Vaken ännu

Den här listan hittade jag på cosmopolitan.se!

 

Matvanor:

Bästa maträtt? Sushi


Bästa dryck? Latte

 
Hat dryck och maträtt? Energi drycker, Lever och griskött (äter bacon).

 
Bästa alkoholdryck? Har ingen favorit precis.

 
Använder du smör på smörgåsen? Ja på knäckebröd.



Smågodis eller färdiga påsar? Natur godis

 
Favoritglass? Olika
 

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Ingen aning


 Har du mer skor än kläder?

 

Favoritplagg? Tights och en lång topp

 

Hatplagg? Vet inte

 

Arbete, utbildning:

 

Jobbar eller pluggar du? Nu jobbar jag men börjar plugga till frisör i höst

 

Vad vill du bli? Frisör och kosmetolog

 

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Helt okie. Trivdes inte i min förra skola

 

Är lönen viktigast? Beror på när man arbetar.

 

Boende:

Lägenhet eller hus? Lägenhet

 

Framtidsplaner med boende? Lägenhet i en annan stad

Litet eller jättestort? Drömboende? Stor läggenhet med fin utsikt och stor garderob


Landet eller mitt i stan? Mitt i stan men en sommar villa skulle inte vara fel

Mysigt eller sterilt? Mysigt men inte för mycket prydnads saker

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? Är otrohet okej? Nej verkligen inte! Suck, NEJ!

 

Älskar du någon? Tror inte det

 

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? Ja och ja

 

Tycker du om att dricka dig full? Vill inte bli så full att jag inte kommer ihåg vad som har hänt!

 

Hemmafest eller krogen? Båda är lika okie


Torsdag

Dålig uppdatering men har hunnit göra mycket. Först aamulenkki (morgonlänk) sen blev det att fara till Fäboda och sola med Liz. Tro det eller ej men jag simmade, årets första dopp  måste jag erkänna. Brrr kallt var det också. Nu skall jag bara ta det lungt en timme och sen blir det gymmet.

Filmkväll

Har sprungit på em massa ärenden hela dagen nu blir det att ta det lungt och bara se en film skall å sola med L imorgon, få se om någon annan kommer med :P

Roligt att se att jag har fått flera läsare hoppas ni gillar min blogg! :D

Frukter och jordgubbar

      

      

     

     

        Äter inte mycket på sommrarna och när jag äter blir det mycket frukt, grönsaker och bär som Jordgubbar.
       Mums detta är livet att sitta på balkongen och äta frukter och sola.

Summer outfit

    

          Långärmad - Wautsi
         Svart topp - Gina Tricot
         Lila shorts - Seppälä

En fiiiiiin dag

Jag vaknade kl 13.00 idag så dit for min dag, suck hade tänkt sova till 11 men euuuuhm, gick ju bra. Har hunnit vara på entt jogging / power walk i det vackra vädret. Det är en fiin dag idag och jag är ledig vilket känns bra men helgen går åt att jobba suck å jag som ville hem och fara å se Björn Rosenström tillsammans med några kompisar men nope jobbet kallar.


Idag och imorgon skall jag ta itu med en massa ärenden angånde om höstens händelser. Nu skall jag ut på några ärenden.

Kan inte sova

Vet att jag inte borde sitta uppe nu och det var läggdags för länge sen men jag har en massa tankar och frågor i mitt huvud just nu. Det känns som om något saknas i mitt liv just nu men vad vet jag inte. Allt går ju bra för mig, som min pappa hade sagt igår "Inget tycks kunna stoppa Ida jyst nu".

Han har rätt, jag har fått välja mellan två utbildningar, fått sommarjobb där jag eventuelt fortsätter jobba till hösten, jag bor själv även om det är lite ensamt, jag är friskare än nånsin, tränar och börjar se resultat av det, har ordnat inför en 20  års fest för mig och tre personer om det nu blir av ända helgen jag har möjlighet,
jag behöver inte söka ny lägenhet och listan på bra saker som händer kan göras längre.

Ja allt går bra för mig nu men ändå är den där känslan av tomhet där igen??? Har det med mitt val av yrke att göra eller är det något annat? Vet inte vad det är eller jag har mina aningar men jag är ändå inte säker.

