Söndag kväll

Oj oj harvarit i farten sen kl.9.30 idag och jobbade från 11.00- 16.30.och sen iväg å mathandla och sen å hälsa på lite släktingar.
Nu är jag hemma och ser på en film och dricker te. En helt vanlig söndag kväll i  i Iitus liv.
 
        

Resfeber

Hade en riktigt, riktigt rolig kväll igår och jag måste säga jag är lyckligt lottad som har så många otroligt fina vänner i mitt liv som faktiskt vill vara vän med mig! :D Tack! :D
 
Sådär annars då ja resfebern börjar faktiskt smyga sig fram och jag längtar så jätte mycket att jag nästan får ont i magen men bara nästan ;)
 
Jag vill resa nu men måste vänta till vk. 42 då åker jag som sagt på mini semester inom landet men bättre än inget! ;)
 
            
     

Fredag kväll

Puuuh har nu ätligen arbetat klart en 10 och 1/2 timmars arbets dag! Har inte jobbat allt i sträck utan från 7-10.00 och 16.00-23.30.
Imorgon blir det jobb från 10-17.00. Nåja det är inte länge mera innan jag slipper på resa eftersom en person sa att nä nu räcker det Iitu, nu  måste du ta semester ordentligt och vila upp dig! :S Så tydligen har jag inget annat val än att åka :P
 
Jahapp så tydligen blir det några dagars mini semester snart och det tackar jag inte nej till! ;) Men skall jag vara ärlig skulle jag inte ha tid med det :P Ni vet ju hur jag är alltid en massa saker på gång :D
 
 
    

Torsdagens och fredagens träning

Igår började jag dagen med gymträning och magen fick jobba :D Sen på kvällen blev det Bodypump och jag blev riktigt impad av mig själv för jag orkade mera än tidigare så något går ju mot det rätta!
 
Idag blev det en powerwalk på 5km och en en lenkki på 5km och mera tränar jag inte idag :)

Nytt doftljus

Jag älskar doften av nytvättat  så detta doftljus från Blossom passar mig perfect :D
 

Tisdagens och onsdagens träning

Igår blev det en 45minuters lenkki på morgonen och sen gymträning efter det och armarna fick jobba.
 
Idag lät jag mig sova till 10.30. (kommer inte ihåg när jag senaste skulle ha gjort det men det behövde jag! ) så ingen morgon träning men istället blev det hårdträning ikväll med både Bodycombat ♥ och Burn & Firm :D Tungt men en sån härlig känsla efteråt! :D
 
 

Tisdag 250912

Här är det mycket som händer, ja inte på bloggen då men så där annars.
 
Skall snart iväg till ut å äta med klassen och sen blir det att åka buss till Vaasa på kurs / skolning eller vad man nu skall kala det och det kommer bli jätte roligt! :D
 
Hoppas ni allafår en bra tisdag! ♥

Söndagens och måndagens träning

Igår blev det en kvällslenkki / Powerwalk och sen lite hemma träning.
 
Idag blev det bara gymträning och benen fick jobba och sen lite hemma träning och att stretcha.

Måndag morgon 240912

Godmorgon! :D
 
Även om det brukar ta en liten stund innan jag kommer mig upp ur sängen så är det mornarna som hör till mina favorit stunder på dagarna. En kopp te och kanske en tidning till det och bara lugnet som gör att man kopplar av innan dagens alla aktiviteter börjar. Och idag kan vi ju hoppas på att det blir en fin dag med mycket solsken! :D
          
         
    
 

Söndagsmys

Har fyllt på mitt te föråd med en massa olika te sorter och nu myser jag framför TV:n och får en liten mini Japan period :P Nästan alla mina vänner vet att jag skulle vilja åka till Japan. Det är egentligen mitt resmål nummer 1 på min lista över dom länder jag vill besöka. :D Älskar deras mat, musik, historia mm.
 
