Dagens vill ha

Dom här skorna från Nelly är alla riktigt fina! Vill ha!
 
 
 
 
 
 

midsommar 2013

Härliga söndag och jag är ledig! :D Kan inte beskriva hur glad jag är just nu för denna helg var över förväntningarna super bra! :D :D
I fredags blev det att fira midsommar i Kalajoki med fina Pauliina och Johanna! :D Var en så rolig kväll och fick höra en massa bra artister sjunga på festival området som Cheek, PMMP mm. Mycket känt folk var i farten också! :D
 
 
 
 
Jag jobbade på lördag från kl.13.00-19.00. och kvällen slutade hemma hos mig med spel och annat skoj tillsammans  med Simone, S och L.  Sen somnade jag och sov 10 timmar. Fick även en härlig nyhet som har med min familj att göra  :P
 
Nu skall det bli lite film och sen ut på kvällslenkki i det fina vädret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar parfym

Den här parfymen så använder jag mest just nu i sommar. Skulle behöva skaffa lite mera parfymer för dom håller på att ta slut :( Men, men det skall jag väl hinna med senare. Den här plus alla som jag har nu räcker nog en bra tid ännu! :D
 
 
 
 
 
 

Rain on sunday

Jag känner att jag borde börja ta itu med den här bloggen igen och faktiskt börja uppdatera istället för att klaga på att jag aldrig uppdaterar och inte bara säga att jag borde utan faktiskt ta tag i saken!
 
Så en update om mitt liv just nu. Ja idag är det en regnig söndag och jag har jobbat precis som jag gör varje lördag och söndag!
Tisdag-fredag är det praktik som gäller, jag trivs som fisken i vattnet och tycker det är roligt att gå dit!
 
Måndagarna är jag ledig och då försöker jag att inte planera något förutom tid för gymmet.
 
När det kommer till tränadet och träningsschemat så är måndag, tisdag och fredag gymträning, medans onsdag och torsdag kör jag två pass båda dagarna. På lördagar har jag vilodag och söndagar blir det långlänk eller backlöpning.
Träffar inte så mycket vänner just nu men sen när jag har semester så då skall jag bli mera social.
När det kommer till kvällarna under helgerna nuförtiden så är det i soffan jag slöar och kollar film och bara är ifred   och kopplar av.
Nu inkomande helgs fredag så är det Kalajoki som gäller, med 2 av dom där bästa! :D
 
Så nu vet ni lämnar inte så mycket tid till bloggen!
 
Ha en fortsatt trevlig söndag!
 
                                
                                              
 
 
 
 
 

Ledig dag <3

Oj vad det passade bra med en ledig dag idag och specielt sovmorgon! Sov till 9.00 och så blev det gymmet efter att ha ätit upp min gröt ♥
Jag har även städat lite idag och ordnat upp lite kläder och saker och så for jag till loppis och ordnade ett loppis bord där.
Bra att få utrensat saker och samtidigt få pengar för det!
 
Skall ut å gå om ca. en timme med en kaveri och sen på kvällen blir det högst antagligen en film och sova tidigt för jag skall upp tidigt imorgon och träna innan jag skall iväg på praktik.
 
Är annars jätte snål på macadamianötter men finns ju inte att få någonstans i den här stan, eller jo dom finns men dom är så onödgt dyra  med tanke på hur lite det finns i påsen!

Längtar

Jag hinner inte med så mycket just nu annat än: Praktik, arbete, träna, sova och äta ungefär.
 
Längtar tills denna helg är över och att det vore måndag! Min lediga dag på ungefär en och en halv vecka!!!
Längtar även till min semester! Längtar även till den första Juni! ;)
Längtar även till midsommar, kommer bli så roligt :D
Längtar till att få åka till Lappeenranta och Parikkala ♥
Längtar till Helsingfors. Önskar att Julen vore över och jag visste var jag befinner mig efter att jag blivit färdig utexaminerad frisör!
 
Just nu är det bara stress, massor av stress över allt jag skall hinna detta halv år och denna sommar!
 
Nu snart å sova efter denna kvälls kvällsskifte och så är det bara att åka tillbaka till jobbet imorgon bitti!
Jag är i behov av semester!
 
God natt

Tisdagens träning

 Ja  länge sen ett träningsinlägg har kommit upp här så tyckte det var dax liksom :P
Skulle egentligen behöva gå och sova nu för jag har varit vaken sen 7 idag! Skall upp samma tid imorgon också! Har det ännu mera fullt upp än vanligt just nu!
Aldrig hemma annat än när jag kommer hem för att byta kläder innan jag åker  iväg till nästa aktivitet och när jag sover förstås!
 
 Idag blev det gymträning och  benen, baken och ryggen fick jobba, jobbigt men sååååååååå härligt!!! Hoppas bara jag har träningsvärk imorgon, vill ha! Vill ju faktiskt känna av att jag har gjort något!
 
Nej nu är hela jag så trött så jag skall gå och sova för imorgon blir det en lika händelserik dag!

Dagens outfit

Det här hör till favoriterna under sommrarna, jeans shorts och en svart topp.
Suddig bild men hinner inte lägga ner så mycket tid på det idag har mycket jag skall hinna med innan jobbet!
Shortsen kommer från Code och toppen från Vero Moda.
 
 
 
 

Glass igår på kvällen

Visst blev det glass igår på kvällen, blev så himla sugen och jag kommer inte ihåg när jag skulle ha ätit glass senast!? Specielt inte Ben&Jerrys!
Denna var för söt för min smak så nog blir det att fortsätta med kvarg och bär, mums :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag 020613

Skall jobba mitt  tredje av fyra aebetsskift på rad idag, och sen skall jag träffa en kaveri och jag skall försöka övertala henne om att gå ut å gå en powerwalk innan film och glass :P
Ja jag skall äta glass, kom fram till det är sommar så lite får jag väl njuta när det kommer till godsaker, så mycket som jag tränar och är farten!
 
Igårkväll var jag ut med Malin och några till, blev bara att gå runt på stan och träffa folk och gratulera alla nyblivna studenter och minnas när man själv blev student för tre år sen, hjälp vad tiden går!!!???
 
Mycket har ändrats sen den dagen! Tror nog det var en av dom bästa stunderna i mitt liv om jag skall vara ärlig! Det värsta var ju ändå att inte veta vad jag skulle göra efteråt men nu verkar det som jag har lite mera planer, drömmar och mål!
 
Grattis  D och C till eran examen! Kommer på kaffe nån gång när jag befinner mig hemma och inte jobbar :D
 
 
 
 
 

Nytt till badrumsskåpet

Blev att beställa hem lite duschgel från Avon. Älskar deras duschgeler för dom doftar så otroligt gott!
 
 
 

RSS 2.0