En irriterande känsla är det när det kommer en massa frågor men inga svar man får.
Saknar mina tre vänner Hansuli, Magsa och Hepsu (Smeknamn från en rolig tid) dom om någon skulle kunna få mig på bra humör just nu. Det sämsta är att jag inte kommer få se två av dom på hela denna sommar har varken tid eller råd att åka och hälsa på dem. Knappt så jag har tid att se någon av mina vänner just nu, helgerna går till att jobba och på vardagarna när jag är ledig är dom i jobb och till kvällarna är jag i jobb. 

Får bara leva med denna konstiga känsla av tomhet som kommer från och till men inte är det konstigt att jag inte kan sova.

Trötter

Oj då råkade somna på soffan tur att telefonen ringde, hah hah nu är jag vaken men har inget att göra nu suck. Lägenheten är jätte fin och jag har haft en riktigt bra dag.

                     Blev så himla sugen på glass igår så jag tänkte prova denna men någon favorit blev det inte.

                                        4 solar av 10 får den 

            

Dagens planer

1. Städa min lägenhet

2. Ut på ett jogging pass

3. Gymmet om jag hinner.

4. Ett möte (Tro det eller ej).

5. Lunch med mamma

6. Handla mat

7. Film kväll eller nåt liknande

Har gjort mitt val

Har suttit och funderat hela kvällen eller nja inte riktigt var en sväng och handlae med min kusin H, men efter det fundera jag och jag vet nu hur jag skall gå tillväga.
Visst jag vill bli kosmetolog men jag har kommit fram till att jag skall studera det på finska i Tammerfors efter att jag blivit färdig utbildad till frisör. Kanske låter knäppt men nä jag vet  vad jag vill nu och såhär ser jag på framtiden nu.
Jag kan hinna ändra mig många gånger ännu men detta är vad jag vill nu. Jag har en dröm och nu skall jag för en gång skull se till att en av mina drömmar går i uppfyllelse.

The most important choices we make in life are often the most difficult

Som rubriken lyder så sitter jag och fundera på ett val, jag har om två utbildningar och jag vill bli både och! Kosmetolog och frisör och jag fick veta att jag hade sluppit in till den ena idag och jag har redan hunnit tacka ja till frisör. Har suttit och skrivit listor på för och nackdelar men kommer ingen vart. Tror ändå att frissa är det jag skall studera först och sen blir det att studea kosmetolog nån annanstans.

Ändå kan jag inte fundera på om jag gör det rätta har ringt och frågat mina föräldrar, min bror och mina vänner. Alla säger olika men det är jag som gör valet och jag vill inte ångra mig sen. För tro det eller inte jag om någon vet hur det är att studera något man inte brinner för!


Berätta gärna för och nackdelar för mig, kanske jag har missat något, jag vet inte alls vad jag skall göra.

Naglar

Hade trråkigt igår så jag fixade lite ny nagel design och jag blev faktiskt riktigt nöjd! (märkte efteråt att jag inte hade putsat bort sånt som inte bara kom på själva nageln).


     

     

      

      

Helgens bilder

Blev helt klart fler än bara tre men orka publicera alla! 

    

                          På väg till Kalajoki

   
   
                  Bara för att bilden blev lyckad

   

                        Helgens outfit

                Jacka - Coode
               Topp - köpt i Vanda
              Tights (
dragkedjorna på sidorna syns inte,
                           inte mina nya skor från Vanda heller) Seppälä
             

En sönadg till för att minnas

God morgon var knappast det uttryck jag använde när jag vaknade även om jag mår bra men jag är jätte trött och är rastlös, ändå vaknade jag för en halvtimme sen!?

Nåja igår var helt kul eller det kunde ha hänt mer men tråkigt hade vi inte, nästa är blir att planera lite bättre, vet jag sa det förra året också men alldrig lär man sig. Har funderat hela morgonen på helgens händelser och det är tur att jag är ledig imorgon och hela veckan för övrigt är förstås inte ledig alls denna helg :(

Nu blir det att ta det lungt en stund och sen kolla igenom alla bilder som har blivit tagna denna helg, vem vet kanske det kommer upp några här....

