Tema

Ni minns väl att jag höll på och planera något inför den 28 juli??? Här är en ledtråd till den kvällens tema ;)
 
   

Lördag 300612

Hellou!
Började dagen med en morgonlenkki och sen kom mina föräldrar hit på kaffe och så blev det att mat handla och nu tar jag det bara lugn inför ikväll när jag skall ut med P :)
 
Ha en bra lördag! ♥

Fredag kväll

Denna kväll började med ett sådär härligt, brännande tungt Bodycombat pass och sen blev det Bio med tre vänner och det var den här filmen vi såg och jag säger bara gå och se den!!!! Den var super bra, helt vär att se på bio enligt mig! :D
 
 
                                    (Bild lånad från Google)

Fredag 290612

Hellou!
Började dagen med ett gym pass och oj vad det kändes bra efteråt när jag fick komma hem och äta kyckling sallad. Efter det drog jag igång med det lilla jag hade kvar av städningen och nu är det klart!!!! :D Garderoben är organiserad och inget damm så långt ögat kan se.
Men en sak återstår innan jag drar iväg på Bodycombat, nämligen att tvätta kläder! :/ Suck
 
Tyvärr blir det lite lite med bilder här eftersom min kamera har tagit sina sista bilder och gett upp :(

Nu å springa

Nu skall jag å springa å tips på en bra låt att höra på när man springer är denna (brukar inte höra på musik när jag springer men ibland) den gör så att motivationen kommer :D
 
 
 
         

Torsdag 280612

Hej på er!
 
Har varit på gymmet redan idag, mathandlat och lagat mat och ätit så nu är jag mätt :) Har en rätt så lugn dag idag skall kl14.30 på kaffe med två fina M, länge sen sist :)
 
Så ser det ut också som om vädret vill ge mig lite sol nu när jag har mina sista semester dagar :)
Jag har tyvärr en sån känsla att denna sommar kommer gå fort eftersom det snart är juni, hallå det var ju inte längesen jag fick sommarlov!!!??? :/
 
Nåja bäst att njuta och ta vara på det som är kvar av sommaren, ha en bra dag kära läsare! ♥

Kaffe suprise

Hur kommer det sig att varje gång jag får höra en nyhet (bra som dålig) eller läser en nyhet så dricker jag precis i samma stund kaffe och ja ni kan ju föreställa er hur det ser ut och hur jag börjar hosta! :/ Får väl böra kalla varje nyhet för kaffe suprise eftersom jag säkert dricker en kopp kaffe eller nån slags kaffe dryck.
 
             
 
                           (gammal bild från senaste Hesa resan)

Saknar

Idag slog det mig hur mycket jag saknar att dansa Zumba, minns inte när jag gjorde det senast. Skulle verligen behöva dansa lite mera eftersom det är så roligt :)
Blir nog att gå oftare på Move pass och kanske hitta någon Zumba timme som passar mitt schema.

Onsdag 270612

Gårdagskvällen blev en sån kväll när jag bara ville vara för mig själv efter att ha varit på ett Move passet. Fick en mycket glad men överraskande nyhet. ;)
 
Idag då ja jag steg upp tidigt och sprang en 10km i spö regnet även om det först började regna när jag kommit lite mindre än halften.
Resten av dagen då, ingen aning men ikväll blir det Bodycombat och Circuit och efter det är det nog en lugn hemma kväll.
 
Ha en bra onsdag kära läsare! ♥
 

Jätte gott

Jag äter som bäst kvarg med äpple och kanel, jätte gott!
 
       

Fyller ju snart år

Eller ja snart och snart 1.8 men en lista på vad jag önskar mig får jag redan ha gjort klart????
 
       

Tisdag 260612

Hej på er!
 
Var ju och såg på fotboll igår och om sanningen skall fram var det ganska intressan! Det trodde ni aldrig att jag skulle säga :P Vinst blev det också!
 
Denna dag började jag med en morgonlenkki före gymmet, var ju länge sen sist och oj va härligt det var och ja det regnade men det gjorde inget.
 
