Kvällens planer och måndagens och tisdagens träning

Hellou hellou! Dålig uppdatering igen men det händer så mycket nu :D
 
Igår och idag har jag bara gymtränat när det kommer till träningen så inga pass och blir inget pass imorgon heller förutom en lenkki efter jobbet möjligtvist ;)
 
Ikväll skall jag umgås med en kaveri och vi skall antagligen ha filmkväll och visst vore det roligt att gå ut å gå lite också men vi får se :) Är jätte sugen på cashew nötter också så blir väl att köpa en påse :P
 
Annat idag då??? Har städat hela lägenheten efter skolan, puuuh så nu är här rent. Får se hur länge det hålls rent här. Skall verkligen försöka hålla det till den 6-7 åtminstone, vet ju aldrig kan ju få gäster då ;)
 
 
Imorgon blir det jobb hela dagen och det ser jag faktiskt fram emot! :D Skall försöka mig på lite tidsinställda inlägg annars blir det rätt lugnt här!
 
Men ha en bra Vappen, Vappu, Valborg eller vad ni nu kallar det!
 
                      
                                                        
                                          
 
 

Söndag 280413

Håller som bäst på att planera hur jag vill inreda min balkong i sommar och även en del smått vill jag ändra om i min lägenhet, men det finns inte så mycket jag kan göra eftersom min lägenhet är så liten.
 
Har haft lite ledigt från träningen i fredags och idag för jag vill vila upp mig lite ;) Igår blev det bara en promenad för jag var lite för lat för att springa, hah hah.
 
Men ja inredning ja, saker som jag faktiskt borde köpa nytt är en ny taklampa och lite mer somrigare gardiner, vilket inte är så lätt när allt går i rött, svart och vitt i övriga inredningen. Nya glas vill jag också ha och lite saker som underlättar när jag bjuder mina gäster på te och kaffe. Sen vill jag ha en massa
  doftljus ♥
Balkongen däremot så skall bli riktigt fin denna sommar den är redan färdig städad men den skall bli en riktigt mysig plats som man bara längtar till. 
 
Här kommer lite bilder på nya saker jag har skaffat till lägenheten
 
 
 
Mina skor som jag hade som liten och då var jag jätte liten ♥
 
 
Jag älskar att leta efter olika citat och att rama in dom och inredning med olika texter passar mycket bra in i min inredning!
 
 
En liten kloss skylt (kom inte på något passade ord för det) Som ger ett bra budskap. Köpte den från Blossom
 
 
En tvål som är köpt från Blossom, älskar att dom har så mycket olika tvålar! Ett tips om ni vill att det skall dofta riktigt fräsht i eran garderob så är att köpa en bit tvål med en doft som ni tycker om och placera den i skåpet och era kläder doftar riktigt gott och även själva garderoben doftar gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt till te hyllan

Jag föredrar ju att dricka olika kaffe drycker när jag går på cafeer och till favoriterna hör Latte och Cappuccino. Jag är dock väldigt kräsen till när det kommer till Capuchino men det finns ett ställe dit jag alltid går när jag är sugen på det!
 
Här hemma dricker jag typ aldrig något som heter kaffe. Jag gjorde det mycket förut men så slutade jag och istället blev te min favorit dryck till mysiga hemma kvällar. 
Jag älskar te och jag vet inte hur många olika te sorter jag har men ja, det är många! Jag köper en massa te hela tiden och jag tycker om att prova en massa olika te sorter. Jag köper mer te än vad jag köper godis och det är typ nästan aldrig.
 
 Ett tips på vad man kan köpa åt mig vid speciella tillfällen så kan en påse med te vara en extra utfyllnad. Blir altid glad för det :D
 
Här är dom två senaste sorterna som jag har smakat och dom är båda jätte goda och får höra till favoriterna.
 
 
 

Ihana Perjantai <3

Ursäkta den dåliga uppdateingen men jag har haft lite datorfritime, vilket behövdes.
Idag har en tung sten fallit av mina axlar eller det känns så lite. :D
Jag har haft klipp prov idag och nu är det bara två stora skoluppgifter kvar att  göra som jag har kvar ifall det inte hinner komma några fler innan sommarlov!
 