Sliten

Kul kväll igår ändå, hah hah. Blev att jag hamnade i Kalajoki och Kokola, träffade folk och sen hem och se film med en kaveri. Somnade först klockan halv 6 eller nå liknande på morgonen. Har haft fully upp idag igen.
Trött nja, känner mig mera sliten och orkar inte göra något men men, inte skall det hindra mig från att ha roligt ikväll också. Det stora frågetecknet är bara vad och var??? Med vem vet jag redan, tur att något är färdig bestämt!

Svar på kommentarer :)

Tack till alla som önskar mig en glad midsommar, det värmer och roligt att höra att det jag skriver är intressant! :D

Vill bara säga att inlägg som har med tävlingar eller frågestunder som ni har på på era bloggar kan ni skippa om jag själv inte har deltagit eller faktiskt har frågat något!
Visst det är roligt att få veta om olika tävlingar och så men skriv bara något i stil med att ni gillar något jag skriver eller liknande så läser jag er blogg och godkänner kommentarerna. Frågestunder är enligt mig till för dom som läser ens blogg dagligen och faktiskt vill fråga något.

Sen ett svar på en kommentar om vad jag gjort idag :P Jag har jobbat från 9.00-17.30!!! Var på övertid, stackars mig men kvällen har bara börjat och jag har inga planer alls!!! Vad göra egentligen, vill till Kalajoki men lycka till bara när jag ingen bil har och kaveri (vän) vägrar köra, brist på vänner eller ide`er, hmmm svår fråga.

En GLAD MIDSOMMAR till alla läsare i alla fall! ♥

Irriterad

Kan inte annat än säga att denna midsommar kommer bli en av dom sämsta någonsin! Först jobb och sen händer,  ja vad händer sen? Ingen aning och jag vill det ska hända något orkar inte med en till tråkig midsommar har upplevt allt för många i mitt liv. Förra året var värst och året före det vill jag inte äns komma ihåg. Nä nu och sova skall upp tidigt imorgon men om jag får sova, det är en annan sak  så irriterad som jag är, suck! :/

Midsommar planer

Har kört runt lite i stan med två kompisar och funderat lite. Kul hade vi och nu klarnar det lite inför midsommarn men allt e inte klart ännu, men en sak är säkert hemma hos mig orkar vi inte vara

Idee´r = Zero

Alltså är det bara jag som arbetar imorgon?? Nåja slutar halv 3 men vad skall man göra sen??? Har ingen aning vad jag skall göra tillsammans med en kaver, inga ideer alls. Nån bil lär jag inte ha heller och jag som hade sett fram emot att köra.
Varför blir det alltid så här varje midsommar, man vet vart man vill men har ingen bil och kaveri kör inte.

Annars jag var jätte duktig idag, fick mina fingrar klämda mellan en vägg och en tung järndörr, detta resulterar i att mina fingrar har svält upp och är sjuka, aj.

Solig morgon

Har varit vaken sen kl.9.00. och har hunnit springa till frissan och köpa shampo och conditioner och nu dricker jag en latte ( vet borde inte dricka så mycket kaffe) och väntar på att få fara till jobbet.
Det är en fin dag idag och solen är framme, hoppas bara morgondagen blir lika fin, det är ju midsommar helg för er som missat det.


                     

                                                    Så gott!!!

Filmkväll

Är hemma nu och dricker en Latte som är så gooooood!!! Skall jobba imorgon också från kl.12.00-15.00 så behöver inte stiga upp innan kl.8.00. då hinner jag på en morgon lenkki innan jobbet.

Nu blir det nog att se en film och bara ta det lungt och koppla av, det behöver jag. Har en massa saker att fundera på nu igen, suck.

Alldrig en lungn stund

Skall snart iväg igen på ett ärende och är antagligen inte hemma fören kl.22.45. om allt går som planerat. Tänk snart är det helg bara två arbetsdagar kvar, euuuhm ja jag vet har varit ledig hela veckan och vad har jag fått gjort? Inget vettigt.

En glad nyhet är att jag vet nu vad jag skall studera till hösten och det är frisör och ja jag känner att det kommer passa mig bra. Nu måste jag gå.


