Söndag

Vad kan jag säga, denna helg har varit super nice och tack till alla som firat med mig! :D Oväntade gäster och presenter har jag redan fått. Har jobbat och inatt har jag bara sovit 3 timmar!!!! Börjar bli lite trött jo men inte varje dag man fyller 20!!!

Dennasöndag har spenderats på jobb från 9-16.00 så ni kan ju tänkar er hur pigg jag var efter att ha varit ut igår kväll. Har även kollat film med E som var här i helgen.

Imorgon börjar livet som 20 åring, 2 och en halv timme kvar!!!!

Fredag

Min favorit dag på hela veckan är här men jag skall arbeta ikväll från kl.18.00-23.30, suck lockar inte alls. Vad har jag annars gjort idag då, ja var med Liz till Fäboda och gamla hamn, poerwalk, matlagning, städning, diska, datorn och hämtat hem min telefon som nu äntligen funkar!

Fullt upp

Vilken dag jag har haft. Först steg jag upp kl.8 och for på gym, efter det fixa jag mig och for ut på lunch med mamma och pappa. Efter det var vi och mat handla och köpte lite ingredienser till min födelsedags tårta, sen var jag på kaffe med A och vi gick även runt i lite affärer och prata.
Hann komma hem slå på datorn så ringde E och vi for å köra lite och handla det som E behövde.

Hann igen komma hem sätta mig ner så ringer Liz å frågar om vi skall vi skall fara å simma med Linn till gräve och he gjo vi, å fy va he va kul, vi fösökt ringa åt S men vi fick int tag i han nå så vi fo till Myyso å drick tee. Satt där en stund å spela kort som på den gammla goda tiden.

Sen hem och har suttit vid datorn och ätit jordgubbar ♥.

En händelserik dag och hela denna vecka har gått så fort!!?? Nå ja tre dagar jobb att se fram emot, wihooo och sen ut på lördag och fira mig!!!! :D

Finsk solnedgång

                  

Onsdag kväll

  Sitter och lyssnar på GMX, så bra låtar och den enda svenskspråkiga artist jag lyssnar på nu.

               

                      

"When they stop talking to you, they start talking about you."

                                              

Dagens outfit

Har varit och ätit lunch med E idag och nu sitter jag på balkongen och njuter av solen samtidigt som jag försöker hitta en ny frisyr åt mig, vill göra något nytt.

            

  Topp - H&m, Jeans shorts har jag klippt och fixat själv, bälte är från
                         en klänning från Gina tricot


Hemma

Hooh äntligen hemma efter många om och men. Har jobbat 6 1/2 timme, eller de e vad jag skall jag jobba men vi kan säga att jag jobbat 7 timmar å nå minuter, suck.

Nåja nu skall jag jobba som mest denna helg, fredag, lördag och söndag och sen har jag bara roliga saker att se fram emot! hoppas bara ja inte blir sjuk har nämligen sjuk hals, suck fattas bara jag skulle få angina nu också :(

Vill ha nästa veckas helg men vi kan skippa att jag blir 20, trivs att vara tonåring :P

Musik

        

Vill att det skall vara nästa vecka nu!!!

Det ända jag har att se fram emot idag är att jobbaoch det lockar inge alls just nu! Funderar också på om jag skulle åka hem till föräldrarnas i två dagar ikväll efter jobbet men ja då skulle jag behöva packa och det orkar ja inte med. Måste hur som helst och handla lite nu.

Vill att det skall vara nästa vecka, för då händer allt roligt och jag behöver bara jobba tre eller fyra timmar den veckan! Så skall vi fira att jag fyller, så blir det Kokkola till helgen och mycket mera skoj!!!

En bild från i helgen när jag hade lite tråkigt en stund


         

        Now there is only the good times left for this summer

                          

Tisdag

Ja det är en ny dag utan att jag har gått å sova. Blev ingen Zumba, det blev att fara i gymmet istället och tur va det för det gick så arma bra!!!!
Nu tusan skall jag ta itu med tränandet igen och skippa godsakerna ännu mera! Så som jag levde denna helg var inte bra, brrrr känner bara hur dåligt jag mår av allt sött och all fet mat man har ätit.

