Så onödigt

Oj vad glad jag blir att se att så många faktiskt följer min blogg även om jag inte har uppdarterat så flitigt! Men jag har en orsak, för det ända jag gör är att sova, nysa, se på tv eller äta glass.
Har nämligen feber och det känns så onödigt!!!!

Så nu vet ni varför jag inte uppdaterar!

Lördag 280112

Godmorgon på er! Har själv varit vaken länge denna morgon och har även hunnit på en liten morgonlenkki. Skall jobba idag ifrån 9.30-17.00. Sen Kommer S hit och jag skall färga hennes hår, spännande.

Sen kanske jag får flera vänner på besök senare på kvällen.

Ha en bra lördag! ♥

Rosa byxor

Hah hah, blev inte som jag hade planerat :P Blev ingen Body combat ikväll, istället så fick mamma och jag den smarta ideen att åka till Kokkola och min vän S hängde med.
Blev shopping och kaffe där.

Tro det eller ej men jag kom hem med ROSA BYXOR!!!!?????


              

Fredag 270112

Hei hei på er! :) Bloggen fick lida igår eftersom jag själv inte kunde blogga. har bara tränat två dagar denna vecka, body combat och gym. Jag låter kroppen vila sig lite den här veckan bra det också. Blir ändå body combat ikväll ♥

Annat som händer idag??? Jag skall städa, träffa mamma och sen kl.15.00. blir det kaffe med en kaveri. Sen fick jag hem ett paket idag som jag skall öppna ;P Sen body combat och efter det vet jag inte :)

Ha en bra fredag! ♥

Ny färg

Gaaaah, allt skall ändras hela tiden, stress fick springa med en massa ärenden nu igen men nu får jag varva ner mig tills jag kommer på något annat jag har glömt.

Fick annars färgad och klippt mitt hår igår och ja det blev hel blått och rosalila slingor :P Och min sidecut blev putsad.

             

              

Här var det tyst

Skall snart bege mig mot stan men först skall jag se en film. Har hunnit vara på gymmet redan och en kvällslenkki väntar ikväll :D Igår kväll blev det Body Combat till 100% Inte 110% som jag egentligen borde ge!!!! :P

Annars jag vet det är rätt så tyst här och skall jag vara ärlig har jag ingen aning om varför jag inte aktivierar mig så mycket, kan bero på att jag hela tiden har något att göra och jag är sällan hemma.
 Är jag inte i skolan är jag på gymmet eller på lenkki eller å träffar vänner eller så jobbar jag eller gör läxor. När jag får kan jag sova 15timmar men det har inte hänt på ett bra tag och kanske lika så bra det.

Ha en bra onsdag! ♥


Måndag 230112

Måndag morgon och jag skall till skolan. Senare idag blir det att antagligen att gå ut å gå på en power walk och kanske gym. Skall även ha gjort en del skoluppgifter klart.

Ha en bra Måndag! ♥

Söndag 220112

Godmorgon på er, nä skämt å sido vaknade 12.30. när telefonen ringde :P Hade en super rolig utekväll igår med 5 härliga vänner, tack det var jätte roligt! :D

Nu lyssnar jag på musik och har fixat mg klart, väntar bara på att bli hämtad så skall jag bege mig ut på äventyr :P Så var det ju presidetvalet idag också, vet vem jag skall rösta på och jag har på känn att personen kommer långt i valet!!! :D

Ha en bra söndag! ♥

Söndag 220112

Godmorgon på er, nä skämt å sido vaknade 12.30. när telefonen ringde :P Hade en super rolig utekväll igår med 5 härliga vänner, tack det var jätte roligt! :D

Nu lyssnar jag på musik och har fixat mg klart, väntar bara på att bli hämtad så skall jag bege mig ut på äventyr :P Så var det ju presidetvalet idag också, vet vem jag skall rösta på och jag har på känn att personen kommer långt i valet!!! :D

Ha en bra söndag! ♥

Favorit låtar

Har varit hemma hosmina föräldrar några timmar, åt mat där, klippte och färgade pappa blond och inte slingor utan helblond!!!! Jag lovar inte min idee men pappa var jätte nöjd! Sen fick vi främmande å jag hittde lite gamla låtar som jag brukade lyssna på förut och som var och förblir mina favorit låtar. Här är två av dem.


