Oh happy day!!!

Är på så bra humör att jag sjunger och småflinar. Fick ett brevi posten idag som gjorde mig glad och nu kan jag säga att barträdgårdslärare skall jag inte bli!!! Väntar på ett brev ännu och sen ser jag hur det blir. Nån resa till Australien blir det inte i år som isånna fall skulle varit min plan B.


Måndag

Har varit ledig hela dagen idag och har inte gjort så mycket förutom att vila och att vara på Zumba och lite morgon och kvälls länk. Ja just det var in till stan och hittade ett par snygga ljusa jeans som jag kommer använda på torsdag, skall nämligen på förlovnings fest då. kan visa dom senare

Nu blir det snart att gå och sova skall upp tidigt imorgon men jag skall inte jobba är ledig ända tills fredag då skall jag jobba både fredag och lördag kväll.

Är annars lite nervös inför imorgon skall träffa en person jag inte har pratat med på tio år om man inte räknar med att vi träffades förra veckan men vi visste inte vad vi skulle säga till varandra.

Regn eller???

Dålig uppdatering jag vet men det händer så mycket just nu så bloggandet får lida lite. Har ju fått sommarjobb och just nu arbetar jag och fritiden går för det mesta till att träna och umgås med vänner. Träffade en kompis igår som jag inte träffat på ja säker över 10 år!!! Det var kul och oväntat men en riktig vän håller väl hela livet ut även om man sällan träffas eller vad säger ni? :)

Har ju annars fåt min  utväxt färgad och jag blev jätte nöjd, klippte lite också men inte mycket skall spara långt hår vilket jag har hållit på nu ett bra tag, pannluggen klipptes lite också kan visa bild på det senare om jag kommer ihåg.

Tisdag

Jag har sommarlov!!!!! Alltså ni vet inte hur länge jag har gått och väntat på den här dagen sen vi började i höstas. Det bästa är att att det är tisadag, jag har sommar jaobb och har börjat arbeta redan och den här sommaren skall bli den bästa sommaren någonsin! Vet har sagt det om alla andra sommrar också men nu skall jag på allvar göra denna sommar till den bästa.

En annan kul grej jag gjort idag var att fylla på mitt gymkort samtidigt som jag var och träna. Jag skall verkligen börja träna mera igen har ju haft det lite på hyllan en tid då jag har varit tvungen att ta det lungt.

Allt känns bra just nu och jag längtar till lördag då skall jag ut med mina tre vänner mennu skall jag fara på lenkki i det fina vädret.

Måndag

Kan ni fatta jag har bara två dagar kvar i skolan!!!!!!! Helt otroligt och det känns bara för bra för att vara sant. Nu skall jag till skolan och det är den sista skolmåndagen för det här året typ.

Fredag kväll

Jahapp jahapp snart skall jag gå och sova men innan det tänkte jag skriva lite, heh heh. Idag är det ju fredag och imorgon kväll skall jag ha en super bra dag/ kväll!!! Jobb från morgonen och sen blir det att ha en super kväll med vännerna!


                                                                           Bild från idag                                  

                 Hmmm, var kan jag befinna mig nu nånstans när jag har druckit Starbucks Coffee???

Dagens låt

                               
                                                                       Avril Lavigne - Wish you were here!

Trött

Vilken dag alltså! Först sov jag till 10 ungefär när en klasskompis ringde angående några skol saker men jag vaknade ju. Fick gjort klart ett skolarbete sen blev det ett jogging pass. När jag kom hem fixade jag mig och for å handla mat och efter det var det raka vägen till tandläkaren som tyckte jag hade fina tänder. Det bästa var att jag inte hade några hål och något bekymmer för visdomständer behöver jag inte ha på ett bra tag!
Sen så blev det att fara å arbeta och oj vad roligt det var!!!

Nu snart och sova för imorgon har jag skola, wihooo "NOT"!!!!

Suomi!!!!

Kan jag säga annat än att jag är super glad idag!!! Finland vann igår för den som missade det, heh heh!!! :P Så nu blir det att snart ge sig iväg på dagens alla roligheter. Det bästa är ändå att jag inte behövet ta mig till skolan idag, wihoooo.

Höres senare ikväll, ha en bra måndag! :)

Södag kväll

Ja jag är uppe ännu men skall snart fara å sova har sett några avsnitt av Gossip Girl och märker hur jag bara blir tröttare och tröttare, gäsp.