Motivationen finns där men det är svårt att få den att hållas länge och det är första steget till att börja träna och att faktiskt vilja gå ner i vikt. Sen så skall man alldrig börja träna för att andra tycker det, man skall träna för att man själv vill det och att det är för äns eget bästa, det har jag lärt mig.

En vecka kvar!!!???

Hoppas alla har fått en bra början på denna vecka! Själv så lät jag mig sova till halv 11 och for på en lenkki / powerwalk, skippade gymmet denna morgon och far på Zumba ikväll istället för jag kan inte skippa träningen helt idag, har nämligen legat på lat sidan nu denna helg, suck.

Idag slog det mig att jag har en vecka kvar av mitt tonårsliv!!!! Börjar smått känna hur paniken kommer smygandes och jag har funderat över vad jag har gjort med mitt liv och vad jag har lyckats med.
De e inte mycket men nu har jag bestämt mig att det är dags att börja göra mitt liv lite mera händelserikt  och det första jag skall göra är att fira min 20 års dag men det får bli helgen efter, fyller på en måndag, suck. Blir åtminstone Kokkola då och kanske men bara kanske blir det Tammerfors helgen efter det få se.

Skolan börjar ju den 16.8. så kan inte riktigt planera något tills det och jag längtar faktiskt att få börja studera. Tänker göra all praktik utomlands om det går eller i en annan stad. Vet redan var i sånna fall, Sundsvall, Vanda, Helsingfors eller varför inte Seinäjoki ;) Har redan boende fixat, hah hah.

Söndag

Fy tusan vilken helg, om det inte var för att jag jobbar varje dag nästa helg så skulle jag åka bort! Har fått så nog nu av den här stan nu, suck. Jag är trött, arg, stressad, irriterad, ledsen, besviken och lite glad på samma gång!? Skulle behöva få komma bort och slappna av lite tur att jag är ledig imorgon och det första jag skall göra är att besöka gymmet och träna, om det är något jag behöver nu så är ett ordentligt träningspass.

 Skall jag vara ärlig så har den här söndagen varit helgens roligaste dag när man har fått umgås med roliga människor!

Fredag

Skall snart iväg å jobba och efter jobbet blir det att snabbt fara hem och byta om och sen ut på stan och träffa folk. Tänker shita i alla bekymmer idag och bara ha kul och se framåt, jag har kommit fram till att det är det ända rätta just nu.
Varför bry mig när ingen annan gör det? It´s time to let the good times roll, summer´s  not over yet! :D

Musik




Tegelsten till telefon

             

    Tänk att jag skulle behöva ta dig tillbaka, nåja tur så är det 
                             bara tillfälligt!!!

Vill ha en Iphone!!!!!!!!

Alltså fy F*N va jag kan vara arg på min Samsung tuoch just nu!!! Funkar inte att ringa funkar inte att texta, funkar inte alls folk kan ringa åt mig men jag kan inte äns söka efter någons nummer om jag vill ringa! Kan inte äns ringa nödcentralen ifall det skulle behövas!!!????
Great tur att det är två års garanti på den men ändå jag orkar inte me den mera. Hoppas den ringer när jag skall upp till jobbet imorgon annars är det lite surt.

Vill så gärna ha en iphone men tror inte det blir någon sån nu, skall se vad det blir med min shit telefon nu måste väl ta min gammla Nokia i användning igen, suck. Inte nog med det när både internet och min telefon fick fel igår kväll gissa om jag kände mig handikappad! :'(


             

 Ända som är bra är färgen just nu och nej rosa är inte min favorit färg!!!