Har även fått höra en massa glada nyheter idag och jag är så förväntansfull :D Guuud vad det kommer bli ett härligt år av resten av 2013! Det känns som att lyckan vänder mot mig nu och det är jag värd!
 
Firar detta med hör och häpna!!! En gymfri fredag!!!!??? Minns inte när detta skulle ha hänt senast men rätt så skönt! Skall jag vara ärlig så är det mest för att jag inte hinner idag, sov nämligen förra natten hemma hos föräldrarna och så åkte jag på förmiddagen till min praktikplats och utförde klipprovet efter det blev det hem igen och sen mat handla och klockan var 19.30 innan jag var hemma och då orkade jag bara inte gå till gymmet mera!
 
Min älskade mamma fyller år idag så hon jag och pappa var ut och äta för att fira henne också, gott men sallad för mig som vanligt!
Nu väntar, disken och lite städning innan läggdags och imorgon blir det jobb!
 
 
Jag och Prinssen igår ♥
 
 
 
 
 
 

Pink

 
Har på mig en ny tröija idag från Gina Tricot idag och jag älskar färgen.
 
 
 

Dagens vill ha

 
Allt kommer från Cubus

Tips på bra film

Alltså måste bara tipsa er om den här filmen, hah hah den var riktigt bra!
 
 
 

Dålig uppdatering

Ja jag har inte varit så aktiv denna helg när det kommer till bloggandet men det är för att det har varit så mycket! Jobb, skolarbeten och träffa vänner mm.
 
Nu sall jag sova är så himla trött! Usch önskar jag skulle vara ledig imorgon men får ju sovmorgon och först en timmes jobb innan skolan så ja bättre än att jag måste upp 7 :/
 
God natt ♥

Söndagens och måndagens träning

Söndag: 10km kvällslenkki
 
Måndag: Gymträning, axlar, mage och bröst fick jobba. Sen blev det så att jag hamnade på ett Piloxing pass.
 

My New Leather Jacket

Oj vad jag älskar denna jacka! Provade den första gången i Vaasa men då fanns inte min storlek :( Men jag hittade den i Kokkola :D Happy, och den blev billigare där än om jag skulle ha köpt den i Vaasa! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagens träning

Biceps, triceps och mage fick jobba. Sen blev det en ca 5km eller mera powerwalk med en kompis i det fina vårvädret. Härligt med sol, synd att jag måste jobba ikväll men ja det är ju bara 4 1/2 h.

Dagens vill ha

 
 
 
Båda finns på Nelly

Fredag 190413

Tack och lov att det är helg nu! Eller ja helg och helg jag skall ju jobba fre-sö men det gör inget! :) Idag ser schemat ut som följande:
 
Gymträning: Har redan hunnit med det.
 
Kaffe eller ut å gå men en kaveri beroende på vädret.
 
tvätta kläder och städa.
 
Jobba.
 
Tycker denna låt passar bra in på denna helg just nu:
 
 
 
 

Torsdagens träning

Core pass och magen fick jobba stenhårt, nog brände det till i magmusklerna nog! :D
 
Bodypump pass och det är alltid lika roligt! :D Tungt, jobbigt men så värt det! :D

Stressig dag

Min lediga dag denna vecka är helt full planerad med saker jag skall göra och mycket har jag redan fått gjort!.  Tröstar mig med att jag fick sova länge men vädret hindrar mig från att vårstäda min balkong :( Typiskt marknads väder får man väl säga :/
 
Nåja bjuder på en egobild i bilen idag.
 
 
 

Onsdagens träning

Var första gången på Bodycombat ♥ på tre veckor och oj vad jag saknar det!!! Konditionen svek inte och roligt var det.
Blev Burn & Firm efteråt och det var jätte kul och tungt och nog kunde det bränna, ho, ho, ho ;P En perfect tränings dag!

10 Saker ni inte visste om mig

1. Jag älskar tvålar specielt Marseille tvålar i olika dofter.
 
2. Favorit plats nummer 1 är mitt badrum med badkar som är lite spa-inrett ♥
 
3. Jag tycker inte om tulpaner.
 
4. Jag älskar starkt gryddad mat.
 
5.  Jag älskar att sjunga i bilen, vet då inte om jag är bra på det? Hittills har ingen sagt åt mig att vara tyst i allafall.
 