           

              

                    

               

Lördag 210112

Godmorgon på er, härligt att stiga upp så tidigt som jag gjordenu kan jag fixa undan alla måsten så har jag inte så mycket att göra efter jobbet. Fick läst färdigt ett skolarbete igår, puuh.
Sen möblerade jag om lite här men det märks knappt eller ja en ny sak har ju flyttat in så det var lite nödvändigt att fixa här. ;)

Ha en bra ledig lördag, själv jobbar jag idag 8timmar!

Fredag kväll

Orkar mig inte ut ikväll även om en del personer vill ha mig ut. Nej istället sitter jag och ser på ishockey!!!! Ja jag brukar se på ishockey tro det eller ej.

Sådär annars då, tror jag snart far å sova, är jätte trött och skall och jobba imorgon på morgonen 9.30-17.00. Sen får jag se vad kvällen har att bjuda på. Fick hem ett paket idag, visar er när jag hinner.

God natt ♥

Tråkigt utan anledning

Oj va jag e glömsk men har inte missa det skall ju ut å gå med en kaveri snart, smart har även  skrivit upp det i min annars så fulla kalender :P Bravo Iito bravo, men det är ju är ju en rolig sak som gjorde mig på bra humör när jag upptäckte det ;)

Har på känn att den här helgen kommer flyga iväg innan jag hinner blinka :P

Tråkigt

Jag har tråkigt! :( Skippade gymmet idag för jag kände att jag får ta en extra dag ledigt den här veckan från gymträningen + att jag var tvungen att göra något annat viktigt denna morgon och efter det fanns ingen motivation mer att träna.

Har egentligen tusen saker jag borde göra men min insperation är på noll???

               


Torsdag kväll

Har inte fått något vettigt gjort idag och anslutningen till nätet bråkar hela tiden!!!! Jag har massor av saker att ta itu med men ingen motivation. Har varit och tränat och gick en powerwalk och arbetat men jag skulle behöva städa, packa upp en del saker och tvätta lite kläder.

Och som om jag inte hade fullt upp så skall jag har jag ont imagen. Så nån bra uppdatering blir det inte här på bloggen ikväll, det kan jag lova er!

Torsdag 190112

Hade en super bra dag igår. Jag och M for på en härlig power walk och hade massor av intressanta disskussioner om en massa saker, alltid lika roligt att få höra andras åsikter om något och få en del frågor besvarade som man själv inte kan bestämma svaret på eller liknande.

Sen kom mamma till mitt och det blev att dricka kaffe hos mig och jag mamma och M hade en liten pratstund. Sen for mamma och jag in till stan å kolla lite priser på olika saker, köpte inget för jag var inte i behov av att köpa något och nu är det sparande som gäller för min del, vill till Spaninen i sommar!

Blev lite mathandlas och sen åkte jag och mamma hem till mitt och jag klippte henne och hon blev nöjd, som avslutning blev det film på kvällen och sen å sova.

Nu skall jag fixa mig blir jobb om en timme sen ut å gå med en kaveri, ha en bra torsdag!♥

Onsdag 180112

Hej på er! Nu har jag jobbat och tränat klart för idag så blir det att vänta på att M skall komma hit. Skulle vara sugen på att åka till Kokkola idag också med mamma senare idag men få se.

Kan ju meddela att jag jobbar alla lördags och söndags mornar nästa månad + tre timmar varje torsdag :P Tungt att stiga upp??? Nej verkligen inte men det kommer inte bli lätt :P Fast har ju nästan gjort det hittills nu också så.

Ha en bra onsdag  ♥ och jag lovar bloggen kommer bli mera intressantare bara jag skulle finna någon tid, lust och ork för det just nu

Stressigt liv just nu

Oj oj oj, kom just hemfrån ett härligt bodycombat pass och före det var jag i skolan och vi hade kundbetjäning, alltid lika roligt. Sen en sväng via jobbet för att kolla en del saker.
 Det slog mig att jag är ledig på söndag, härligt en lång sovmorgon och sen e det bara att ge sig av till hembyn och rösta på den person jag vill se som Finlands president.