Måndag

Har haft en kul helg tillsammans med en kaveri + att jag har jobbat och tränat lite. Har hunnit och sola lite men det syns ju inte, f*n. Vill vara lika brun som förra sommaren men får vara nöjd med annat som jag lyckats med i sommar. Som t.ex. har jag lyckats förvånansvärt bra med min träning och får den ena fina komplimangen efter den andra av folk man träffar.
Arm och ben musklerna har blivit så fina och det syns att jag har tränat men inte sådär överdrivet, vill inte ha några stora muskelpaket heller!!! Magen som har varit det svåraste börjar även den ta den form som jag vill ha och jag har åter igen kommit på vad det är som gör tränandet så roligt!

Svaret är resultatet, finns inget roligare än att efter flera veckors slit äntligen se vad man lyckats med och förstå att det är sant. Det tar länge och det finns inga genvägar som håller i längden. Svårast är att lämna bort godsaker helt så det strunta jag i och äter det bara en gång i veckan för annars tappar man lusten att fortsätta tränandet och på valet av nyttigare mat.

Funderar lite på at ge lite tränings tips här i bloggen kanske någon som är intresserad???

BTW: Det är ju Jeppis dagar nu, wihoooo :D

Tomhet

Kom just hem från en utekväll med S och hans kompisar, orkade inte vara där nå länge för jag orkade  helt enkelt inte och hade ingen feeelis heller.
Har bara en massa tankar och funderingar i huvudet just nu och jag känner den där återkommande tomheten igen och jag blir inte klok på vad det är.
Känner en klump i halsen men jag tänker inte gråta för varför skall jag gråta när jag inte äns vet orsaken till det är, det är bara dumt!

Hoppas bara lördagen blir bättre hitills har den inte börjat så bra och imorgon skall jag jobba.

Vill för en gångs skull vara glad och faktiskt ha roligt  utan drama, bråk och den där tomhets känslan.

God natt

Fredag

Vaknade kl.8.00 idag som vanligt och for på en power walk orkar inte gå till gymmet idag skall städa istället, det behövs verkligen!!! Andra planer för idag är väl att bara ta det lungt och se vad kvällen har att erbjudamen ja tror det blir ganska lungt.

Snart iväg

Dricker en sista latte för dagen innan jobbet så jag skall orka arbeta 6 1/2 h. ikväll. Sen är jag hela morgondagen ledig och det skall bli så härligt, även om jag har haft ledigt i tre dagar nu.

Dagens låt

           

Torsdag

Godmorgon på er! Antar att många har vaknat nu, själv har jag varit vaken sen kl.8.00. Har hunnit vara på gym och träna och nu tar jag det lungt och dricker en Latte.

Hade annars en kul kväll igår först for vi till Netti och sen till O`learys för att äta popcorn :P . Blev en kort kväll, kom hem typ halv 11-11 typ. Fick även en kommentar som jag inte tycker stämmer hah hah. " Du liknar lite Megan Fox" ??? Hah hah, detta lever jag länge på, tackar personligen tycker jag inte att jag liknar! :D

Onsdag

Har hunnit vara på morgonlänkki och vara med A på kaffe och shoppa. Hittade en jätte söt klänning som jag kan visa senare. Ikväll skall jag på Bodycombat och sen ikväll skall jag ut en sväng med A. Nu blir det att ta itu med disken och kanske tvätta lite kläder.

Shopping från Kokkola

                Blev inte så mycket men tillräckligt ändå.

            

   Fyndade den på H&M, den ser lite stor ut på bilden
 

            

En klänning från Gina tricot ville ha vit men det fanns inte denna är M och den är lite för stor.

           

            Bikini köpte både övre och undre del från Lindex

           
  En sån här att ha under toppar typ, från Gina Tricot

Har paus idag

Orkar inte skriva idag får bli imorgon och då lovar jag att visa vad jag köpte i Kokkola! :)


Dålig uppdatering

Sorry har haft en massa på gång idag allt från bilar som stannat när vi har kört till shopping. Har även ätit god mat på Golden rax. Varit på kaffe till kusins och pratat om att inte vilja bli gammal.

Imorgon får ni se vad jag har shoppat.