6. Jag avskydde allt vad som hade med träning att göra i lågstadiet och halva högstadiet. Tänk hur man kan ändras ;) Idag skulle jag inte kunna leva utan det för det är ju det som jag brinner för!
 
7. Jag tycker inte man kan ha för många vänner!
 
8. Jag har haft tre hundar under min livstid, två Sankt bernhards och en Leonberger.
 
9. Jag vill hellre bo i en stad än på landet.
 
10. Jag flyttade hemifrån när jag fyllde 18.

Fredagens, söndagens, måndagens och tisdagens träning

Fredag: Blev gym träning och Biceps, triceps och mage fick jobba.
 
Lördag: vilodag!
 
Söndag: Lite hemma träning konditionen i fokus och en liten promenad. Jag brukar aldrig hitta på ursäkter för att slippa tränandet men ni skulle ha sett mig efter att ha sprungit ett halvt backlöpningsvarv!!!! Skorna var genom blöta så då bestämde jag mig att gå hem igen för det skulle inte bli till något! Dessutom total vägrade min kropp även fast jag försökte intala mig jag orkar men motivationen tog en paus den dagen! Kom ihåg viktigt att lyssna på kroppen!
 
Måndag: Gymmet och axlar, bröst och mage fick jobba.
 
Tisdag: morgongym med fokus på rygg och ben men även baken  fick jobba ordentligt. Puuh var helt slut efteråt och så cycklade jag till och från skolan.

Shopping från Kokkola

Hinner inte skriva vad alla produkter är till för nu men dom är alla till för håret.
 
 
Har en stressig dag idag har redan hunnit äta morgon gröt, sova en halvtimme, hunnit träna vid gymmet och ätit en lite tidigare lunch och nu skall väskan packas för jag skall snart till skolan. Tror att jag tar cyckeln idag så jag hinner.
 
Sen ikväll blir det att jobba så därför blev det morgon gym idag.
 
 
Ha en bra dag! ♥
 

Shopping från Vaasa

 
 
 
 
Alla tröjor kommer från Gina tricot
 
 
 
En Tangle Teezer som är skonsammare åt håret än en vanlig borste och den river inte bort en massa hårstrån.

Tack för alla trogna år!

Alltså hur typiskt är inte detta?  Var ju och träna nyligen och jag var helt ivrig att få testa mina nya träningsskor men när jag öppnar träningsväskan vid gymmet förvandlas mitt glada ansikte till det där voi nä-ää uttrycket. 
Jag hade ju förståss glömt mina nya skor hemma och fick använda en sista gång mina gamla!
 
Men dom gamla skorna har tjänat mig troget i ja sådär nästan 4 år och lite små skador har dom väl fått men inte så det har hindrat mina prestationer, nej då!
Minsta skorna jag någonsin ägt i skonummer men så super bra åt mina fötter så ni tror det inte! Men nu får dom gå i pension, tror inte att jag slänger dom ännu!
 
 
 

Kokkola

Har idag varit på kurs till Kokkola och det var lika lärolikt som alltid att se på hur frisyrer blir till och intressanta färger också. Sen blev det mat med klasskompisarna på Amarillo.
Sen var det shopping som gällde även om jag inte skulle ha något, suck blir ju alltid så men när man bestämt skall ha något hittar man inget, hittade en läderjacka (ja en till, vet inte hur många jag äger men denna är inte svart utan beige!) jag hittade även lite hårprodukter men det visar jag inte idag utan imorgon!
 
Istället skall ni få se vad jag shoppade i Vaasa i lördags men först skall jag å träna till Fitness. :)
 
 
 
 
 
 

Love at first sight

Jag är så värda dom här, sak samma vad dom kostade tänkte jag när jag såg dom, dom skall bli mina!!!!
 
 
 
 
Bilderna visar inte rättvist hur snygga skorna är för nu ser dom ljusblåa ut men dom är lavendelfärgade i verkligheten!

And I am smiling to the rain

Ja då börjar denna helg snart vara över. Har hänt mycket och bara bra saker egentligen!
 
