Måndag

Denna helg har jag  drukit mycket glögg och så har jag ätit pepparkakor det gillas. Julen är inte långt borta nu och jag måste erkänna jag har redan  pyntat min gran, här i men lilla etta :P Jag vet jag är lite tidigt ute men jag vill iår försöka ha julstämning. Allt är inte färdig pyntat här men så går ju mycket av min inredning i julens färg röd, så jag vill inte ha röda julpynt. Ja vilka färger har jag då valt???

Det får ni se senare när jag visar lite hur min gran ser ut. En ledtråd den är inte grön ;)

Annars är denna måndag lik alla andra.


Lilla Jul!

Nu har jag julstämning och det är så det skall vara! :D Är hemma på landet nu och skall snart äta julgröt. Bakat har vi också gjort och nu lyssna jag på julsånger. Igår drack vi glögg och såg på film.Torsdag = helg?

Vilken dag, har varit vaken sen kl.7.15 och tänkte inte orka stiga upp men till skolan kom jag och satt där och hade musik och lärde mig faktiskt mycket!!?? Vem hade kunnat tro att jag skulle ha saknat att ha musik i skolan? Har i alla fall bestämt mig jag skall lära mig gitarr! Jag har alltid velat det men alldrig riktigt tagit tag i det men nu så ska jag lära mig det inte bara för att vi måste välja ett instrument som vi ska spela utan för att jag faktiskt vill.

Idag är det torsdag och för många så är det vanlig skoldag imorgon men jag är ledig! Eller ja jag har självstudier och skall göra lite skol arbeten och städa inför lilla jul. Tänk snart är det december!

Julen är snart här! :D


Tisdag

Jahapp jahapp den här dagen började ju bra. Skulle stiga upp kl.8.30 hade jag tänkt så att jag skulle hinna göra lite saker här hemma innan skolan men nepp jag sov till 9.15!!!
Nåja ingen panik skolan började ju kl.10.30 så det va ju lungt, men alla måste får jag ta itu me nu!

Nu är jag sugen på pan-pizza men det är varken fredag eller lördag utan tisdag! Hmmmm vad göra???
Alternativ 1. vänta till helgen?
Alternativ 2. springa till närmaste matbutik och köpa en pizza?

JA inte är det lätt inte! :/

Mycket att göra men ädå så lite att göra

Jag har tråkigt men det är inget nytt närd det gäller måndagar. Jag har en massa saker jag borde göra men orkar inte just nu. Provet gick bra tror jag, kan ju alldrig riktigt veta.
Efteråt gick jag in till centrum för att se om jag skulle hitta något att ha på mig på julfesten men nä inget föll mig i smaken ingen direkt suprise precis. Irriterad och trött gick jag hem och nu borde jag göra en massa saker men orkar inte. Tur att man ska på Zumba ikväll det behöver jag!

                             

              Jag idag förutom att jag inte hade någon mössa och nej jag har ingen rosa mössa heller :(

                                                 Tror inte att jag skulle passa heller

Måndag morgon

Vaken är jag och har varit det sen kl.8.00!! Vet men jag tycker om att vakna tidigt den dag då jag har prov/tent fitdå får jag repetera lite innan skolan börjar. Men just nu känns det som om jag har missat något som jag borde ha läst på men vad???? Lär väl se det senare idag.

                           

                                   Tecknade lite hastigt nu på morgonen


Söndag

Oj oj oj, jag är jätte trött efter gårdagen, som enligt mig har varit den här månadens bästa dag!

Jag var nämligen till Tamper (Tamerfors) men min bästis, (Har alltid gillat det ordet). Vi shoppade och fick med
oss hem ett x antal shopping påsar. Visar kanske imorgon vad jag köpte. Sen blev det tåg och bilresa hem och ett långvarigt stopp på vägen och ett kortvarigt även om resan bara skulle ha tagit två timmar.
Men om jag får svänga om ett meningen så "efter solsken kommer regn" och söndagar är inte min favorit dag,
specielt inte om man har tent på måndag morgon! Jag tror jag har läst rätt så bra men man vet ju alldrig vilka
slags frågor, det kan tänkas komma.
Börjar 10.30 - 14.30 imorgon och sen har jag mycket att göra som att besöka biblioteket och köpa lite målar saker för nu börjar jag få ideér till att skapa tavlor igen efter en långtids paus. Lagom sådär till jule tider ;)


RSS 2.0