Säger god natt

Ja som rubriken lyder blir det att gå och sova, skall upp tidigt till gymmet imorgon och sen har jag jobb från 12.00-15.00. Efter det har jag en del ärenden att gå på.

God natt ♥

En ny sportbag

Hittade egentligen inte någon som passade mig med det fick bli den här tillsvidare. Nu blir det att fara på ett move pass.

            

En lång men härlig promenad

Kom just hem efter en shopping runda på stan, hittade inte så mycket en tidning och en primer fick följa med mig hem.
 Så var jag och hälsade på mormor en stund och hon tyckte jag hade fina ögonbryn och trodde inte på att jag hade målat dom själv ♥
Var ju som sagt på en lång och härlig promenad som blev ca.7km lång, inte fullt tio även om det börjar närma sig med allt springande på stan och + att jag gick till prisma från centrum.

Här är två bilder från min promenad


            

            

Onsdag 290212

Hei på er! Idag har jag sovit länge nämligen 12timmar :D Borde egentligen göra det en gång i veckan för det är så härligt. Har även hunnit läsa en del mejl. Och nu skall jag på enlång promenad i det fina vädret och ikväll blir det ett Move pass :)

Ha en bra onsdag!♥

Tisdag kväll

Är hemma i stan nu efter några dagars semester på landet. Har även hunnit vara och mathandla med mamma och så har jag hunnit vara med H på BodyCombat ♥ Nu blir det kanske en film om jag orkar.
Imorgon är det min sista lediga dag för denna vecka sen går slutet av veckan i jobbets tecken och så blir det även att fara på revy på lördag ;)

Härligt väder

Har skyfflat undan lite och sopat bort en del snö idag, det var faktiskt roligt :D Blev lite bilder också ;)

            

            
          
            
                        Det har kommit mycket snö!!!

            

Mina sötnosar

Oj no är Prins och Prinsessan gulliga men oj vad dom ställer till med oreda :P Som deras senaste hys resulterar i att jag får skura hela köksgolvet :/ 

                 

Så här mysigt har vi det

Håller som bäst på att läsa bloggar och skall snart gå ut å fota lite, Prins ser på tv när dom tränar zumba :P Förutom i detta ögonblick när han tittar in i kameran :)

               

Lyxigt

Säger då bara det denna dag har varit så bra!!! Sovit länge, var på en lång promenad i det fina vädret, ätit god mat, massage, bastu, lite spa-time ett glas rött och tv å nu blir det att gå och sova :D

God natt ♥

Måndag 270212

Hei på er! Jag känner mig lat men det har jag förtjänat att få känna just nu! Har en stressig helg på kommande med jobb tor-sön. Kommer kännas riktigt bra efteråt. Just nu är det intressanta när prinsessan ser på tv när dom kör med motorbåtar, hah hah :P

Ha en bra måndag! ♥


För mycket dator

Kan hända att jag spännderar för mycket tid vid datorn skulle kanske behöva försöka ha en dator fridag???

           

Nu blir det att se filmen  Guardian som går på Nelonen ikväll, en av mina favorit filmer! :D

Vilar upp mig

Är och vilar upp mig i några dagar, tog beslutet att åka ut på landet idag och här stannar jag tills tisdag då jag skall på Body Combat ♥ Har varit i jobbet idag och varit med Simone och sen åkte jag hem till mina föräldrars.

Nu har jag sportlov :D

Och det säger bara stop

Vaknade just! Blev en kort arbetsdag för jag fick migrän, suck verkligen typiskt att det skall komma minst när man anar det! Så det blir väl sängen snart igen!

En fin bild

I brist på annat får ni två fina bild som jag tog i tisdags på väg hem från skolan

              

              


Säger god natt

Tröttheten tar över och jag känner mig helt slut efter att min lediga dag har i mesta del gått i motionens tecken och det är då jag trivs :D
Nu säger jag god natt för ni kan ju alla gissa vad jag har att se framemot imorgon ;) Just det arbete var det, 9.30-17.00 är det som gäller imorgon och sen på kvällen skall jag väl umgås med några vänner eller liknande.