Imorgon har vi en ny dag med nya möjligheter och nya chanser. Helgen var minsan ganska händelserik eller gårdagskvällen var det och en massa frågor finns kvar ännu och jag får inget svar hur jag än funderar så lika bra att låta bli! Blir bara arg och irriterad och sen blir man ledsen men det är ju lättare sagt än gjort att glömma!

Nu blir det god natt :)

Lördags kväll

                         

                                    Vet ni är avundsjuka, heh heh nä skoja bara!!!

Ser på film och smaskar på chocklad, som sagt ibland får man äta något gott men BARA IBLAND!

Lördag kväll

Vad göra? Jo en kaveri komber hii och vi skall se film och sen ut och kolla läget, heh heh. Längtar så till Måndag, har åtminstone 2 saker att se framemot men om jag har tur så har jag tre! Sen längtar jag till 23 maj då jag äntligen får fixa håret och sist men inte minst längtar jag till den 27 maj då vi far till Vanda!!!!!!

Men nu tar vi först denna lördag, heh heh.

Dagens låt

                              Miley Cyrus - Who owns my heart

Lördag

Kan inte annat än att gilla denna dag, allt känns så bra idag och skolan är snart över!!!!! Har hunnit vara på en promenad i det fina vädret och nu skall jag snart fortsätta städa inför ikväll.

                                 
                En bild som min söta kusin L tog av mig för några veckor sen                

                                       

Fredag kväll

Fredagar brukar i vanliga fall vara min favorit dag men nu önskar jag bara att det var lördag!? Konstigt, nja har bara inget att göra hah hah...

Nä funderar på hur jag skall klippa mig, färgen vet jag å det är bara utväxten som behöver färgas. Vill göra något nytt men samtidigt så vill jag spara långt hår. Sen det eviga problemet pannlugg eller inte, hmmm beslutsamhets svårigheter nä verkligen inte "host".

Detta fick jag idag

                                     

                                                  Dusch gel och ett  Shampo/Conditioner i ett

                                      

 Läppglans Watermelon som kommer passa bra i sommar när man blir lite brunare!!!

                                       

                                                   Shimrande kropss olja som luktar jätte gott!!

                                        

                                                                                Svart Eye liner

                                                                       Allting kommer från Avon!

22 grader!!!!

Alltså vad ka jag säga det är vår!!!! Alltså 22 grader varmt och här sitter jag framför datorn!!! Vad felas mig ut i värmen och ta en promenad kanske? Nja skulle behöva städa igen, suck!

Fick annars hem lite saker idag som jag skall visa senare! Nu städa och sen träna wihooo!

Snart iväg

Snart så skall jag ivåg på kaffe med en kaveri men först skall jag diska! Nu är det bara 15 dagar kvar tills jag åker till Vanda och oj vad jag längtar!!!!


Nu funderar jag på vilken jag är mest sugen på av dessa tre och kan inte bestämma mig har inte äns hunnit till centrum ännu!!!

 1. Chockladtårtsbakelse?                 2. Glass?               3. Caffe latte

            

                                                                        Svårt val!!!!

                                                    

Duktiga jag

Steg uppkl. 09.39 idag och var pigg som jag vet inte vad?? Nu har jag gjort skolarbeten hela morgonen och jag sparar två st. till imorgon orkar inte nu för nu skall jag ut och gå sen skall jag fixa mat och sen blir det kaffe med en kaveri på stan. Tänk dagen har bara börjat och jag har hunnit göra mycket redan! Tror jag skall städa och tvätta lite kläder idag också så får man ta helg sen, wihoooo :D

SWlog mig att jag har bara en vecka kvar i skolan det vill säga om man räknar med alla dagar vi har kvar!!!!! Vart har ett år av skola tagit vägen???? Tänk snart har jag bott i Jeppis i 1år!!!!!!

Sommar känslor

Alltså idag har vi faktiskt haft sommar värme och det syns på träden också som börjar bli gröna!!! Var nyligen ute på promenad och då tog jag dom här fina bilderna.


               


               

               

                                           En av många Favoritplatser!!!                      

