Torsdag 310512

Hej på er!

Rolig dag igår med gymträning, ett Move pass och en ca.10km kvälls länk, inte dåligt :D Sov mycket bra under natten efter det.

Dagens schema då ja har diskat och håller på att städa här hemma och 12.00-15.00. så jobbar jag. Efter jobbet är det ännu oklart vad jag skall göra vet att jag under dagen skall ha färgat Simones hår.

En kvällslenkki skall jag åtminstone springa ikväll!

Ha en bra torsdag! ♥

Onsdag 300512

Hellou!
Har redan hunnit vara på gymmet och mathandlat i det kyliga vädret :P Nåja snart blir det kaffe med Simone och senare ikväll blir det ett Move pass.

Skall även tvätta kläder och städa och såklart skall jag springa en kvällslenkki :D

Imorgon är det annars exakt en vecka tills vi far ner körandes till Hesa :D Skall bli så roligt!!!! Kan knappt vänta längre, vill åka nu :D

Ha en bra onsdag kära läsare! ♥

Tisdag 290512

Hej på er kära läsare!  Har idag hunnit vara på gymmet med Sini och dricker som bäst en hallon-Kiwi shake. Idag går det mesta i tränandets tecken som vanligt med andra ord.

Blir snart en promenad så fort telefonen ringer och ikväll Bodycombat ♥

                


Måndag 280512

Alltså jag nästan skäms över hur dåligt jag uppdaterar min blogg nu! Men ja idag är en sån dag då jag har gjort sånt jag velat även om jag ändå har haft mycket att göra.

Hade tänkt stiga upp tidigt men, nja vaknade av att mamma ringde och ville att jag skulle klippa henne, hmmm då var klockan 13.15. så jag har sovit 11 timmar inatt!!!!???? (hade tydligen släckt av alarmet, tur att jag inte hade något viktigt idag!)

Efter att ha klippt mamma blev det gymmet och sen hem och sola och så blev det en nästan 10km lenkki, härlig känsla efteråt! :D

Skall verkligen försöka bli bättre på att blogga men nu är det god natt! ♥

Söndag 270512

Hej hej! :D Denna helg har det hänt mycket som har gjort mig på bra humör, hih hih :P Var ju till Kokkola och hade super roligt med M :D

Vackert väder har det varit också och hoppas så att det förblir så en tid framöver :D Inte länge mera så har jag semester, jiiipiii :D

Nu film sen sova för tidig timorgon blir det gymmet och ikväll sprang jag en riktig lång lenkki, puuuh men gick mesta delen i slutet :P

God natt kära läsare! ♥

Lördag 260512

Godmorgon på er kära läsare! :D Hoppas ni har sovit gott för det har inte jag gjort för det har varit för varmt :(
 
Nåja blir jobbet om en timme och sen hem snabbt och så bär det iväg till Kokkola. Kommer hem rätt så tidigt på söndag för jag skall jobba på kvällen.

Men ha en bra lördag kära läsare! ♥

Fredag 250512

Oj vilken dag säger jag bara!!! Först blev det gymmet med Sini efter att jag hade vaknat typ. Jobbigt men fy va roligt och va bra det känns efteråt :D

Sen fixade jag mig och jag och M for på kaffe. Sen efter att ha gått lite på stan så blev det att mathandla med mamma och jag bjöd mamma på mat och kaffe.

Så blev det att ställa sig och fara på Bodycombat och efter det en kvällslenkki som avslutades med en liten promenad.

Och nu blir det film och en tallrik kvarg med jordgubbar och så skulle jag behöva packa. Åker efter jobbet till Kokkola imorgon ;)

Ha en bra fredag kväll kära läsare! ♥

              

Ändrade planer

Ja inte fick jag träffa M idag heller, men imorgon då skall jag träffa henne!!!! Vad gjorde jag istället då??? Jag städade, handlade och så blev det Bodybalance vid gymmet och till sist en Lenkki/ promenad.

Imorgon har jag ett lika fullplanerat schema med kaffe besök, promenad, gym, 85 års kalas mm. :P

Sommarlov var det ja ;)

Torsdag 240512

Hej hej! Lite dålig uppdatering här på bloggen men igår mådde jag inte så bra senare på kvällen! Och så såg jag en del avsnitt av Sons of Anarchy tredje säsongen och var på gym med Sini.