Resten av dagen då ja typ, tvätta kläder och sen ikväll blir det ett Move pass :) Nu kom mamma också :)
 
Ha en bra tisdag kära läsare! ♥

Min kväll

Ja här ser ni hur min kväll kommer att bestå av
 
                            

Måndag 250612

Gårdags kvällen var rätt så tråkig, höjdpunkten var väl 10km länken som jag sprang och sen en liten promenad i slutet.
 
Denna dag började jag med att fara till gymmet och träna men också fylla på gymkortet tror nästan att jag spännderar mest pengar på gymmet varje månad om vi nu inte räknar med mat och hyra förstås.
 
Resten av dagen e ännu oklart vad jag skall göra men ikväll, tro det eller ej men nu är nog något galet fel för Iitu skall och se på fotboll!!!!??? Kommer bli intressant att se hur jag klarar mig :P

Bara för att jag blev på så bra humör

En till av låtarna som som det blev att lyssna på i helgen :D
 
        

Helgen

Ja som sagt min midsommar började i torsdags redan med en glass med P och J sen efter det så for vi till Netti och var där ute vid terassen hela kvällen. Hade en jätte rolig kväll och efter det for jag hem och sova typ.
 
Fredag vaknade jag tidigt och packade klart, Simone hämtade mig och vi körde till Kalajoki. Hittade en perfect plats att tälta på. :D
Var inne på festival området och jag fick se Fintelligens och Lord Est :D Bra musik och trevliga människor :D Träffade även på en del bekanta och jag har ingen aning om vad klockan var när jag somnade. :D
 
Lördagen var mycket mycket rolig för tänk er musiken från en av era favorit artister och ni sitter på stranden med solen som värmer och trevligt sällskap. Dock blev det hemfärdredan den kvällen och jag sov 12 timmar den natten ungefär :P
 
Denna låt fick mig på bra humör igår kväll :D
 
       
 
 
 
 

Söndag 240612

Vilken rolig helg jag har haft som började redan på torsdag och slutade igår, typ. Orkar inte skriva nu om allt som hänt men tro mig det kommer nog. Bjuder på lite bilder från i fredags.
 
       
 
      
 
      
 
 
    
           

Torsdag 210612

Hej på er!
 
Denna dag började jag med att springa en 10km  hem å äta och nu blir det en kopp kaffe och ett försök att få lite midsommar fint här i lägenheten (hah, good luck with that) inte för att det nu inte behöver vara så fint här med tanke på att jag ändå inte firar här hemma.
 
Senar ikväll blir det att fara på kaffe med två kaverina som jag har saknat så otroligt mycket! :D
 
Ha en bra torsdag kära läsare!♥

Helt slut

Puuuuh, jag kom just hem eller ja just å just har hunnit vara i duschen och slänga i mig kvarg blandat med kryddor och nå protein drink mm. var vrålhungrig när jag kom hem inte så konstigt.
Har varit på Bodycombat och efter det hade jag tänkt fara på lenkki men ja istället provade jag på Circuit (typ cirkelträning) och jag överväger att inte träna nå mera denna vecka men på fredag och lördag befinner jag mig i Kalajoki och vem vet när jag kommer hem och på söndag, ingen chans jag orkar träna då!
 
 

Onsdag 200612

Har hunnit vara på gymmet och ätit fisksoppa efter det, mums. Nu blir det en kaffekopp på det :)
 
Var ju hem till föräldrarna igår och det blev till att klippa två personer och dom blev båda två nöjda. Sen fick jag ju se den nya bilen och den är grön och fin. Ser fram emot att köra den i sommar :D
 
 
Så där annars då ja denna dag skall väl inte bli nå problem att fylla med program eftersom telefonen har ringt redan och klockan är inte äns 13.00. Ikväll blir det åtminstone Bodycombat. Väntar även på att en person skall ringa efter jobbet.
 
