Första sommarlovs dagen

Det kan inte bli mycket bättre! Solen skiner, 26 grader varmt i skuggan och en iskall smoothie med blåbär och frukter.Det känns som om man är på solsemester typ. Nåja det är ju inte så jätte många veckor innan man åker till Kos. Tiden går fort närman har roligt, men först måste man börja träna så att man kommer i form.Ja skall snart gå ut på en jogging runda, jag har längtat hela dagen.
Idag har jag även varit på min grannes studentkalas, jättegoda kakor måste jag säga.Hjälp nästa år är det min tur om jag klarar det alltså.
Nej nu måste jag gå maten är nämligen klar :)

Sommarlovet börjar

Idag börjar det roliga. Skolavslutning är alltid lika trevligt. Att vara på studentdimission gör att man bara längtar efter att få den där vita mössan och hoppas på att hjärnan inte får kortslutning. Kände ganska många som fick studenten men jag hinner inte gå på alla studentfester,tyvärr :(  Nu sitter jag tillsammans med A och Linn hos Linn. Vi firar för att sommarn har börjat och diskuterar framtids planer, Au pair, militären, livets stora frågor och om  kändisar som hoppat av skolan och blivit rika och deras skilsmässor (typiskt oss tjejer). Nä nu måste ja gå och fortsätta vara social med mina vänner. Man kan ju inte missa framtidens planer typ hmmm förlåt typ eller ja Hej då kanske man säger. Vad vet jag, en nybörjare kan inte veta allt.

RSS 2.0