Shopping del 3

Ja som om jag inte skulle ha skor från förut men man kan alldrig ha för många par skor. Denna gång blev det "inte oväntat" ett par med nitar. Vet att många av mina vänner suckar och tänker inte ett par till med nitar, men denna gång är dom inte svarta utan mörkbruna.

        


      

       

                                  Så snygga!

Tiden räcker inte till

Vaknade och for på morgonlänk och efter det åt jag frukost, sen bar det av till gymmet och träna, och det känns så bra efteråt. Nu har jag 35min på mig att städa lite och fixa mig sen kommer en kompis hit och vi skall iväg på en del ärenden. Gaah tiden räcker inte till men ändå ger jag min dyrbara tid till bloggen!?


Lista

 

Beskriv dig själv med 4 ord: Kreativ, positiv, blyg och omtänksam.


Hur lång är du? 167.


Hur gammal är du? 19 blir 20 nu i agusti.


Syskon: En storebror, sen finns det två personer som är som mina systrar.


Ögonfärg? En del säger gråa, andra säger gråblå och många och även jag själv säger havsgröna (om det nu finns en sån färg).


Hårfärg:  Svart.


Intressen: Träna, zumba, bodycombat, springa, se film, shoppa, skönhet, baka (inte ofta det händer), måla, teckna, umgås med vänner, ha kul helt enkelt.


Dom fem bästa ställen du vet: Vanda, Parikkala, Berlin, Sundsvall och Cypern.


Städer du vill besöka: New york, Tokyo, Stockholm(Ja jag vet har alldrig varit där, pinsamt!), Paris, La, Toronto, Bankok och Sydney, listan kan göras längre.


Framtidsplaner: Utbilda mig till frisör och sen arbeta utomlands eller i en annan stad, tänker inte stanna här. Vill se och uppleva så mycket som möjligt och klättra högt på karriärs stegen.


Hur bor du nu?: Ensam i en lägenhet


Hur tror du att du bor om tre-fyra år?: I en lägenhet i någon annan stad och antagligen själv.


Vem är din bästa vän? Jag har två bästa vänner, E och M <3


Vem står dig nära både som släkting och vän? J vet inte vad jag skulle göra utan han, en av dom bästa småkusiner jag har!


Vänner du gillar att umgås med men som du nästan alldrig hinner se: Linn, Lizette och Ia, saknar er!


Vänner som du vet alltid finns där även om det kan gå månader eller år utan att ni träffas: Hanna ja Maisa tietysti! <3


Har du många vänner? Hah hah, vilken fråga, svar ja men få som jag står nära och ibland känns det som om man inte skulle ha några alls!


Vem är din förebild: Har ingen förebild som jag kommer på nu.


Vem får dig alltid på bra humör? Mina vänner!


Något du drömmer om men inte vågar göra? Ja a det skulle nog vara att sjunga inför publik och få höra att man kan sjunga, men ja enligt mig själv kan jag inte sjunga så jag låter bli!


Musik du lyssnar på: Hatar att svara på denna fråga eftersom jag lyssnar på en massa olika  allt från pop, rock, hiphop mm. Det varierar helt enkelt. Men om jag säger favorit artister så Eminem, Rihanna, Dead by april, Inna, Lady Gaga, Anna Abreu och en massa andra finska artister jag inte orkar skriva här.


Hemma i stan

Dricker just nu en latte (det enda kaffe jag brukar dricka) och äter glutenfri knäckebröd + en kvarg burk med bär.  Är som sagt hemma i stan i min lägenhet och har hunnit städa lite och nu tar jag det bara lungt. Imorgon blir det gymmet och skall jag vara ärlig så har jag saknat det under denna helg.


Shopping 2

Här kommer lite mera av det jag shoppade i Vanda.


               
            

                 2st. läppglans, ett nagellack och ögonskugga


Tråkigt

Har hunnit vara vaken i två timmar och gjort absolut inget vettigt. Har busat med katterna och tittat på tv och fixat ny bloggdesign. Funderat på vad som händer i helgen och kommit fram till massor! Nu har jag tråkigt men jag tror jag skall städa lite och göra mamma glad tillshon kommer hem, sen blir det nog att fara på ett lenkki pass.