Gick bra i Vaasa igår, fick veta att jag har pulsen som idrottare har och jag är i mycket bra form :D Känns bra att veta att allt är okie och det är bara att fortsätta i samma takt som jag gör :D
 
Firade det med att köpa nya träningsskor som jag visar när jag hinner ;)
 
Igår på kvällen blev det utgång med några vänner och det var en super lyckad kväll! :D

Fredag 120413

Oj tack för fredag säger jag bara även om jag skall jobba ikväll! Skulle egentligen börja 18.00. men fick frågan om jag kunde börja redan 16.00. och visst kunde jag de,t så om en timme så är jag på jobb och efter det blir det att sova.
Imorgon blir det Vaasa då, usch vill inte men kanske jag får sova ordentligt efter det. Tur att jag inte åker ensam dit.Samtidigt är jag väldigt nyfiken också på vad dom har att säga.
 
Nåja ha en bra fredag kväll!
 
                                               
                           
 
 

Dagens vill ha

 
Jag är helt kär, dom här muggarna skall bli mina åtminstone en av dom skall få följa med mig hem imorgon från Vaasa!!!!!

Torsdagens träning

Ursäkta mig för dålig uppdatering men igår i skolan fick jag migrän igen, suck. Hatar att ha det! Idag Har jag städat och tvättat kläder i 6timmar! Men lite till återstår och ett skolarbete skall skrivas imorgon.
 
Dagens träning:
 
Core pass och Bodypump pass.
 
Nu ser jag på tv och såklart Viidakon tähtöset, så underhållande!

Onsdag 100413 + onsdagens träning

Underbara onsdag, än så länge. Vaknade 7.00 och gjorde morgon gröten sen 8.05 for på en powerwalk på 5km som blir dagens träning skulle vilja gå på pass ikväll men skall på en kurs/visning ikväll så hinner inte.
 
Mat i mage nu å så jag är mätt så nu skall jag packa väskan å så blir det att snart åka iväg till skolan och när jag kommer hem ikväll skall jag tvätta kläder så jag har det undan till imorgon. Jag skall ha vår städning imorgon och här skall inte finnas några damråttor när jag är klar!
 
Ha en bra onsdag kära läsare!
 
 
                                              
 
 
 
       
 

Shellac

Lyx i vardagen att ha en spa kväll med ansiktmask, hårinpacknig mm Känns bra att koppla av lite för det är verkligen mycket nu. Men  det är ju inget nytt i mitt liv.
 
Idag fick jag Shellac på mina naglar som skall hålla minst två veckor. Så få se nu hur länge det håller.
 
 
 

Måndagens och tisdagens träning

Måndag: Piloxing pass och sen gymträning och axlar, bröst och mage fick jobba. Riktigt rolig tränings pass denna
                dag!
 
Tisdag: Idag fick ryggen, benen och baken jobba och fy vad det brände, säkert träningsvärk imorgon!
             30min hemma stretch på det!
 

Sommarkänsla

 
Oj va härligt det är att träna, blir på så bra humör och nu är jag mätt efter en skål med kvarg, frusna blåbär och solrosfrön. ♥
 
På hemvägen efter gymmet fick jag den där sena sommarkvällar känslan, åååh jag vill ha sommar nu! :D Inte blir det bättre av att se på bilder från förra sommaren!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag 080413

God morgon, usch. Måndag idag och jag har inte fått sova alls inatt pga. att jag sov på dagen igår tack så mycket migränen!
 
Nåjaa Ny vecka nu å det händer mycket roligt och spännande att att se fram emot! Morgon gröten i magen och väskan skall packas inför en ny skoldag. Matlådor göras och sen iväg!
 
Ha en bra Måndag kära läsare!
 
 
                                         
 
                                   
 
 

Migrän

Blev en lite kortare arbetsdag idag! Fick migrän där en 14tiden :( Usch säger jag bara, har inte tid med det så ingen backlöpning idag och jag som såg så fram emot det! :(
 
Nu funderar jag ju såklart på vad som gjorde att jag helt plötsligt fick migrän efter att inte ha haft det på en bra tid nu!
 
Orsak ett: För mycket stress och oroande.
 
För lite träning: Ja jag är ju van att träna mera än vad jag gjort dom här veckorna och det påminner mig en av
                         orsakerna till varför jag började satsa så mycket på träningen. För att må bra och hålla migränen
                         borta!
 