God natt kära läsare♥

Fredagsmys

Oj va roligt det var att vara på Body Combat ♥ Nu en drottning milkshake och ett avsnitt av Simpson's  :D

              

I behov av en ny sportbag

Sitter som bäst och njuter av en kopp kaffe chocolate och skall snart börja göra i ordning här när Simone kommer hit och jag skall färga hennes hår :D
 Har även hunnit vara på gymmet idag, hurtbulle som jag är och va det var tungt men roligt! :D Ikväll blir det också att ta sig till gymmet för jag skall på BodyCombat ♥

Min kära och trogna sportbag börjar ge upp nu, eller den gav redan upp i sommras men jag orkade inte riktigt bry mig men nu är det nog dags att skaffa en ny använder ju den jag har nästan dagligen så ett onödigt köp vore det inte. Skall bara hitta en som faller mig i smaken och det är lättare sagt än gjort :D

Ha en bra fredag och ikväll är det fredagsmys som gäller! ♥

Bild från ikväll

Här kommer en bild från ikväll när jag var på visning inför Wellas nya frisyr och färg trender.

            

            

Så iväg igen

Hunnit vara hemma några timmar efter att ha arbetat 3timmar nu får jag snart åka iväg igen. Skall på en hårmode visning ikväll och det skall bli mycket intressant att se, kameran åker med så kanske här kommer något intressant senare ikväll ;)

                                           
Mitt eget hår får bli tvinnat i en hög hästsvans, funkar alltid! :D

Ont i armen

Önskar jag kunde se ett ljus i tunneln med en skoluppgift :/ men allt skall göras klart denna vecka så jag får vara ledig hela nästa vecka! :D Håller på att planera en resa nu med några kaverina ínför nästa månad :D Har redan fått fixat med jobbet :D

Har annars så sjuk arm, fick en spruta idag, aj aj aj, va ont detgör :'( Kommer gå bra när jag skall arbeta idag, suck :(


Torsdag 230212

Jag antar att det bara är jag som är vaken den här tiden, skolarbeten på gång för imorgon vill jag vara ledig när det är min sista lediga dag denna vecka!

Ha en bra torsdag! ♥

To do listan minskar

Oj va bra det känns efter att ha  varit på långlenkki i det vackra vädret :P Nä men skämt å sido det här var faktiskt riktigt uppfriskande och härligt :D  Har sett på tv sen kl. 20.30 och snart blir det att gå och sova för imorgon har jag jätte mycket att göra innan klockan blir 15.00.

Min to do list minskar hela tiden och jag får kryssa för allt jag redan har gjort klart. Känns bra och imorgon kväll kommer bli mycket intressant ;)


Shellack

Att ha naturligt snygga och långa naglar är väl något som varje tjej kvinna drömmer om eller hur??? Jag brukar ha långa naglar på sommaren men sen på hösten och vintern så brukar dom spricka och gå av.

Igår i skolan provade vi på något nytt nämligen Shellack och det skall tydligen hålla minst två veckor och naglarna kommer att växa och hålla sig hela.
Mina naglar blev lackade 4 gånger om jag minns rätt och så fick man sitta med händerna i en UV-lampa efter varje lager lack som sattes på. Naglarna är lika glansiga idag som dom var igår och det finns inga märken eller revor.


             

             

             

Kan berätta att om ni vill prova så finns det på min skola så det är bara att höra av er.

             


Onsdag 220212

Dagen är fylld av aktiviteter för mig, började dagen med ett tungt träningspass vid gymmet, sen hem och göra skolarbeten två timmar å sen å mathandla. Nu skall jag städa och sen min efterlängtade kvällslenkki ♥ (lite mycket sen :P )

Det är roligt att göra läxorna nuförtiden :D

              


Sportlov välkommen

Jag säger godnatt nu för jag är super trött och jag har mycket att göra imorgon.

Härligt med sportlov och jag skall verkligen njuta eller ja så mycket jag kan och hinner, fullt shema hela denna vecka också, skall försöka ge mig själv massor med lediga dagar nästa vecka vilket är enklare sagt än gjort.

God natt ♥


Hem och iväg igen

Kom för en halvtimme sen in genom dörren, om tre minuter bär det av igen till gymmet på ett härligt och efterlängtat Body Combat pass! :D Skriver mera intressanta saker senare ikväll! :P

Hundfeber

Har varit vaken en bra stund och skall snart iväg till skolan med allt som jag skall ha med mig :P

Jag har annars fått en släng av hundfeber!!! Skulle jätte gärna vilja ha en hund men för det första kostar dom en del och så skall dom ha en massa uppmärksamhet något jag inte har råd eller tid med just nu.
Nackdelarna överväger mest just nu tyvärr men någon gång blir det väl att jag skaffar en hund. I sånnafall en Chihuahua, Akita eller en Sanktbernhard.


Häftiga bilder

Nu blir det snart sovdags, skall upp tidigt imorgon och jag har en lång skoldag framför mig och vi har kunddag.
Ibland när man skall ta kort kan man lyckas få en del häftiga bilder :P


             

Måndag- stressig vecka!