Shopping del 1

Här är något av det jag köpte i Vanda.


               

                              Söt fest Topp - Only

            

         En ny väska behövde jag så det fick bli en  från Guess


           

                               Så snygg!


            

En lungn dag

Händer inte så mycket just nu annat än att jag följer med lite finska tv-program och funderar på lite olika scheman inför nästa vecka. Har hunnit vara och springa en kort sträcka och så var jag på besök till farmors.
En lungn dag helt enkelt, härligt med sådana emellan åt också.

Visar bilder senare på det jag köpte under min resa till Vanda om jag hinner, om inte så får ni se det imorgon.

Ost

               

                                  Bond ost = gott!

Dagens låt





En bra låt att höra på när man åker bil

Framme

Sitter i soffan och ser på tv och helt enkelt bara tar det lungt och äter lite knäckebröd med ost och dricker ett glas berocca (ursäkta stavningen). Känns bra att jag får återgå till mina vanliga rutiner nu och skall kanske fara på en kvälls länk ännu ikväll. 
Helt hemskt vad man har ätit under denna helg! Så mycket som jag har ätit idag brukar jag inte i vanliga fall äta på en dag! Har inte hunnit träna heller så på tisdag blir det att fara till gymmet och träna och imorgon blir det åtminstone morgonlänk och ett besök hos farmor och spela kort.

 Imorgon skall jag visa vad jag har köpt, vilket inte är mycket men jag måste spara lite inför ett x antal planer nu i sommar. Vill hinna med så mycket som möjligt denna sommar.

Snart hemma

Körde just igenom Seinäjoki och där var det folk minsan! Nå inte så konstigt när det Provinssi rock där. Nu är vi snart hemma eller ja hemma och hemma jag är ju inte precis hemma då åker först imorgon eller tisdag får se hur jag gör.


                

                                   Bild från Provinssi Rock

På väg hem

Alltid när jag kommer fram till Helsingfors och Vanda så får jag en underlig känsla inom mig som gör att jag känner mig hemma!? Inte såkonstigt om man tänker på att den första månaden efter jag föddes så bodde jag i Helsingfors innan jag fick åka hem.
Alltid när vi skall åka hem igen blir jag ledsen och vill inte åka hem, likaså är det nu.
Nu är vi på väg hem och nu skall vi stanna på en kaffe vi Juustoportti.

´Fullt upp!!!

Jag är jätte trött men har hunnit med mycket idag och super kul har det varit. Har varit å shoppat med mina föräldrar och med min bror och hunnit besöka coffe house. Sen var vi på spa och provade olika sorters bastun och mineral vatten pol. Så har vi åkt olika slags rutchbanor och ja jag kanske är nästan 20 och borde agera moget men min bror och hans flickvän är runt 30 och dom åkte vatten rutch banor å jag tycker det är häftigt att dom tycker sånt är kull!
Sen var vi och äta på min favorit resturang Amarillo, och god mat fick vi! Sista jag har gkort ikväll var att gå ner till hotellets bar och bara ta det lungt. nu skall jag sova go natt.

Hotellrummet

 kanske ni fattar vad jag menar med intressant inredning.

           

           
           

                   Sminkrummet eller vad man skall kalla det

            

                               Tack så mycket! ;D


Har hunnit äta frukost och jag som inte är van med att äta annat än en liten yogurt på morgonen kan bara säga att min magen inte mår så bra! Nu ringer telefonen måste gå! :)

Framme

Har haft en rolig kväll och har umgåts med min familj och nu är jag på hotelrummet och tar det lungt. Så här fint hotell rum har jag alldrig haft! Mycket intresant inredning måste jag säga och ett eget smink rum det är ganska häftigt! utsikten e ju inte den bästa men bryr mig inte så mycket, roligt med alla små presenter man får här, hih hih.

Bilder på rummet kommer imorgon, orkar inte nu för jag skall snart sova har en rolig dag framför mig imorgon med spa, shopping mm.

God natt

I bilen

Sitter i bilen och tråkar, därför kan jag lika bra skriva något här. Har hunnit köra förbi Seinäjoki och se alla människor som skall på Provinsirock något jag hade tänkt åka på i år men skippade det, fanns inget som egentligen intreserade mig där.