Så söndagsmys när det är som bäst och imorgon är det skolan som gäller igen :D
 
 
                        Muumi te ♥
 
 
 
 

Lördagkväll

Blev inte så mycket uppdaterade på bloggen igår men jag var i jobbet från 10.00-17.00. Heti efter det så gick jag för att handla städgrejer!!!!???
Hade hela gårdagen på känn att jag måste städa lägenheten för jag kommer få besök!
Efter att ha städat så ser jag att jag har fått meddelande och mycket riktigt jag skulle få främmande :D men vem????
 Jo Pauliina såklart :D Kiitos kivasta illasta! :D
 
 
 
 

Torsdagens och fredagens träning

I torsdags blev det en10km lenkki och Bodypump senare på kvällen och strtcha efter det.
Fredagens träning blev gymmet på morgonen och armarna och magen fick jobba. Blev en 10km promenad med en kaveri och på kvällen blev det Bodycombat och sen ett stretch pass.
 
Imorgon blir det vilodag! 

Torsdag morgon

Denna morgon  var ingen höjdare, usch steg upp 7.30. och var i jobbet ca.8.00. 
9.00. for jag hem igen och sen å handla proteinpulver, mat mm.
Skall igen i jobb kl.12.00-15.00.
Sen blir det motion resten av dagen typ för jag skall å sova tidigt ikväll efter alla träningar och efter jag fått mat och dushat!
Känns bra att veta att jag har en ledig helg nästa månad ♥ då skall jag bara njuta!!!! Sen kommer höstlovet också å då vill jag bort på en minisemester!

Onsdagens träning

Idag blev det en 45min. powerwak och ikväll blev det Burn & Firm:D Roligt, tungt och helt mega roligt! :D 

Äckelväder

Jag brukar ju alltid säga att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder men idag när jag gick min powerwalk började det spöregna och visst har jag som favorit att springa i regnväder för jag tycker det är bättre luft då men att gå en powerwalk i regnväder, nä det hör inte alls till favoriterna!
Nu en kopp te och kanske en film????
 
                                          


Ny väska

Igår när jag var ute på stan med Maria och Malin så hittade jag denna snygga väska från Seppälä.
 

Höststorm

Verkar som om jag är den enda som har sovit gott inatt ♥ och för ovanlighetens skull har jag sovit riktigt bra inatt. Så höststormen lyckades få mig att somna riktigt fort för jag har inte märkt av någon storm.
Det är ju bra att vara utvilad innan jag skall till skolan idag och sen så har ännu en skolvecka gått, sista skoldagen idag för denna vecka och jag får ta helg igen.
 


Ha en bra tisdag!♥

Måndagens träning

Har haft en riktigt bra dag idag med skola och efteråt blev det kaffe med Maria och Malin och vi planerade lite smått roliga saker och jag hoppas verkligen det blir av ;D
 
Måndagens träning då???
 
Det blev en 45minuters kvällslenkki och lite hemma träning och sen stretcha jag.

Fredagens och lördagens träning

I fredags blev det gymmet på morgonen och då tränade jag mest ryggen men även magen.
 
Igår som kom jag hem från jobbet 19.30. så det fick bli en 45min kvällslenkki. Lördag blev vilodag så jag har haft två vilodagar denna vecka och det är jag värd! :D

Kvällslenkki

Blev en 45 minuters kvällslenkki och då invigde jag mina nya skor och nya  springtights.
 

Söndag 160912

Hela denna dag och halva kvällen kommer jag att jobba. En trevlig söndag helt enkelt men inte skall jag klaga, jag kan komma på en massa andra saker som skulle vara 100 gånger värreatt göra än att jobba idag så jag är glad. Nu en te-kopp och sen iväg.
 
Ha en bra söndag! ♥

Nya springskor

Är dom inte bara för snygga??? ♥
 

Lördag kväll

Har ikväll varit på bio med Sini :D Vi såg Magic Mike och den var så bra ;) Efteråt blev det mat och en massa tjej prat.
När jag kom hem väntade M och A utanför mitt och dom ville jag skulle komma med ut med dom men jag kom fram till att jag varken orkade eller hade lust :P Oj oj oj Iitu stannar hemma en lördag kväll för sig själv :D Känns riktigt bra måste jag säga! :D
 
 

Nimipäivä

Tydligen så har jag namnsdag idag och det skulle jag inte ha kommit ihåg om inte världens bästatse "isosisko" skulle ha postat detta kort åt mig ♥ Kiitos! ♥
 

Nytt till håret

Tyckte det började vara dags att fylla på med lite av mina favoriter till håret.
 
Hårinpackning, föningslotion för att få tjockt och massivt hår och shampo för färgat hår.