Tog mig två timmarar att skriva detta! Då vet ni hur trött jag är!

Dagens vill ha

 
Allt kommer från H&M

Söndag 070413

Ja då var det söndag igen då och veckans andra och sista arbets skift och så börjar skolveckan på tre dagar. Men men en ny träningsvecka börjar igen och det ser jag fram emot.
 
Dagens planer då:
 
Jobb 11.00-16.30.
 
Köpa ett  USB-minne
 
Springa backlöpning!
 
mm. Om jag hinner.
 
Ha en bra söndag!
 
                                           
 
 
 

Några rader lättare och dagens träning

Sjunger av lycka och kan äntligen ta det lite lugnare eftersom det har börjat minska på min to do list som jag har stressat över nu i några veckor :)
Känner mig några rader lättare nu när jag har fått skrivit klart mina skolarbeten! Nu är det bara att ta tag i resten av saker som jag har kvar! Men det finns alltid ett men, inte idag, jag orkar inte, det är lördag och jag måste få varva ner lite!
 
Dagens träning idag, hah hah, sprang 2km och gick 6km powewalk. Snacka om pinsam träning för min egen del :/ Nåjaa lär ju se om det ger resultat  efter några månader om inte får jag ju återgå till som det var förut. Alldrig hemma på kvällarna typ pga. träning.
 

Lördag 060413

God morgon på er och hoppas ni har fått sova gott, det har inte jag gjort ännu en gång, usch. Börjar bli trött på det här men det skall väl snart gå om får jag väl hoppas.
 
Ja idag är det lördag och jag har hela dagen planerad redan!
 
Jobb:11.00-17.00.
 
Hem byta om och gå en mini powerwalk. Behöver frisk luft!
 
Ta tag i skolarbetena och jag slutar inte innan det är klart!
 
Slöa framför tv:n och datorn. Jag orkar nog inte ut ikväll även om det är dansgalan här i stan och massor av känt folk skall ut till en massa olika ställen här i Jeppis.
Är nog för trött för det eller jag har en massa saker att göra och planera inför nästa vecka och några veckor framåt som har med skolan, praktiken, näyttökoe, träning och så inför nästa veckas lördag. Så all min energi  går till det nu.
 
Men om ni tänker gå ut så ha en bra kväll!
 
                                                     
 
                   
                                                         
 
 
 

Dagens vill ha

 
Ny telefon, tack!
Jag har blivit sugen på att köpa en rosa väska och den till vänster från Guess och den till höger från Ted Baker är så snygga!
Den ljus bruna/ beige från DKNY skulle också passa bra!

Fredagens träning

Blev att träna Biceps och triceps + magen och en liten härlig promenad i kvällssolen. Härlig promenad istället för bodycombat, vem försöker jag lura??? Saknar Bodycombat på fredagar, de hör ju liksom till inte någon kvällspromenad! Men på onsdagar skall jag börja köra bodycombat igen!
 
Nästa vecka skall jag köra fullt ut som mitt träningschema skall se ut!

Fredag 050413

Har verkligen sovit dåligt inatt igen, usch. Nåjaa har nu från morgonen hunnit diska och äta morgongröt och läst lite bloggar så nu blir det att gå till gymmet för dagens ända tränings pass så jag får se till att det blir ett grymt sådant så jag känner av träningsvärken imorgon :D
 
Annat som skall göras idag då, skolarbeten, städa och mathandla eftersom jag inte hann göra det igår för det blev kaffe och rundtur på stan med mamma och sen var klockan 16.05 sådär bara och jag skulle iväg till nästa tidsbestämda på dagens göra lista ;)
 
Men ha en bra fredag kära läsare!
 
                                                 
 
 
 
 

Nytt till badrumsskåpet

Var ju som sagt på ansiktsbehandling idag och oj va skönt det var. Alla borde nog ge sig själv något sånt lite oftare för tro det eller ej jag som har svårt att vara stilla och hela tiden har något på gång, var stilla i en timme och bara njöt.
Stressa gjorde jag före och efter för just nu är jag jätte stressad över en massa saker :/
 
Men jag har ju inte ännu hittat några produkter som skulle vara bra för min hud så idag köpte jag på samma ställe där jag gjorde ansiktbehandlingen denna dag- och nattcreme så får se nu hur bra den fungerar på min hud.
 