Bloggen lider lite men det gör inte jag för just nu trivs jag med hur livet ser ut, jag har nästan planerat in något varje dag denna vecka.

Nu en film sen ser jag vad jag orkar med, skall jobba en timme imorgon sen ut å gå med M på en powerwalk och sen träffa mamma.

Ha en bra tisdag kväll! ♥

Tisdag 170112

Godmorgon på er, Jag är trött och har idag insett att jag inte kommer få någon sovmorgon denna vecka!:P Måste stiga upp tidigt varje dag för att jag har så mycket inplanerat tidigt från morgonen.

Vet inte när jag slutar skolan idag men hoppas jag hinner till Bodycombaten, missade det i fredags.

Ha en bra tisdag! ♥

Måndagkväll

Har idag tränat och sen var jag på kvällslenkki och oj vad det kändes bra att springa!!! Skulle kunna springa hur långt som helst, det är så roligt :D
Det var det första jag började med när jag började bry mig om min hälsa och nu idag ett x antal år sen är min kondition den bästa vad den någonsin varit, bättre kan den bli men jag är nöjd så här långt!

Borde kanske söka efter bilder på hur jag såg ut innan jag började, va ju såklart yngre och kortare på den tiden men tänk om jag inte skulle ha börjat träna eller springa då, hur skulle jag se ut idag??? Nåja inget man kan ta reda på precis men som situationen är nu finns det inget att klaga på.

Nu å sova god natt ♥

Måndag 160112

Godmorgon och sorry för dålig uppdatering, har haft fullt upp och mera än vanligt denna helg. Denna vecka kommer att vara rätt så händelserik den också men det är bara bra.

Gårdagen avslutades med en lång lenkki å jag sprang hela vägen denna gång och jag var inte äns trött när jag kom hem. Men oj va det var gott att få i sig lite mat efteråt! :D Sen så blev det att gå och sova tidigt så jag skulle orka upp idag.

Ha en bra måndag! ♥

Söndag 150112

Gäääääsp, godmorgon på er eller när ni flesta läser det här har ni nog sttigit upp några timmar efter att jag skrivit detta :P Ja, själv får jag inte sova skall och jobba istället från 10.30-16.30 och efter det blir det powerwalk och kanske sova tidigare.

Ha en bra söndag! ♥

Dagens låt

                  

Fryser

God morgon, eller jag är väl högst antagligen ensam om att vara vaken denna lördags morgon! Blir att jobba idag från 9.30-17.00. Skulle hellre sova bort hela dagen om jag fick men har på känn att denna dag kommer gå fort.
Fy vad jag fryser men det hör väl till på morgonen att man tycker det är lite små kallt.

Ha en bra lördag! ♥

Trafik ljus

Var ju som sagt å shoppade med mamma igår och det här hittade jag

                

                
En gul tröija ännu å jag skulle ha en trafikljus inspererande garderob :P

Fredag 130112

Godmorgon på er! :D Här har jag redan hunnit på morgonlenkki och snart blir det att gå å träna till gymmet med H.
Efter att jag kommit hem skall jag visa er vad jag shoppade igår.

Ha en bra fredag morgon! ♥

God natt

Nä nu är jag lite små sur, fy va irriterande!!!! Min printer funkar inte (inte för att jag printar ut något mera) så nu kan jag inte ta kopior på saker ifall jag behöver göra det och min kära telefon som endast har tre knappar har förstås tappat en, men jag vill inte lägga pengar på en ny printer och jag vill inte ha en ny telefon nu när jag sparar till en massa annat!
Nä en ny telefon får det bli först nästa höst, (den funkar ju ändå) men så typiskt när man har sparat till en massa saker å så går något annat sönder, just min otur!

Nä nu säger jag god natt

Torsdag kväll

Nu är julen utslängd och det blev lite tomt här nu men lär väl vänja mig :P Väntar med spänning på att alla saker jag har beställt skall komma :D Beställde idag från Avon också så nu skall tre paket komma hem till mitt :D

Idag sprang jag runt på stan med mamma å shoppade, lite skall visa senare, å mamma bjöd mig på mat, asiatiskt mums :)

Nu film sen sova skall upp tidigt imorgon för jag skall å träna med H :)

                

Bilden togs igår men orka ta en ny nu när det är mörkt ute :P

Torsdag 120112

Hei på er! Jag försov mig idag men har hunnit vara å träna ändå och nu kaffe på det sen skall jag städa och kl.12.00-15.00 blir det jobb.