Sen slog det mig att det är ju midsommar redan denna helg, hah hah. Tur att planerna är klara inför det då ;) Har alla hunnit planer något inför denna helg???? :)
 
Ha en bra onsdag kära läsare! ♥

Fiskbensfläta

Hela gårdagen så hade jag håret så här när vi var vid stranden, tror detta kommer bli en liten favorit i sommar, gjorde denna lite slarvigt snyggt som passar bra till en dag på stranden

  

Nu skall jag hem till föräldrarnas och kolla in nya bilen ;)


Tisdag 190612

Fick börja denna dag med ca, 1och 1/2 timme på jobbet för att ta lite jobb skiften inför dom kommande två månaderna :D
Efter det blev det förstås gymmet där jag tränade ben och bak muskler även magen fick sig ett ordentligt träningspass.
Måste säga jag är mycket imponerad över att min träningsmotivation finns där lika starkt ännu vilket är bra eftersom jag ser långsigtigt på mina mål och jag har hållit på länge nu.
Har fått höra många fina kommentarer om att det faktiskt syns på mig att jag tränar 

 Själv märker jag inte av det när man blir van med sin spegelbild men jag märker att många av mina klädesplagg passar inte längre för dom har blivit för stora.
Jag äter ordentligt och tro det eller ej jag älskar mat!!!!
Ni skulle bara ha sett mig idag när jag var på kaffe med M, då åt jag som om jag inte skulle ha sett mat på flera veckor, hah hah.
Jag ger mig inte!!!!
Tidigare var jag mer intresserad av att se vad jag vägde mig och kunde väga mig en gång varje vecka för att se om jag hade gått ner i vikt. Nu äger jag ingen våg och ser ingen anledning till att äga en heller.
 
Jag vägde mig strax efter jul på grund av hälsokontroll och då vägde jag 63kg och nu senast jag var hemma hos mina föräldrar tänkte jag men jag testar nu för skojs skull och ja vågen visade 59kg skulle ha blivit överlycklig tidigare men nu blev jag förvånad och sen tänkte jag inte så mycket på det, lite glad blev jag ju allt skulle ljuga om jag sa att jag inte var det men inte på det sättet som jag tidigare skulle ha blivit.

. Men för första gången kan jag erkänna att jag är nöjd med min kropp och för att vara sommaren 2012 så erkänner jag att jag är i Beachform  enligt vad jag själv känner och tycker sen vad media och vad alla andra anser om den perfecta kroppen för Beachen struntar jag i denna sommar! För jag vet att jag är långt ifrån dom mål jag har men jag är på väg och allt är upp till mig och min motivation.

Du har den perfecta kroppen när du själv känner dig självsäker med din kropp och alla kommer vi hela tiden hitta något med oss själva som vi vill ändra på för det är som med  allt annat, vi blir alldrig nöjda!!!





Sommar

Har solat vid Gamla hamn idag med L och Simone och även om jag har använt solkräm så har jag bränt mig "suprise, suprise" alltid jag som blir röd och den som alltid är blekast, suck.
Blev även en kvällslenkki i det fina kvällsvädret och nu en film.

     

Måndag 180612

Hellou på er!

Börjar denna semester vecka med ett gympass och idag blev det att träna ryggen. Sen lite mat i magen så jag orkar.
 Resten av dagen är det ännu oklart om vad jag skall göra men har mina aningar :) Blir kanske att fara och sola men får se kanske blir en sväng in mot centrum också.
En kvällslenkki ser jag fram emot åtminstone

Ha en bra måndag kära läsare! ♥

Planerar lite smått

Mina närmaste vänner som läser detta, ni vet alla vem ni är ;) Ni kan ju lägga detta datum på minnet för jag hoppas ni är lediga då :D


Söndag 170612

Hej på er!
Har haft fullt upp hela gårdagen och jag vaknade 12.30. for på en lenkki och när jag kom hem var det bara att fixa sig klar och fara på min kusins möhippa och vi hade hur kul som helst :) Vi åt och drack gott och fick skratta många gånger

Denna dag blir inte lugn heller, skall snart på 50års kalas och telefonen har ringt flera gånger redan denna morgon så härligt att vakna till det :/ Innan larmet på telefonen äns har hunnit börja tjuta.