Dagens musik

                                            
                                           Sunrise Avenue - Hollywod Hills


                                                  Lady Gaga - The edge of glory


 

Bättre humör

Solen skiner, det är varmt och jag fick ett överaskande samtal!!! Kanske men bara kanske går en av mina önskningar i uppfyllelse!! :D Vågar knappt hoppas, tänk om jag blir besviken!!!

Nu ut och sola! :)

Ledig

Alltså jag är nu helt plötsligt på bra humör! :) Allt känns inte helt okie men jag måste se dom små sakerna i var dagen som gör en glad! Som idag t.ex så slog det mig att vi är lediga Torsdag fredag och så såg jag att vi är lediga på Måndag också!
 Det roliga är att mina klasskompisar berättade att vi är lediga på tisdag också!!!!!
Sen slog det mig att tänk om jag skulle ha ett arbete nu så skulle det vara bara för bra,men nä inget sommar arbete ännu!!!! Panik??? Ja visst!

Sen att man fick röra på sig så mycket som jag gjorde idag så gör en glad. Jag funderar på att gå till gymmet och träna nu men måste ta det lite lungt.

Mellanmål

Två saker som jag har fastnat för när det gäller nyttiga mellanmål är:

                            Wasa Sandwich, min favorit är den med chilli

                         

 Jag tycker ju om kvarg och specielt om dom är färdigt smaksatta, ny favori är drottnig!

                       


Dåligt humör!!!

Idag på morgonen var jag på bra humör och hade jätte kul med några kaverina men nu så e allt neråt!?

Några orsaker som kan bidra till mitt dåliga humör!

1. Jag har ännu inte fått något sommarjobb! Skulle ha hittat ett och provat ringa men jag har ingen bil så det skippar vi direkt, tyvärr!

2. Bara tanken på hur lång väg jag har kvar med tränandet, men jag vill inte att det skall gå för fort är ju van med alla dessa år av träning och val av dieten.

3. Tanken på alla skoluppgifter jag har, tänker inte ta itu med dem föräns torsdag fredag då jag är ledig.

4 En massa andra saker jag inte tänker ta upp i bloggen!!!


Resor

En resa som jag alldrig kommer att glömma var när man var till polen och Tyskland! Staden Berlin blev en av mina favorit städer och jag skall åka dit igen bara ekonomin tillåter!!!

                                                                   Utsikten från hotelet


                                    
                                    

                                     
                                   Godaste glassen fick man på Café e Gelato vid Potsdamer platz!!!

                                    
                                    

                        Det finns mycket att se i Berlin specielt sånt som har med historia att göra!

                                    

                                                                                Fina bilar :P

                                    

                                                                   Och shopping såklart!!!!

                                    


                               

Rolig helg!!!

Jag hade en super rolig helg och det är tack vare två kaverina!!! Nästa gång måste vi vara alla 4 igen och då firar vi att vi har sommarlov!!!! :D                    
                                                               L, jag och L
                                                               
                                                              Saknar er!!! ♥

köttbullar!!

Jag är hungrig och är jätte snål på köttbullar!!!! Funderar på att steka några nu men heh heh ja så roligt skall vi inte ha det! nöjer mig med en morot istället :P

Lista

Vad tycker du om att göra som ingen vet? Jag tycker om att sjunga men vet inte om det låter bra :P

Vad tycker du inte om? När vänner sviker en, folk som pratar shit om en oavset om man känner dom bra eller inte.

Har du många vänner? Jag känner mycket folk ja men har bara ett fåtal nära vänner.

Vad är värsta känslan? Att inte veta vem som talar sanning och vem man skall tro! Att förlora någon och att bli sviken!

Hur ser en bra kväll ut? Umgås med vänner t.ex. ta en utekväll och hoppas på att det händer något kul.

Favorit sport? Innebandy, handboll och basket, vet inte vilken som är roligast.

Sport du inte tycker om? Fotboll!!!!

Favorit stad? Berlin, Sundsvall, Helsingfors, Tammerfors och Vanda.

Favorit mat? Sushi!!!

Favorit godis? Chocklad, heh heh

Framtids planer? Utbilda mig inom ett yrke som jag trivs med och arbeta några år sen skall jag ut och se världen.

Vad tycker är finast med ditt utseende? Mina ögon, får alltid kommentarer om dom.

Hur är du som person? Glad, posetiv, kreativ och vänlig hah hah, bedöm själv!

Favorit djur? Katt, hund, tiger och lejon.