Måndag

Antar att dom flesta av er har vaknat nu. Själv har jag varit vaken sen kl.8.00. och då for jag på gym, tränade mag, rygg och bröst muskler idag. Efter det så for jag hem och nu håller jag på att fixa det sista innan jag och S åker till Kokkola, får se om P kommer med också.

Att få börja dagen med en kaffe Latte är aldrig fel.

Lördag

Har hunnit vara på morgon länk och handla mat redan idag. Nu skall jag ta det lungt en stud och sen skall jag städa det sista inför ikväll.
Skall jobba ikväll först sen blir det väl att fara ut och se vad kvällen har att bjuda på.


En dag fylld med känslor och vårrullar

Vet inte hur jag skall förklara denna dag. Jag har skrattat och umgåts med vänner och har haft roligt. Jag har gråtit även om jag själv inte är ledsen men att se någon man bryr sig om gråta får en själv att börja gråta.

Sen så blev jag snål på vårrullar men jag slutade äta dom av nån anledning för ett x antal år sen och nu ville jag se vad det var. Svaret är dom smakar fett och jag får sjuk mage av dom så alldrig mera några vårrullar för mig inte.


                  

                                    Åt 4 st och det var för mycket!!!!

Fredag

Vaknade kl.9.00 och for iväg till gymmet där jag tränade bak och bröst muskler, tränade även lite mag muskler också. Känner nu att jag äntligen har kommit igång igen med träningen och nu banne mig skall jag hålla det här schemat tills nästa sommar.

Skall snart iväg till Nykabi och när jag kommer hem skall jag städa klar min lägenhet. Det bästa är att det är fredag! :)


Klagar inte på vädret

Är arg på allt just nu och är besviken på mig själv! Börjar bli dags att få bättre självförtroende nu. Känner mig värdelös och bara i vägen för alla andra.
Önskar något bra kunde hända mig nu och som faktiskt varar för evigt. Jag har just nu svårt att glädjas över något eftersom det ändå kommer tas ifrån mig tillslut.

Just nu vore tatueringen "Adversity makes you stronger" något som skulle passa mig perfect.

Varför slutar det alltid med att jag blir ensam kvar utan att någon vill trösta mig. Jag är där för alla och skall hjälpa alla och reda ut deras problem men nu känner jag den där återkommande tomheten igen.

Snälla berätta vad är det jag saknar som inte finns i mitt liv just nu????

Torsdag

Jag kan glatt meddela att jag vaknade 8.30 denna dag och nej jag har inte varit i jobb ännu idag. Skall jobba kl.16.00 - 22.30. Har idag sökt efter andra jobb möjligheter men vill inte hoppas för mycket för att bli besviken. Har även hunnit vara på aamulenkki / power walk och gymmet förstås. Körde på ben och armövingar och lite mag men gjorde mag och rygg övningar igår så ville inte anstränga dom musklerna idag.

Nu har jag ätit och skall njuta av dom 4 timmar jag har kvar innan jobb.

Natt blogg

Jahapp nu sitter jag  och kan inte sova igen! Idag har jag hemlängtan, men inte hem till mina föräldrars nej. Jag vill hem till Parikkala. Ja jag ser det som ett hem bodde där i 7 veckor och dom 7 veckorna var det bästa som någonsin hänt mig.
Så jag längtar så att få åka dit och om jag inte slipper dit i sommar så åker jag i höst ifall det passar både mig och M. Sen måste det även passa min vän "syster" H och M så vi inte kommer dit och dom har allt möjligt på gång.





Bilder euuuuhm

Tyvärr blev inga bilder knappt, kameran dog!!! Misstänker det är batterierna som behöver laddas. Bjuder på en bild som jag tyckte blev rätt häftig, resten av bilderna från min promenad blev suddiga!

         

                                               

Solen är framme

Det är fint väder och jag skall bege mig ut i solen på en power walk och kameran följer med så en del fina bilder får ni senare!