 Idag har jag jobbat från 8.00-13.00. Är helt slut men har en massa att göra ändå!

Simone kommer snart hit en stund och sen så skall jag träffa världens bästa M ♥ och fara på kaffe med henne :D
Så måste jag och handla en del saker också som håller på att ta slut, suck.

Tisdagkväll

Ja mitt sommarlov började bra! :D Bodycombat och kvällslenkki ♥ Imorgon blir det att få min nacke fixad igen, aj. Nå ja ont gör det ju nu också så värre kan det inte bli.
Just nu e det film som gäller och sen sova.

God natt kära läsare ♥

Roligt med presenter

Vi fick idag tre små flaskor med schampo, balsam spray och volym serum.

              


Sommarlov

Ja vad kan jag säga, jag är på bra humör för jag har som rubriken redan berättar sommarlov :D Firar med att sitta på balkongen och sola och snart blir det promenad med Simone och ikväll Bodycombat ♥

                                     

Är väldigt ovan med att ha så här mycket lockar i håret, kommer sakna lite över sommaren att inte kunna få håret tvättat och stylad av någon utan måste göra allt själv.

Tisdag 210512

Ja imorgon får jag säga att jag har sommarlov! :D Har en massa planer inför sommaren och snart har jag semester ;)
Har ett ganska så fullplannerat schema denna vecka, jag  gillar det! :D

Idag har jag haft skolan från 9.30-16.00. Efter skolan blev det gymmet och där tränade jag mest ben musklerna och lite mage och rygg också.

Nu efter att ha varit hemma vilat ätit mat och läst lite bloggar skall jag vila lite till och så blir det kvällslenkki :D


Måndag 210512

Godmorgon :) Nu skall jag iväg till jobbet en timme sen hem och hämta skolsaker och sen iväg till skolan :)

Ha en bra måndag kära läsare! ♥

Sommaren är här

Har haft en bra dag idag med jobb och en massa sömn, tänkte faktiskt jag skulle ha sovit 12 timmar och fortsätta sova från 19.00- 7.00 imorgon men kanske inte så smart så det blev 2 och 1/2 timmars sovande på soffan när jag kom hem från jobbet. Det bästa jag gjort idag!

Imorgon har vi vår sista kunddag i skolan för detta skolår och på tisdag blir det att fara ut och äta med klassen efter skolan :D

Tänk sommaren är verkligen här nu :D

                         


Lördag kväll

Ja vad kan jag säga, inte skall man sitta hemma en lördag kväll när man är ung, så därför skall jag snart iväg och träffa några vänner :)

Ha en bra lördag kväll :D


Snälla människor

Igår när vi var i Kokkola kände jag mig inte alls vacker när det kom till hur mitt hår såg ut, Bad hair day helt enkelt! Hade bara fönat håret upp och ner och plattat till min sidecut.

Vad händer när jag står i kassan i en mataffär och skall betala då??? Då säger personen i kassan "Sulla on upeat hiukset!"( Ditt här är jätte fint) och ser helt avundsjuk ut på mig.
Tycker det är jätte roligt när man får sånna där kommentarer  :)

Senare på kvällen innan jag gick för att sova var jag på en kvällspromenad och lyckades få dom här två bilderna med mobilen.

             

            

God natt

Oj oj vilken dag!!!
Blev varken plan A eller B, det blev Kokkola men jag hittade inget för alla kläder jag provade var för stora och mindre storlek fanns inte, suck det är ju typiskt! :/
Nåjaa, inte länge mera innan jag åker till Hesa så får väl klara mig tills det :P

Nu säger jag god natt för jag är trött och imorgon skall jag och jobba, sen jobb på söndag morgon också. Tänk vad en vecka har gått fort och nästa vecka har jag två skoldagar och så har jag sommarlov :D

Men som sagt god natt kära läsare ♥

Nya skor

Mina nya skor från Nelly.com har kommit!!! Dom är så fina!!! ♥

               

               

                

               


Fredag 180512

Har hunnit vara på gymmet och träna redan idag och det var lika roligt som vanligt, lite trött blev jag nog efteråt men bara lite.
Dagens planer är lite oklara: Plan A) Kan hända att jag åker till Vaasa men får se om inte blir det plan B) Kaffe med två kaverina och Bodycombat ♥ på kvällen

Lite saker till håret

Har fått hem lite saker till håret som jag behöver.