Hei på er har hunnit vara och träna vid gymmet idag efter att ha dragit ut på tiden en bra stund innan jag vaknade  men träningen flöt på bra och jag gav 110% :P Imorgon kväll blir det Body Combat och ikväll en kvälls lenkki.

Kan bara konstatera att denna vecka är fyllt med saker jag skall ha gjort och ja jag skall banne mig se till att få det gjort också! Det blir inte lätt och listan på kylskåpet på saker jag skall göra och komma ihåg blir bara längre! Sportlov var är du???

Ha en bra måndag och önska mig lycka till! ♥

Söndagsmys

Ser som bäst på filmen Bodyguard och efter det blir det sovdags har sovit allt för lite! Fick även veta att det blir ingen skoldag imorgon, bra på ett sätt men lite tråkigt också. Men inte får jag långtråkigt för det har en massa saker att göra och tider att komma ihåg.

Godnatt kära läsare ♥

Fredagens shopping del 2

En vit spetsklänning från H&M som jag blev helt kär i ♥

             

              

              Favorit parfym från DONNA KARAN NEW YORK

              

Jag igår

                     

Söndag 190212

Tjohoo på er! Har jobbat klart för denna helg och har hunnit vara hemma 1 timme nu. Snart blir det att fara på en lenkki sen läsa lite läxor som för övrigt inte kommer gå något vidare bra imorgon.

Igår kväll hade jag superkul med mina vänner och riktigt bra stämning hela kvällen.

Ha en bra söndag kväll! ♥

Musik

Denna låt är bara så bra! :D

            


Fredagens shopping del 1

Försök att gå in till Ikea och inte shoppa något e ju omöjligt!

           
                

                 En större bordslampa att ha ovanför bokhyllan

                 

En ny hall matta, den är svart och röd men den ser grå ut på bilden :P

                

Glasunderlägg, dom här passar lite bättre in till skillnad från dom jag har haft hittills

                 

Lördag 180212

God morgon på er, jag kom hem lite före tolv igår natt och jag var jätte trött så det blev att gå ovh sova direkt. Mitt dags schema ser ut somföljande:

9.30 - 17.00 Jobb

17.00- 20.00 läsa läxor

20.00. - 22.30 fixa mig och läsa lite läxor

22.30- träffa två kaverina

Ha en bra lördag och ni skall få se vad jag shoppade senare! ♥

Torsdag 160212

Hei hei! :) Mitt liv är så intressant just nu för all min fria tid går åt till läxor. Har idag jobbat och städat och imorgon åker jag till Tampere (Tammerfors) skall dit med M och lite mer folk, kommer hem nångång på kvällen å sen på lördags morgon blir det "suprise" Jobb och på kvälle skall jag umgås med två kaverina. :D

Ha en bra fortsättning på torsdagen! :D

Alla hjärtans dag

Trodde aldrig någon skulle bry sig om mig idag för jag tycker inte om den här dagen, dåliga minnn! :( Men en söt en kom ihåg mig, Tack! ♥

                   

Denna bakelse var precis vad jag behövde efter en lång skoldag :D

Tisdag140212

Har sovit dåligt inatt :( Har för mycket att tänka på just nu och har för lite tid till allt och idag när jag kommer hem skall jag sova ända till nästa morgon!

Ha en bra tisdag, jag skall försöka hadet! ♥


Måndag 130212

Godmorgon på er!
Dålig uppdatering igår men jag jobbade från 10.30-16.30 och när jag kom hem kom A hem till mitt på en kaffe. Senare på kvällen hade jag ingen lust med något förutom skolarbeten och en film.
Så sa kroppen ifrån att nu är det dags att sova så sova har jag gjort och länge 8 timmars sömn blev. Är fortfarande trött men kan inget åt det.

Snart blir det skola å senare kommer tre vänner hit och gästar mig :D

Ha en bra måndag! ♥

Söndag 120212

God morgon på er :D Själv skall jag snart iväg och jobba och efter det får jag främmande och det skall bli roligt :D Rolig kväll hade vi igår också specielt en sak som jag inte kan sluta skratta åt, hah hah :D
Ha en bra söndag! ♥

Va var det jag sa

Hah hah, en lugn hemma kväll in my dreams kanske, nä tjejerna är hemma så blir väl att träffa dom och några till :D
Har ikväll hunnit på en power walk och äta mat, intressant liv jag har eller hur ;) Nu till en fråga som alltid är viktig!!! VAD SKALL JAG HA PÅ MIG :P

Dagens låt

Är påväg till jobbet nu ha en bra lördag! ♥

            

Jobbig dag

Denna dag har varit stressig från morgon till kväll och jag är helt slut!!! Imorgon blir det jobb från 9.30-17.00. Sen på kvällen tror jag det blir hemma kväll men det säger jag varje lördag och ändå är jag inte hemma :P

Nä nu säger jag god natt ♥


Ändrade planer

Hela eftermiddagen efter jobbet blev ändrad så två nya avsnitt av Naruto och två filmer bjöd min eftermiddag på. Nu ser jag på finska Idol.

