Fredag

Äsch det blev ingen film igår jag var för trött! Typiskt, men ja nog hinner jag ännu se en film denna vecka. Vet ni idag är det fredag!!!!! Det är inte vilken fredag som helst utan idag räknar vi in det nya året :D
Jag tror inte att 2011 blir ett så där super år, är lite besviken över 2010.

Men nyårs löften skall jag ha: Här är mina

1. Jag skall försöka våga mera och inte vara den lilla blyga tjej, som jag har blivit! (kommer bli en av dom svåraste utmaningarna!)

2. I år skall jag träna och jag skall nå min dröm vikt på 55 kg det är bara 5kg tills det!!!!

3. Detta är också svårt jag skall inte äta en ända chocklad under detta år! (Inget godis alls) Glass får jag äta :P

4. Jag skall kanske om jag hinner besöka Stockholm eller så åker jag någon annan stans.

5.Kanske byta skola men jag tänker inte berätta vad jag vill plugga. (Bara 6 pers vet till vad och då vet inte min bästaste vän om det! Och jag tänker inte flytta!)

Film dags!

Gissa vilken film jag skall se!?

Torsdag

Hello hello! Skulle kunna tro att jag är på bra humör men det är jag inte! Önskar jag kunde berätta men tror inte det är någon bra idee! Varför skall något som är så lätt vara så svårt egentligen!? :'(

Julklappar

Ja nu är ju julen över men julklapparna får man användning eller inte användning för hela resten av det nya året. Så här får ni se vad jag fick:


                        

                                                   En Hello Kitty necessär

                        

                                           Hello Kitty duschgel/Scampo i ett

                        
 
                                 Spa grejer med doft av lavendel (Favorit doft ♥)

                        
 
                              Två st. lila doft ödlor som jag har på badrumsväggen

                        

                                        En mysig morgonrock med detta mönster

                        

                                             Svarta ljusstakar i samett

                         

                                                Vi kan kalla det glögglas 2st.

                        

                              Kommer att ha ett värmeljus i denna har en från förr


                              Sen fick jag också glass skedar, prydnads tomtar mm.




julen är över

Ja vad kan jag säga annat än att det är över nu! Känns riktigt bra om jag skall vara ärligt! :)

Julstädning

Vakinade för en kvart sen och borde aktivera mig men orkar inte riktit stiga upp från stolen. Ikväll kommer fyra underbara vänner hiit ♥ Just nu känns livet så bra och allt är på topp. Det var bara ett litet problem heh heh, Julstädningen!!!!!! Uuuuupppsss nu blir det fart på mig, får skippa gymmet idag för jag var ju igår + Zumba och så tog jagen morgon promenad igår.


Här skall städas!

Måndag

Oj vilken kul helg jag har haft med mina söta kusiner och min kusins flickvän. Vi firade min näst äldsta kusin som fyller 30 på julafton. Vi åt god mat (löfbiff) och sen blev det utgång med dans och mingel, typ. Ja får hoppas nyåret blir lika kul.

Men allt roligt har ett slut och nu har vi måndag igen, heh heh jag försöker julstäda men ni ser ju hur det går :P
Nåja ska först hem dan före julafton, då får jag även gäster så skall väl hinna städa innan dess. Tvättat kläderhar jag ju gjort så + poäng till mig! ;)

FREDAG

Min favorit dag är här igen :) Och nu undrar väl folk vad jag har gjort. Jo jag har varit på en lång promenad genom typ halva stan, heh heh. Senare var jag på gymmet och nu har jag ätit. Nu skall jag städa min lägenhet igen, har nämligen delat upp städandet på 3 dagar. Smart va??

Skulle vilja visar er mina julkort men kan tyvärr inte eftersom dom två personer som skall få dom läser min blogg! Men jag kan ju visa lite juldekorationer senare.

Jullovsmorgon

Allting känns så bra just nu! Jag är glad över att alla tenter är över och att man är ledig. Idag hade jag min första jullovsmorgon och oj vad jag sov länge! Eller ja länge och länge till 11.00 typ.
Denna dag har gått åt till att handla julklappar och saker man behöver när man gör julkort. Vad vore egentligen julklapps shopping om man inte får handla julklappar åt sig själv? :P

                           

                            Köpte även en massa andra saker också men orka ta bild på dom nu.