               

                         Schampo och balsam

               

(Bestälde mer av denna eftersom ni kan se att det håller på att ta slut)

BC Oil Miracle Light FinishingTreatment med värdefull marulaolja som omedelbart förser håret med enastående glans och en silkeslen känsla utan att tynga ned.

Denna olja är verkligen en stor favorit hos mig nu.


Torsdag 170512

Världens slöaste dag idag. Jag vaknade 13.30 och kl.14.00. blev det en lång uppfriskande promenad i regnet. Resten av dagen har jag tittat på film och bara latat mig i soffan.

Jag borde verkligen ha flera sånna här dagar när jag inte har inplanerat något utan bara tar dagen som den kommer.
Vet att jag inte skulle klara av det och min kalender är hela tiden full med program men det är så jag vill ha det men borde tillåta mig en natt med  12 timmars sömn även om jag bara har sovit 8 timmar denna natt. Känns så bra efteråt.

Nu ännu en film.


Onsdag 160512

Hej hej! Oj oj vilken dag om jag brukar ha mycket att göra så där annars så är det inget mot vad jag har haft idag!
Min nacke är jätte spänd så det gjorde jätte sjukt idag när jag blev masserad, aj.

Idag har varit en sån dag så alla har velat mig något, telefon har ringt hela tiden och meddelanden har jag fått så jag har tappat räkningen!?

Nåja, så det blev att fara på kaffe med Simone efter att jag slutade skolan. Efter att ha varit på kaffe blev det gymmet med Sini.

Efter gymmet blev det att mathandla och äta, affärerna är stängda imorgon. Sen blev det fort hem och städa för jag får främmande ikväll av P och J :D

Men nu äntligen får jag sätta mig ner en stund och dricka en kaffe kopp :D

En ny topp

Här kommer del 2/2 av det jag köpte i Jyväskylä köpte en svart bas topp och så denna som kommer bli en stor favorit i sommar!

              

                     Köpt från GinaTricot

Tisdag 150512

Vilken dag och jag börjar nog undra lite över det här med hur ofta jag drabbas av migrän. Har varit jätte trött hela den här dagen tack vare att jag hade migrän igår. Har ändå klarat av att vara i skolan och ha kunddag.

Efter skolan var jag på kaffe med mamma och tittade lite på klänningar i affärerna, behöver ju ha något när jag skall på bröllop i sommar men hittade inget. Nåja behöver inte stressa med det ännu.

Har även hunnit vara på Bodycombat ♥ sprang en kvällslenkki när jag hämtade min cyckel och sen cycklade jag hem.

Imorgon har jag en massa saker och tider att passa!!!

7.30. ungefär skall jag iväg och hämta några papper.

8.00. skall jag och massera min nacke som är sjuk (kan vara en av orsakerna till att jag har migrän så ofta)

10.00-13.00. skola

Efter skolan blir det gymmet

Sen är det lite oklart inför kvällen men tror nog jag vet ungefär vad som händer ;)

Men nu god natt kära läsare ♥

Nya shorts

Här kommer del 1/2 på det som jag köpte i Jyväskylä när jag var där i helgen.

              

              

               

              

    Nya jeansshorts, äntligen hittade jag enligt mig dom perfekta!

               

              

              

              

Virkade shorts som kommer att passa bra till en fin solbränna när man är på stranden.

                              Båda shortsen kommer från H&M

Måndag kväll

Börjar äntligen känna att huvudvärken försvinner. Denna dag blev inte som planerat, suck. Ville ju så gärna vara kvar i skolan och jag kämpade men till sist tog migränen över och jag klarade inte av att vara i skolan, suck. Fick bara inse att det är dags att gå hem och vila.

Så sovit har jag gjort och satt en stund ute på balkongen för att få frisk luft. Börjar verkligen bli trött på att ha migrän såhär ofta och om jag ändå en dag skulle få ha vanlig huvudvärk istället.
Vet att jag inte har tränat så aktivt på sistone men jag måste någon gång kunna lämna bort tränandet också.