Tror det är allt jag skriver idag så är tillbaka imorgon! :)

Torsdag 090212

Hei på er! Idag har jag hunnit vara på gymmet och jag tog det rätt så lugnt idag men oj va det var roligt :D Skall snart iväg till jobbet och sen snabbt hem å fixa klart här, sen kommer A hit :)

Ha en bra torsdag! ♥

Visdomsord

            

Super onsdag 080212

Vaknade kl.12.45 idag och mådde jättebra, shoppade med mamma och så bjöd hon mig på mat vid Koti pizza. Sen klippte jag hennes hår kortare och hon blev nöjd :D

Sen har jag varit på lenkki efter att jag sett nyaste Salkkarit avsnittet. Nu lite bloggar sen å sova för imorgon blir det gym träningar, Iito är tillbaka igen med tränandet och med ännu mera motivation sen skall jag jobba å så kommer A på besök hit när jag skall göra en håruppsättning på henne.


Jag orkar inte med det här mera!

Jag hade sett så framemot att fara på Body Combat ikväll och så skulle jag till gymmet imorgon men vad händer??? Hela kroppen värker jag har ont i halsen igen och jag har ingen aptit!!! Men nån feber har jag inte, jag fattar inte å min rygg värker som bara den! Jag orkar inte med det här mera!!!! Fick ringa och avboka Body Combaten helt enkelt men fy va det tog emot!

Har verkligen inte tid att vara sjuk och telefonen ringer och folk vill träffas men jag har ingen ork när jag mår så här! Sen skall jag ju jobba också och göra skolarbeten mm.

Fattas bara att jag drabbas av något värre ännu :(

Tisdag 070212 Konstiga drömmar

 Jag drömde inatt den bästa men sorligaste dröm jag drömt och det sista jag minns av den drömmen var att en viktig person i drömmen (har ingen aning vem det var men han stod mig tydligen riktigt nära!) sa åt mig :

"Jag vill inte att du gråter när jag är borta och jag vill inte att du glömmer mig, för så länge du minns mig så finns jag alltid där bredvid dig och när du vaknar från denna dröm så kommer du minnas bara hälften av det jag säger nu den andra hälften kommer du minnas en annan gång och som ledtråd säger jag den tredje staden i dit liv"och...

Så mer minns jag inte precis som personen sa att skulle hända!!!???   Konstig dröm och vadå tredje staden i ditt liv???

Nä nu skall jag städa! Ha en bra tisdag! ♥

Kvällens måltid

Var på en powerwalk och nu ser jag CSI-Miami och så har jag ätit kvällsmat och det blev min egen version av Ramen mums.


               

Skrattar lite

Hah hah skrattar lite åt dagens Salkkarit avsnitt, lät precis som om det var min mamma och någon av mina vänner som disskuterade om att bli fet vet av att äta tårta som finns nära en :P Bästa var ändå att personen i fråga som dom pratade om hette samma som jag :P

Måndag 060212

Godmorgon på er! Då var det en ny vecka och jag skall snart iväg till skolan, har bara en skoldag denna vecka men har en del skolarbeten att göra som jag skall ta itu med när jag kommer hem. Ikväll skall jag på en lång power walk, en lätt start med träningen så här i början för att senare komma tillbaka i smma takt som innan jag var sjuk.

Lite bilder som ger mig kraft att orka
 
             

             

             

             

           

Allts skall någon eller något förstöra

Tror inte det är sant :'( Nu när jag entligen har hittat något jag trivs med att studera till, vad händer??? Jo utslag på händerna!!!??? Har inte haft det på vem vet när, i lågstadiet kanske men nu skall dom förstås blomma upp. Inte blir det bättre av att jag i jobbet får utsätta mina händer för vatten och en del städ medel och då använder jag handskar! Sen så diskar jag här hemma och den  här kölden hjälper ju inte precis heller!

Smörjer dom hela tiden men få se nu om det börjar bli värre, hoppas verkligen inte det för jag trivs ju så bra där jag är nu och jag orkar inte med en tredje skola!!! Då sätter jag punkt!