                                 

                                        I bilen

                   

Snart åker vi!

Sitter och väntar på att vi skall åka snart, väskan är nästan färdig packad och jag har hunnit på aamulenkki redad idag kl. 6. Jag tar datorn med mig på resan men vet inte om nätet funkar men ni lär ju se.



             

                                 En bild på min fiina Prinsessa.

På landet

Är hemma hos mina föräldrar nu och det känns konstigt för senast jag var hemma så var under påsken. Mitt rum ser anorlunda ut och inte riktigt som mitt rum mera.
Katterna har växt och blivit stora eller ja den ena åtminstone har inte sett den andra ännu. Funderar på att fara på en kvällslenkki men får se om jag hittar några kläder att använda skulle behöva gå igenom mitt klädskåp här, helt otroligt vad mycket kläder man har till ingen nytta.

Dagens outfit

               

               

                                Tröja - Gina Tricot
                 Jeans, Serious  sally från Wautsi

En sömnlös natt

Jag har haft mycket att tänka på nu och jag blir inte klokare hur jag än funderar på allt som händer nu. Fick inte äns sova inatt, så 3 timmars sömn är allt jag har fått sova inatt och jag var jätte pigg en 6 tiden på morgonen, jag föstår inte nå jag har ju packat klart åtminstone det jag skall ha med mig hem nu i helgen och till resan imorgon.
Skall bli så kul att få komma bort från allt nu, behöver verkligen koppla av.




"Adversity makes you stronger"

Ibland känns det bra att få veta att det finns människor som har varit med om samma saker som en själv. Det lättar och man känner hur en stor sten som tynger ner en mot marken blir undan skuffad och man känner sig fri igen. Denna vinter har inte varit lätt och jag är glad att 4 personer fanns där för mig specielt min bror även om han egentligen inte har hjälp mig utan att själv veta om det.

Som rubriken lyder "Adversity makes you stronger" = "Motgångar gör en starkare! Fast han sa det på finska åt min kompis när dom disskuterade arbeten och arbetsmöjligheter. Detta stämmer och vi lär oss av våra misstag även om vi ibland önskar att vi hade dom ogjorda. Och när det är som svårast i livet så får man inte ge upp hoppet om något bättre!

Skulle kunna skaffa dom här fyra orden som tatuering för att fira att två viktiga saker hänt i mitt liv, första gången för nästan 20 år sen och den andra för 14 år sen.

Sen skulle också "Listen to your heartbeat" vara passade åt mig. Detta har inget med kärlek att göra för er som inte känner mig.


Tråkigt väder

Jag måste säga jag har varit duktig idag nu när jag har tvättat och diska + att jag han ut på en morgon promenad. Gjorde inte maten själv utan gick och köpte något till idag. Orka köpa hem mat när jag skall vara borta hela helgen. Ikväll blir det att jobba och imorgon skall jag packa om jag nu inte gör det efter jobbet ikväll.

Vädret skulle ju få vara finare och inte så här tråkigt, usch inget kul alls. Vill ha sol och värme så man kan vara ute.

Morot iställe för chocklad!

Är jätte snål på något söt men jag får inte äta sötsaker nu när jag inte kan gå till gymmet och jag märker att man blir på bättre humör när man skippar sötsaker.
 Ni kanske tycker detta låter knäppt men jag har under hela min tonårs tid varit noga med vad jag äter. Och så som jag såg ut när jag gick i högstadiet det vill jag alldrig mera uppleva! Ganska konstigt att jag hatade gymnastik i högstadiet på 7an och halva 8an men vet anledningen till det så egentligen är det inte så konstigt.

Tänk er på 2 år gick jag ner 10 kg! Oj vad jag var stolt över att ha klarat det och nu vill ja ju inte gå ner 10 kg precis nu tränar jag och försöker äta rätt för att jag vill må bra och för en gångs skull i mitt liv vara nöjd med min kropp.

Jag har ett mål och jag tänker uppnå det men det kommer inte att bli lätt, tro mig jag vet!


Trött och har tråkigt

Jag vill göra något roligt men vad vet jag inte, är så rastlös nu så jag överväger att fara å springa men jag måste vila kroppen nu och bara ta det lungt. Trött är jag också men inte tänker jag sova nu inte, nä blir väl att se en film eller något liknande.


