner mig lite spänd på vad allt som kommer att hända denna vinter.

Nu blir det film sen å sova.

Födelsedags presenter del 2

Fick denna fina vägskylt av min fina vän Maria, tack tycker jätte mycket om den men jag har beslutsamhets svårigheter med var jag skall sätta upp den. :P


           


RSS 2.0