 
 

Torsdagens träning

Hade igår vilodag även om jag inte riktigt skulla ha velat ha det, hmmmph :/ Nåja får väl slänga in ett backlöpnings pass på söndag då :P
 
Ja idag då har träningen bestått av 8km lenkki och 3km powerwalk, En timmes Bodypump och en timmes Bodybalance som verkligen var bra och precis vad jag behövde.
 
Bra träningsdag måste jag säga och precis som jag vill ha det ;)

Torsdag 040413

Var ju till Vaasa igår kväll så kom hem rätt så sent så det blev nästan att gå och sova direkt. Tyvärr har jag inte kunnat sova så bra både förra natten och inatt och jag antar att det kommer vara så ända fram till nästa veckas lördag :/ Skall till Vaasa då och jag är jätte nervös inför den dagen :(
 
Nåja idag är det torsdag och jag är ledig idag och imorgon, skönt! :) Idag har jag ändå inbokat en hel del program ;)
 
Springa en lenkki innan lunch (vaknade 9 så har ju i princip ätit frukost för bara 1 1/2 timme sen så jag är inte precis hungrig nu.
 
Klippa mamma idag.
 
Mathandla lite.
 
Ansiktbehandling, kan vara bra att koppla av lite.
 
Bodypump pass.
 
Se vad jag skall köpa för ny telefon min nuvarande funkar inte "IGEN"!?
 
Sortera tvätt (suck).
 
Göra klart mina skoluppgifter mm.
 
 
Bild från Vaasa igår kväll
 
 
 
 

Tillbaka till vardagen

Skönt att få ha sovmorgon idag och härligt väder har vi också :D Påsklovet har varit super bra och härligt att få ta det lugnt! :)
 
Men nu kallar vardagen och jag skall snart bege mig till skolan och sen så åker vi till Vaasa. Kommer bli rätt sent tror jag innan vi är hemma så få se om det kommer något mer blogginlägg idag.
 
Men nu skall jag packa allt som jag skall ha med mig!
 
Ha en bra dag kära läsare!
 
      
 
                                               
 
 
 

Dagens outfit

 
 
 
 
 
 
                     Kavaj - H&M
                      Topp - Minns inte
                     Byxor - Wautsi
Armbands ringarna - H&M
Magnet armband med tassar på - kommer inrte ihåg
 

Dagens vill ha

 
Allt kommer från Cubus

Nya jeggings

Jepp, de var dom här som jag köpte från Wautsi.
 
 
Älskar dragkedjorna nere vid vaderna

Lite nytt i garderoben

Jag skall visa er imorgon vad jag köpte förra veckan Från Wautsi när jag och Maria gick runt i stan på lite mini shopping. Jag är så nöjd!
 
 
 

Kvällsmat och te

Alltså rastlös det är jag och jag vet jag har massor av saker att göra men jag orkar inte ta tag i det idag för det får vara till imorgon! Blir skola och Vaasa imorgon då och jag har  försökt leta efter något passande att ha på mig imorgon och det tog sin tid,puuuh!
 
Jag är helt slut nu efteråt! Vem behöver gå på träningspass när det ända du behöver är att prova halva din garderob och vara helt slut efteråt ;)
 
 
Riskakor ♥ kalkon och gurka med en te kopp
 
 

Tisdagens träning

Gymmet idag igen och ben, baken och ryggen fick jobba. Sen blev det en 30min promenad samtidigt som jag gick för att mathandla.
 
Gissa vem som är rastlös när jag inte får gå på Bdycombat ikväll :'( Suck det bara att bita ihop och intala mig att det kommer löna sig i längden, men nog är det svårt! :/

Dagens vill ha

Allt förutom skorna kommer från Cubus

Måndagens träning

Bara gymträning idag och axlar, bröst och mage fick jobba ; D Tråkigaste dagens träning någonsin men ja ni verkar ju gilla det så varför inte ;)

Ny men ändå gammal

Har på mig en tröja idag som min mamma hade när hon var lika ung som mig vilket nog börjar vara några år men jag gillar denna tröja jätte mycket! Bästa är att hon själv har gjort den! Vem sa att allt måste vara nytt hela tiden!?
 
 
 

RSS 2.0