Ha en bra söndag kära läsare!♥

Fredag 150512

Ja någon 10km blev det inte igår, suck men en bra bit orkade jag springa ändå :) Svårt att sova hade jag senare också.

Nåja har ju hunnt vara på sista gym passet för denna vecka eller ja jag har ju Bodycombat ikväll men sen inga mer gym besök denna vecka :)

Snart blir det att gå ut å gå med L och Simone och sen skall jag på stan med mamma, skall även visa min mamma den nya klänningen som jag köpte i Helsingfors som jag skall ha på min kusins bröllop. :)

Ha en bra dag kära läsare! ♥

Balkongen is the place to be

Har just varit på kaffe med L och Simone och just nu är min balkong den bästa platsen att vara på :P Tänkte fara till stranden men vädret e lite för mycket varierande idag, lika bra att stanna här då :D





Ny nageldesign

Eftersom jag fått så långa naglar så var jag tvungen att lacka om naglarna eftersom jag inte klarar av att vara utan nagellack, vill inte att dom går av. Blev bara något slarv som jag fixade men det blev helt okie även om man kan se en del feldragna linjer.

               

Torsdag 140612

Hello :) Har hunnit "suprise suprise" vara på gymmet redan idag :P Ni skulle bara veta hur härligt det är att börja dagen med gymträning eller ja först kaffe förstås men som dagens första aktivitet :P

Dagens schema ser ut som följande:

13.00. ut å gå med en kaveri

Sen under dagen blir det att fixa eller försöka fixa inför midsommarn.

Måste även uträtta en del ärenden på stan

Och ikväll ska jag banne mig springa en 10km!!!

Ha en bra torsdag kära läsare!♥

Underbara värme

Det blev ingen Bodycombat ikväll :(
 Simone och jag fortsatte att sola istället vid gamla hamn, så nu har man solat ordentligt för första gången denna sommar.
Efter det for vi på en liten promenad men jag fortsatte senare på en lång och tung kvällslenkki i det fina och mycket varma vädret.
Här är en bild från stranden, toppen är köpt från Gina Tricot i Helsingfors, synd att ni inte ser framsidan på den, så snygg.


                  

Onsdag 130612

För en gångs skull vaknade jag innan KL.9.00. Bra det, har mycket att göra idag och på gymmet har jag hunnit vara också!

Det är även en solig dag idag också och ikväll blir det Bodycombat♥ Det negativa är alla utslag jag får tack vare solen, suck.

Ha en bra onsdag kära läsare! ♥

Kvällens låt

        

En härlig dag

Oj va härligt med solen som värmer och en kvällspromenad blev det också. 

                 
   
                                            Det är härligt med semester

                  

Tisdag 120612

Hello!

Igår kväll gjorde jag inget speciellt annat än att springa en liten kvällslenkki och sen gjorde jag inget vettigt :P

Idag har jag hunnit vara på gymmet och typ städa här hemma. Vaknade en 11 tiden idag också, suck men kunde inte sova inatt så det förklarar saken. Satt en stund på balkongen och läste nyaste svenska Cosmopolitan som dampp ner på hallmattan idag :D

Resten av dagen skall jag städa, fara på en kaffe med Simone och sen ikväll blir det kvällslenkki :)

Ha en bra Tisdag! ♥

Shopping från Helsingfors del 2

Var ju tvungen att köpa en del träningskläder också

                   

                   

                    

Shopping från Helsingfors del 1

Köpte denna topp inne på Cubus men den är för stor! Det var så lång kö till provrummet så jag orkade inte köa men den passar bra som träningstopp.

              

              

Måndag 110612

Ja nog märks det att jag har semester. Jag sov till kl.11.00 idag och for till gymmet. Senare idag skall jag hälsa på min kusin och ikväll skall jag försöka gå och sova tidigt så jag skulle få gjort något vettigt imorgon!!!

Ha en bra måndag! ♥

Två bilder från igårkväll

             

             

En bild från Hesa

               

                                         Nikki Sixx och Vince Neil

               

Vill inte äta chips igen

Vi åt en massa god mat i Helsingfors och jag drack en massa goda kaffedrycker, mums. Men.....