Onsdagens och torsdagens träning

I onsdags så blev det en halvtimmes promenad på morgonen när jag äntligen vaknade och på kvällen blev det att testa på Burn & firm och jag gillade det jätte mycket :D Sen som avslutning 10km lenkki och stretch och alla spår av migrän var borta från tisdagens migrän anfall.
 
Igår blev det gymmet och benen fick verkligen jobba :D På kvällen blev det Bodypump och sen testade jag på Bootcamp som var helt okej men det kanske inte riktigt passade mig.Sen hem och stretcha.

Hemlängtan

Saknar mitt tredje hem just nu, nämligen Parikkala och det gör jag varje år vid den här tiden!
 
 

 

Tisdag = vilodag!

Fy vilken dag och natt jag hade igår!!!! Fick migrän igår när jag gick en stund på stan så det var bara att vända hem och stupa direkt i säng kl.17.00. sov till 19.15. vänta tills Salkkarit började den gick jag å sova igen med smärtande huvud kl. 20.05.
 
Sen har jag tappat räkningen på hur många gånger jag har vaknat inatt och spytt och mått så dåligt så jag funderade ett bra tag på att ringa till sjukhustet. Har aldrig varit med om något liknande när det kommer till migrän!
 
Ända orsaken jag kan komma på är sömnbrist och banan som kan ha orsakat detta för jag har inte ätit banan på över ett år och hade ett svagt minne av att jag fick migrän senast jag åt det också. Men blev så snål så jag åt en och ja så hade jag migrän igen!
 
Så banan och mögelost är big no no för mig!
 
 

Söndagens och måndagens träning

Igår blev det bara en 10km powerwalk efter jobbet och det behövde jag!
 
Idag har jag cycklat till och från skolan sen blev det att träna arm-, och bröstmusklerna vid gymmet och tillsist avslutade jag med att stretcha.

Recept på proteinbollar

Eftersom det kommit frågor både här på bloggen och av andra personer om recept på proteinbollar tänkte jag ge er det recept som jag har och följer.
 
Du behöver 2 matskedar kvarg, 2dl havregryn, 2dl krossad mandel, 3 matskedar kakao pulver, 2 matskedar mjölk, 2 matskedar kaffe, 3 matskedar protein pulver med smak av chocklade eller kaffe (själv hade jag med jordgubbssmak och det blev super gott).
 
Blanda alla ingredienser och rulla bollarna i kokos, svårare än så är det inte! Skulle vara roligt att höra om ni gillar dom eller inte :D
 

Söndag 090912

Då var det söndag och dom flesta av er sover säkert ännu och själv skall jag snart iväg till jobbet :D Det ser även ut att bli en fin dag idag så det gör ju en på bra humör också. :D
 
Ha en bra söndag!
 

 

 
 

Lördag 080912

Efter att ha varit i jobb hela dagen blir det girls night ikväll med Pauliina och Johanna så nu är det bara att vänta och se när någon kommer och hämtar mig ;)  Hoppas ni alla kommer ha en bra lörda kväll! ♥
 
Att det alltid skall vara så svårt att veta vad man skall ha på sig är ju inget undantag denna kväll!
 
                                

Torsdagens och fredagens träning

Igår började jag dagen med att gå på gymmet för att träna mage och rygg. På kvällen blev det Cardio core och sen Bodypump.
 
Idag började jag dagen med en morgonlenkki på 6km och avslutade med 4km powerwalk och sen på kvällen blev det Bodycombat ♥ och sen ett Stretch pass på 30min och nu kan jag ta helg. Har alltså vilodag från tränandet imorgon :D

Nytt i träningsgarderoben

Nåja efter att ha letat länge efter lika bra träningshandskar som dom jag hade som försvann så köpte jag idag nya och dom får nu duga till jag hittar något annat.
Sen fick jag en ny träningsjacka av mamma. ♥
 
 

Mat

Såhär kanske det ser ut när ni äter eran kycklingsoppa, fisksoppa mm. Här är en helt vanlig cyckling-kokossoppa
 
Hmmm ser helt gott ut men knappast jag blir mätt på det så istället ser min soppa ut såhär....
 