Idag efter jobbet tror jag jag skall gå och se på utbudet av träniningskläder här i stan, om jag inte hittar något så får det vara tills jag åker till Helsingfors, när nu det blir av.

Nåja ha en riktigt  bra torsdag! ♥

Onsdag kväll

Alltså kommer ju gå bra det här me att sova inatt somnade nästan 3 timmar på soffan när jag försökte plugga!!!!! Suck nåjaa behövde väl få sova lite.

Snart en film å sen å sova skall upp tidigt imorgon skall på gymmet med H och sen blir det jobb 12.00-15.00. Efter det kommer mamma på besök och på kvällen e det ännu oklart vad jag skall göra, plugga tror jag nog.

Sweet dreams ♥

Kvällens låt

         

               

Vad jag behöver nu

1. Ny sportbag, min har gått sönder!!!! :(

2. Ny vattenflaska, alla jag har har gått sönder!!!???

3. Nya sportkläder, En del har blivit för stora

4. Nya träningshandskar, mina försvan ju!!!???

5. Nya inneskor
Onsdag 110112

Hei, hei! Förlåt för dålig uppdatering igår men jag hade ingen blogginsperation. Har idag hunnit på gym och det känns så bra efteråt!
Kl.12.00. kommer M hit å vi skall ut på en lång Powerwalk och ha en pratstund.

Ha enbra Onsdag! ♥

Stress, stress men oj så roligt

Kom just inanför dörren nu en kaffe å bara ta det lugnt sen blir det att ge sig av till å handla lite gott till kvällen å sen Body combat ♥ Dagens höjdpunkt men skolan var också rolig å min promenad till och från skolan var uppigande!

När jag kommer hem skall jag tvätta kläder å städa å läsa lite så jag så fort som möjligt blir klar med en skol uppgift å sen film vill inte ha några måsten imorgon! :P Stress javisst men oj så roligt för jag vet dom där slöa långtråkiga dagarna kommer att komma.

Lyxa till vardagen

Har hunnit vara på lenkki men hela vägen sprang jag inte bra några korta bitar för det är för kallt och det är inte så hälsosamt att springa och andas in kall luft, specielt inte när det är så här kallt. Suck jag som så gärna ville springa långt :(

Nåja nu blir det att skämma bort sig själv med ansiktsmask, manikyr mm. och en lyxig appelsin vitamin drink, Berocca såklart, tar en om dagen så ibland kan man behöva lyxa till vardagen.
 ;)
             

Detta är på väg hem till mitt

Har ju beställt hem lite inrednings detaljer från Jotex och svaret är nej jag skall inte flytta. Vill rensa bort en massa och fixa lite nytt samtidigt som julen åker ut, e ju så tråkigt att kasta ut alla snygga juldekorationer.

Detta är inte allt jag har beställt


                                                                         
 

Ord som gör en på dåligt humör!

Vilken dag, har gjort en massa t.ex. skola, varit på loppis (fyndade inget, händer aldrig att jag skulle köpa från loppis), ut å äta med mamma, tittat på möbler och inredning i några affärer och beställt hem lite saker. Snart blir det kvälls lenkki å ikväll tänker jag springa!

Ett ord som jag hatar när folk säger, å ja hata är ett starkt ord med passande när det gäller det här!

När någon säger "Du MÅSTE göra en sak" Varför inte säga "du skall eller du kan göra det där" Ordet måste tar ifrån glädjen till att göra något!

Bara tanken på att du för eller senare måste göra en sak vare sig du vill det eller inte gör det tråkigt. Visst gör man det om man vet det är viktigt och har stor betydelse possetivt för en när man är klar eller en negativ följd om man inte gör det.