                                                       Nu skall fixas julkort :P

Onsdag

Godmorgon! Antar att dom flesta har vaknat nu men själv har jag varit vaken ända sedan kl.5.00!!! Kunde inte sova, vet inte varför. Tror det beror på stress och rädsla för att inte klara av tenten som jag skall skriva om 1 timme och 15 min.
Efter det så har jag jullov eller jullov och jullov måste göra två skol uppgifter, suck ingen tid för vila :(

Ha en bra onsdag! :) Vill till Kokkola nu, nu, nu!!!!!

I samma bana

Alltså jag vill ha jullov nu! Det ända jag gör just nu är Skola -> Tentläsning -> Äta -> Träna -> Ta promenader och duscha.
Duktiga jag heh heh nä men jag vill inte bekymra mig för någon omtagning över jullovet så ni får stå ut med att jag inte har varit så aktiv. Tränandet går lite före just nu man måste göra lite sacrifices här i livet också om man vill komma någonstans här i livet.
Men imorgon skriver jag sista tenten i utvecklings psykologi och efter det skall jag umgås med en kär vän ♥ i Kokkola. Sover förmodligen över där också.

Måndags trött

Usch vad tröitto man kan va! Ja de va int na bra idee att fara å semma som ja gjo idag. sorry kände för att skriva på dialekt.

Har lagat mat mums ägg och bacon (Stavas det så?) längesen sist. Har varit och mat handlat lite och har även blivit skrämd idag!

Måndag

Allas favorit dag måndag är här! Nä skämt å sido men idag är det ändå en bra måndag för det är den 13 december vilket betyder lucia. Brukar inte fira den här dagen så specielt kanske sjunga men det låter inget vidare, ialla fall inte om du frågar mig.

Ja ja idag har jag varit duktig, steg upp kl.7.10 och begav mig till simhallen och motions simmade i min egen takt. (Tro mig det gick inte fort) och nu skall jag strax iväg till skolan som börjar 10.30.

Och jag bara gillar denna skol vecka!

Måndag: 10.30 - 12.00
Tisdag: Ledig!!!!!!!!!!!!!
Onsdag: Tent!!! 10.30 - 12.00

JULLOV!!!!


Typiskt

Jag struntade i att gå och simma för jag tänkte men jag skall ändå på pilates ikväll, trodde jag! Det blev inget ikväll så nu är jag hemma och gör inget vettigt. Nåja imorgon skall jag och simma och sen på kvällen blir det Zumba.
Får göra det bästa av situationen och ha en myskväll ikväll igen. Och imorgon är det ju allas favorit dag Måndag :)

Julgranen

           Oj då har ju glömt å visa bilder på min julgran, heh heh men här kommer några :)

                             

                               

                              

                                                   Ser mycket finare ut i verklighet!

Söndag

Vilken fin dag idag solen är framme och det är sådär mysigt kallt. Bra promenad väder om ni frågar mig! Jag har inget att göra idag först kl.18.00 så skall jag på pilates men innan dess vad skall jag då hitta på? Funderar på att gå till simhallen (som jag ser från mitt fönster) men jag vet inte. Egentligen borde jag städa klart och diska! Men att diska är inte roligt men det är nog bäst jag tar itu med det nu.

trött på en lördag

Nu är det halft städat i min lägenhet, ialla fall är toaletten städad. Jag har druckit glögg och försökt äta lite chocklad men jag kunde inte äta det, fy vad söt det var! Trött är jag och klockan är bara 16.35 här!?

Nä nu skall jag göra något kreativt och försöka få tiden att gå, vet egentligen inte varför men jag orkar inte bara vara hemma och inte göra något!


Lördag

Usch jag har så sjuka muskler tack vare att jag var på gym igå! Jag är jätte trött också men jag borde städa min lägenhet, varför vet jag egentligen inte skall ändå inte ha någon på besök.
Jag vet inte om jag längtar till jul iår heller. Visst man får jullov men vad skall man göra då? Har ju inget jobb heller så whats the point liksom?
Nä nu skall jag ut å köpa tandkräm i brist på annat.

Fredag

Sitter hemma och myser med en kopp varm glögg. Det finns knappast någon mysigare dryck än glögg :) Idag har jag haft musik tent och jag måste säga att jag tyckte det gick bra men få se hur det gick :S

Nu tror jag det blir film men få se vad :) Ha en bra fredag!

Julklapp

                     Detta fick jag idag. Vad tror ni man skall använda dom till? :P


                       
                       

 Jo man skall använda dom när man tar ut plåtar ur ugnen, när man bakar, visst är dom söta!?