Nåja nu skall jag äta och sen bara vila och ta det lugn! Så tyvärr får ni nu vänta med att sevad jag shoppade i helgen :(

Måndag 140512

Så var det en ny dag och en ny vecka igen. Denna vecka blir ganska lugn för min del med skola början på veckan och jobb först i slutet av veckan vilket betyder att jag har två lediga dagar denna vecka ♥

Dagens schema ser ut som följande:

Skola 9.30-16.00.

Gymmet direkt efter skolan + en lenkki (så mycket tårta som jag åt igår gör att jag verkligen behöver röra på mig, det blev inte bara 4 st. tårtbitar utan en halv tårta!?)

Sen på kvällen vet jag inte riktigt vad jag skall göra men det brukar nog alltid hända något :)

Ha en bra måndag kära läsare! ♥


En härlig söndag

Nu är jag äntligen hemma i Jeppis och ser på film. Imorgon är det skola som gäller igen men det är bara två veckor kvar nu och så sommarlov och sen jobbar jag i några veckor och så får jag min efterlängtade semester :D

Denna härliga söndag har jag varit hemma hos föräldrarna men även hälsat på farmor och ätit allt för mycket tårta så nu vill jag inte se en tårta eller äta tårta på flera månader om jag får bestämma!
Har bara haft en göra inget vettigt dag och legat på soffan, läst tidningar, tittat på hockey och sovit. Så har jag också ätit pizza för ovanlighetens skull :)

Men nu önskar jag alla läsare god natt ♥

Hemma en kort stund

Hej, Hej! Kom hem igår kväll från Jyväskylä och det har varit en super helg med en massa roligheter ;) Tittade på en film när jag kom hem och sen blev det att sova.

Har redan hunnit på en morgonlenkki i det fina vår vädret idag och det kändes bra efteråt. 
Skall snart iväg igen och fira mamma på morsdag och jag hoppas på att få äta något gott också :D

Vet inte om jag hinner idag eller imorgon men jag skall visa er vad jag har shoppat i Jyväskylä.

            

             


Fredag 110512

Hei hei! Det blir ganska tomt här på bloggen nu i helgen för jag åker iväg idag och kommer först hem på lördag. Åker ju till Jyväskylä men en kaveri för att hälsa på en kaveri där :D
Sen på söndag är det ju morsdag så då skall jag hem och fira mamma :)

Har en massa saker att göra idag innan jag åker, har packat halvägs, hunnit vara på gym och städat här hemma så det ser snyggt ut när jag kommer hem.

Men nu skall ni ha en bra helg kära läsare! ♥

Färg 2: Purple

    Idag och igår hade/har jag lila slingor tills jag tvättar bort färgen :D

         
              

              

               

              

              

Torsdag 100512

Så har man hunnit vara på gymmet redan men nog var det tungt att stiga upp!!! Har egentligen bara mig själv att skylla för efter jobbet blev det att fara till Simones och se film med henne och några till.
Klokan var väl halv 4 innan jag somnade :P Smart, mycket smart, nä verkligen inte :/

Dagens schema ser ut som följande

Gymmet - klart!

Jobb fråm 12.00-15.00.

15.00. ut å gå med en kaveri

Sen hem och fixa mig och sen handla allt som behövs inför helgen mm.

18.30. Streetjam

Och till sist en kvällslenkki :D

Ha en bra torsdag kära läsare! ♥


Färg 1:Pink

Såhär blev mina blonda slingor med färgen rosa:


             

             

             

             

             

             

                        Jätte snyggt, eller vad tycker ni??? :D

Lite färg i håret

Fick idag med mig hem två hårskuggor som jag kan göra rosa och lila slingor med i håret, av märket Kevin.Murphy

Skall bli super kul att testa :D

               

               

               

Onsdag 090512

Godmorgon!

Bc var jätte roligt igår men när skulle det vara tråkigt igentligen??? :P Senare på kvällen efter en dusch och klädbyten for jag till Simones en stund och sen hem och se serier :P

Denna dag ser ut som följande:

Skola 9.00-14.00. Skall få min utväxt färgad :D

En lång lenkki

Jobb från 17.00 till sent på kvällen

Sen hem och antagligen gå och sova tidigt så jag orkar upp tidigt på torsdag, har en massa saker som skall göras då och listan blir bara längre och längre :P

Ha en bra onsdag kära läsare! ♥

Detta har jag klickat hem




Allt kommer från Nelly.com

Dom skorna som jag egentligen ville ha var slut, buhuuuu :'(

Visdomsord

            

Tisdag 080512

Godmorgon!

