Trött söndag

Hej hej :)Jag är jätte trött och skall nu ha en dagens fundera på :)
                                     Dagens fundera på
Alltså redan från när vi är små, så lär vi oss skilja på vad som är rätt och fel.Vi vet vad som typ, passar i alla situationer och vad som inte passar.
Men om det vi igentligen gör, är moraliskt rätt men visar sig senare, vara det dummaste vi kunde göra.
Alltså våra liv innehåller många val och möjligheter.Ibland dycker det upp tillfällen som man vet bara kommer att hända en gång i livet.Skall man ta den chancen då, eller tacka nej?
Ibland kan ju det som verkar fel val, vara det bästa/rätta som man kan göra men hur skall man egentligen veta?Man kan ju inte svänga klockan eller tiden tillbaka, eller? Ok man kan svänga på tiden men inte det som har varit. Drömmar kan ju bli mardrömmar eller också blir drömmar sanna.Styrs våra liv av ödet och är allt som kommer att hända i våra liv, redan bestämt?
Jag tror allt som händer, äsh, det låter så dumt på svenska :/ "Everything happens for a reason".En sak leder ofta till något annat som typ är bättre eller sämre.Jag tror man skall välja det, som känns bäst för en själv.Men man skall också lyssna på vänner♥ för vänner är dom som vet mest om en, familjen♥ är också viktig!


Kommentarer
Postat av: Malin-Hockeyfruga

:) en klok funderare!måste nog hålla med dig faktiskt!

2009-10-20 @ 10:56:42
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0