               

Denna sallad var nog god men det skulle ha fått vara mera sallad än nacho chips. Under sallads lagret fanns fullt med chips så jag orkade inte äta.
    
              

                                                  Mums ♥

             


          

Söndag 100612

Jag kommer knappt ihåg när jag fick sova såhär länge en söndag, har nämligen sovit till kl.13.30. Efter det blev det en lenkki i det uppfriskande regnet.

Hade tänkt åka och hälsa på min kusin men det känns inte så jätte roligt att gå ut i regnet igen och jag borde packa upp min resväska och städa lite. Ja att ta det lugnt på semestern ja :)

Ha en bra söndag! ♥

Ny nageldesign

              

              

              

En minnesvärd resa

Alltså detta är nog en av dom resor som kan klassas till min 5topp lista på roliga resor :D

 Jag har skarttat så mycket så jag har haft sjuk mage.
Lyssnat på super bra musik, shoppat, ätit god mat och skrattat lite till mm. :D

 Men detta hade inte varit möjligt om det inte hade varit för Simone, N och C som jag har upplevt allt detta med!!! Tack skall ni ha! :D 

Har varit rätt så dåligt med internett uppkopplingen därför jag inte kunnat blogga som jag hade velat :( Men ja nu skall jag sova så god natt ♥

Första pausen

Vi har haft vår första paus vid Juustoportti och nu är vi lite mätta. Blev även att prova deras egen gjorda glass.


                 

Snart börjar bilfärden

Snart dags att sätta sigi bilen och köra ner till Helsingfors. Blev inte mycket sömn inatt men ja hinner sova när jag kommer hem :)

Tar dator med mig så en del uppdatering blir det nog :)

Tidsbrist

Heh heh, oj då vi åker imorgon en 6 tiden på morgonen och jag har inte packat!!!!!!!! Panik packar som bäst nu!!!! Snart blir det att fara och sova också om jag skall orka upp imorgon :P

Imorgon börjar vår resa ner till Helsingfors där vi skall se Mötley Crue!!!!!! :D

God natt kära läsare! ♥

Shopping

Det hör väl till att åtminstone köpa en ny bikini varje sommar??? Så här är min nya för denna sommar :) Från H&M

                

Ny nageldesign

Tänkte jag skulle fixa naglarna inför morgondagen, här är resultatet:

              

             
         
             

             

             

Onsdag 060612

Hej på er!

Idag är det min första riktiga dag på semester och jag hade tänkt sova länge men det kunde jag ju drömma om så länge jag sov!
Blev väckt en 10 tiden ungefär då min cyckel blev hämtad för lite service. Nåja jag fick inte tag i sömnen nå mera så jag for iväg till gymmet.
Efter att ha tränat så har jag fyra missade samtal, snacka om att vara populär idag då????

 Nåja mamma var i stan så det passade ju bra att fara ut och äta. Efter det blev det att gå runt på stan och sen blev det kaffe.

Resten av dagens planer är:

Träffa en kaveri under dagen, Bodycombat ♥ Packa väskan klart så långt det går till imorgon :D


Ha en bra onsdag kära läsare! ♥

Shopping



            

Myrra olja (bra för nagelbanden), baslack, två st. dekorationslack (svart och vit) och ett snabb torkande topplack.

          

Tisdag 050612

Min dag har innehållit shopping, Migrän och vänta på sjukhus (Inget som har med mig att göra), allt detta i Vaasa.
Värsta känslan att man ser framemot något jätte mycket och så blir det föstörd tack vare denna underbara migrän, suck.


                 

Visar senare vad jag har köpt för nu skall jag ut i friska luften och springa en lenkki.


Måndag kväll

Okie inte som jag tänktmig men nu far jag iväg hem till mina föräldrars :) Skall högst antagligen busa med Prins och Prinsessan :D Har saknat dom :P

Ha en bra måndag kväll! ♥

Måndag 040612

Hej hej!