Dagens låt

                                           

God morgon

Har inte fått sova nånting inatt och nu skall ja snart iväg till jobbet och pigg kan man ju inte säga att jag är. Ingen god morgon för mig inte vädret ser ut att bli bra idag och det var ju bra hoppas på lika bra väder imorgon också. På fredag kan det vara lite svalare, skall sitta i bilen största delen av dagen när vi åker ner till Vanda.

Filmtips

Får höra ofta av mina väner att jag är barnslig när det kommer till att välja filmer, men ja sån är jag! Jag föredrar action filmer och komedier och animerade. Skräck filmer hatar jag fy tusan kan räkna alla jag set på en hand!

En film jag rekomenderar om man gillar animerat och vargar är Alpha and Omega den är riktigt bra och lärorik.

           
                                                                 bild lånad från Google

Eftersom det inte är någon sol framme så får det bli 8 1/2 av 10 moln


                        

Helgens låt


Rosa

Hah hah en sak som är roligt är att färgen rosa inte är min favorit färg men hela min blogg är rosa!? Ja men nu ser min blogg lite bättre ut. Nu skall jag iväg och handla lite sen blir det film time, tror jag.

känner mig svag

Vet inte vad som plötsligt kom men nu känner jag mig yr och alldeles svag och hela kroppen värker!? Typiskt att detta skall komma nu när jag har en massa saker att ta itu med denna vecka! Tur jag är ledig imorgon, då skall jag bara vila och ta det lungt, det är just typiskt när jag nu äntligen kommit in i träningsrutinerna igen så skall man bli sjuk, int nå kul alls! :(

Söndag

Den här helgen har jag haft fullt upp med både jobb och att träffa vänner + träning förstås. Nu är det söndag och alla tycker jag förtjänar lite ledigt, eller hur!? Nä jag skall jobba idag också men bara några timmar så det e int så paha. Sen efter det blir det att fara på lång lenkki och sen bara ta det lungt och vara glad över att jag är ledig på måndag, wihooo.


Film

Det blev en till film ikväll och jag är alldeles svag! Alltså jag har sett filmen "The last song", med Miley Cyrus i huvud rollen och hjälp vilken bra film!!!! Rekomenderar det jätte mycket, trodde den skulle vara jätte dålig men nä, den e helt super!!! 


          

                                                         Bild lånad från Google


                            10 solstrålar av 10!!!!

       

Film

Knappast någon som sitter och tittat på filmer nu när det är så varmt men jag kollade går kväll filmen Step up 3 och jag tyckte den var riktigt bra men bäst är ändå Step up 2 the streets, gillar den så mycket ♥. Ettan gillade jag inte alls.


                
                                                            Bild lånad från Google.


                              Betyg: 8 1/2 solstrålar av 10



 

30 grader varmt!!!

En sak som är säkert denna sommar tänker jag inte åka utomlands eller åtminstone inte till södern om nu inte någon vill betala mig en resa dit. Nä men om den här sommaren fortsätter att vara så här varm som idag så skulle jag föredra någon sval dag också.

Idag har jag umgåts med mina tre fina vänner M, E och M och vi har kört runt lite och planerat lite inför får resan (Mycket vi fick plannerat egentligen, euuuhm).

Annars då, sov till kvart före 11 och sen var jag på morgon länk och sen till gymmet. Kom just in efter en kort kvälls promenad och nu skall jag strax fixa mig och springa ut på ett litet ärende.

Ny blogg design!

Nu är det sommar och sol, okej solen kanske inte är framme kl.1 på natten men ja i alla fall så tänkte jag det kunde vara fint med en ny blogg design. Färgen rosa var kanske inte först på min listamen men så tänkte jag äsch två månader kvar av tonårslivet så varför inte ta ut det barnsliga i mig. Barnslig tror jag nog allatid jag kommer att vara ibland och ibland gör det en gott att få släppa loss och inte vara så stel och alvarsam jämt.