Min lunch

Detta lagade jag idag åt mig till lunch efter att jag kom från gymmet:

      

         Innehåller: Stekt kyckling med Cocos lime grädd sås

                          Sallad, vindruvor, honungsmelon, gurka, avokado och
                          Cashew nötter.
                            
                          Kryddat med peppar och gurkmeja

                 

God morgon

Skall snart fara å jobba, gäsp och så jobbar jag torsdag kväll också. Är ledig fredag men skall jobba både lördag kväll och söndag kväll, suck.
Idag måste jag ta mig till gymmet och fylla på kortet men också träna annars blir det här inte till något.

Gäsp önskar jag skulle få sova längre, suck.

Vill ha sommarlov

Ja jag vet jag har sommar lov men jag jobbar också och jag önskar jag kunde få en veckas ledigt. Tror inte att jag fortsätter jobba till hösten har lite andra planer på gång. Visst jag skall studera till frissa men jag vill göra lite annat också.
Hittils har den här sommaren inte blivit så toppen som jag hade hoppats på. Saknar även mitt gammla jobb jag hade förra sommaren, bättre lön och arbetstider. Vill faktiskt att det skall vara agusti nu hur hemskt det än låter.
Jag vill så mycket just nu men en sak i taget.

Detta vill jag just nu:

1. Vill ha ledigt

2. Vill köpa gymkort

3. Vill börja skolan nu!

4. Vill åka till Parikkala

5.  Vill till Vanda igen

6. Vill att det skall vara helg

7. Vill på kryssning

8. Vill en massa andra saker ännu och en del berättar jag inte

Some colours to my lips

Igår var jag ju int till stan och köpte ett läppstift minns inte när jag gjorde det senast. Valde en färg som är rätt inne nu i sommar och som passar bra till en ute kväll.

            

                     

                        Färgen är mörkare i verkligheten

            

               Lumene Natural Code - Raspberry Pink nr: 13

Rastlös

Jag borde sova men kan inte och det känns som om jag inte har fått något gjort denna vecka och jag har en massa saker att göra som har med min träning att göra, suck.
Imorgon blir det att fara på aamulenkki och sen vet jag inte.

Filmtips

En till film som jag tyckte var bra men lite anorlunda är The Fighter. Den handlar om boxning och två bröder om deras framgångar, familj och deras problem. Det bästa med filmen är en verklighets baserad film.


                
                                                       Bild lånad från Google

                       8 1/2 av 10 Solstrålar

 

Måndag

Skall snart fixa mig och bege mig till stan på en del ärenden.

Filmtips

 En film som jag verkligen rekomenderar är Burlesque den är super bra! Hade höga förväntningar och jag blev inte missnöjd. Värd att se om ni gilla musikaler och huvud rollerna spelas ju utav Christina Aguilera och Cher.


    
                                                                       Bild lånad från Google
                      

               9 1/2 av 10 solstrålar

Söndag

Har varit i jobb från 9.00-16.00 idag ochnu skall jag börja packa, åker nämligen hem till mina föräldrar idag.Min bror och hans flickvän är hemma också så klar jag åker hem är dessutom ledig två dagar framåt nu för jag fixade  fram ett skift.

Det är söndag idag men för mig kunde det lika gärna vara måndag, för det känns så.


Musik




Kom på...

Så där annars bara Igår var det exakt en månad tills jag fyller 20!!!! Enh månad av denna sommar har farit sådär bara!!!! Jag har en månad kvar avmitt tonårsliv!? Bäst att ta vara på varenda dag tills det, måste göra något kul också innan jagblir 20 som jag kommer ihåg när jag blir gammal att när jag var 19 år gammal så...

Usch låter som om jag skall bli en gammal tant men 20 hallå, halvägs till 40 oj oj oj.