Jag har inte sovit så värst bra inatt, har en jätte sjuk käke men inte konstigt hur det knäckte till igår innan jag for till gymmet, läskigt! Har inte ännu fattat vad det var meb sjukt gjorde det och sen sent på kvällen började det göra ont. Får följa med under dagen och se om det blir värre.

Idag är det skolan som gäller sen snabbt hem och byta om och iväg till Simones för lite shopping och efter det BC.

Senare ikväll tar jag nog det bara lugnt.

Ha en bra tisdag kära läsare! ♥

En fin dag

I brist på rubriker eller bara ett tråkigt inlägg igen, hmmmmm :/ Ja i skolan var det lika roligt som vanligt ;) Så det är en orsak till att det är en fin dag :D

Det är vackert väder ute, det gör ju att hela dagen är räddad :P 

Efter skolan blev det gymmet, blev mag-,ben-, och armmuskler som jag tränade idag, imorgon blir det BC ♥ onsdag jobbar jag på kvällen så tror inte det blir något gym då, får bli en kort lenkki eller promenad. 
På torsdag måste jag få in både gym och något annat träningspass eftersom jag missar BC på fredag :(

Men det gör inget för jag åker iväg till Jyväskylä på fredag och får vara med två fin fina kaverina :D Nu äntligen åker vi :D

Nu en "suprise" kaffe ♥

En månad kvar

        

Måndag 070512

Godmorgon!¨

Jag vill fortsätta sova för jag är så trött :/ Nåjaa får ju sova när jag kommer hem, yeee right som om jag skulle sova då, har för mycket att göra :P

Men nu skall jag packa och fixa mig, ha en bra måndag kära läsare! ♥

Äta nyttigt när man äter onyttigt

Härlig promenad i det fina vår vädret men lite kallt var det nog men visst är sommaren på väg :D Imorgon är det skolan som gäller :D Inte länge kvar innan vi har sommarlov också, wihooo ;)

Idag när vi var ute och gick så blev vi hungriga så det fick bli att äta ute :P Jag valde en nacho sallad, har velat ha det hela veckan så helt klart dagens höjdpunkt!!!! :D

               

Fina vänner

                

En så bra dag som en söndag kan bli

Alltså idag är jag på så bra humör så jag hoppas det skulle påverka andra också! ;) Hih hih :D Har jobbat och varit på en lenkki och nu blir det en promenad med Simone i det fina vår vädret :D


Söndag 060512

Godmorgon! :)

Idag blir det jobbet igen och efter det blir det att förbereda sig för nästa veckas skola och jobb. Hade annars en rolig kväll igår som vanligt på lördag :)

Ha en bra söndag kära läsare! ♥

Det finns inget dåligt väder,men.....

Så var ännu en arbetsdag över och imorgon samma sak igen men nästa helg är jag ju ledig, wihoooo ;) Ikväll skall jag umgås med två kaverina, wohooo kommer bli super kul :D

Men nu är den stora frågan, Det finns inget dåligt väder men skall jag fara på kvällslenkki eller inte, hmmm tror inte det, blir vilodag men egentligen så lär jag ju ändå få ett träningspass ikväll när vi slår klackarna i dansgolvet och shejkar loss :P


               
 
                                    Nu skall jag se en film istället :D

                 


            

Dagens låt


Lördag 050512

Godmorgon kära läsare!

Om ungefär en timme skall jag iväg till jobbet och jag slutar 17.00. För en gångs skull är det dåligt väder när jag skall i jobb, beukar ju alltid vara fint väder när jag är i jobbet och när jag slutar så skall det bli dåligt väder så roligt med lite omväxling.

Skulle ha velat blogga mycket igår men nätet bråkade med mig och det har det gjort nu i två kvällar och jag vet inte varför, suck :(

Ha en bra lördag kära läsare!♥

Älska mat!!!!

Det är viktigt att äta ordentligt när du tränar och här har ni vad jag har lagat för mat idag

                

Kalkon, sallad, wookgrönsaker, gurka och en härlig sås, mums


Fredag 040512

Godmorgon, blev en 11 timmars natt med sömn, skulle säkert ha sovit längre om jag skulle ha fått men ja detta räkte bra till :P

Idag är en dag full med program igen allt från ett möte kl.13.00.