Julfest igår

Ja igår hade vi julfest i vår skola eller vid universitetet moch gissa vad jag var!? Jo jag var Konfensiär, heh heh.tskulle man alldrig ha trott att lilla blyga jag skulle klara av! Jag måste säga att jag är imponerad av mig själv!

Idag har jag haft ledigt från skolan och istället för att spendera dagen med tent läsning så har jag handlat julklappar till mina nära och kära. Men jag avskyr att handla julklappar för jag vill ju hitta den absolut bästa julklappen till varje person. Lättast i år att hitta julklapp åt var till min bästis :P Och om du läser detta så vet jag att du blir ännu mer nyfiken. ;P Tålamod!

Jag fick även en julklapp redan idag av en person som jag tycker mycket om, visar dem senare! Men först skall jag göra lite skol arbeten.


6.december

Idag är alla lediga från skolor och jobb här i finland. Varför?? Jo vi firar våran självständighetsdag. Hur skall jag fira då jo läsa på tent som innehåller litteratur på både svenska, finska och norska! Nä jag har ingen språk tent utan musik tent, så en del noter skall också pluggas. Nå trur att jag har pluggat redan, senare idag skall jag på kaffe till min kusins.

Ha en bra självständighetsdag!

Vackert

Orkar inte höra på allt negativt om snön och kylan därför har jag valt att skriva om positiva saker om det!

1. Snö och kyla är det som gör vårt land till det land det är på vintern.

2. Snö hör julen till

3. Tänk på alla roliga saker man kan bygga utav snö, som snögubbar

4. Mysigt att titta ut å se träden när dom är fulla med snö

mycket mera skulle jag kunna skriva men orkar inte!

Söndag

Har kommit på en bra sak med söndagar! Man behöver egentligen inte göra något vettigt, utan bara ta det lungt ovh vila upp sig inför den kommande veckan. :P

Lördag

Jag tror detta kommer bli en bra kväll ;) Idag har jag städat och bakat, heh heh. Det händer verkligen inte ofta att jag bakar! :) Ha en bra lördag :)

Fredag

Ja den bästa dagen på hela veckan är här nämligen fredag. Skall ta och börja städa nu och sen bege mig ut och handla julklappar.

Ha en bra fredag :)

Lite sent? Eller??

Hmmm ja jag borde kanske gå och sova så jag orkar upp till sko.. Nä men vänta jag är ledig imorgon, heh heh. Nä inte tänker jag ligga på latsidan för det. Jag skall vara tidigt uppe, ta en promenad, städa huset, handla julklappar (Yee lycka till!), handla och baka.

Borde även läsa på musik tenten som vi har på nästa veckas fredag, men tror inte jag hinner + jag borde ta itu med det jag skall säga på julfesten nu på tisdag, börjar bli nervös! Tur att jag inte skall sjunga, hah hah.

Så vad det ju så att jag skulle klara av att inte äta chocklad innan julafton kl.19.00 hmmm vi kan säga att jag börjar nu :P Fick en chockladplatta av en kompis och, hmmm ja ni vet jag blev sugen. Men nu så skall jag inte äta chocklad innan julen! Önska mig lycka till! :)

Glömde

  Dessa små skålar köpte jag igår från blossom


                       

                       

                                         Passar bra brevid mina små glöggkoppar


Inte det lättaste...

Har sprungit in i nästan alla affärer som finns i denna lilla stad och nä inte har man hittat några julklappar. eller jo ideer fick jag till vilka julklappar som passar vem. Köpte inget iallafall förutom sushi då och det var så gott!
Nu väntar jag på att min vän skall komma hit så vi får gå på bio wihoo.


2 December

Måste säga att det känns bra att ha ledigt just nu. Behöver inte gå till skolan på hela resten av denhär veckan och först på tisdag skall vi tillbaka. Nu tror ni säkert att jag har åkt hem till min hemby men så är inte fallet jag är kvar i denna lilla mysiga stad, heh heh.

Saker jag skall ha gjort idag:

1) Fixa mig

2) Städa i min lägenhet

3) Gå till centrum och handla julklappar

4) Köpa sushi, Mums

5) Vänta på att en kompis skall sluta jobbet och komma hit

6) Gå på Bio, kan ni gissa vad vi skall se?


                               
                                                  Min fina juldekoration i fönstret
                              

                                Och nu får ni en smygbild på min julgran som jag lovade!


RSS 2.0