Nu skall jag vila en stund, en hamburger måltid är inget för mig mera, orkade nästan inte äta upp det, mådde inte så bra efteråt, usch.
Måndag 090112

Godmorgon på er, sovit gott??? Det har jag, längesen jag har sovit såhär bra och bra är väl det när skolan börjar idag så jag är pigg och på bra humör när jag skall försöka lära mig något.
Tänk va härligt att få säga att vår terminen börjar nu, inte länge kvar innan sommaren är här igen. Har en massa planer nu till sommaren men hur många som blir av återstår att se men bra att ha att tänka på när det är som kallast nu, brrrrr! ;P

Ha en bra måndag! ♥

Kvällens låt

            

Trötter där

Oj va härligt, har arbetat klart för den här veckan så nästa gång jag arbetar är på torsdag. Har tro det eller ej hunnit på en powerwalk och det var vad jag behövde!

Vet en som kommer sova gott inatt, jag är nämligen jätte trött men kan ju inte gå och sova ännu!!! Har en massa saker att göra. Ett av mina nyårslöften borde nog ha varit att ta en timme varje dag som du inte gör något :P

Nä fy va tiden går, måste räkna lite siffror nu också ;) Ha en bra söndagskväll! ♥

Söndag 080112

Godmorgon på er! Å vad gör jag uppe nu då??? Ja jag skall jobba idag så jag vaknade för en stund sen, inte mycket till sömn inatt men, men får sova när jag kommer hem istället. En rolig kväll med gamla och nya vänner, super roligt! :D

Men nu skall jag beställa hem lite inredning till min lägenhet.

Ha en bra söndag! ♥

Lördagkväll

Då hade man jobbat klart för idag men inte för den här helgen. Så vad händer nu då??? Lyssnar på musik och fixar mig mellan varven och väntar på mat ♥ Som kommer nu ;P

Senare ikväll blir det att umgås med tre super härliga vänner ♥

Ha en bra lördag kväll ♥

Dagens låt

   

                      

Lördag 070112

Godmorgon, gäsp va trött jag är men men inget att göra åt nu, skall jobba idag 9.30-17.00 men funderar på att fara på en morgon promenad innan jobbet men där ute är så kallt, brrr. Tror nästan jag far på powerwalk efter jobbet.

Ha en bra lördag ♥

Fruktsallad, film och minnen

Kanske skulle vara dags att sova när jag tänker att jag skall upp imorgon och jobba men det är inte så tidigt. Trevlig kväll ikväll annars med fruktsallad, film och minnen.

Tur att man känner så fina människor som förgyller livet! ♥ Alltså det skall nog bli intressant att se hur livet ser ut för vissa personer om fyra år, då borde det vara år 2015 ;)

Nu film och sen å sova, god natt ♥

               


Ny städat!!!

Min lägenhet kan inte bli mycket mera nystädad än så här!!! Behöver ju inte bry mig i det problemet att jag måste städa imorgon för det är redan fixad! Synd bara att jag inte får några gäster imorgon men det gör inte så mycket skall nämligen vara gäst själv imorgon kväll :P

Men jag får istället en gäst ikväll, blir fredagsmys med film, godis och kanske glass eller popcorn. ;)

                 

                     Nu förtjänar jag en kaffe kopp!!!

                 

Fredag 060112

Hei på er!

 Skulle ju vakna tidigt jag idag! Svar nej vaknade inte nu, puuh tur e väl det!!! Nä vaknade 13.30 å sen for jag ut på en powerwalk, skippade gymmet idag även om jag hade tänkt göra det också.

 Resten av dagen e oklart så skall väl ta och ringa M nu och se hur kvällen ser ut.

Ha en bra fredag! ♥

Behövs ingen rubrik

            

Tränat klart för idag

Oj vilken kväll och dag för den delen också! Efter jobbet blev det att besöka Mormor och sen mathandla och sen å äta med mamma. Efter det snabbt hem och sen iväg igen för att hinna till Body Combat och oj va bra det kändes efteråt!

Nu är det färdig tränat för idag och jag skall bara ta det lugnt resten av kvällen och lyssna på musik.

                  

                  

                 

                 


Torsdag 050112

Hei hei på er!
Jag är på ännu bättre humör idag! :D Även om jag inte kunde sova inatt igen, suck. Nåja tvingade mig upp Kl.06.45 och gick ut på en lång powerwalk, när jag kom hem blev det att fixa i sig lite vitaminer  :P Och sen direkt till gymmet.