Nu säger jag god natt och ha en bra arbetsdag och en bra onsdag! Själv är jag ledig och skall bara njuta av att göra ingenting, eller okie jag skall till gymmet och fara både på morgon länk och kvälls länk men där emellan skall jag inte göra så mycket.

Detta skall jag göra i sommar!

1. Åka till Vantaa!!!

2. Bli lika brun som förra sommaren (har alldrig varit så brun som då!)

3. Uppleva fina sommarkvällar med vännerna.

4. Åka bort en helg på bilsemester med M, E och M!!!

5. Fira min födelsedag. Blir ju 20 i agusti!

6. Njuta av den sista tiden som tonåring.

7. Festa och ha kul.

8. Arbeta!!!

9. Simma vid fäboda. Hann inte förra sommaren.

10. Gå på gym oftare än vad jag gör nu.

11. Fira att det är 20 år och 14 år sen jag var med om två viktiga saker som har stor betydelse för mig. 
     Vill göra något som symboliserar det!

12. Jag skall se till så sommaren 2011 blir den bästa sommaren ever!

Sommar

Nu är det jätte fint väder där ute och det är jätte varmt också!!! ♥ Det är sommar för alla som har missat det. Idag har jag varit ledig hela dagen och bara tagit det lungt. Börjadedagen som vanligt med morgon länk och senare på dagen blev det att gå lite på stan. Var sen på Zumba vilket kändes som en perfect avslutning på dagen.

Har även suttit och tittat på lite bilder på det hotel som  jag skall bo på i vanda. Vill åka nu och få gå på spa och leva lyxliv en helg för hotellet är tre stjärnigt men det ser så fint ut och det bästa är att vi inte behöver betala något för det och då inkluderat frukost och spa. Det finns även ett gym där så ifall jag känner för mig att gå och träna så finns möjligheten, vilket jag säkert gör om jag hinner. Finare julklapp kunde man inte få! :D

God morgon!

Ja vet klockan är kvart före två men ja var utigår och hade skoj, typ. Träffade kompisar som jag inte har sett på länge men även vänner som man ser nästan varje dag nu för tiden.

Känns bra att veta att jag är ledig imorgon men nog skall jag till jobbet för det, hah hah. Trivs så bra där :P

Nu skall jag väcka upp bästis å M å fråga om dom vill ha nå mat, själv skulle jag inte orka laga mat vilket jag knappast behöver om jag känner mina vänner rätt. Blir väl att hämta mat åt dom medans jag värmer min egen mat i micron.

Fredag

Idag har jag sprungit på en massa ärenden. Först steg jag upp kl.8.30 och for på lång länk och efter det blev det gym. Sen han jag äta glass på torget med L&L och efter det var det har jag varit med mamma på lite ärenden. Nu skall jag snart iväg på jobb och efter det blir det nog att se en film och bara ta det lungt.

 

Torsdag

Har idag varit på förlovningskalas och det var riktigt roligt. Var tillsammans med fyra kompisar och förlovningsparet var riktigt fiina!!! Själv hade jag problem som vanligt med att välja vad jag skulle ha på mig, men det blev till sist en vit spets topp och dom nya jeansen jag köpte för några dagar sen.


                                 

                                   Min frisyr som jag hade

Onsdag

Det slog mig idag att det är juni och maj månad är slut! Snart ja snart får jag åka till Vanda och fy vad jag längtar för Vanda känns som ett fjärde hem för mig. Jag skulle faktiskt kunna bo där nångång i framtiden.

Jag fick som sagt svar från frisörsskolan igår och jag har blivit lovad studie plats och jag har tackat ja till.
Väntar ännu på den andra skolan jag sökt till och om jag slipper in dit också så blir jag super glad!!! Men jag har funderat mycke på frisörs yrket och ifall det blir så att jag skall studera det så har jag redan framtidsplaner.

Även om det gäller att leva i nuet så måste man också komma ihåg att ha framtidsplaner! En bra sak jag behöver ju inte flytta har redan en fin lägenhet här i stan och skolan finn ju här!

Jag saknar J idag för han fyller år idag och är som en lillebror för mig och tänk nästa år blir du 18, om jag kommer ihåg rätt!!!! Vart har den här tiden tagit vägen?? Nåja jag fyller ju 20 i sommar så :P


RSS 2.0