Sen hem och ja idag måste jag verkligen storstäda och tvätta kläder!!!!!!!!!

Sen ikväll BC ♥ och kanske en kvällslenkki.

Ha en bra fredag! ♥

De e typiskt!

Skulle göra en massa saker men ja, mamma är tydligen i stan, hah hah så typiskt. Nåja helt ändrade planer blir det ju inte skulle ju mathandla ändå :P

What a feeling

La lal laaaaaaaaa, här sjunger jag för full hals och är på super bra humör! ;) Vet egentligen inte varför men det känns bra ändå så inte klagar jag. Fint väder har vi idag och jag skall snart iväg till jobbet. 
 
Gick bra på gymmet idag också var bara en liten stund men imorgon skall jag ju på BODY COMBAT♥ Känns som det skulle vara år och dag sen jag var på det senast :P Sen jobbar jag hela helgen men nog skall jag har roligt också! :D


Torsdag 030512

Ja då har man jobbat klart för ikväll alltså har nog varit hemma ett bra tag men har inte hunnit skriva bara :P Så hur ser dagens schema ut då???

SOVA till 7.00 :P

8.00 till senast 10.30 gymmet själv eller med en kaveri, det ser jag imorgon.

12.00-15.00. jobba ´

16.00 eller 17.00. ut på en lång promenad med Simone

kvällen, kvällslenkki tror jag bestämt! :P

Men nu god natt kära läsare ♥

Kvällens låt


Shopping

Ja detvar ju jag som inte skulle shoppa något innan jag far till Jyväskylä men nåjaa lite får jag nog, heh heh :P

              

        Lite nytt smink är ju aldrig fel om det gamla tar slut

              

              

Två pastell metallack aktigt glittrande toppar från Lindex kunde inte bestämma mig för vilken jag skulle ha så det fick bli båda två, super nöjd! :D

     

Onsdag 020512

Hej på er!
Misstänker att dom flesta är i jobb och i skolan idag men själv är jag ledig än så länge, skall jobba först ikväll.
Jag har hunnit vara på gymmet redan "suprise, suprise" och snart blir det en lenkki och så måste jag uträtta en del ärenden innan jobbet :P

Ha en bra onsdag kära läsare! ♥

Tisdag kväll

Uuuuuuuups hade tittat lite fel på arbertslistan men det ordnade sig och jag fick tid till att träffa några härliga filurer efter jobbet, var en härlig promenad och vi hade och har ännu så mycket att prata om men en annan gång och då måste hela gänget vara på plats! :D

Jag har så härlig träningsvärk nu så jag tänkte inte slippa upp för trapporna in till min lägenhet, tog en liten stund, hah hah måste ha sett bra ut ;)

Kan ju inte klaga på att jag inte har gått mycket idag men känns faktiskt riktigt bra! :D

Nu lite olika serier sen sova för imorgon har jag mycket att göra :P (Som om det skulle vara något nytt??? :P )

God natt ♥

Första maj

Var till torget med Simone och åt glass och sen for vi körades lite och nu får jag vara hemma i två timmar sen blir det jobb. :D En bra start på maj månad tycker jag :D


              

Hah hah, bjuder på denna bild av mig själv och svar nej båda glassarna är inte mina...

              
 
Somliga kan faktiskt ta bra bilder utan att behöva hålla i kameran med två händer :P

Tisdag 010512

Så då var maj månad här :D Inte den absolut bästa kvällen blev så irriterad när det var så mycket folk att du inte fick plats att dansa, suck :/
Min fot är jätte sjuk, kände inte av något när jag var ute och gick powerwalk denna morgon men nu, aj!!!! Har ett stort blåmärke och det beror helt på att någon stampade på min fot igårkväll med högklackat, aj :´(

Igår kväll bestämde jag mig för en del ändringar i mitt liv (vet det var inte tid för nyårslöften) och har en massa saker att göra, saker jag velat göra länge, inte vågat eller bara annars inte haft tid med att göra eller råd :P

Det är bara att börja planera nu men först skall jag och äta glass med mina tjejer :D

RSS 2.0