Maaaaaaaaaaaaat

Denna bild intresserar er säkert jätte mycket :P Har jobbat idag och det var faktiskt roligt :)  Hade en rolig kväll igår med super duper bra sällskap :D Roligt att träffa både gamla och nya vänner :D


                 

Inspertionen är tillbaka

Har länge hållit upp med tecknandet men nu har insperationen kommit tillbaka så kanske tar jag itu med ett större projekt snart igen :D


               

Halvfärdgt slarv om jag får säga så :P


Lite mer inredning

Nu skall det inte vara så svårt för gästerna att hitta till toaletten :P Från Anttila

             

Lördag 040212

Godmorgon på er! :D Idag skall jag jobba 7 och en halv timme, lockar inte så värst mycket men jag har varit ledig nu så det är bara att bita ihop och ta itu med vardagen även om det är helg.

Denna bild får muntra upp min lördagsmorgon :)

              

Några ljusglimtar i mörkret

Kan ju berätta att just nu är jag inte på topphumör men när vi kommer till mars och april så blir nog alting lite bättre.
Men när sommaren kommer så har jag planerat in en massa saker! :D Konsertbiljetter är t.ex. beställda så en roadtrip till Helsingfors blir det i sommar med trevligt sälskap och bra musik :D

Sen så skall jag fira min födelsedag ordentligt i år och jag har en ideé men skall se om en person vill åka med :D

Spanien har jag inte gett upp ännu, två veckor där är det jag vill uppleva mest i sommar.

Jobba, jobba skall jag också och så skulle det inte vara fel om två personer skulle komma och hälsa på. :)

Bra med ljusglimtar i det kalla mörkret :D

Inredning

              

               Ett trevligt budskap innan jag somnar

              

               Två skålar med fredagsmys ♥

Slutar aldrig att bli förvånad över mig själv

En härlig fredag kväll har jag haft med fredagsmys med min Prins och min Prinsessan ♥ Har pratat med mamma och skämtat med pappa. Sen när alla fyra for hem så såg jag Salkkarit och en film.

Alltså man slutar ju växa vid femton års ålder eller hur??? Rätta mig om jag har fel! Ja jag trodde min längd var 165-166 för det var den förra sommaren men idag var jag och kollade min längd och hah hah, jag har växt!!!??? Nu är min längd 168,2!!!???
Intressant information det här men jag blev glad skall bli intressant att se om jag slutar växa nu bara för att jag skrivit detta.
Min vikt kan jag inte klaga på har hållit den samma nu i några år men några kilon skall bort ännu så är jag nöjd men jag har tålamod och jag har motivationen, så nästa vecka drar vi igång igen! :D

Kvällens låt

               

Lite nödvändiga saker kan vara roliga

Fick hem två diskhandukar från Jotex

              

              

Nu blir det lite roligare att torka disken

Fint besök

 Några små filurer hade fått höra att jag inte mått så bra på senaste tiden så dom tyckte dom kunde komma och hälsa på mig idag i några timmar :D



             

             
            

Fredag 030212

Hei hei! Att sova tolv timmar e nog bra men inte flera dagar under en vecka! Svar nej jag vaknade inte nu utan kl.11.00. Har hunnit med en massa idag och idag e det sista dagen jag e sjuk!

Ha en bra fredag! ♥

Lite shopping

Har fått hem en del paket men har inte orkat visa innehålet för er på grund av att jag har varit sjuk och innan det hade jag en massa saker på gång. Så här kommer en del saker. Visar resten sen när jag hinner och orkar :D

               

               Favorit ögonskugga från AVON

                

                   En dusch gel och två bubbelskum också från AVON

Suschi

Nu börjar jag bli sur och trött på att inte få göra eller orka göra något!!! Har en massa saker jag måste göra och vill göra och att sitta här är inte högst upp den listan!!!! 

Är jätte snål på Suschi också eller en varm skål Ramen skulle inte sitta fel!

                

Att vara sjuk har sina fördelar men också nackdelar

Ser ut som om jag är ledig från jobbet imorgon också, suck vill jobba men bättre att jag vilar upp mig så jag kan jobba i helgen istället! Min dag har sett ut som följande, sova länge, vakna upp och må dåligt, äta glass, sova se på tv och somna på soffan. En intressant och rolig dag????

Nä verkligen inte usch, jag saknar skolan, umgås med vänner, prata med folk men mest av allt saknar jag att träna och alla tunga men roliga Body Combat pass ;_;

Nä nu blir det en film eller så somnar jag på soffan igen :(

RSS 2.0