Blandar i grynost, mums :D

Jag tror jag vågar nu

Idag är en sån dag då
jag har funderat rätt så mycket på hur jag såg ut före och hur jag ser ut idag och jag har kommit fram till ett beslut som jag längtat efter men samtidigt varit lite rädd för!
Mina närmaste vänner vet hur mycket jag har kämpat med vikten och hur mycket jag har brunnit för det dom senaste 2 och 1/2 åren även ni som läst min blogg har fått läsa en del om det.
 
Hela min tonårs tid gick ut på att funderar över min vikt men det är under dom 2 och 1/2 åren som jag faktiskt börjat träna på allvar!.
 
Nu känns det som om jag är redo att visa vad jag har klarat av. 
Jag har hela tiden tänkt att men tänk om det inte märks och tänk om alla blir besvikna på mig för att jag  har sagt att jag har gått ner en massa i vikt mm. och alla förväntar sig en jätte jätte stor förändring .
 
Men egentligen det kanske är en liten förändring i andras ögon men det är en stor förändring i mina egna ögon och hej, jag gör ju detta för min egen skull och inte för någon annan! Jag har ett mål en dröm och jag tänker inte ge upp för jag har sett att jag kan klara av det och det bästa är att jag gör det för min egen skull!
 
Här kommer bilderna så får ni själva avgöra om ni tycker det är en stor förändring eller inte. (Detta är från gymnasie tiden och idag, hittade inget från högstadie tiden när jag började gå ner i vikt).
 
Hösten 08
 
 
Agusti 2009
 
 
Hmmm, ja så såg jag ut för några år sen men hur ser jag ut idag då??? Här har ni svaret....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.....Som sagt jag är är nöjd med resultatet men jag har en lång väg kvar! :D Ser ni någon skillnad??? Snälla ni får kommentera anonymt om ni vill! Jag vill bara se om någon annan ser någon skillnad. :D
 
Idag bryr jag mig inte om vad jag väger utan nu är målet något helt annat men det tänker jag inte berätta ännu! Kanske jag lyckas kanske inte det ser jag sen.
 
 
 

Dagens träning

Började med att gå till gymmet och då tränade jag benen och lite mage. På kvällen blev det Bodypump och Bodycombat sen stretcha jag i 20min. 

Onsdag 050912

Ser ut att bli en bra dag idag och svar nej jag vaknade inte nu, har varit vaken sen kl.8.00. Vad felas jag sover inte på min lediga dag!??? Vadå, vill jag hinna med en massa saker är det bara att samla all motivation från morgonen och ta sig upp! Man kan om man vill!
Nåja nu skall jag tvätta kläder och sen försöka städa här hemma.
 
                                    

Bilden togs i lördags strax innan en kaveri kom och hämtade mig och vi åkte till hennes och sjöng Singstar!
 

 
 

Måndagens och tisdagens träning

Igår cycklade jag till och från skolan (vardaglig motion) sen efter skolan blev det att gå till gymmet och träna armarna :) Sen stretcha jag i 15min.
 
Dagens träning (cyckla till och från skolan) och så gick jag till mataffären och när jag kom hem vägde påsen så mycket att armarna fick träna lite, hah hah. Sen blev det Bodycombat ♥ och efter det blev det en kvälls powerwalk på 45min.

Måndag 030912

Då var det måndag igen och en ny vecka har börjat och ja vi har ju september månad här nu. Känns riktigt bra för snart är det inte länge mera innan vi har julen här igen :D
Så nu blir det två dagar skola och ja hela resten av veckan är ju redan färdig planerad! :D
Och på gymmet börjar en massa nya roliga träningspass så det är bra att börja planera vad jag skall träna en dag och vad jag skall träna en annan dag. :)
 
Ha en bra Måndag kära läsare! ♥

Dagens träning

Roligt det där med stretchandet i fredags när jag trodde jag skulle kunna göra det efter jobbet men pga. ändrade planer så stretcha jag strax efter jag skrev om fredagens träning.
 
Så denna söndag blev det att springa 4 varv och gå en powerwalk runt den och sen stretcha jag när jag kom hem.

Lördag 010912

Ikväll blir det roligt för jag skall nämligen iväg till en kaveris å faktiskt sjunga!!!!!!!???? Kan ju meddela att jag personligen tycker jag sjunger som en kråka!!!!!! Det blir alltså singstar och sen blir det högst antagligen en sväng in mot centrum och se vad som händer där :D Ha en trevlig kväll :)

RSS 2.0