Skönt att börja min ledighet med ett pass på gymmet, höll verkligen på att bli rastlös igår kväll :/ Och att det var tydligen fullmåne förklarar varför jag inte kunde sova inatt, suck.

Nåja dagens planer ser ut som följande:

STÄDA!!!! Nu måste jag ta tag i det, så här kan man ju inte ha det!

Packa en väska.

En lenkki (skall försöka en 10km)

Sen sent skall jag hem till föräldrarna för  imorgon blir det Vaasa.

Ha en bra måndag!♥


Semester

Ja då får jag njuta av semestern :D Härligt, härligt och det firas eller borde firas med att storstäda min lägenhet. Hur mycket skräp ligger inte i alla förvaringslådor eller liknande??? :/
Men dator e så mycket intressantare liksom tränandet :P

Har redan hunnit vara ute och gå en bra bit och ätit sushi för att fira lite :P

                    

                                Solen kom fram en stund också


Söndag 030612

Godmorgon på er!

Snart skall jag bege mig till denna månads sista arbets skifte och sen har jag semester :D
Wihoooo skall bli så roligt och avkopplande om jag bara visste hur man gör för att ta det lugnt utan att bli rastlös :/

Har i alla fall bestämt mig att nu skall jag börja råka en massa personer som jag inte har hunnit träffa på evigheter och även hälsa på hos vänner och släkt som jag har lovat att hälsa på men inte hunnit.

Så ni får vara beredda på att jag kan mitt i allt dyka upp hemma hos någon av er vänner som läser min blogg :D

Men ha en riktigt härlig söndag! ♥

Dagens låt


Lördag 020612

Godmorgon, gäsp.

Orkade mig inte ut igår kväll, blev rätt sent innan vi fick färgat klart men blå slingor och blonda slingor blev det.
Skall jobba 7 timmar idag vilket resulterar i att jag missar en massa student kalas och examens fester.

Så ingen tårta för mig idag inte men inte lider jag för det inte. Snart har jag semester :D Längtar så ;)

Ha en bra lördag allihopa! ♥ 

2 år sen

Tänka sig det är 2 år sen jag tog studenten!!!???? Oj vad mycket som har hänt sen den där dagen när känslan av att nu börjar ett nytt kapitel i livet kändes som ett spännande äventyr och att inget kan stoppa en från att göra vad man vill i livet.


                                       
  
                           Jag som student sommaren 2010

Fredag kväll

Gaaah, va roligt det var på Bodycombat♥ så härligt det kändes efteråt :D

Känner verkligen att all träning har börjat ge ressultat men är inte ännu nöjd men jag är på väg! ;D Vad händer ikväll då???

Ja ser ut att bli nå färgas i form av slingor, sen ser jag om jag och en kaveri går ut en liten sväng. Blir en ganska så tidig kväll för mig för "suprise suprise" skall jobba imorgon.

Min sista jobb helg innan semestern, me like :D


Nytt armband

Har skaffat mig ett magnet armband med tassar :P Får se om detta kan hjälpa mig mot min migrän. Har bara hört bra om det så det är väl bara att testa.


               

               

               

               

               

En liten lugn stund

Har hunnit vara på gymmet och tränat, hunnit springa en massa ärenden på stan, puuh. Nu får jag andas ut och slö titta på tv :D

Och lite fredags lyx i form av lite gott, det är jag värld! :D


               

                  Blev som ett litet barn på nytt när jag såg dom här :D

Fredag 010612

Godmorgon på er!

Jag har varit vaken sen kl.7.00. och städat :P Om ca. 23min kommer en kaveri hit till mitt för att få håret fixat till skolavslutningen.
Många som annars blir färdiga idag med sina utbildningar, ett stort GRATTIS till er! :D

Sen fyller en annan person 18 år idag så GRATTIS J! :D

Så där annars idag då??? Ja schemat ser ut såhär just nu.

9.30. fixa håret på en kaveri

Köpa hårfärg till ikväll :P

Efter det blir det gymmet.

Sova en stund

Bodycombat♥


              

             Ha en bra fredag kära läsare! ♥

RSS 2.0