Nu har jag ätit och håller som bäst på att städa lite, lyssna på musik och fixa mig. Resten av dagen blir lika händelserik med jobb 12.00-15.00. Sen blir det att gå på stan en sväng och ikväll blir det BodyCombat ♥

Sen e det oklart om jag skall åka hem till mina föräldrars ikväll för jag har min sista lediga dag imorgon den här veckan och det är vilodag imorgon så en lång promenad i naturen skulle inte sitta fel heller och jag saknar Prins och Prinsessan.

Men saknar även M som funderar på att kanske hälsa på mig imorgon och åker jag hem så missar jag det :)

Ja ja alltid en massa beslut som måste tas, ha en bra torsdag! ♥

Frågestund!!!

                

Har ni frågor angående något, tveka inte att fråga! Jag svarar så långt jag kan eller anser att det är en fråga värt att svara på och det är sällan jag inte svarar. Ni har till imorgon kväll på er :D

Happy face

Jag är på så bra humör just nu!!!! Har nämligen gjort en grej som jag har velat hur länge som helst men har inte vågat med tanke på en del olika saker. Men idag blev det av så nu väntar jag bara att det skall gå några dagar så jag ser om det måste tas bort! :P

Vad annars har jag att vara glad över??? Skolan börjar nästa vecka, har världens bästa föräldrar mm. Listan kan göras lång!

Onsdag 040112

Hei hei på er! Jag e otrolig! Hade lagt klockan att ringa 8.00. när stiger jag upp??? Kl.14.06!!!! Och jag somnade igår sent, inte bra men tur att jag inte skulle jobba idag! Nu är hela den här dagen förstörd eller ja nästan i alla fall ;)

Väntar på att klockan skall bli 15.30 så jag får fara ut på en lång powerwalk :D

Ha en bra onsdag ♥


God natt

Nu är det dags för mig att sova, skall upp tidigt imorgon för jag har en massa spännande saker att göra! ;) Hoppas jag får sova inatt så jag är utvilad imorgon :)

               

God natt och dröm sött♥ Fick jag inte ritat av Prinsessan ganska bra, hih hih??? :D

Resten av kvällen

Har idag tagit mig i kragen och bakat! Ja och ca 40min tog det och att diska bort disken med räknat. Sen när det var klart lät jag kakan svalna å så for jag på en lång powerwalk och nu skall jag äta gott och läsa lite Cosmo både nyaste av den finska och den svenska.

Ha en bra kväll ♥

                      


                     

"Något som borde vara viktigt för alla"

              

Tisdag 030112

Oj vad det var invecklat att skriva dagens rubrik :P Glömmer ju bort att det är år 2012 hela tiden.
 Har hunnit vara å träna redan idag så ikväll blir det nog en powerwalk eller en ordentlig lenkki.

Dagens schema så där annars??? Skall på kaffe med en kaveri idag och kanske gå lite i affärerna.

Ha en bra tisdag! ♥

Lista

 

 

Smeknamn? Iito

Musik du lyssnar på? Allt möjligt

Favorit att dricka?  Vatten,

Favorit mat? suschi, olika sallader och tortillas

Favorit chocklad?  Marabo mjölkchocklad med nötter och vit toblerone

Favorit  blomma? Körsbärsblomma och fransk lavendel

Mat du inte tycker om? Allt som har med lever att göra

Har du nångon blivit riktigt sårad? Ja allt för många gånger

Favorit stad? Berlin, Helsingfors och Tammerfors

Länder du har besökt?  Svergie, Estland, Ryssland, Polen, Tyskland, Spanien (mallorca), Grekland (Kos) och Cypern.

Är du i ett förhållande? Nej

Intressen? Styrketräning, måla, Bodycombat, Zumba mm.

Planer för år 2012? Träna effektivare och inte ge upp och att resa

Din bästa vän? Har egentligen ingen bästa vän.

Har du syskon? Ja en bror

Vem gör dig på bra humör? M<3 och några till vänner, tack för att ni finns! <3

Vad klarar du dig inte utan? Vänner, telefonen, musik, motion och frisk luft.

Vad studerar du till? Studerar till frisör

Jobbar du? Ja och jag trivs riktigt bra!