Lördag

Om ca. 35 min skall jag bege mig till jobbet i denna tropiska värme, puuuh. Dricker en kaffe latte så jag skall känna miglite pigg ikväll. Har bara haft en lung dag idag förutom morgonlänk men övrig träning har jag paus från idag. Imorgon blir det att fara och fylla på gym kortet och så skall jag göra ett nytt tränings schema och mat schema igen för nu måste jag börja få ordning på mina rutiner och få dom att passa in med jobb scheman osv.

Ikväll är en sån kväll när det skulle kunna hända en massa roliga grejs men jag är fast i jobbet och ja så skall jag jobba imorgon också.

Ha en bra Lördag!


Ny nageldesign

 Blev inte så bra som jag hade hoppats på men vet ju bättre till nästagång.


              

Varmt

Harhunnit med mycket idag ändå känns det lite tråkigt att detta är min enda lediga dag denna helg och den har gått åt till att se tre filmer!!! Okie jag har gjort annat också som att färga ögonbrynen t.ex. Har även tvättat kläder och blivit uppskrämd av åskan som fortfarande håller på. Ja jag är rädd för åskan en av de fåsaker jag är rädd för faktiskt.
Vet att jag inte borde klaga på vädret men det är så varmt att jag inte kommer kunna sova inatt och som om det inte skulle vara varmt från förr i min lägenhet, suck. Har gjort ny nagel design bild kommer snart...

Fredag

Har varit i jobb från 7-10 och kom nu hwem för att byta kläder nu blir det att fara på en power walk och sen gymmet känn sådär eftersom det har hunnit bli så varmt redan.
En annan sak som är bra är att det är fredag min favorit dag på hela veckan typ.

Måsten idag:

1. Power walk.

2. Gymmet.

3. Fara på lite shopping ärenden.

4. Ringa några samtal.

5. Städa.

6. Ta det lungt och vila inför helgens jobb.

Med detta önskar jag god natt

Den här listan har jag hittat hos Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

 

Senaste

Låt du hörde:
Film du såg: Sex and the city

Mat du åt: Kyckling med Thai wook (eget recept).

Kram: Minns inte

Puss: Skulle ni bra vilja veta!

Känslan: Irriterad

Resa: Vanda

Glädje: Förra helgens söndag kanske

Dröm: Klättra högt på karriärs stegen

Person du träffade: Liz kanske

Personen du pratade i telefon med: E

Personen du fick sms av:  E

Gången du åt 7-eleven korv: Har alldrig ätit en sån

Gången du var utomhus: för 6 timmar sen.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj när vi var i Vanda kanske

Saken du köpte: Glass

 

Allmänt:

Ska bli skoj: Att fira min 20 års dag

Ska inte bli skoj att: Jobba alla dagar denna helg.

Sparar till: En ny säng och kamera

Pålägg som gäller: Kött

Önskar att jag var bättre på: Att våga mera

Dagens dryck: Mjölk

Vad saknar du: Mycket

Tre band/artister: Inna, Eminem och Rihanna kanske

Vad har du gjort idag: Joggat, solat, simmat, tränat, ätit och bloggat.

Brukar du svära mycket: Om jag blir riktigt arg så ja

Hur tidigt stiger du upp: Varierar från kl. 6.00-13.00.

På helgerna: 9-13.00.

Vad ska du göra ikväll: Sova gott.

Hur många timmar sover du per natt: Beror å på minst 5 timmar

Vem är snyggast i världen: Jag såklart!

Vad är det för veckodag: Fredag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Cypern resan och att jag flyttade hemifrån.

Favoritplagg i garderoben just nu: Två fest klänningar

Längd: I67

Vikt: Har inte vägt mig på ett tag

Byter gärna garderob med: Ingen aning

Byxa eller kjol: Kjol

Senast utlästa bok: En finsk bok, koommer inte ihåg namnet.

Mitt rum kan beskrivas som: Personlig inredning i svart, vit och rött.

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, irriterad och envis.

Jag tränar: 3ggr. I veckan på gym sen springer jag 6ggr. I veckan och 1 gång i veckan Zumba eller något liknande.

Jag ville bli när jag var liten: Veterinär


RSS 2.0