Har du husdjur? Ja två katter men dom bor med mina föräldrar

Har du syskon? Ja en bror

Om du fick välja att åter uppleva något i dit liv vad skulle det vara? När jag var utbytes elev i en finsk skola!!! Bästa tiden ever så många vänner man fick och jag blev ännu bättre på att prata finska!

Frukt eller godis, vad väljer du? Frukt för det är hälsosammare men såklart får man unna sig lite godis ibland!

Dricker du kaffe? Nä verkligen inte kan ibland ta en Latte om jag far på Café.


Dagens musik

                                                   Anna Abreu - Hysteria   

                                              Britney Spears - Till the world ends

                                                         Eminem - Beautuful

                                                              Inna -  Godbye
                          

Mini plattång

Har fixat mig klart och nu väntar jag på att älskade mami skall komma♥ Det är ju morsdag och jag tänker spändera den med mamma och mormor. Sen när jag åker till mina föräldras så skall jag umgås med farmor! :)

Alltså den här plattången är så bra, den åker med mig till Vanda och även till Parikkala om den resan blir av.


      

                                       

                                      

                                    

Skor

                                          Ikväll skall jag inviga mina nya skor!!!!


                                 

                                        Nitar är så jag även om det börjar bli lite mycket!

                                

                                                                   Från Skopunkten

Städning på gång

Har varit ute på en morgon länk och ätit en så himla god sallad efter det, mums. Nu skall jag städa min fina lägenhet och sen skall jag träna innan det är dags att börja fixa sig för ikväll! :D

Fredag kväll

Idag är det min favorit dag men jag tar det lungt, heh heh, Nä men jag sparar mig tills imorgon när mina vänner kommer hit till mitt å vi skall ut, hoppas på att vi är alla fyra då!!! Kommer inte ihåg när vi var det sist :P

Sådär annars då, fick en mini plattång av mutsi (mamma) ♥, handlat mat, varit på iltalenkki och sett två avsnitt av Salatut elämät, heh heh. Ja och så har jag varit i skolan också.

Sen har jag hunnit sakna M så oehört mycket!!! Har även Saknat H idag fy tusan va längesen vi sågs senast!!! 1år sen om inte mera!!! Tur man har vänner men varför bor alla mina närmaste så långt borta???


                                                                 Miss You!!!

Heh heh

              Bara för att jag inte visade ansiktet på dagens outfit så skall jag lägga upp den här bilden :P


                                  

                                                       Idag har jag satt upp håret i en hästsvans

Dagens outfit

                                           

                                                                    Jacka - Coode
                                                                  T-tröja - H&M
                                                               Leggings - minns inte
                                                                     Topp - Gina tricot


Filmen

Var ju på bio igår och filmen var så himla bra! Såg Fast Five och den levde upp till mina förväntningar!!! Rekomenderar den verkligen!!!

                                         Betyg 9 1/2 av 10                                                  Se trailern  <- här!!!

Bio ikväll!

                                  Gissa vilken film jag och Lolli och två till skall se ikväll! 

                                                                 Ledtråd

                                                Bilar, snygga killar och action

Dagens låt

                                                         Bruno Mars - Who Is?

                                   
                                                          


Lite nervös?

Jag sitter och väntar på att klockan skall gå framåt för jag har inträdesprov idag, heh heh. Jag kan inte säga att jag är nervös för det är jag inte. Har bestämt mig för att vara mig själv och göra så bra ifrån mig som möjligt. Sen efteråt blir det att fara ut och äta med 3 klass kaverina.

Oj då liten miss från mig själv!!!

                                                                          Ja ni ser själv!!!
                                                  Ibland följer man inte sina egna regler hemma

                                   
                                                             ( = Skorna prydligt i hallen)

                                   
                                              Kan trösta mig med att det har sett värre ut!!!

Ny jacka

                                                   Här är jackan som jag köpte i lördags

                          

Trött

Vet inte vad jag skall säga om denna helg??? Har hänt så mycket men ändå så lite. Trött ja det är jag riktigt ordentligt och funderar på gå och sova, har sovit 5 timmar inatt så mycket sömn har man inte fått! Imorgon börjar en ny vecka vilket känns bra då man får lite rutiner på dagarna.

Köpte annars igår en ny jacka och örhängen, kan visa imorgon fast. Gääsp nu skall jag snart gå och sova.

RSS 2.0