Vad gör du om fem år? Hah, ja få se, kanske bor utomlands och jobbar

Favorit minne? Finns många, från resorna till Kos, Tyskland och Cypern  finns det många fina minnen

Vem saknar du nu? Det är många

Husdjur? Två katter som bor hos mina föräldrar

Låt du lyssnar på nu? Lyssnar inte på musik nu

Vad skall du göra imorgon? Träna, sen vet jag inte

Kan du flera språk? Jo, finska, svenska och engelska

Har du många vänner? Jo men inte många som står en nära

Planer inför sommaren? Vill till Spanien och har planerat lite så får hoppas att det blir av ;)

Något du önskar dig just nu? Att en person skulle ta och ringa

Favorit serie? Salkkarit, Gossip Girl mm.

Favorit film just nu? Nyaste Transformers och Columbiana

Trivs du där du bor nu? Lägenheten ja, den här stan har väl sina ljusa sidor

Lägenhet eller villa? Just nu, lägenhet

Något som ingen vet om dig? Jag tycker om mat som är kryddad med chili

Kat eller hund? Båda två

Ditt motto? ”Ångra inget du har gjort, ångra det du inte gjorde istället”


Arg, sur och besviken

Har sprungit runt i 5 olika matbutiker idag för att jag skall kunna baka men när jag kom hem blev jag så trött så jag orkade inte börja med bakningen alls, suck! Nåja M skall komma hit en dag och då skall jag baka en kaka åt henne ♥ Det är hon värd, vad skulle jag göra om jag inte hade dig som vän?

Kan ju även berätta att det blev fem före att jag skulle ha fått sitta själv på nyårsafton! Hade palanerat en massa men när kompisar sviker en i sista minuten så känns det inte roligt alls! :'( Andra gången som jag blir sviken på nyårsafton och tro mig det är inte roligt!

Tur att en person stannade längre och faktiskt höll mig sällskap vid tolvslaget!


Dagens låt

                         

Visdomsord


Sötaste

Har hunnit vara på gym och det blev ett rätt intensivt träningspass idag eftersom jag var så motiverad och inspirerad.
Snart skall jag börja se vad jag skall baka men jag borde ju bjuda någon på kaffe då också. Jag kan ju inte äta allt själv inte hälsosamt och inte roligt att först baka något och sen inte få bjuda :P

Hittade en massa bilder på mina fina kissemissar när dom var små, hah hah.

 Så ovanlig mot vad andra katter såg ut så klart du blev min favorit för du kunde ibland se mer ut som en hundvalp när du var riktigt liten :P


           

            Spela död

           

                           

Sen så kunde jag inte låta bli denna sötnos som inte ville lämna mig ifred en sekund utan skulle hela tiden sitta i min famn. Min lilla ninja kisse.

             

                 

En slö söndag

Sov tills klockan var 14.00 och började dagen med att läsa en tidning och bara ta det lugnt. Sen fick jag kaffe främande och det var en rolig pratstund vi hade.

Efter det blev det en lång powewalk och sen mat och film. Nu skall jag avsluta denna slöa söndag med att säga god natt och det nya året började ju så bra att wc lampan pajade och cyckel nycklarna är spårlöst försvunna, suck.
Nåja får hoppas på något bättre eller egentligen varför hoppas och planera, har inga förväntningar och jag tänker inte säga att 2012 skall bli det bästa året osv. Jag ser om ett år om det blev så eller inte!

Nu å sova, tidig väckning imorgon skall på gym och kanske baka vem vet :P

God natt ♥

010112 Det nya året

Så var det nya året här och jag firade med D som kom hit en liten stund och så skålade vi in det nya året, tack tjejen var riktigt kul att du ville komma! :D Behövde inte gå ut för att se raketer hade bästa utsikten man kan få för oj vad det har  smällt raketer utanför mitt fönster och det smäller ännu.

Nu blir det film och sen skall jag antagligen sova, skall på en lång promenad med en kompis imorgon och jag har ett stort nyårslöfte som jag inte tänker säga här men vem vet kanske berättar om jag lyckas för jag skall lyckas! ;)

God natt till er alla söta läsare ♥

RSS 2.0